עירוני ק"ש- הפועל באר שבע, רביעי, 19:00, ק"ש
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: עירוני ק"ש- הפועל באר שבע, רביעי, 19:00, ק"ש
תנשמו, תרגעו, לא הגיע לנו לעלות, אליפות היא מעל לכל.
יום ראשון משחק חדש.
יום ראשון משחק חדש.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
יש עונות שהייתי מקבל את האמירות האלה. לא השנה. עברנו כל כך הרבה שאפשר ורצוי לעשות את הסיכומים בסוף. יודע שזה נראה מרחק שנות אור, אבל אנחנו עדין חזק במירוץ האליפות. זה לא הזמן למחאות. גם לא זוכר שזה עזר מתישהוא.South Boy כתב:
לא, אף אחד לא שכח.
אתה כל שבוע עובר על תגובות בפייסבוק ומתבייש ב"אוהדי טרנר", הגיע הזמן שנפסיק לחלק ציונים אחד לשני ונקבע מי אוהד פחות טוב או יותר טוב, האוהדים הם האחרונים שצריכים לקבל ביקורת.
לא יודע מה הולך בפייסבוק וזה גם לא מעניין אותי, אני רק יודע שאין אוהד כדורגל שהיה מקבל בהבנה זלזול כזה מצד הקבוצה שלו, קל וחומר אחרי כל התמיכה שהם מקבלים בלי הפסקה.
שוב אומר אם במקרה מישהו מעוניין להוציא את הדברים מהקשרם או להתחסד, לתוצאה היום ולשאר התוצאות העונה אין שום חשיבות. הדרך היא זו שמשנה, ואת הדרך הזאת אני באופן אישי לא מוכן לסבול.
תראה לאיזה רמה זה הגיע. אנשים כותבים פה (במקום שעוד נחשב למאוד שפוי) שצריך לחזור לימי אלי זינו ולקנוס שחקנים.
קראתי את זה 10 פעמים ועדין לא הבנתי איך אפשר לרצות לחזור לימי אלי זינו.
לא שופט אדם בשעת כעסו. אני בטוח שאותו אחד שאמר את זה לא מתכוון לזה.izguy83 כתב: יש עונות שהייתי מקבל את האמירות האלה. לא השנה. עברנו כל כך הרבה שאפשר ורצוי לעשות את הסיכומים בסוף. יודע שזה נראה מרחק שנות אור, אבל אנחנו עדין חזק במירוץ האליפות. זה לא הזמן למחאות. גם לא זוכר שזה עזר מתישהוא.
תראה לאיזה רמה זה הגיע. אנשים כותבים פה (במקום שעוד נחשב למאוד שפוי) שצריך לחזור לימי אלי זינו ולקנוס שחקנים.
קראתי את זה 10 פעמים ועדין לא הבנתי איך אפשר לרצות לחזור לימי אלי זינו.
אני דווקא חושב שמה שהארגון עשה זה מבורך, אני פשוט לא מצליח להבין איך זה יחריף את מצב העניינים? משהו השתנה בכל התקופה שבה בחרו לטאטא את הבעיות מתחת לשטיח ולהתעסק בעידוד?
כל שבוע מחדש אני אומר לעצמי שעכשיו הם מבינים שהגיע הזמן להתעורר וזה פשוט לא מגיע, אולי אם דברים קצת יזוזו מתחת לפני השטח הם יתעוררו.
אף אחד לא התניע את האוטו כדי להוריד את ברק לשוליים, אף אחד לא מתכוון לשרוף צמיגים מחוץ לוסרמיל, רק מבהירים שהקהל לא מוכן לקבל חוסר רצון וזלזול כזה. תראו שאכפת לכם, זה הכול.
לא יכול להיות שכל קבוצה שמשחקת נגדנו תיתן הרגשה שהיא רוצה יותר, זה מטריף.
אז נסיים מקום שלישי מה קרה?אסון?ירדנו ליגה?המועדון התפרק?
תבין את הנסיבות, תבלע את הגלולה המרה ו״סתום ת׳פה״, סליחה על הביטוי.
פוסט של לה פמיליה.South Boy כתב:
מה לא אהבת?
ראינו מהקבוצה הזאת חרא בערימות, לא מזיז לנו להפסיד, יהיה מה שיהיה רק תלחמו.
לא תלחמו? אף אחד לא יעמוד לצדכם.
התבלבלו שם לאללה
- The red one
אכן. ממש לא אהבתי.bs war כתב:
פוסט של לה פמיליה.
התבלבלו שם לאללה
לא חושב שזה עניין של אכפתיות. מזכיר לך שהתווכחנו על זה מתחילת העונה. לא רצו מספיק לעבור את מאריבור? לא רצו לעלות שלב באירופית? לא רצו לנצח את מכבי בגמר?South Boy כתב:
לא שופט אדם בשעת כעסו. אני בטוח שאותו אחד שאמר את זה לא מתכוון לזה.
אני דווקא חושב שמה שהארגון עשה זה מבורך, אני פשוט לא מצליח להבין איך זה יחריף את מצב העניינים? משהו השתנה בכל התקופה שבה בחרו לטאטא את הבעיות מתחת לשטיח ולהתעסק בעידוד?
כל שבוע מחדש אני אומר לעצמי שעכשיו הם מבינים שהגיע הזמן להתעורר וזה פשוט לא מגיע, אולי אם דברים קצת יזוזו מתחת לפני השטח הם יתעוררו.
אף אחד לא התניע את האוטו כדי להוריד את ברק לשוליים, אף אחד לא מתכוון לשרוף צמיגים מחוץ לוסרמיל, רק מבהירים שהקהל לא מוכן לקבל חוסר רצון וזלזול כזה. תראו שאכפת לכם, זה הכול.
לא יכול להיות שכל קבוצה שמשחקת נגדנו תיתן הרגשה שהיא רוצה יותר, זה מטריף.
אמרתי כבר שלדעתי יש פה בעיה מנטאלית קשה. מין תחושת שובע מהולה ביהיה בסדר כזה. עולים למשחק בתחושת נוחות מוגזמת. כאילו, אנחנו כבר ניתן את הגול/שניים שלנו מתי שנצטרך. ואז כל משחק הופך קשה, השחקנים נשחקים יותר. תוסיף את הדברים ההזויים שעברנו העונה ותקבל מתכון לעוגה ששכחו יומיים בתנור. איתך לגמרי בתסכול, אבל את החשבונות צריך לעשות בסוף.
לא קרה שום דבר.CrazyRed7 כתב:אז נסיים מקום שלישי מה קרה?אסון?ירדנו ליגה?המועדון התפרק?
ביום שני בבוקר בדרך לעבודה ביום שאחרי המשחק מול בית"ר נזכרתי שאחרי הדאבל של הפועל ניסיתי לנחם חבר אוהד חיפה ואמרתי לו שהלוואי ויום אחד אני אדע מה זה בכלל להפסיד אליפות, לא יקרה כלום אם לא ניקח העונה.
אבל אתה לא מבין שזה לא העניין, אני מוכן להפסיד אליפות כל עוד נראה שאנחנו מנסים, כל עוד שום קבוצה לא תעלה למגרש רעבה יותר ונחושה יותר מאיתנו, זאת לא בקשה מוגזמת מדי והשחקנים לא צריכים להיות כוכבי כדורגל כדי לעמוד במשימה הזאת.
שחקנים הולכים על המגרש, משחקים בגישה מזלזלת וחסרת אכפתיות, עייפים כבויים חסרי אנרגיות, באיזה זכות? ולמה אוהדים צריכים לסבול את זה?
בקיצור, גם כשמפסידים אפשר לעשות את זה תוך שמירה על הכבוד שלהם ושל הקהל, לאף אחד לא מפריע שעפנו מהגביע או שהפסדנו למכבי לפני חודש או שלא ניצחנו את בית"ר כמו שמפריע איך שהם נראו.
שלחתי לארגון הודעה, ניסיתי לשכנע למחוק את הפוסט. אמרתי שאני חושב שהם בחרו במילים לא נכונות בפוסט. שיבקרו - רק שימחקו את "לא תלכו יותר". מזכיר מילים של ארגונים אחרים.
מקווה שהצלחתי לשכנע וימחקו את זה בקרוב
מקווה שהצלחתי לשכנע וימחקו את זה בקרוב
אפשר, מותר וצריך להיות מאוכזבים מההדחה ובעיקר מהדרך אבל וזה אבל מאוד חשוב, אסור בשום פנים להתבטא כמו לה פמיליה! יש המון דרכים יעילות להראות לשחקנים שאנחנו מאוכזבים ומצפים מהם למלחמה לפחות
ברגעים כאלו הכי טוב לעשות לעשות זה לשתוק.
התלהמות לא תביא אותנו לשום דבר.
הכתובת הייתה על הקיר מזמן,אין הוקוס פוקוס בכדורגל.
אנחנו לא בקריסה אז כדאי שנרגיע.
צריך לפני הפלייאוף לדאוג שלא נפתח פער ואז הכל יכול להיות.
התלהמות לא תביא אותנו לשום דבר.
הכתובת הייתה על הקיר מזמן,אין הוקוס פוקוס בכדורגל.
אנחנו לא בקריסה אז כדאי שנרגיע.
צריך לפני הפלייאוף לדאוג שלא נפתח פער ואז הכל יכול להיות.
הוא התרסק עם הרכש.ForeverRed כתב: היום זה לדעתי יותר על המאמן.
מערך לא נכון, ציוותים לא נכונים, חילופים מוזרים.
ויתרנו על האמצע ועל ההגנה וככה אי אפשר לפתח משחק כדורגל.
ברק לא איתנו כבר תקופה ארוכה.
בקושי יש 11 שחקנים שראויים לעלות בהרכב. קבוצה שלמה שתלויה לחלוטין בשחקן בן 33. מביך.
החלק האחורי הוא קטסטרופה. בכל קומבינציה.
אם מליקסון וטוני לא יורדים לאחור הם לא מצליחים לעבור את החצי.
זה היה קשה לצפיה המשחק הזה.
הפוסט של הארגון לא יודע איך לאכול אותו
מצד אחד צריך איזה אפקט ״בלאגן״ להעיר את השחקנים ואת הקהל העייף שיש לנו העונה..
מצד שני הדרך שבחרו טיפשית
הפוסט של הארגון לא יודע איך לאכול אותו
מצד אחד צריך איזה אפקט ״בלאגן״ להעיר את השחקנים ואת הקהל העייף שיש לנו העונה..
מצד שני הדרך שבחרו טיפשית
הנקודה הכי נמוכה שהגענו אליה העונה, כנראה בכל תקופת בכר.
90% שהיום נגמרה לנו העונה, אם איכשהוא נצליח לקחת בסוף זה יהיה בלתי ייאמן
כואב לי על השטות הזאת שרצה בפייסבוק, התחושה שלי היא של אובדן הדרך ואיבוד עשתונות ורסן המוני.
בימים כאלה אני מעדיף לסגור ולא להיכנס לתוך הקלחת הביצתית הדביקה הזאת, מקצתה גם כאן בפורום בניצוחו של הסאותבוי שאלוהים יסלח לי אבל אתה דפר מושלם. הצלחת לעבוד עליי תקופה. לא בגלל מה שכתבת היום אתה הרי גנב דעת ממדרגה ראשונה. אתה מטפטף פה בכל פעם שצריך לשבור את הכלים ושחאלס להיות קהל "נחמד", מולטי לוחמני מול כל מה שזז, מיני סניף של לה פמיליה. אז הנה, הצליח לך. אתה מת על להגיד אל תחלקו ציונים, סמל המצוינות וסמל החריצות, מושא הנאמנות עלי אדמות וסמל לעבודה קשה. יש תחום שאתה לא מבין בו? מה, גם ברכבים אתה מבין? פשששש עילוי!
כל בוקר אחרי משחק השחקנים משתוקקים לקרןא את דברי הביקורת שלך כדי לדעת איפה וכיצד להשתפר. תודה בשמם.
יש לי בעיה קשה עם דמויות אנונימיות מהסוג שלך, רק מעניין אותי אם בחיים האישיים שלך אתה דורש מעצמך את אותם סטנדרטים של מצוינות ועבודה קשה.... (תעשה טובה אני יודע שיהיה לך קשה אבל אל תגיב לי בכלל) מצטער בפני השאר שהכנסתי לכם את הרעל הזה כאן
זה משדר לי בתדרים רעים, של מחסור עצום בפאסון והגינות ומהצד השני מלאי של ילדותיות חסרת מודעות עצמית, וחוסר יכולת לעשות זום אאוט ולהתבונן על הסיטואציה מהצד.
לגבי האולטראסאוט, מבחינתי אתם בעלי אותה חשיבות כמו אלונה. עד כדי כך עצבתם עבורי את הכניסה לטרנר ואת כל החוויה הזו שנקראת הפועל ב"ש של הניו אייג'.
עברנו הרבה ביחד אבל היום זה רגע השפל שלכם כארגון. לא שופט, אולי זו הדרך הדכאונית חזרה מק"ש, אולי תסכול מתמשך שהתפרץ. בגלל שאתם מייצגים, יש לכם אחריות. זו לא הדרך להשיג דברים.
(אין מה להתדיין על האם הפוסט האומלל במקום או לא, אם יש מישהו שחושב שהפומביות שלו לגיטימית והפוסט הזה מצד הארגון מתבקש אנחנו לעולם לא נסכים, אז בואו נעזוב את זה בצד)
יותר מהכל, הכי מעציב אותי שהלוחמנות המטופשת הזאת חדרה אל תוך הלב הפועם, והארגון נסחף לתוך זה. מדגם לא מייצג, כך אני מקווה.
90% שהיום נגמרה לנו העונה, אם איכשהוא נצליח לקחת בסוף זה יהיה בלתי ייאמן
כואב לי על השטות הזאת שרצה בפייסבוק, התחושה שלי היא של אובדן הדרך ואיבוד עשתונות ורסן המוני.
בימים כאלה אני מעדיף לסגור ולא להיכנס לתוך הקלחת הביצתית הדביקה הזאת, מקצתה גם כאן בפורום בניצוחו של הסאותבוי שאלוהים יסלח לי אבל אתה דפר מושלם. הצלחת לעבוד עליי תקופה. לא בגלל מה שכתבת היום אתה הרי גנב דעת ממדרגה ראשונה. אתה מטפטף פה בכל פעם שצריך לשבור את הכלים ושחאלס להיות קהל "נחמד", מולטי לוחמני מול כל מה שזז, מיני סניף של לה פמיליה. אז הנה, הצליח לך. אתה מת על להגיד אל תחלקו ציונים, סמל המצוינות וסמל החריצות, מושא הנאמנות עלי אדמות וסמל לעבודה קשה. יש תחום שאתה לא מבין בו? מה, גם ברכבים אתה מבין? פשששש עילוי!
כל בוקר אחרי משחק השחקנים משתוקקים לקרןא את דברי הביקורת שלך כדי לדעת איפה וכיצד להשתפר. תודה בשמם.
יש לי בעיה קשה עם דמויות אנונימיות מהסוג שלך, רק מעניין אותי אם בחיים האישיים שלך אתה דורש מעצמך את אותם סטנדרטים של מצוינות ועבודה קשה.... (תעשה טובה אני יודע שיהיה לך קשה אבל אל תגיב לי בכלל) מצטער בפני השאר שהכנסתי לכם את הרעל הזה כאן
זה משדר לי בתדרים רעים, של מחסור עצום בפאסון והגינות ומהצד השני מלאי של ילדותיות חסרת מודעות עצמית, וחוסר יכולת לעשות זום אאוט ולהתבונן על הסיטואציה מהצד.
לגבי האולטראסאוט, מבחינתי אתם בעלי אותה חשיבות כמו אלונה. עד כדי כך עצבתם עבורי את הכניסה לטרנר ואת כל החוויה הזו שנקראת הפועל ב"ש של הניו אייג'.
עברנו הרבה ביחד אבל היום זה רגע השפל שלכם כארגון. לא שופט, אולי זו הדרך הדכאונית חזרה מק"ש, אולי תסכול מתמשך שהתפרץ. בגלל שאתם מייצגים, יש לכם אחריות. זו לא הדרך להשיג דברים.
(אין מה להתדיין על האם הפוסט האומלל במקום או לא, אם יש מישהו שחושב שהפומביות שלו לגיטימית והפוסט הזה מצד הארגון מתבקש אנחנו לעולם לא נסכים, אז בואו נעזוב את זה בצד)
יותר מהכל, הכי מעציב אותי שהלוחמנות המטופשת הזאת חדרה אל תוך הלב הפועם, והארגון נסחף לתוך זה. מדגם לא מייצג, כך אני מקווה.
- ForeverRed
ברור שלזהות השחקנים (מי בחר אותם?) יש חלק מרכזי, אבל לתלות הכל בזה זה לעשות לברק הנחות.yossi כתב: הוא התרסק עם הרכש.
בקושי יש 11 שחקנים שראויים לעלות בהרכב. קבוצה שלמה שתלויה לחלוטין בשחקן בן 33. מביך.
החלק האחורי הוא קטסטרופה. בכל קומבינציה.
אם מליקסון וטוני לא יורדים לאחור הם לא מצליחים לעבור את החצי.
לודוגורץ חוץ, מאריבור חוץ, מכבי חוץ, ועוד ועוד. בחלקם היינו בהרכב חזק, באחרים פחות, אבל לכולם מכנה משותף של קבוצה שמחרבנת במאני טיים. כל המשחקים האלה נראו אותו דבר.
דווקא נגד מכבי בטרנר שהיה אחד המשחקים הטובים שלנו העונה, הנסיבות הכריחו אותנו לצאת מהשבלונה.
כמו שזה נראה קבוצות למדו אותנו השנה וברק לא מצליח למצוא את הפתרונות.
אין לנו תשובה ללחץ גבוה, לפערים בין השחקנים במגרש ולנגרות של החלק האחורי.
ברק יכל לשנות סגנון ולעשות את ההתאמות, אבל לרוב זה לא קרה וגם כשכן זה לעתים קרובות עשה יותר נזק.
חיינו תקופה מסוימת על חוסן מנטלי של קבוצה אלופה אבל נראה שגם זה מתחיל להתפוגג.
הבעיה גדולה הרבה יותר משחקן זה או אחר או מאדם זה או אחר.
גם לברק יש חלק וצריך להגיד את זה.