מח' 20 : הפועל ב"ש - עירוני ק"ש, 19:30, שבת, 24.1, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

Re: מח' 20 : הפועל ב"ש - עירוני ק"ש, 19:30, שבת, 24.1, טרנר

שליחה על ידי Red Tiger »

אנחנו חייבים לשפר את משחק ההגנה שלנו,לקבל 20 גולים בשלב הזה של העונה זה יותר מדי.
משחק ההגנה מתחיל מלמעלה ואנחנו ירדנו באינטנסיביות,עושים טעויות טיפשיות וכל התקפה נורמלית נגדנו מורידה את הלב לתחתונים.
על זה צריך לשים את הדגש להמשך,זה המפתח לזכייה באליפות,זה מוכח מהקמתה של ליגת העל.
מי שהייתה לה את ההגנה הכי טובה גם לקחה את התואר

סמל אישי של משתמש
אוהד בגולה
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי אוהד בגולה »

סימיוני כתב:
24 ינואר 2026, 23:26
סיכום המשחק שלי ואשתדל להתעלם מדברים שעצבנו אותי לקרוא עכשיו:
1. משחק מצוין שלנו רוב המשחק. מצוין! כל מי שהיה לידי פשוט התענג, עד שחטפנו את השני ונלחצנו. גם אז גנאח, כנעאן וביטון יכלו לתת את הרביעי.
2. אופיר במשחק נדיר. הזכיר לי את עונת האליפות לפני שהלך. שרף את הקו, נלחם, עשה פעולות איכותיות, היה חד ומפוקס. תענוג!
2. לא יודע מה רוצים מאחמד( אני מתאפק לא לענות אישית לאף אחד) . נתן משחק טוב מאוד, הלואי עוד הרבה כאלה.
3. מרציאנו בינוני להחריד. מבין את הספסול של אליאסי, אבל זה שוער שגם בשיאו לא החזקתי ממנו. מקווה שישתפר.
4. קאנגווה נתן משחק בטעם של פעם. מזל שהוחלף לפני האדום!
5. מיגל אהובי כבר לא זה. יכול להיות מחליף, הוא לא יכול לעמוד בקצב של ליגת העל, למרות פח אשפתיותה.
6. ונטורה בינוני היום, אליאל יעיל , אבל עדיין לא חזר לכושר של הרבע הראשון של העונה.
7. בניגוד לדעה הרווחת, לא חושב שביטון היה כזה רע. נתן כמה פסים לגול שרק הוא יודע לתת .
8. חמודי מפוצץ בכישרון. חייב לקבל יותר דקות. חבל שלא מוסר שמאלה כשעוקפים אותו.
9. הדרומי לא מפסיק לעודד. אחלה חברה יש שם. התגעגעתי! שאר האיצטדיון? חלש . שריקות הבוז בסיום עצבנו אותי מאוד. אפשר להגיד שאפילו נגעלתי.
10. אם נשחק תמיד כמו ב 70 דקות הראשונות. יהיה טוב!
11. שבוע טוב ומבורך!!!!!
+1. די לילל חברים! אנחנו לא ביירן מינכן.

סמל אישי של משתמש
סימיוני
Title: CrazyRed

שליחה על ידי סימיוני »

שמעון א כתב:
24 ינואר 2026, 23:30
אני חושב שהיו דקות ששיחקנו טוב.
אבל להגיד "מצויין" על משחק כזה... זה מנותק לגמרי.

תודה על 3 נקודות, אבל יש הרבה מה לתקן.
אמרתי מצוין על 70 דקות. בהחלט יש מה לתקן. תקרא את הפירוט ונראה לי גם שאפשר להבין מה צריך לתקן לדעתי .
כשמפרגנים לביתר או מכבי על 20 דקות טובות, זה עובר פה בשקט. צריך לדעת לפרגן גם להפועל באר שבע.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

Melikson24 כתב:
24 ינואר 2026, 22:11
קיבלת 3 מפאקינג טבריה והסרחת את הדשא מול שדרות מליגה ב', אני לא מבין איך אתה חושב שיש משחק קל בליגה או בגביע.
כשאתה מוריד רגל מהגז ועושה טעויות קשות בהגנה אז ההתקפה הלא רעה של קריית שמונה תעניש. למה לא.
אני לא חושב שיש משחקים קלים בליגה, אתה צריך להביא את האיכות היחסית שלך על יתר קבוצות ולהפוך את המשחקים ליותר ״קלים״ והיום גם עשינו את זה, היינו בנקודה שהובלנו 3:1 עם ראש שקט ועשינו שטויות שלא צריכות לקרות שכמעט ועלו לנו בעוד איבוד נקודות, זו שוב אותה נקודה שאנחנו בעיקר היריב של עצמנו, אם אנחנו רוצים ללכת עד הסוף הטעויות האלו לא יכולות לקרות בתדירות כזאת גבוהה.

כמו שאמרתי אנחנו לא צריכים להתנצל על הניצחון הזה, בית״ר כבר חודש מנצחת באמצעות תוצאות כאלה וביכולת הרבה פחות טובה.

אולי זה אפילו עדיף שניצחנו ככה ולא באיזו תוצאה דורסת ששוב הייתה גורמת לאנשים להתבלבל, צריך להישאר צנועים ולהתחיל לייצר מפה והלאה רצף של ניצחונות, לייצב את ההגנה ובתקווה שיחד עם הרכש שנקווה לראות בקרוב הקבוצה תתחיל בע״ה לזנק.

שלח תגובה