תומאש פקהארט
Re: תומאש פקהארט
אין לו סיומת והוא לא דומיננטי מספיק ..אני חושב (ולא בקלות ראש) שבינואר אנחנו צריכים להפרד כידידים
סיימתם עם קואנקה עברתם אליו
פייסבוק זה כאן

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
דווקא פקהארט מאז שנכנס תרם הרבה להתקפה, הגיע למצבים, הוריד כדור גדול לויטור, עשה הרבה יותר משהר נגיד שאם לא הייתי רואה את ההרכב לא הייתי זוכר בכלל שהוא משחק והיה על תקן נעלם 90 דקות.
הוא עדין צריך ביטחון אבל אני כן רואה דברים טובים כן הרגשתי התעוררות כשהוא נכנס הוא כן הקשה על ההגנה דווקא יצאתי מעודד להמשך.
הוא עדין צריך ביטחון אבל אני כן רואה דברים טובים כן הרגשתי התעוררות כשהוא נכנס הוא כן הקשה על ההגנה דווקא יצאתי מעודד להמשך.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
שוב כמו שאמרתי -לא נאמר בקלות ראש אבל אתה חייב שחקן שיכניס התלהבות מחודשת בקבוצה (תיזכר שנייה בנפילה שהייתה אחרי מאריבור) ופקארט פשוט לא נראה שיתן לך את זה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גם אמיר חלאיילה נתן לך את זה מול רעננה.Sir Alex Ferguson כתב:דווקא פקהארט מאז שנכנס תרם הרבה להתקפה, הגיע למצבים, הוריד כדור גדול לויטור, עשה הרבה יותר משהר נגיד שאם לא הייתי רואה את ההרכב לא הייתי זוכר בכלל שהוא משחק והיה על תקן נעלם 90 דקות.
לא שאני משווה ביניהם אבל עדיין אנחנו זקוקים להרבה יותר מזה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עדיף אוהדי פייסבוק שבכל הרפש שלהם נמצא בין לבין תוכן ענייני שאפשר להתייחס אליו ולא יציאות מתנשאות כמו "הישראלי המצוי", "פייסבוק זה כאן", ועוד כמה פנינים. זה יותר חסר פואנטה ויותר גרוע מהכול.CrazyRed7 כתב:סיימתם עם קואנקה עברתם אליופייסבוק זה כאן
אתה רוצה את האמת בפרצוף? אנחנו כבר חמישה חודשים מפתיחת העונה ואף שחקן מאלו שמושכים אש לא קרוב לתרום משהו, חלקם אפילו פוגעים בהתקדמות הקבוצה. יש לך איזה משהו ענייני שיכול להפריך את הביקורות כלפי אותם שחקנים (והיא לא הגיעה משום מקום) או שאתה מתכוון להמשיך עם ההערות המפגרות האלה? שאני אדע אם לא להפריע לך.
שונא אוהדים כמוך, אתה כמו אלו ששולחים את כל העולם ואחותו הביתה אחרי חצי שעה לא טובה אבל מהצד השני של הסקאלה, גם לסיפורים שאתה מספר לעצמך כדי לנקות שחקנים מביקורת צריך להיות גבול.
בוא נראה אותך עושה מאמץ ומגיב בצורה עניינית, תחסוך ממני את האתה מביך.
נערך לאחרונה על ידי South Boy ב 23 נובמבר 2017, 22:41, נערך 3 פעמים בסך הכל.
על מה אתה מדבר ?! מאז שהוא נכנס לא הייתה התקפה וגם כשהגיע כבר להזדמנות (עם הנשק שאמןר להיות הכוח שלו )Sir Alex Ferguson כתב:דווקא פקהארט מאז שנכנס תרם הרבה להתקפה, הגיע למצבים, הוריד כדור גדול לויטור, עשה הרבה יותר משהר נגיד שאם לא הייתי רואה את ההרכב לא הייתי זוכר בכלל שהוא משחק והיה על תקן נעלם 90 דקות.
החמיץ ברשלנות
- ForeverRed
דווקא היום הכניס קצת נוכחות לאיזור הרחבה.
עדיין רחוק מלהספיק.
כל הרכש שלנו לא ממש פוגע עד כה.
עדיין רחוק מלהספיק.
כל הרכש שלנו לא ממש פוגע עד כה.
לאחד כמוך אין טעם להגיב עניינית.South Boy כתב:
עדיף אוהדי פייסבוק שבכל הרפש שלהם נמצא בין לבין תוכן ענייני שאפשר להתייחס אליו ולא יציאות מתנשאות כמו "הישראלי המצוי", "פייסבוק זה כאן", ועוד כמה פנינים. זה יותר חסר פואנטה ויותר גרוע מהכול.
אתה רוצה את האמת בפרצוף? אנחנו כבר חמישה חודשים מפתיחת העונה ואף שחקן מאלו שמושכים אש לא קרוב לתרום משהו, חלקם אפילו פוגעים בהתקדמות הקבוצה. יש לך איזה משהו ענייני שיכול להפריך את הביקורות כלפי אותם שחקנים (והיא לא הגיעה משום מקום) או שאתה מתכוון להמשיך עם ההערות המפגרות האלה? שאני אדע אם לא להפריע לך.
שונא אוהדים כמוך, אתה כמו אלו ששולחים את כל העולם ואחותו הביתה אחרי חצי שעה לא טובה אבל מהצד השני של הסקאלה, גם לסיפורים שאתה מספר לעצמך כדי לנקות שחקנים מביקורת צריך להיות גבול.
בוא נראה אותך עושה מאמץ ומגיב בצורה עניינית, תחסוך ממני את האתה מביך.
אתה קוטל שחקנים על ימין ועל שמאל. תמשיך בתגובות שלמה שרף/רון קופמן/מה שתבחר ואמשיך להגיב לך באותה צורה.
- ForeverRed
בגדול הוא צודק, גם אם הדרך קצת בוטה.CrazyRed7 כתב: לאחד כמוך אין טעם להגיב עניינית.
אתה קוטל שחקנים על ימין ועל שמאל. תמשיך בתגובות שלמה שרף/רון קופמן/מה שתבחר ואמשיך להגיב לך באותה צורה.
צודק במה?בזה שהשחקן לא פוגע?כל אחד רואה את זה, אף אחד לא טען שהוא טוב.ForeverRed כתב: בגדול הוא צודק, גם אם הדרך קצת בוטה.
הוא חלוץ. הוא תלוי בעיקר בשחקנים שסובבים אותו וחלק לא קטן מהאשמה נופלת מבחינתי על אותם שחקנים.
בואו גם נזכור שמוקדם יותר העונה הוא נתן משחקים טובים מאוד וברגע מסוים איבד ביטחון לגמרי. בטוח שכמה גולים והביטחון שיחזור ונראה חלוץ מצוין.
צודק בתגובה כלפייך.CrazyRed7 כתב: צודק במה?בזה שהשחקן לא פוגע?כל אחד רואה את זה, אף אחד לא טען שהוא טוב.
הוא חלוץ. הוא תלוי בעיקר בשחקנים שסובבים אותו וחלק לא קטן מהאשמה נופלת מבחינתי על אותם שחקנים.
בואו גם נזכור שמוקדם יותר העונה הוא נתן משחקים טובים מאוד וברגע מסוים איבד ביטחון לגמרי. בטוח שכמה גולים והביטחון שיחזור ונראה חלוץ מצוין.
חלאס לאכול לנו את הראש עם תגובות של "פייסבוק זה כאן" ועוד שלל זי*וני מוח.
שחרר אחי זה פורום, זה המקום להביע דעות.
CrazyRed7 כתב: צודק במה?בזה שהשחקן לא פוגע?כל אחד רואה את זה, אף אחד לא טען שהוא טוב.
אני לא מבין מה הבעיה בלהביע רצון לחלוץ שהוא לא כינור שני לשהר אלא אחד שהוא שובר שיוויון הרי זה מה שכולנו מצפים לו כבר שנתיים .. חוץ מזה הדאגה שלי היא מתסמונת פוסט טראומטית כמו שקרתה אחרי מאריבור וכן אני חושב שאנחנו צריכים איזשהו ריענון
כמו שזה נראה עד עכשיו וכל משחק מחזק את התחושה הזו, הוא שחקן שככל שנדרשת יותר תנועה ככה הוא הופך להיות פחות אפקטיבי. כשההתקפה עומדת במצב של הגבהה או הכנסת כדור הוא יכול להיות כתובת, כשצריך יותר תנועות ללא כדור ולהפעיל לחץ על הבלמים, משהו שקורה הרבה מול קבוצות טובות, הוא נשחק והופך ללא יעיל.
צודק בזה שחלאס עם משטרת המחשבות. כל ביקורת פה נהייתה נלווה בתגובות המעיקות האלה. כל עוד לא קיללו או חצו גבולות, שחרר.CrazyRed7 כתב: צודק במה?בזה שהשחקן לא פוגע?כל אחד רואה את זה, אף אחד לא טען שהוא טוב.
וכן, גם אני חושב שהבחור ששולח חצי קבוצה הביתה מגזים. גם בתוכן וגם בגישה.