והרושGuevara כתב:נשארו חן עזרא דור אלו שיר צדק וסאבו.
עדיין לא מאוחר לכנס מסיבת עיתונאים ולהיפרד משיר צדק בצורה בוגרת ויפה כמו שמגיע לו ולנו. למה שלא נשמור על קארמה טובה העונה? מגיע לשיר צדק לעזוב עם פיצויים יפים שירצו אותו וימנעו ממנו דאגה כלכלית לשנה הקרובה - יכול לעזור לו להגיע לקבוצה לא גדולה ויהיה מרוכז בלחזור לעצמו.
המנודים
Re: המנודים
למה כולם חושבים שהקבוצה הייתה לא בסדר כלפי שיר ולא הפוך? אף אחד לא באמת יודע על הפרשה שהייתה כלום ובטח לא על המשך שלהGuevara כתב:נשארו חן עזרא דור אלו שיר צדק וסאבו.
עדיין לא מאוחר לכנס מסיבת עיתונאים ולהיפרד משיר צדק בצורה בוגרת ויפה כמו שמגיע לו ולנו. למה שלא נשמור על קארמה טובה העונה? מגיע לשיר צדק לעזוב עם פיצויים יפים שירצו אותו וימנעו ממנו דאגה כלכלית לשנה הקרובה - יכול לעזור לו להגיע לקבוצה לא גדולה ויהיה מרוכז בלחזור לעצמו.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
כי לפעמים צריך להיות חכם ואנושי ופחות צודקred guy כתב: למה כולם חושבים שהקבוצה הייתה לא בסדר כלפי שיר ולא הפוך? אף אחד לא באמת יודע על הפרשה שהייתה כלום ובטח לא על המשך שלה
אפשר לטעון אותו דבר הפוך לגבי צדק. המועדון תמך בך כל שנה שעברה והקהל האמין בך כשהסרחת את הדשא וגנבת לנו נקודות כמו התיקו נגד הפועל חיפה. תהיה גבר ותוריד משכורת כדי להישאר כמו שקייליני, בופון ודל פיירו הורידו בשביל הסמל.אביאל כתב: כי לפעמים צריך להיות חכם ואנושי ופחות צודק
הטעות היחידה שאני מוכן להודות בה, זה שהקהל נתן לו את הפריבילגיה להיות לצד ברדה ומליקסון מהר מדי. אפילו אוגו ובטח הובאן יותר סמל מבחינתי ממנו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
צודק, אפשר ואולי זו גם המציאות. אבל בדיוק בגלל זה רשמתי את מה שרשמתי.shovalb9 כתב:
אפשר לטעון אותו דבר הפוך לגבי צדק. המועדון תמך בך כל שנה שעברה והקהל האמין בך כשהסרחת את הדשא וגנבת לנו נקודות כמו התיקו נגד הפועל חיפה. תהיה גבר ותוריד משכורת כדי להישאר כמו שקייליני, בופון ודל פיירו הורידו בשביל הסמל.
הטעות היחידה שאני מוכן להודות בה, זה שהקהל נתן לו את הפריבילגיה להיות לצד ברדה ומליקסון מהר מדי. אפילו אוגו ובטח הובאן יותר סמל מבחינתי ממנו.
מי טעה ולמה זה פחות חשוב מקרה המאוד מסויים הזה.
זה שחקן שראינו בו כקפטן וכמנהיג. קרה מקרה איום ונורא מקצועית(ואולי גם פרסונלית) שהנפגע העיקרי בו הוא השחקן.
לפעמים מועדון חזק כמו שאנחנו רוצים ומתיימרים להיות, צריך לקחת את הצד ה"בוגר" ולסיים את העניין הזה בצורה מכובדת. שכל הצדדים יבינו שיש אהבה והערכה ולמרות זאת זה נגמר מקצועית.
יש לנו מספיק אוייבים ושונאים במקרה הזה אין טעם להוסיף עוד בלי קשר למי אשם..
מה נחשב פיצוים יפים? משכורת של שנה שלמה? לא ריאלי לתת פיצוי כזה (וגם אפילו במקרה כזה בספק אם שיר יסכים)Guevara כתב:נשארו חן עזרא דור אלו שיר צדק וסאבו.
ופחות מזה? למה ששיר יסכים לזה שהוא יודע מובטח לו חוזה גבוה מאוד לשנתיים.
מצב מאוד בעייתי איתו כי עקב השנתיים האחרונות, ההפרש בין השכר שלו לעומת היכולת שלו וכמה יציעו לו פשוט עצומים.
השאלה לדעתי זה הפתרון היחיד במצב איתו
100+אביאל כתב: צודק, אפשר ואולי זו גם המציאות. אבל בדיוק בגלל זה רשמתי את מה שרשמתי.
מי טעה ולמה זה פחות חשוב מקרה המאוד מסויים הזה.
זה שחקן שראינו בו כקפטן וכמנהיג. קרה מקרה איום ונורא מקצועית(ואולי גם פרסונלית) שהנפגע העיקרי בו הוא השחקן.
לפעמים מועדון חזק כמו שאנחנו רוצים ומתיימרים להיות, צריך לקחת את הצד ה"בוגר" ולסיים את העניין הזה בצורה מכובדת. שכל הצדדים יבינו שיש אהבה והערכה ולמרות זאת זה נגמר מקצועית.
יש לנו מספיק אוייבים ושונאים במקרה הזה אין טעם להוסיף עוד בלי קשר למי אשם..
קשה לי להאמין שמישהו יקח את סאבו, ובמיוחד את הרוש.
נראה לי שאנחנו בבעיה רצינית עם שני אלה.
נראה לי שאנחנו בבעיה רצינית עם שני אלה.
לסאבו יש הצעות ביד לפי מה שאני יודע.
אריאל הרוס אכן בעיה. כמה לא מפתיע שהקשקשן הכי גדול הוא זה שאף אחד לא רוצה.
אריאל הרוס אכן בעיה. כמה לא מפתיע שהקשקשן הכי גדול הוא זה שאף אחד לא רוצה.
כולם יקבלו פיצוי בסוף וזה יחתך( אם לא ימצאו קבוצה שתקח אותם
יש מצב שמשכורת של שנה שלמה שווה לנו את הקארמה הטובה. לא רוצה להיות שנוא על אחד שהיה על הר רשמור בסוף עונת 2016/2017. איך שלא נסובב את זה הוא נפגע הכי קשה מכל העסק, ועם יד על הלב גם סלחנות רבה יותר מדי מהאוהדים הוא לא קיבל - נכון שהיה בעונה גרועה במיוחד אבל לא תמיד זכרו לו את הטראומה והשנה בחוץ.niv1 כתב: מה נחשב פיצוים יפים? משכורת של שנה שלמה? לא ריאלי לתת פיצוי כזה (וגם אפילו במקרה כזה בספק אם שיר יסכים)
ופחות מזה? למה ששיר יסכים לזה שהוא יודע מובטח לו חוזה גבוה מאוד לשנתיים.
מצב מאוד בעייתי איתו כי עקב השנתיים האחרונות, ההפרש בין השכר שלו לעומת היכולת שלו וכמה יציעו לו פשוט עצומים.
השאלה לדעתי זה הפתרון היחיד במצב איתו
בקיצור, אין לי שום בעיה למו"מ רצחני מול עזרא, אלו והרוש. עליהם בהחלט חשוב להפסיד כמה שפחות. צדק הוא מקרה אחר, וכל מקרה לגופו.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

שיר התחיל באותו קייץ גרוע מאוד שעלה לנו בליגת אלופות ואחרי הפרשה הוא המשיך להיות גרוע מאוד,היכולת הטובה שלו הייתה מזמן קשה לזכור
הקיץ של שיר כולו על הצוות המקצועי, 100%.hb7 כתב:שיר התחיל באותו קייץ גרוע מאוד שעלה לנו בליגת אלופות ואחרי הפרשה הוא המשיך להיות גרוע מאוד,היכולת הטובה שלו הייתה מזמן קשה לזכור
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא מסכים איתך.Totti כתב: הקיץ של שיר כולו על הצוות המקצועי, 100%.
שיר תמיד היה שחקן איטי, אבל אחרי שהעלה מסת שריר בצורה מוגזמת בקיץ שעבר הוא הפך אפילו ליותר איטי מבעבר.
לא הבנתי את ההגיון שעמד מאחורי זה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אם הפרסומים נכונים... זה הזוי שסגל מוכן לשלם לעזרא 100k בלבד. אפילו חוצפה הייתי אומר.
צריך לכוון לבני יהודה. שאלונה תפגש עם אברמוב לאיזה סושי סלומון מטוגן, ויסגרו מעבר של איזה 2 שחקנים.
צריך לכוון לבני יהודה. שאלונה תפגש עם אברמוב לאיזה סושי סלומון מטוגן, ויסגרו מעבר של איזה 2 שחקנים.