ran כתב: ↑04 דצמבר 2024, 23:35
אנחנו באווירה טובה ואתם מתים על לדחוף את זה.
אז רק אגיד שאתם גונבים פה דעת, הביקורת הייתה על המהלך המלוכלך עם ברדה שלא רצתה לחזק לו כמו שביקש ומיד החליטה שלא ימשיך ו-98% מהאנשים הגיבו ככה.
מפה מיד אחרי היא החליטה להביא את קוזוך שהוא מאמן מעולה לדעתי ואמרתי את זה גם בהתחלה (מסכים שלא כולם חשבו ככה ואולי חלק נהיו אנטי כי המהלך היה מהיר אחרי הפרידה),
מהרגע שהיא הביאה אותו היא הבינה שאם היא לא תתן לו כלים טובים כל התלונות יהיו כלפיה ולכן פתחה את הכיס קצת יותר.
אי אפשר להתכחש לעובדה שהוא קיבל זרים שברדה יכל לחלום עליהם ולא רק זרים, גם שחקן כמו דן ביטון. בכל אופן הדברים מסתדרים וזה חשוב בקבוצה שרוצה ללכת על אליפות,
זה אומר קארמה טובה, מאמן טוב, אווירה טובה עם הקהל וחיבור טוב של השחקנים בנוסף למזל. העונה הזאת תוכרע על ינואר, תזכרו מה שאני כותב לכם פה, 2 חיזוקים ברמה וניקוי של כל אלה שעושים פרצופים ואנחנו עד הסוף.
לזכותם של הצוות המקצועי יש להם עין מעולה על רכש והבנה מי עצלן ומי יתן עבודה. אם הוחלט שיחזקו את הקבוצה אני רגוע יותר שיביאו משהו טוב הפעם.
שמע אחי, האחרון שאתה יכול להגיד עליו גונב דעת או ״מתים על זה״ זה אני,האחרון.
אני נלחמתי כאן עם אנשים בקיץ מסיבה אחת פשוטה,אני לא מקבל ולא יקבל לעולם סגנון דיבור והכפשות על אדם ששם כאן כל כך הרבה כסף והפך את המועדון הזה מאשפה סרוחה למועדון על.
סיבוב שלם ישבתי בשקט,למרות שהקבוצה ניצחה וניצחה ושיחקה כדורגל מטורף מתוך כבוד לכולם אבל עכשיו האמת צריכה להיאמר.
אפרופו גניבת דעת זה להגיד שברדה לא קיבל כלים,
פטרסון,קלימלה,פוקו,סלמני ארגזים של כסף נשפכו על שחקנים כושלים שהמאמן בחר ורצה.
ואני ייתן לך עוד סקופ קטן למה תאמין לי שאני יודע,אלונה לא סיימה עם ברדה בגלל שהתבכיין שאין לו תקציב,היא שיחררה אותו כי היא לא האמינה בו מקצועית יותר,לא האמינה שהוא יכול לקחת את המועדון עוד צעד קדימה ובדיעבד היא צדקה.
וכן אני מסכים שפגיעה ברכש בינואר זה מאסט.