תומר יוספי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: תומר יוספי

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב: אין קשר בין הדברים.
גם כל האלואים למיניהם לא צריכים להיות פה.
נדבר בעוד שנה מהיום ונראה לאן יובילו אותנו יוספי ועמית ביטון.
אל תקצין את הדברים שלי, הוא ועמית ביטון לא צריכים להוביל אותנו לשום מקום, אלא להכניס קצת דם צעיר ורעב למערכת והכל בעלות כלכלית סופר נמוכה.
יוספי ראוי להיות בסגל הרחב, אם צדק עוזב אז גם עמית ביטון יכול להיות בסגל כבלם הרביעי שלנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: אל תקצין את הדברים שלי, הוא ועמית ביטון לא צריכים להוביל אותנו לשום מקום, אלא להכניס קצת דם צעיר ורעב למערכת והכל בעלות כלכלית סופר נמוכה.
יוספי ראוי להיות בסגל הרחב, אם צדק עוזב אז גם עמית ביטון יכול להיות בסגל כבלם הרביעי שלנו.
ההסבר שלך הוא בדיוק הדבר שאני מבקר.
האם היית יוצא באותן אמירות כלפי שחקן לא סורוקאי שמשתייך לסגל הרחב? כנראה שלא.
הילד לא הוכיח כלום, ספק גדול אם הוא בכלל מתאים לרמה.
כשיהפוך להיות כזה, אם וכאשר, תכתוב לו הקדשות ותהפוך אותו לנקודת אור. אפילו אצטרף אליך.

לגבי דן, הוא עדיין אוברייטד בעיניי.
צריך לזכור שעברו כמה שנים מאז הפעם האחרונה ששיחק כאן, ועדיין לא באמת עשה הקפיצה שציפו ממנו לעשות.
בנקודת הזמן ההיא ובהתחשב בסגל שבו שיחק, לא באמת היה לו מקום.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

משה, רק הקרבה שלך למנהלי הפורום לא גרמה לך להחסם על רקע התמונות שאתה מעלה ששוברות את טעינת העמוד לגזרים.

זהו, אמרתי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

יש לי קשרים כי אני באר שבעי, העדפה מתקנת לשחקני בית.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

CrazyRed7 כתב: לא יודע מה יצא מיוספי בסופו של דבר אבל קח את דור פרץ לדוגמא - שחקן שאוהדי מכבי לא סבלו ואמרו שהוא אחד החלשים בליגה כולל שריקות בוז. תראה אותו היום.
יוספי רק התחיל לשחק בבוגרים. בגישה שלך אף שחקן נוער שלני לא יקבל הזדמנות ויצליח.

אגב, אותם תגובות היו לגבי דן ביטון אם אני זוכר נכון.
דן ביטון הציג כישרון טכני יוצא דופן כבר מהמשחק הראשון, לגבי יוספי אני די פסימי לגבי תקרת הזכוכית שלו אבל בהחלט מבורך אם נשתף אותם פה ושם כחלק מהסגל הרחב במקום כל הסחלה שיש לנו ולא תורם כלום חוץ מאווירה עכורה. להיפך, אני מקווה שישתפו את השחקנים האלה כבר בגילאים 18-19 כדי לתת להם כמה שיותר מהזמן הקריטי של ההתפתחות שלהם (עד גיל 23 בדרך כלל) כשחקני בוגרים. אני מקווה גם שישכילו אצלנו להשאיל לקבוצות הנכונות ולא להגיע שוב למצב שאנחנו משאילים צעירים והם לא משחקים.
גם אם לא יהיו כוכבים יהיה אפשר להשתמש בהם כשחקנים בעלי דקות בליגה הבכירה ברזומה לטריידים כדי להוריד מחירים. לא יקרה כלום אם איתמר שבירו למשל יקבל את הדקות שבן בסט קיבל העונה ולא נתן כלום

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

Sir Alex Ferguson כתב: אל תקצין את הדברים שלי, הוא ועמית ביטון לא צריכים להוביל אותנו לשום מקום, אלא להכניס קצת דם צעיר ורעב למערכת והכל בעלות כלכלית סופר נמוכה.
לאן יוספי יתקדם אם יהיה חלק מהסגל שלנו? הוא בגיל שצריך לשחק והרבה . ככה אתה מאבד אותו

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

רק להזכיר לך משה שאליפויות לקחנו בלי שחקני בית( את ברדה אני לא מחשיב כי זה שחקן מהדור הישן, מהדור של פעם שהיה נלחם בשביל הסמל ולא מסתובב ברחבי ב"ש ובפורום כמו היליד ז** האלה עמית ביטון רז רחמים וכל אלה כאילו הם משחקים בברצלונה, וגם דודזאדה עשה את זה בשנה אחת).
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

בדור של האליפויות ליוספי לא היה מקום (גם לדן ביטון לא היה מקום) היום אנחנו כבר בדור שבו קבהא הוא באנקר בהרכב, המציאות השתנתה, חושב שהוא ראוי להיות שחקן סגל בעונה הבאה.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אם רוצים להיות הפועל ב"ש שלא אמצע טבלה אז יש מקום לכל הבארשבעים, אם חושבים הרבה גבוה אין להם מקום.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

פתח אתמול (והצטיין, לפי מה ששמעתי, לא ראיתי) בהרכב הנבחרת הצעירה (הפסידו 0-1 לאוקראינה)
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

פתח במדי הצעירה נגד קזחסטן ולבסוף גם כבש את השער המנצח בדקה 83. יופי ילד

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

יפה מאוד. קישור לגול מישהו? הלוואי ויתפתח פה למרות שלדעתי הוא יגמור באיזה טרייד עם אשר אלון
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

אסי, דגים כתב:יפה מאוד. קישור לגול מישהו? הלוואי ויתפתח פה למרות שלדעתי הוא יגמור באיזה טרייד עם אשר אלון
השאלה זאת לא מילה גסה

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

דווקא בגלל שיש לו פוטנציאל, להשאיל לקבוצה שבה יוכל לשחק, יחזור מחוזק בשנה הבאה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

מסכים שצריך לצאת בהשאלה אבל לא לכל קבוצה. תראו מה קרה לבני נתן ויגאל אוחנה. מאמנים חובבנים וקפריזים שבכל שבוע משנים את דעתם בנוגע לסגל, השאלה לא נכונה יכולה לפגוע לו בקריירה, בתחילת עונה הבאה הוא יהיה בן 21 וחצי.
רק לאבוקסיס אני מוכן לתת שחקנים בעיניים עצומות, לשאר הקבוצות צריך להצמיד סעיף שמחייב כמות מסוימת של הופעות.

שלח תגובה