ב2016 אולי. נראה שגמר את הסיפור שלו...oren2792 כתב:
ר.ג?
שמואל שיימן | חתם **ונעלם**
Re: שמואל שיימן בדרך לטרנר
קאמרה מרעננה בלם מעניין.
הייתי רוכש אותו ומשאיל אותו, אולי אפילו לרעננה, לעוד שנה, עם אופצייה להעברתו בינואר, ובהתאם למצבו של ויטור לראות לאן הוא הולך.
הוא מאד צעיר ובכל מקרה שווה השקעה.
הייתי רוכש אותו ומשאיל אותו, אולי אפילו לרעננה, לעוד שנה, עם אופצייה להעברתו בינואר, ובהתאם למצבו של ויטור לראות לאן הוא הולך.
הוא מאד צעיר ובכל מקרה שווה השקעה.
רמי גרשוןדר אדום בנשמה כתב:ר.ג?
מצטער, אני כבר פרשתי.oren2792 כתב:
ר.ג?
- The red one
מה נהייתם רוטר עם ראשי התיבות האלה?
מצטער, רק עוד אחד:The red one כתב:מה נהייתם רוטר עם ראשי התיבות האלה?
ל.א.מ.ת.א.י.ב.ז
זה היה ברור אבל גם קלינגר מאשר שהוא שלנו.
אני שמח. הוא אומנם בירידה מאז הפרסום הראשוני על סיכום איתנו, אבל לפני כן שיחק כדורגל איכותי מאוד. מגן שתומך בצורה טובה בהתקפה ונחשב לטכני מאוד עם רגל שמאל מעולה. החלק ההגנתי לוקה אבל מאמין שבכר יעבוד איתו על זה. זאת כנראה הבחירה הטובה לתחרות עם ביטון. שיהיה לו בהצלחה.
אני שמח. הוא אומנם בירידה מאז הפרסום הראשוני על סיכום איתנו, אבל לפני כן שיחק כדורגל איכותי מאוד. מגן שתומך בצורה טובה בהתקפה ונחשב לטכני מאוד עם רגל שמאל מעולה. החלק ההגנתי לוקה אבל מאמין שבכר יעבוד איתו על זה. זאת כנראה הבחירה הטובה לתחרות עם ביטון. שיהיה לו בהצלחה.
פעם ראשונה אני שומע אותו בראיון
חמד של בחור עם מבטא (הולנדי?) מקסים.
נראה שמבחינת אישיות הוא בחור חיובי מאוד
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
דיברתי איתו בחדר אוכל של המלון באשקלון לפני המשחק שלהם באשקלון בזמנו.RedBend כתב:פעם ראשונה אני שומע אותו בראיון
כמו צדק הוא התחזק ומנסה לשמור שבת ולכן הגיע למלון יום לפני כל הקבוצה.
עשה רושם של בחור חיובי מאוד, בחור צנוע, אינטליגנט, למרות שאז הם כביכול היו צמודים אלינו נתן לנו הרבה מאוד מחמאות, גם למועדון וגם לקהל, וגם התעניין איך שיר מצא דירה במרחק הליכה לטרנר בשביל השבת, אולי זה היה צריך להדליק אצלי נורה אדומה (:
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
תגיד לו שמפה לפסיכאטרי זה מאוד קרובSir Alex Ferguson כתב: דיברתי איתו בחדר אוכל של המלון באשקלון לפני המשחק שלהם באשקלון בזמנו.
כמו צדק הוא התחזק ומנסה לשמור שבת ולכן הגיע למלון יום לפני כל הקבוצה.
עשה רושם של בחור חיובי מאוד, בחור צנוע, אינטליגנט, למרות שאז הם כביכול היו צמודים אלינו נתן לנו הרבה מאוד מחמאות, גם למועדון וגם לקהל, וגם התעניין איך שיר מצא דירה במרחק הליכה לטרנר בשביל השבת, אולי זה היה צריך להדליק אצלי נורה אדומה (:
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
נתן שם גול לפנתיאון
חלילה ביטון ייעדר למשך זמן מסויים, שיימן יכול למלא את מקומו באופן טוב? לדעתי לא.. בסדר כבד אתמול שער יפה אבל גם אילוז כבש שער יפה מול מכבי.. אז?
עד העונה הזו היה איד המגנים החלשים בליגה, העונה הוא בנוני.. לדעתי לא מספיק גם לספסל
עד העונה הזו היה איד המגנים החלשים בליגה, העונה הוא בנוני.. לדעתי לא מספיק גם לספסל
מי אתה רוצה לספסל? גורדי אלבה?Star כתב:חלילה ביטון ייעדר למשך זמן מסויים, שיימן יכול למלא את מקומו באופן טוב? לדעתי לא.. בסדר כבד אתמול שער יפה אבל גם אילוז כבש שער יפה מול מכבי.. אז?
הגעתי למסקנה שלפעמים צריך לקחת איזה כמה שאכטות ואזזז להיכנס לפורום.izguy83 כתב: מי אתה רוצה לספסל? גורדי אלבה?
ככה אתה לוקח הכל בסבבה.