בן שהר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: בן שהר חתם רשמית עד 2022/23
מרגיש לי כמו מכירת חיסול.
בנתיים אף שחקן לא חתם רק שחרורים מוזרים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
זה לא שכר גבוה יחסית, זה שכר גבוה נקודה. שכר גבוה מאוד.
שכר שהיכולת שלו לא מצדיקה ושכר שמכביד על תקציב המועדון. אני גם בדעה שאחלה בן, ווינר, מגיע ברגעי האמת וכו' אבל אפשר להבין למה המועדון לא מתנגד לתת לו ללכת.
שכר שהיכולת שלו לא מצדיקה ושכר שמכביד על תקציב המועדון. אני גם בדעה שאחלה בן, ווינר, מגיע ברגעי האמת וכו' אבל אפשר להבין למה המועדון לא מתנגד לתת לו ללכת.
בניגוד לשהר (נגר גדול לדעתי, גם לפני החוזה החדש) ידענו בדיוק מה יש למליקסון ברגלייםשמעון א כתב: גדי, אז איזה מזל שלא העיפו את מליקסון אחרי העונת 2014/2015. עונה גרועה הייתה לו, + שכר גדול + חוזה ל 5 שנים.
יש שחקנים שלא מוותרים עליהם. גם אם הם בשכר גבוה יחסית.
אז בוא אני יפתיע אותך. אתה אולי ידעת מה יש למליקסון ברגליים. בקבוצה רצו לשחרר אותו עוד באמצע עונת 14/15...dor69 כתב: בניגוד לשהר (נגר גדול לדעתי, גם לפני החוזה החדש) ידענו בדיוק מה יש למליקסון ברגליים
מזל שלא מצאו לו קבוצה.
ולא חייב להיות דריבלסט כדי להיות כדורגלן טוב. יש עוד דברים בכדורגל חוץ מדריבל.
בן שהר מגיב לראשונה באינסטגרם הפרטי:
"
בשבועות האחרונים השם שלי עלה בכל מיני פרסומים. חשוב לי להבהיר שמעולם לא ביקשתי לעזוב את המועדון, הצלחתי היא הצלחתם. אין לי אחריות על פרסום כזה או אחר ואני מחויב למועדון בו לקחתי 3 אליפויות ברצף והייתי חלק בלתי נפרד מהצלחתו. אני מכבד את המקום בו אני נמצא וגם מכבד כל מועדון ששמי הוזכר בהקשר אליו אבל רק אני או הסוכן שלי רשאים לדבר בשמי או להעביר מסרים כאלה ואחרים. יש לי חוזה בהפועל באר שבע ואני בהפועל באר שבע . כל התבטאות מכל גורם אחר או ״מקורביי״ לא משקפת את דעתי או רצוני.
"
בשבועות האחרונים השם שלי עלה בכל מיני פרסומים. חשוב לי להבהיר שמעולם לא ביקשתי לעזוב את המועדון, הצלחתי היא הצלחתם. אין לי אחריות על פרסום כזה או אחר ואני מחויב למועדון בו לקחתי 3 אליפויות ברצף והייתי חלק בלתי נפרד מהצלחתו. אני מכבד את המקום בו אני נמצא וגם מכבד כל מועדון ששמי הוזכר בהקשר אליו אבל רק אני או הסוכן שלי רשאים לדבר בשמי או להעביר מסרים כאלה ואחרים. יש לי חוזה בהפועל באר שבע ואני בהפועל באר שבע . כל התבטאות מכל גורם אחר או ״מקורביי״ לא משקפת את דעתי או רצוני.

מכבי רוצה את שהר?
ואיך הם מתכוונים לשלם? בביטקוין?
ואם כבר טריידים, ראיתי שאצילי ממורמר על הספסל...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
רק מיכהTotti כתב:מכבי רוצה את שהר?
מהתגובה שלו נשמע שלא היה ולא נברא..maor20094 כתב:בן שהר מגיב לראשונה באינסטגרם הפרטי:
"
וכל הפרסומים שגויים.
הוא אומר אל תקשיבו לבתיה ולבית"ר הוא אומר יפה לא תודהאלדר כתב: מהתגובה שלו נשמע שלא היה ולא נברא..
וכל הפרסומים שגויים.
מלך,תאמינו לי.
לא מלכלך ולא מתלכלך.
הבחור הזה הוא נכס וגם אם לצורך העניין החוזה שלו כבד,אף אחד לא עמד לאלונה עם אקדח להחתים אותו ל5 שנים.
מאוד אוהב את מה שקורה ביומיים האחרונים אבל אסור ללכת עם זה רחוק מדי.
אנחנו גומרים לא טוב עם שחקנים שהיו חלק מהשושלת הכי גדולה כאן ביי פאר ואני בספק אם יחקו אותם.
לא מלכלך ולא מתלכלך.
הבחור הזה הוא נכס וגם אם לצורך העניין החוזה שלו כבד,אף אחד לא עמד לאלונה עם אקדח להחתים אותו ל5 שנים.
מאוד אוהב את מה שקורה ביומיים האחרונים אבל אסור ללכת עם זה רחוק מדי.
אנחנו גומרים לא טוב עם שחקנים שהיו חלק מהשושלת הכי גדולה כאן ביי פאר ואני בספק אם יחקו אותם.
שחרר אותנודר אדום בנשמה כתב:מרגיש לי כמו מכירת חיסול.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
תפסיקו להמציא עובדות בלי לדעת שום דבר.הראל כתב:או שהוא מגיב להנהלה ולצוות מקצועי שרוצה לשדך אותו לאחרים.
- ForeverRed
תגובה של אדם שנכנס לחזית בעל כורחו.
או שהמועדון מסמן לו את הדרך החוצה, או שאמא בתיה גלגלה מהלך שהפך לכדור שלג ששני הצדדים לא מצליחים להשתלט עליו.
או שהמועדון מסמן לו את הדרך החוצה, או שאמא בתיה גלגלה מהלך שהפך לכדור שלג ששני הצדדים לא מצליחים להשתלט עליו.
480 הרבה יותר דומה ל500 מאשר ל-"לא מקבל 400" לדבריך שאותם כתבת בבטחון רב.CrazyRed7 כתב: אתה לא זה שרשמת שבן מקבל 500 אלף?
אתה לא זה שאמרת שבן שהר חלוץ חלש?אם כך מה אכפת לך שילך למכבי?הוא יחליש אותה הרי.
אומר לא למכבי מכמה סיבות - אין להם יכולת לשלם והם גם לא יתנו שחקן במקום.
לבית"ר כן, כי אפשר לקחת את סילבסטר ולדעתי סילבסטר +2 שחקנים(לאו דווקא מבית"ר) סוגרים את השכר ברוטו של שהר.
מודה, חוץ מבעונה הראשונה, לא החזקתי משהר (וגם כתבתי זאת פה). אם היה פה בשכר מתאים אז סבבה. כשהוא פה עם השכר הזה, הוא חוסם לנו תקציב נוסף בשכר השחקנים. בקבוצה אלופה, אני מצפה לחלוץ שעושה 8-12 שערי שדה בעונה ולא פחות חושב, משפיע על המשחק. אין לו דריבל, אין לו משחק עם הגב, הוא לא שולט בגובה וגם התנועה שלו בלי כדור לא מהמשובחות.