יום לפני ההודעה גם ברדה היה אומר לך שיש 100% שהוא ממשיך
לא שאני בא להגן עליו חלילה אני לא סובל אותו אבל במקרה הזה זה פחות רלוונטי.
בכל מקרה אני הבנתי שספרא התעניין עוד לפני הפועל בכלל ושהוא קיבל תשובה שהמועדון לא למכירה.
יום לפני ההודעה גם ברדה היה אומר לך שיש 100% שהוא ממשיך
אחרי זה תגיד שאנחנו סותמים כאן פיות ותוקפים אנשים באופן אישי.
לא יודע,חסרים כאן הרבה פרטים באירוע הזה.Sir Alex Ferguson כתב: ↑02 יוני 2024, 15:48כותבת פוסט כמו אגדה של פסח אחרי שקיבלה ביקורת על המהלך המסריח שעשתה.
באותו פוסט טוענת שלא אמרה תודה לאליניב כמו שצריך בגלל חוסר בזמן (זה באמת קשה לנסח משהו מכובד בטח כשידעת מראש שאת נפרדת ממנו), ואז היום מוציאים לו פוסט פרידה באינסטגרם של שורה אחת מסריחה עם כמה תמונות.
אחרי זה תשאלו למה יש אוהדים שלא מאמינים לדברים שהיא כותבת ואומרת. ליבה ופיה לא שווים.
מה הבעיה לעזאזאל להיפרד כמו שצריך מהסמל הכי גדול שהיה כאן ומישהו שהלך איתך דרך ארוכה 11 שנה ויש לו מניות יותר מכל אחד אחר בהצלחה המקצועית ובשינוי שחל על המועדון מאז שחזר?
לא יודע מה אני יותר, כועס או מאוכזב.
על מה אתה מדבר ועל מה אני מדבר.
אני נפגע הרבה יותר מאנשים שאני אוהב ופגעו בי מכאלה שאני לא סופר ושם עליהם ז**Sir Alex Ferguson כתב: ↑02 יוני 2024, 16:01על מה אתה מדבר ועל מה אני מדבר.
נגיד והחליטה לא להמשיך איתו, עזוב רגע שזאת החלטה רעה בפני עצמה גם לאור האלטרנטיבות הגרועות שיש בחוץ, מה הבעיה להיפרד בצורה יפה? מה זה איזה רוני לוי שהיה כאן חצי שנה וקילל את הקהל? איזה יוסי אבוקסיס שברגכ שיכול היה ברח לקבוצה אחרת? זה אדם שהיה כאן 11 שנה, שאחראי לא פחות ממנה לשינוי שחל במועדון מאז שהוא חזר כשלפניו גם עם הכסף שלה נאבקנו שנים נגד הירידה והתקשנו לעלות מהלאומית, מה הבעיה להיפרד יפה? למה הכל אצלה אגו ונקמנות?
היא אמרה שבגלל מחסור בזמן ביום שישי הייתה הודעה יבשה ולקונית, בוא נגיד שאני מאמין לה, הוצאתם הודעה חדשה היום, לא תכתבו משהו יפה? מושקע? תתקנו את הרושם? מה הולך כאן לעזאזאל?
אני כבר כמה ימים שומע שמי שמבקר את אלונה הוא כפוי טובה, אז מה זה אומר עליה ועל היחס שנותנת לברדה אחרי כל מה שעבר איתה? מה זה אומר עליכם שמהפחד/האילוף שעברתם אתם שוכחים את כל מה שאליניב עשה כאן ב-11 השנים האחרונות? כמה עוד הזדמנויות להיפרד ממנו כמו שצריך היא תפספס?
מה שיח רדוד? שאני מצפה לפרידה ראויה לסמל כמו ברדה? אתה דיברת כאן על כפוי טובה, אתה הכפוי טובה הכי גדול כאן, שתוך יום שכחת כל מה שברדה עשה כאן למען המועדון, עכשיו לך לכל הטופיקים המקצועיים ותנסה להזרים כמה שיותר כדי לנסות להשכיח את מה שקרה ולנרמל אותו, לעשות הכל כדי להקטין את מה שקרה כדי להמשיך הלאה כאילו לא קרה כאן כלום.Melikson24 כתב: ↑02 יוני 2024, 15:55אני לא בוכה על התקפות אישיות. מי שרוצה לתקוף אותי אישית אני מקבל באהבה.
אתה מרדד את השיח יותר מכולם ביחד אז מה אתה מצפה בחזרה?שיח רדוד.
תמצא לי מישהו אחד שאמר את זה
ואתה מאמין לו באוביקטיבות? אלונה נכנסה לסחרור והרס עצמי.