מח' 12 : מכבי חיפה - הפועל ב"ש, 4.12, רביעי, 20:30, סמי עופר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

Re: מח' 12 : מכבי חיפה - הפועל ב"ש, 4.12, רביעי, 20:30, סמי עופר

שליחה על ידי Itay »

אוהד בגולה כתב:
04 דצמבר 2024, 23:18
לא נעים לומר, אבל הפציעה של תורג'מן עזרה מאד.
חייב לומר שלא הבנתי למה כל כך התעקשו לשחק עליו במחצית הראשונה ובמיוחד אליאסי שאיבד המון כדורים ארוכים, הוא פשוט לא חלוץ מספיק טוב בטח כחלוץ קיר ובטח אל מול חנזירים כמו סק ופדראו.

מקווה שגריטה ייקח את התקופה הקרובה בה אלון יהיה בחוץ ויתחיל לתת יותר, לא הייתי פוסל גם לתת יותר דקות לפרהוד.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

Red Tiger כתב:
04 דצמבר 2024, 22:58
יש הרבה אנשים בעיר הזאת שצריכים לבקש סליחה מאלונה,הרבה מאוד.
+1
עשתה צעד אמיץ בטירוף ולקחה את כל הקופה.
להיריד את הכובע.

אוי ואבוי לנו אם הערב הזה לא ממלא את טרנר בכל משחק ובטירוף גבוה בהרבה מהקהל העייף שאנחנו שהתחיל להתעורר מול נתניה.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

yossi כתב:
04 דצמבר 2024, 23:24
+1
עשתה צעד אמיץ בטירוף ולקחה את כל הקופה.
להיריד את הכובע.

אוי ואבוי לנו אם הערב הזה לא ממלא את טרנר בכל משחק ובטירוף גבוה בהרבה מהקהל העייף שאנחנו שהתחיל להתעורר מול נתניה.
פשוט ככה,חרפה.
2000 איש היום בקושי היינו,קבוצה מקום ראשון.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

Itay כתב:
04 דצמבר 2024, 23:23
חייב לומר שלא הבנתי למה כל כך התעקשו לשחק עליו במחצית הראשונה ובמיוחד אליאסי שאיבד המון כדורים ארוכים, הוא פשוט לא חלוץ מספיק טוב בטח כחלוץ קיר ובטח אל מול חנזירים כמו סק ופדראו.

מקווה שגריטה ייקח את התקופה הקרובה בה אלון יהיה בחוץ ויתחיל לתת יותר, לא הייתי פוסל גם לתת יותר דקות לפרהוד.
לא היו יותר מדי ברירות. הם לחצו מצוין את מובילי הכדור, לא חושב שהצלחנו להשתחרר פעם אחת כמו שצריך.
לתורג'מן אין סיכוי במשחק כזה של כדורים ארוכים וכששחקני הקו והקישור רחוקים ממנו. כנראה קוזוק רצה משחק יותר מסודר ולדעתי התכונן לחיפה כמו שהוא מתכונן לאשדוד ונתניה ובגלל זה גם נראינו פחות טוב. במחצית השנייה הדברים הסתדרו ובמיוחד אחרי הגול הראשון שלטנו לחלוטין.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

אלונה בציוץ בטוויטר : ואף על פי כן ... נוע תנוע .

אף על פי ולמרות סכנין
אף על פי ולמרות התובע הארור של ההתאחדות
אף על פי ולמרות גרינפלד הארור
אף על פי ולמרות 4 נקודות שנשדדו
אף על פי ולמרות 2 גולים שהvar הארור פסל נגד הצהובים
אף על פי ולמרות 2 אדומים ו-2 פנדלים שלא נשרקו לזכותנו היום

אנחנו פה ..אנחנו בפסגה
ואתם כל הארורים המטונפים יכולים רק להיתפחלץ !
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

Red Tiger כתב:
04 דצמבר 2024, 22:58
יש הרבה אנשים בעיר הזאת שצריכים לבקש סליחה מאלונה,הרבה מאוד.
אנחנו באווירה טובה ואתם מתים על לדחוף את זה.
אז רק אגיד שאתם גונבים פה דעת, הביקורת הייתה על המהלך המלוכלך עם ברדה שלא רצתה לחזק לו כמו שביקש ומיד החליטה שלא ימשיך ו-98% מהאנשים הגיבו ככה.
מפה מיד אחרי היא החליטה להביא את קוזוך שהוא מאמן מעולה לדעתי ואמרתי את זה גם בהתחלה (מסכים שלא כולם חשבו ככה ואולי חלק נהיו אנטי כי המהלך היה מהיר אחרי הפרידה),
מהרגע שהיא הביאה אותו היא הבינה שאם היא לא תתן לו כלים טובים כל התלונות יהיו כלפיה ולכן פתחה את הכיס קצת יותר.
אי אפשר להתכחש לעובדה שהוא קיבל זרים שברדה יכל לחלום עליהם ולא רק זרים, גם שחקן כמו דן ביטון. בכל אופן הדברים מסתדרים וזה חשוב בקבוצה שרוצה ללכת על אליפות,
זה אומר קארמה טובה, מאמן טוב, אווירה טובה עם הקהל וחיבור טוב של השחקנים בנוסף למזל. העונה הזאת תוכרע על ינואר, תזכרו מה שאני כותב לכם פה, 2 חיזוקים ברמה וניקוי של כל אלה שעושים פרצופים ואנחנו עד הסוף.
לזכותם של הצוות המקצועי יש להם עין מעולה על רכש והבנה מי עצלן ומי יתן עבודה. אם הוחלט שיחזקו את הקבוצה אני רגוע יותר שיביאו משהו טוב הפעם.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

אוהד בגולה כתב:
04 דצמבר 2024, 23:18
לא נעים לומר, אבל הפציעה של תורג'מן עזרה מאד.
לא התאים למשחק הזה, מול בלמים פיסיים.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

ran כתב:
04 דצמבר 2024, 23:35
אז רק אגיד שאתם גונבים פה דעת, הביקורת הייתה על המהלך המלוכלך עם ברדה שלא רצתה לחזק לו כמו שביקש ומיד החליטה שלא ימשיך ו-98% מהאנשים הגיבו ככה.
מפה מיד אחרי היא החליטה להביא את קוזוך שהוא מאמן מעולה לדעתי ואמרתי את זה גם בהתחלה (מסכים שלא כולם חשבו ככה ואולי חלק נהיו אנטי כי המהלך היה מהיר אחרי הפרידה),
מהרגע שהיא הביאה אותו היא הבינה שאם היא לא תתן לו כלים טובים כל התלונות יהיו כלפיה ולכן פתחה את הכיס קצת יותר.
אי אפשר להתכחש לעובדה שהוא קיבל זרים שברדה יכל לחלום עליהם ולא רק זרים, גם שחקן כמו דן ביטון. בכל אופן הדברים מסתדרים וזה חשוב בקבוצה שרוצה ללכת על אליפות,
זה אומר קארמה טובה, מאמן טוב, אווירה טובה עם הקהל וחיבור טוב של השחקנים בנוסף למזל. העונה הזאת תוכרע על ינואר, תזכרו מה שאני כותב לכם פה, 2 חיזוקים ברמה וניקוי של כל אלה שעושים פרצופים ואנחנו עד הסוף.
לזכותם של הצוות המקצועי יש להם עין מעולה על רכש והבנה מי עצלן ומי יתן עבודה. אם הוחלט שיחזקו את הקבוצה אני רגוע יותר שיביאו משהו טוב הפעם.
אבל היא לא פתחה את הכיס יותר. הכסף פשוט נוהל בצורה נורמלית לשם שינוי.

אפשר גם להגיד טעינו. לא בושה.

קיץ שלם יצרתם פה אווירה של ירידת ליגה עם אפס סבלנות כלפי כלום. כלפי המאמן,הבעלים,הרכש, השחרורים, לא בושה להודות בטעות.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

ran כתב:
די כבר עם הסיפורי פוגי שלא רצתה לחזק לברדה .
ברדה לא סיפק קבלות עונה שלמה , עונה מחפירה ועוד ביקש תוספת ?
אם זה היה מאמן אחר היית בועט לו בראש !!!

די כבר עם הסיפורי פוגי שרן קיבל זרים שברדה יכל לחלום עליהם .
ברדה בחר מה שבחר . רן בחר מה שבחר . נבנה כאן עולם שלם של נרטיבים אנטי אלונה ואנטי רן כדי להגן על מה ????

כמעט הלכה פה עונה לפני שהתחילה !
מי שתרם לזה צריך להתבייש !!
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

זה דיון מיותר.
אלה יתרצו בזה שהוא קיבל זרים מעולים, כאילו הם נפלו מהשמיים וכאילו לא החתמנו זרים למקצוע בסכומים זהים.

מה שהיה היה, יש לנו מאמן נהדר וקבוצה טובה שלא מקבלת גב מהקהל שלה ברמה שהיא צריכה.
במקום להפיל על המועדון כררגיל, הקהל צריך לשאול את עצמו למה הוא כזה עייף, נרגן וחסר אנרגיות.
כי כרגע הקהל לקח 4 נק' קריטיות, כרגע הקהל לא עושה מטרנר הר געש שמביא נק', הקהל לא מרים את הקבוצה שקשה.
וזה מה שצריך לעניין, כי אם נשנה את זה, נרים בעוד כמה אחוזים את הסיכוי לצלחת.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ran כתב:
שמע אחי, האחרון שאתה יכול להגיד עליו גונב דעת או ״מתים על זה״ זה אני,האחרון.
אני נלחמתי כאן עם אנשים בקיץ מסיבה אחת פשוטה,אני לא מקבל ולא יקבל לעולם סגנון דיבור והכפשות על אדם ששם כאן כל כך הרבה כסף והפך את המועדון הזה מאשפה סרוחה למועדון על.
סיבוב שלם ישבתי בשקט,למרות שהקבוצה ניצחה וניצחה ושיחקה כדורגל מטורף מתוך כבוד לכולם אבל עכשיו האמת צריכה להיאמר.
אפרופו גניבת דעת זה להגיד שברדה לא קיבל כלים,
פטרסון,קלימלה,פוקו,סלמני ארגזים של כסף נשפכו על שחקנים כושלים שהמאמן בחר ורצה.
ואני ייתן לך עוד סקופ קטן למה תאמין לי שאני יודע,אלונה לא סיימה עם ברדה בגלל שהתבכיין שאין לו תקציב,היא שיחררה אותו כי היא לא האמינה בו מקצועית יותר,לא האמינה שהוא יכול לקחת את המועדון עוד צעד קדימה ובדיעבד היא צדקה.
וכן אני מסכים שפגיעה ברכש בינואר זה מאסט.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ran כתב:
לגביי ברדה הביאה לו את פטרסון ואת פוקו ועוד זרים בכסף רב וראינו מה קיבלנו, ברדה לא יודע לבחור שחקנים, מזכיר לי את ברק בכר, בתור מאמן הוא נהדר, כמנהל מקצועי ומי שמחליט איך לבנות את הסגל פחות הלך לו, הזרים שהוא הביא תמיד לא סיפקו את הסחורה חוץ משאפי וספר, אפשר להגיד שגם לברדה יש חלק במה שקרה וזה לא שהוצאנו מלא כסף, דן ביטון הגיע כמעט בחינם, כנ"ל בלטקסה, שילמנו על קאנגווה וונטורה נראה לי וזהו לא הוצאנו מלא כסף רן קוז'וך פשוט יודע מה מתאים לקבוצה, וזאת פעם ראשונה שהוא מקבל קרדיט לבדו להרכיב סגל, וואלה הצליח לו והוא גם הבין מי מתאים לנו ומי לא ולא מתבייש לשנות מנ שצריך גם אם מדובר בפרה קדושה כמו חטואל או בגיא בדש האנמי שהגיע לפניי שנה כשחקן הרכב (ברדה הביא אותו)
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

א. המהלך של אלונה יצר אנטיגוניזם מובן באיך שהיא עשתה את זה וזה לא פעם ראשונה שאנחנו לא יודעים להיפרד יפה, גם עם באריירו למשל. צריך לעבוד על זה.
ב. מעצם המהלך התחזקנו כי הצוות של רן לא פחות חשוב מרן עצמו וזה חיזוק אדיר, למשל בן בנימין העוזר שלו שלא מקבל פה קרדיט בכלל לעומת סנטיאגו שהיה העוזר האחרון של ברדה. גם כפיר היה מאוד מעורב ברכש וסומך עליהם לחלוטין.
ג. היו גם עזיבות של שחקנים שנתנו לפרקים תקופות טובות ונחלשו מאוד בעונה שעברה שקצת נשכחו - אבועביד, עדן שמיר,הראל שלום, מקסימו לוי, לצד זרים פאון,קיניונס,שושנאצב,ופוקו שהשתחררנו מהם. יכול להיות שאלונה גם הכניסה את היד לכיס ובזבזה עוד מיליון יורו, אבל מהשחרורים האלה נכנס לא מעט כסף ובמקומם הגיעו וונטורה,קינגס,בלטקסה,דן ביטון, גיא מזרחי, גריטה. אחלה של קיץ בקיצור.
ד. גם מבלי קשר לאנטיגוניזם למהלך, וונטורה וקינגס הגיעו ממש בסוף הקיץ - המחנה עצמו לא היה משהו בכלל, הודחנו מאירופה ופספסנו הזדמנות נהדרת להרוויח מלא כסף שזה הכי חשוב במונחים שלנו. בקיצור כל הכבוד לקבוצה שהתחברו יפה ובאמת מציגים כדורגל נהדר ומאוד התקפי - אבל לבוא בטענות לקהל, אני בעצמי לא התלהבתי מהקבוצה וקשה לי לבוא בטענות לאחרים, במיוחד כשכמות המנויים לא השתנתה דרסטית.

כעת מול בית"ר טרנר צריך להיות סולד אאוט עם הקצאה מינימלית לבית"ר של חצי צפוני.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

4 לב אדום כתב:
04 דצמבר 2024, 23:56
די כבר עם הסיפורי פוגי שלא רצתה לחזק לברדה .
ברדה לא סיפק קבלות עונה שלמה , עונה מחפירה ועוד ביקש תוספת ?
אם זה היה מאמן אחר היית בועט לו בראש !!!

די כבר עם הסיפורי פוגי שרן קיבל זרים שברדה יכל לחלום עליהם .
ברדה בחר מה שבחר . רן בחר מה שבחר . נבנה כאן עולם שלם של נרטיבים אנטי אלונה ואנטי רן כדי להגן על מה ????

כמעט הלכה פה עונה לפני שהתחילה !
מי שתרם לזה צריך להתבייש !!
קודם כל ביקורת צריכה להיות וטוב שהיא נאמרת, הפורום הזה קיים בשביל דיונים, לא בשביל דיקטטורה של דעות גם אם הן מתבררות בחלקן כטעות ואנשים פה, ברובם המוחלט לפחות, יודעים להודות כשהם מתבררים כטועים (אני אישית מוריד את הכובע בפני רן בדיוק כמו שבזמנו הייתי נגד המינוי של בכר ואכלתי את הכובע בשמחה גם שם).
הקטע הזה להשחיר אנשים על דעות ממש לא לעניין.
דבר שני, את הנראטיב של שחקנים בסכומים שלא היו הרבה שנים לא הקהל ייצר אלא המועדון דרך המקורבים (אייל רביד בלט פה) ובמידת מה גם דרך התקשורת. תשווה את השכר שמשלמים לזרים שנחתו העונה לסכומים שראינו בשנים הקודמות ותראה בעצמך. שלא תתבלבל, מבחינתי לפחות אני לא טוען נגד אלונה פה אלא בעדה הפעם. מעולה שהתעוררה ושינתה את המדיניות בהיבט הזה.
לגבי ה״כמעט החרבתם את העונה״ - במועדון גדול המערכת צריכה להתמודד עם הלחץ של הקהל, אם תשאל אותי אני גם בטוח שבמידה מסויימת הלחץ של הקיץ תרם חלק לאיך שהדברים יצאו בסוף. אם אלונה הרגישה עם הגב לקיר וזה מה שפתח לה את הרעב לבנות פה קבוצה לאליפות ויהי מה דיינו

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

תהיו בריאים במה אתם מתעסקים.
איזה כיף שיש קבוצה אמיתית, קבוצה שמאמינה בעצמה, שיודעת מהי צריכה לעשות וצולחת עוד מבחן חשוב. מילה על קינגס (שהשפיל את ג׳אבר ומוחמד) הקארמה היא כלבה - ואיזה כיף שהוא זיין את בכר שפגע בו פעמיים.

שלח תגובה