טוני נוואקמה
Re: טוני נוואקמה
איך הוא אוהב לשחק נגדם ... עשה מהם אתמול בדיחה אחת גדולה.
ואיך הוא לקח את כל הקבוצה לחגיגות עם הקהל אחרי השער שלו.. פשוט ענק, אחד הזרים שיכנסו לספרי ההיסטוריה של האליפות הזו
ואיך הוא לקח את כל הקבוצה לחגיגות עם הקהל אחרי השער שלו.. פשוט ענק, אחד הזרים שיכנסו לספרי ההיסטוריה של האליפות הזו
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
או או, ברוך מחיה המתים!!LIAV00S כתב:איך הוא אוהב לשחק נגדם ... עשה מהם אתמול בדיחה אחת גדולה.

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
סימן 4 צולTotti כתב:כל כל שחצן, זה משהו.
נשכב על הדשא, דופק ומתגלגל מצחוק, מסמן 4 עם היד.
אבל חולה על הצינור שלוו
- ForeverRed
תגידו מה שתגידו על הניגרים שלנו, אבל החיבור שלהם לעיר ולקהל הוא לא פחות ממדהים.
לראות איך הם חוגגים וכמה חשוב להם לשמח שווה את הכל.
מרגש.
מרגש.
מי צריך שחקני בית(דוידזאדה) כשיש לנו כאלה שחקנים בסגל.ForeverRed כתב:תגידו מה שתגידו על הניגרים שלנו, אבל החיבור שלהם לעיר ולקהל הוא לא פחות ממדהים.
מרגש.
הוא ואוגו זה מקור הכח של הקבוצה.
כל עוד הם פה, נמשיך למשול בליגה.
כל עוד הם פה, נמשיך למשול בליגה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חבר אוהד בית"ר אמר שהחלק התחתון ביציע של בית"ר באגף של טוני מחא לו כפיים אחרי אחד המהלכים שהוא השכיב שם חצי הגנה. אומר הכל לטעמי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הארגון צריך להוציא לו באנר אישי
משחק 3 חודשים בעונה..אבל כשהוא משחק................
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
מהצד שלי כאוהד- הלוואי שיישאר פה לנצח. לא כסף שלי.
מהצד של המועדון- טוני הוא מניה שנמצאת פחות או יותר בפיק שלה, ומפה כל הנראה שהשווי שלה ילך וירד. הפועל באר שבע לא נמצאת במצב שהיא יכולה לזלזל בכמה מליוני יורו.
מהצד של המועדון- טוני הוא מניה שנמצאת פחות או יותר בפיק שלה, ומפה כל הנראה שהשווי שלה ילך וירד. הפועל באר שבע לא נמצאת במצב שהיא יכולה לזלזל בכמה מליוני יורו.
וואקמה כן וטאהה לא?ReDo כתב:מהצד שלי כאוהד- הלוואי שיישאר פה לנצח. לא כסף שלי.
אין וואקמה 2, רק אחת לכמה שנים,אם אפשר לא מוכר בחיים.
טאהא לא שווה 5 מליון יורו וצפונה.Redbull כתב: וואקמה כן וטאהה לא?
אין וואקמה 2, רק אחת לכמה שנים,אם אפשר לא מוכר בחיים.
למה צריך למכור אותו או להסתכל עליו כמניה? מכבי עשו מיליונים על זהבי, מה יצא להם מזה? רק שחור, ואת הכסף עליו הם בזבזו מזמן על תחליפים סוג ז'.
אנחנו לא נקבל עליו הצעה חסרת תקדים. הייתה לנו הזדמנות בקיץ כשהוא באמת היה בשיאו, עכשיו אחרי פציעות, מבלי שהוא משחק במונדיאל ולא נתן עונה מדהימה? 4-5 מיליון יורו. לא שווה.
כל עוד הוא טוב ועם מוטיבציה להישאר, צריכים להילחם עליו.
אנחנו לא נקבל עליו הצעה חסרת תקדים. הייתה לנו הזדמנות בקיץ כשהוא באמת היה בשיאו, עכשיו אחרי פציעות, מבלי שהוא משחק במונדיאל ולא נתן עונה מדהימה? 4-5 מיליון יורו. לא שווה.
כל עוד הוא טוב ועם מוטיבציה להישאר, צריכים להילחם עליו.
מה זה השטויות האלה? הוא רק בן 29 והוא בשיא שלו, עם הנתונים שלו בליגת הפח שלנו הוא יכול לתת 3-4 שנים במינימום ברמות שהוא הרגיל אותנו.ReDo כתב:מהצד שלי כאוהד- הלוואי שיישאר פה לנצח. לא כסף שלי.
לפי הראיה שלך גם בריאל מדריד צריכים לחשוב על להיפטר מרונאלדו כי הוא מניה בירידה.
רגע אבל למה ללכת רחוק בעצם, גם מליקסון מניה בירידה לא?
יש שחקנים שלא נוגעים בהם. הם שווים את כל גרף העלייה והירידה שלהם.
בדיוק.
את הכסף הבאמת גדול נעשה באירופה, או בחלום הכי מופרע - צ'מפיונס. ואת זה נעשה בזכות שחקנים כמו טוני.
את הכסף הבאמת גדול נעשה באירופה, או בחלום הכי מופרע - צ'מפיונס. ואת זה נעשה בזכות שחקנים כמו טוני.