הפועל ב"ש- בית"ר ירושלים, שני, 20:15, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
red ultras

Re: הפועל ב"ש- בית"ר ירושלים, שני, 20:15, טרנר

שליחה על ידי red ultras »

clark kent כתב: אז במה נתעסק, יש פה קבוצה של 7 שחקנים שלא שווים הרכב שלישי של קבוצת צמרת, ואלה שכן שווים לא יכולים לסחוב את הנספחים כי הם פשוט לא מספיק איכותיים בעצמם.

חובה לחזור לשיטה של לפני 6 שנים, כל שנה להוסיף 2 תותחים ולזרוק עליהם את מרבית התקציב עד שאחרי שנתיים שלוש יש כאן 6-7 תותחים.
ככה היה בתקופת אלישע, שנה אחת ברדה ובוזגלו, שנה שניה הובאן מליקסון ואוגו, שנה שלישית וואקמה צדק ראדי וארבייטמן
רק ככה בונים קבוצה בתקציב בינוני כמו שלנו
קודם כל אני לא מתיימר להגיד לאף אחד במה להתעסק
אבל באמת שאתמול היה משחק קשה לשיפוט, מלא עבירות מלא פציעות ראש מלא מקרים שנויים במחלוקת.
השופט העביר את המשחק בצורה סבירה לחלוטין לא היה איזה פנדל שלא קיבלנו או אדום מפוקפק. האדום של נייג'ל
עם כל הבאסה הוא אדום מוצדק לחלוטין. אפשר לבוא בטענות על זה ששיחקו רק 50 דק' נטו אבל שוב אומר
אם היה מוסיף עוד 20 דק' היינו מקבלים את השני השלישי והרביעי.

מבחינה מקצועית, כמו שאמרת הקבוצה לא מספיק טובה.
חסר בלם איכותי לצד ויטור עם רגל שמאל. צריך לקבל החלטה לגבי עמדת המגן השמאלי.
בקישור היחידי שיכול לתפקד ברמת הרכב לדעתי זה שמיר, חס שם קשר אחורי גרזן בסגנון אוגו
ועוד קשר דינאמי שיודע לשלב הגנה והתקפה בסגנון עלי מוחמד. בכנפיים אין לנו כלום ושום דבר
ובהתקפה, אפשר לחיות עם בן שהר כל עוד יש כנפיים ברמה גבוהה, אחרת גם שם אין מספיק איכות.
יש מלא שחקנים שמרוויחים הרבה כסף ולא ראויים ללבוש את החולצה של הפועל באר-שבע ויהיה בעייתי מאוד להפטר מהם.
יש מאמן עייף שככל הנראה איבד לגמרי את הדרך וקשה לראות אותו יוצא מהמצב הזה בסיטואציה הנוכחית.
יש בעלים שכנראה שאיבדה את התשוקה למועדון והרעב שלה לייצר הצלחות ולהביא גאווה לעיר ירד עשרות מונים

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

לא בא לי להתייחס למשחק. היה פשוט מגעיל.
לא הפסדנו בגלל השופט, לא נראינו כל כך רע בגלל השופט וגם אם היה מוסיף רבע שעה לכל מחצית זה לא היה משנה.

אבל השיפוט אתמול היה מביך. פשוט אוזלת יד של השופט הליצן.
מחצית ראשונה, 7 דק' לא משחקים בגלל האבוקות, התנגשות ראשים עוד עצירה של שתי דקות ובסוף מוסיפים 6 דקות...
מחצית שנייה כמות בזבוזי הזמן לא תיאמן, אדום, ואר, חילופים ואחרי כל זה 5 דקות תוספת...

שחקנים דוחפים אחד את השני מול העיניים של השופט והוא לא מגיב, מוחמד נוגח בפנים של לא זוכר מי הוא נותן צהוב לשניהם.

פשוט מביך.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

השיפוט מזעזע ואין פה כדורגל. המשחק אתמול לא יוצא דופן מכל משחק אחר בליגה הזאת. לא בעטנו לשער אתמול, לכן, כל דיון אחר הוא לא רלוונטי ולא מקדם את הפועל באר שבע.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

היה קטע בסוף, שניצן לוקח את הכדור מצד ימין של הרחבה ונעצר, גרינפלד מסמן לו על השעון, ניצן לוקח את הכדור לצד השמאלי של הרחבה לאט לאט, שוב גרינפלד מסמן לו עם היד, ניצן לוקח כמה צעדים אחורה ונעצר, עידן בינתיים על הבמה עם המיקרופון מתחיל לספור לו ומגיע ל-20 ושוב גרינפלד מסמן לו עם היד, ניצן מחכה עוד ועוד, בינתיים גרינפלד כבר הגיע לחצי ומסמן לו שוב עם היד ורק אז ניתן בועט, כשהוא לא הוציא לו צהוב בכלל על המהלך ולמעשה נתן לזה יד.
נעזוב רגע את העובדה שהזמן שניצן משך לא באמת התווסף לזמן החוקי, הוא בעצם מאט את המשחק, "הורג" אותו, מאט את הקצב ומונע מומנטום או לחץ שלנו. באירופה זה בחיים לא קורה כי כבר בהליכה האיטית הוא מקבל צהוב ומפחד לצהוב שני הוא בועט מהר, אצלנו השופט אפילו לא מוציא צהוב ועסוק בלסמן לו עם הידיים ולשתף איתו פעולה בפועל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

אחד הקטעים הכי מצחיקים שיצאו לי לראות בכדורגל זה את גרינפלד מסמן להמשיך לשחק אחרי גליץ' נקי של ביטון לדעתי שמוציא לשחקן ביתר את הכדור מהרגליים, הכדור מגיע להאסלביינק הבישגדא הזה, שבמקום לשחק מרים ידיים בהפגנתיות מתוך ציפייה שהשופט ישרוק לעבירה, ומכשהשריקה לא מגיעה והאסלביינק לא מצליח לעבד מחשבתית מה הולך, רץ החוצה עם הכדור.

פעם ראשונה וכנראה לצערי אחרונה שאני אראה משהו כ"כ מצחיק במגרש כדורגל.

מעבר לזה, כן, מביך כמה שהשיפוט בישראל גרוע, מבחינתי אם קמה ועדה לשיפור הכדורגל שלא שמה את שיפור רמת השיפוט בראש סדר העדיפויות, לא יהיה פה כדורגל. אי אפשר להתחרות בליגות אמיתיות כשמשחקים 50 דק' כדורגל. אי אפשר אפילו להתחרות בליגות נוער אירופאיות ככה.
וזה כ"כ קל, זה הכי מעצבן, סה"כ צריך לבוא לשופטים ולהגיד להם שמי שלא נותן למשחק לזרום לא שופט שבוע הבא וזהו הכל נפתר.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

nir767676 כתב:אחד הקטעים הכי מצחיקים שיצאו לי לראות בכדורגל זה את גרינפלד מסמן להמשיך לשחק אחרי גליץ' נקי של ביטון לדעתי שמוציא לשחקן ביתר את הכדור מהרגליים, הכדור מגיע להאסלביינק הבישגדא הזה, שבמקום לשחק מרים ידיים בהפגנתיות מתוך ציפייה שהשופט ישרוק לעבירה, ומכשהשריקה לא מגיעה והאסלביינק לא מצליח לעבד מחשבתית מה הולך, רץ החוצה עם הכדור.

מעבר לזה, כן, מביך כמה שהשיפוט בישראל גרוע, מבחינתי אם קמה ועדה לשיפור הכדורגל שלא שמה את שיפור רמת השיפוט בראש סדר העדיפויות, לא יהיה פה כדורגל. אי אפשר להתחרות בליגות אמיתיות כשמשחקים 50 דק' כדורגל. אי אפשר אפילו להתחרות בליגות נוער אירופאיות ככה.
וזה כ"כ קל, זה הכי מעצבן, סה"כ צריך לבוא לשופטים ולהגיד להם שמי שלא נותן למשחק לזרום לא שופט שבוע הבא וזהו הכל נפתר.
מצחיק? זה היה הדבר שהכי הרגיז אותי במשחק הזה! פשוט חלמאות לשמה!
מה הוא חשב לעצמו??? זה ממש מה שמסמן את העונה שלנו
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

nir767676 כתב:אחד הקטעים הכי מצחיקים שיצאו לי לראות בכדורגל זה את גרינפלד מסמן להמשיך לשחק אחרי גליץ' נקי של ביטון לדעתי שמוציא לשחקן ביתר את הכדור מהרגליים, הכדור מגיע להאסלביינק הבישגדא הזה, שבמקום לשחק מרים ידיים בהפגנתיות מתוך ציפייה שהשופט ישרוק לעבירה, ומכשהשריקה לא מגיעה והאסלביינק לא מצליח לעבד מחשבתית מה הולך, רץ החוצה עם הכדור.

מצחיק? זה היה הדבר שהכי עצבן אותי במשחק!
לא הצלחתי להבין מה עובר עליו? פשוט חלמאות לשמה!!!
זה מה שמסמן את כל העונה הזאת שלנו
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

nitsande כתב: מצחיק? זה היה הדבר שהכי עצבן אותי במשחק!
לא הצלחתי להבין מה עובר עליו? פשוט חלמאות לשמה!!!
זה מה שמסמן את כל העונה הזאת שלנו
אל תבזבז את העצבים שלך על נייג'ל האסלביינק אחי

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

שופט "עלית" עלק. בדיחה. מוציא את החשק להגיע בכלל.

וכן, הוא האחרון שאשם בביזיון שהיה על הדשא אתמול.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

RedRock כתב:שופט "עלית" עלק. בדיחה. מוציא את החשק להגיע בכלל.

וכן, הוא האחרון שאשם בביזיון שהיה על הדשא אתמול.
אשכרה.
אנחנו כל הזמן מתלהבים מהשופטים באירופה ואז שופט פח ישראלי מגיע ל״עלית״. פאקינג אחד מה-25 השופטים הטובים באירופה, בדיחה.

סמל אישי של משתמש
REDZED
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי REDZED »

nir767676 כתב:
אל תבזבז את העצבים שלך על נייג'ל האסלביינק אחי

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ספורי שערוריה וברק יותר שערוריה שלא מעיף אותו

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ספורי לא שערורייה,זה ספורי.
שערורייה זה מי שהביא אותו ושילם עליו 400,000 יורו שכל אוהד כדורגל ממוצע מבין שאין לו מה לחפש כאן.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

אדום זקן כתב:ספורי לא שערורייה,זה ספורי.
שערורייה זה מי שהביא אותו ושילם עליו 400,000 יורו שכל אוהד כדורגל ממוצע מבין שאין לו מה לחפש כאן.
+1.
העיפו את עזרא ובן בסט בשביל להביא עוד שחקן שלא ייצא ממנו כלום.
אפס למידה מטעויות.

סמל אישי של משתמש
AG77

שליחה על ידי AG77 »

שערורייה זה גם שלא רק שלא הוציאו אותו אחרי ההפקרות בגול מול חיפה, אלא גם נתנו לו לפתוח במשחק הבא.

נראה כאילו הנחיתו אותו לבכר על הראש ובכר מנסה להראות להנהלה שהוא גרוע.

שלח תגובה