הפועל באר שבע - מכבי נתניה, ראשון, 20:15, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: הפועל באר שבע - מכבי נתניה, ראשון, 20:15, טרנר

שליחה על ידי yedidel »

הגיעו הקיץ 4 שחקני התקפה בפרופיל גבוה

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

yedidel כתב:
23 ינואר 2023, 13:48
חמד נכנס תחת הקטגוריה של פרופיל גבוה?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

nitsande כתב:
23 ינואר 2023, 13:37
מה תעשה שהם לא רוצים ללכת?? אחי זה לא גוגואים אי אפשר לזרוק ולקנות גולות. חאלס.
אם צריך "לספוג" את הסגל הזה עד סוף העונה (גם במחיר שנסיים מקום 3 רחמנא ליצלן) כדי ליישר את התקציב אז שיהיה.
אין טעם להביא מישהו בינואר שלא עקבו אחריו מספיק כנראה, ההיצע בשוק דל ומה שיש עולה כפול רק כי סלמני לא פוגע.

מעדיף להישאר ככה ולעשות עבודה מאחורי הקלעים וכבר בסוף מאי להחתים 2-3 זרים ברמה לעונה הבאה.
אני חושב שחייבים רענון
אבל!
לא בכל מחיר

קודם תשחרר. לפחות אחד מבין הזרים הרשומים. אין דבר כזה להקפיא עוד זר.
אחרי שתשחרר אחד מהם תביא חלוץ ולדעתי הכי טוב יהיה בהשאלה עם אופציה כמו עם שאפי ופאון. זה לא קל להיכנס לקבוצה רצה בינואר ולהצליח והדבר האחרון שאנחנו צריכים זה עוד זר שתקוע לנו כמו עצם בגרון בעוד כמה חודשים.

אגב אני די בטוח שאם ימצאו זר שמתאים הן מבחינת שכר והן מבחינה מקצועית - אלונה תשלם פיצוי לאחד השחקנים(מרטינס בסבירות גבוהה) ותביא את הזר הזה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

nitsande כתב:
23 ינואר 2023, 13:37
מה תעשה שהם לא רוצים ללכת?? אחי זה לא גוגואים אי אפשר לזרוק ולקנות גולות. חאלס.
אם צריך "לספוג" את הסגל הזה עד סוף העונה (גם במחיר שנסיים מקום 3 רחמנא ליצלן) כדי ליישר את התקציב אז שיהיה.
אין טעם להביא מישהו בינואר שלא עקבו אחריו מספיק כנראה, ההיצע בשוק דל ומה שיש עולה כפול רק כי סלמני לא פוגע.

מעדיף להישאר ככה ולעשות עבודה מאחורי הקלעים וכבר בסוף מאי להחתים 2-3 זרים ברמה לעונה הבאה.
אף אחד לא הבטיח שהכל יהיה פשוט.
תפקידו של מנהל למצוא את הדרך, על אף הקשיים.
מבטיח לך שאף שחקן לא אוהב לשבת ביציע. גם לא פטרוצי התייר. אולי לא מוכנים לפצות אותם בסכום סביר שיגרום להם להתרצות. אולי לא יודעים להגיע לשכל הישר שלהם. בשורה התחתונה זה כישלון בהתנהלות. הכל פה מתנהל בסחבת, החל מהחתמת שחקנים ועד ההיפרדות מהם. ושוב, בשורה התחתונה, אתה משלם להם שכר מלא כך שלא ברור מה הרווח מהסיטואציה.

לגבי מה שכתבת בסוף, בחייאת, תהיה ריאלי.
אני מתערב איתך שהכל יקרה מאוחר. כמו תמיד.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

yedidel כתב:
23 ינואר 2023, 13:48
אתה כנראה לא הבנת.
כולם ברירות מחדל. ברדה רצה 100 שחקנים אחרים ואז אלונה שמחפשת לסיים במקום השלישי הביאה לו אחרים. בכוונה!

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

חברים ,
באמת דיונים מעניינים מתפתחים כאן .
המועדון נמצא כרגע במצב של זינוק בעלייה .
בתפקיד הנהגים מאחורי ההגה נמצאים ברדה , מליקסון פרימור ואלונה . בתפקיד העלייה שמקשה עלינו ודורשת סנכרון נמצאים זרים מוקפאים , רכש בינוני בעבר , חוסר סבלנות וסגל שלאט לאט מגבש לעצמו יכולות וזהות .
אני מציע להנות מהתהליך שממש קורם עור וגידים מול עינינו .
הקבוצה בוסרית ומאופיינת בחוסר יציבות . יש עוד מה לתקן .
אפשר לומר שמהסגל שיש לו ברדה מוציא מעל ומעבר . אני בכלל לא רוצה לדמיין מה קורצקי/סילבס/מימר ושאר לוזרים היו מוציאים ממנו . זה לא פייר לבוא ולומר כל הזמן שנופלים ברכש .
רכש , ובעצם כל רכש , זה הימור . גם אם הרכש הוכח במקום אחר כמוצלח , זה לא אומר שזה יקרה במקום אחר . הרבה דברים צריכים להתחבר כדי שתהיה הצלחה כולל קארמה .
תהיו אמיתיים עם עצמכם - לא ניקח אליפות השנה ( זה לא אומר שלא ננסה לרוץ לצלחת עד שלא יהיה סיכוי תיאורטי ) .
אני חושב גם שעונת 23/24 תהיה עונה שנשפצר את עצמנו עוד יותר ונהיה יותר קרובים לקחת צלחת ( ועזיבה של שחקנים בכירים בחיפה כולל ברק בכר ובתל אביב תקרה כי זה הכדורגל ) . אבל העונה שבאמת צריך לסמן מעכשיו היא עונת 24/25 . עונה שתהיה יריית הפתיחה לשושלת חדשה אחרי שנפטרנו מכל מיני חוזים ושחקנים שנגררו על הגב שלנו ועשינו סדר והיררכיה בעמדות הנחוצות .
כמובן שאם היה מגיע עכשיו בעלים חדש ( רד בול באר שבע או הפועל fly emirates ב"ש למשל .. :מוציא לשון: ) את כל הליקויים היה ניתן לתקן בחלון-שתיים אבל זה לא המצב .
אם יש לי צוות כזה מאחורי ההגה - מה צריך יותר מזה ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

ReDo כתב:
23 ינואר 2023, 13:49
חמד נכנס תחת הקטגוריה של פרופיל גבוה?
כן, מניח שגם בתקציב
בטוח שלא הביאו אותו בשביל 2 שערים בסיבוב

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

nitsande כתב:
23 ינואר 2023, 13:35
קודם כל כן. בכר סופר חזיר. חרמן רכש יותר מדר אדום בנשמה, להזכיר לך מה אמרו עלינו בתקופה שלו אצלנו? (מחתימים שחקנים רק כדי שהמתחרות לא יחתימו).
אבל זה לא סיטואציה דומה, כי אם בכר עכשיו בא לשחר ואומר לו תשמע פיירו, לא משהו... שחרר לי אותו או תקפיא ותביא חלוץ אחר... שחר נותן לו בעיטה מסובבת
עכשיו הבנתי.
אתה מתייחס למאמן שעושה כאן שושלת אחרי שושלת וכל הזמן מחפש איך לשפר את הקבוצות שלו כ"חזיר". בפועל אתה אומר שיהיה עדיף שהיה כמו כל המאמנים הסמרטוטים שאומרים כן לכל הנחתה של הבעלים רק כי הם פוחדים על הכיסא.

לא מבין את כל התירוצים כאן. מישהו ביקש חלוץ סטייל יובנוביץ' מינואר שנה שעברה עם עלות של 2 מיליון יורו על הכרטיס?
אתמול עלינו עם זר אחד בהרכב. ביום ממוצע אנחנו עם 3 זרים בהרכב (נניח ופאון ושאפי פותחים ביחד) ביום טוב אפשר להגיע ל-5 שלוקחים חלק (אם אנסה וסלמאני משותפים). כלומר יש זר אחד לא רלוונטי בכלל ועוד שניים שכרגע משותפים (אם בכלל מקבלים דקות) בעיקר כי אין ברירה.
לא מקבל את זה שאי אפשר למצוא נוסחה שבה מגיע חלוץ זר בינואר. לא חושב שנכון לפגוע מקצועית בעונה שלמה עם כל המשמעות לזה בגלל חוסר הנכונות לבצע מהלכים בינואר בגלל שהם אולי יעלו כסף.

ואם באמת אין נכונות להשקיע בינואר, אז שלפחות יפסקו לדבר על אליפות או שאיפה לאליפות כי קבוצה שלא מביאה חלוץ בינואר במצב הקיים למעשה מוותר על השאיפות שלה להמשך העונה לייצר יותר ממה שייצרה עד עכשיו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

"אין כוונה להשקיע בינואר". הבושה איבדה את הבושה.

רק אל תשכחו לבכות בפעם הבאה שהכרטיס למשחק באירופה יעלה 5 או 10 שקל יותר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

CrazyRed7 כתב:
23 ינואר 2023, 14:26

לא יודע מה איתך, אני עושה מנוי לליגה ולאירופה (היה לי גם מנוי חוץ בזמנו), קונה מוצרים של המועדון בסכומים לא מבוטלים ומעודד כל משחק מהגוש המעודד לאורך כל המשחק.

עכשיו יש לי את הזכות לדבר על המועדון שאני אוהד ושאני משקיע בו כספים וזמן כבר 30 שנה ולכתוב שבלי רכישה של חלוץ בינואר אין לנו סיכוי לשפר מעמדות? שמי שרוצה אליפות צריך לתמוך את זה במעשים גם בינואר? מה לא לגיטימי בדעה שלי?

חשבתי שראיתי את השיא בהגנה העיוורת על אלונה, אבל עכשיו אתם כבר תוקפים אוהדים, זה באמת השיא של השיאים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Sir Alex Ferguson כתב:
23 ינואר 2023, 14:23
ואם באמת אין נכונות להשקיע בינואר, אז שלפחות יפסקו לדבר על אליפות או שאיפה לאליפות כי קבוצה שלא מביאה חלוץ בינואר במצב הקיים למעשה מוותר על השאיפות שלה להמשך העונה לייצר יותר ממה שייצרה עד עכשיו.

אתה שמעת את אלונה או מישהו מטעמה מדבר על אליפות? :נוגח:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

CrazyRed7 כתב:
23 ינואר 2023, 14:26

יש אוהדים בארץ שלא מתלוננים על הבעלים שלהם?
מי שמבקר קצת בפורומים אחרים רואה את אוהדי חיפה רושמים תגובות כמעט זהות על שחר. "לא מנצל מומנטום", "איפה הכסף של הצ'מפיונס", "שם רגליים לבכר" ושאר הקשקושים.
אפילו אוהדי מכבי ת"א מעבירים ביקורת על הניהול של השייח הקנדי שלהם אחרי שבקיץ הם הרטיבו במכנסיים אחרי כל וולקאם.

אין שום בעיה עם ההשקעה של אלונה, יש בעיה לאן הכסף הזה הולך כשגם בנושא הזה יש שיפור משמעותי משנים עברו בזכות ברדה ומליקסון שהרחיבו את הצוות.
בכל מקרה מי שמשקיע בליגה הזאת בסוף גם מצליח. כרגע חיפה על הגלגל כי בכר נפל לידיים שלהם והיה להם בסיס מצוין, מאמין שאנחנו נהיה הבאים בתור אם נעשה קיץ מוצלח.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Sir Alex Ferguson כתב:
23 ינואר 2023, 14:34
לא יודע מה איתך, אני עושה מנוי לליגה ולאירופה (היה לי גם מנוי חוץ בזמנו), קונה מוצרים של המועדון בסכומים לא מבוטלים ומעודד כל משחק מהגוש המעודד לאורך כל המשחק.

עכשיו יש לי את הזכות לדבר על המועדון שאני אוהד ושאני משקיע בו כספים וזמן כבר 30 שנה ולכתוב שבלי רכישה של חלוץ בינואר אין לנו סיכוי לשפר מעמדות? שמי שרוצה אליפות צריך לתמוך את זה במעשים גם בינואר? מה לא לגיטימי בדעה שלי?

חשבתי שראיתי את השיא בהגנה העיוורת על אלונה, אבל עכשיו אתם כבר תוקפים אוהדים, זה באמת השיא של השיאים.
מה אתה רוצה??????? :דופק את הראש בקיר:
קודם כל מי זה אתם?אני לבד פה.

כולנו רוצים חיזוק להתקפה אבל יש כאלה שחושבים שלעשות זאת בכל מצב(קרי להקפיא או לשלם פיצויים מלאים לאחד הזרים הרשומים) זה להמשיך להתבוסס בחרא של עצמנו.
רוצה חלוץ יותר ממך. לא רוצה שזה יקרה מתוך לחץ ולא רוצה שיתפשרו.
זכותך לחשוב אחרת אבל לכתוב חלק מהדברים שכתבת במהלך הדיון - אתה צריך להתבייש, לדעתי. מכאן והלאה אתה מוזמן להמשיך לגנוב דעת כמו שאתה אוהב.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

לא מבין בכלל על המאומה,הפועל בש כמו כל קבוצה שרוצה לחזור ולקחת תארים בונה עצמה בהדרגה.
נכון לא תמיד פוגעים בכולם אבל זאת הדרך,אין זבנג וגמרנו.
בתחילת שנה שעברה הוחלף כמעט כל הסגל,השנה הביאו חיזוקים נקודתיים.
הבסיס נשאר וישאר בשנים הקרובות ועליו יוסיפו מה שצריך.
ככה זכתה הפועל בש בשושלת אליפויות,ככה עשתה גם מכבי חיפה וככה אנחנו נעשה שוב החל מהעונה הבאה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

הפועלעולה כתב:
23 ינואר 2023, 14:39
יש אוהדים בארץ שלא מתלוננים על הבעלים שלהם?
מי שמבקר קצת בפורומים אחרים רואה את אוהדי חיפה רושמים תגובות כמעט זהות על שחר. "לא מנצל מומנטום", "איפה הכסף של הצ'מפיונס", "שם רגליים לבכר" ושאר הקשקושים.
אפילו אוהדי מכבי ת"א מעבירים ביקורת על הניהול של השייח הקנדי שלהם אחרי שבקיץ הם הרטיבו במכנסיים אחרי כל וולקאם.

אין שום בעיה עם ההשקעה של אלונה, יש בעיה לאן הכסף הזה הולך כשגם בנושא הזה יש שיפור משמעותי משנים עברו בזכות ברדה ומליקסון שהרחיבו את הצוות.
בכל מקרה מי שמשקיע בליגה הזאת בסוף גם מצליח. כרגע חיפה על הגלגל כי בכר נפל לידיים שלהם והיה להם בסיס מצוין, מאמין שאנחנו נהיה הבאים בתור אם נעשה קיץ מוצלח.
ברור לי שיש אוהדים כאלה. במיוחד בקהל הרחב.
משה לא קהל רחב. לכן אני לא מבין איך הוא רושם את השטויות האלה ולא מבין את המורכבויות שעומדות מאחורי כל שחרור או החתמה בטח כשיש לך 4 זרים מיותרים(אחד כבר הלך ברוך ה'). רוצים לבנות כאן קבוצה אלופה בחלון וחצי.

שלח תגובה