מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, ראשון, 21:00, נתניה
Re: מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, ראשון, 21:00, נתניה
מפה לשם האגפים שלהם כנראה הולכים להיות מורכבים ממיכה שאין לו שום יכולות הגנתיות ודוידזאדה שאין לו שום יכולות התקפיות ומרכז ההגנה מייני ובאבין שהם שני ליצנים חסרי מושג.
עדיין קונה תיקו בגלל שזה משחק חוץ ואנחנו בפוזיציה טובה אבל אפשר לנצח. בחיי שבלי דסה הם לא קבוצה.
עדיין קונה תיקו בגלל שזה משחק חוץ ואנחנו בפוזיציה טובה אבל אפשר לנצח. בחיי שבלי דסה הם לא קבוצה.
- ForeverRed
העדיפו שלא ישחק במערך של שני בלמים.REDZED כתב: צחק צחוק אבל אולי מישהו הקשיב לי שם חחחח והוא כנראה פותח ,רוב האנשים פה העדיפו שלא ישחק ולעומת זאת רצו שפויול ומאלדיני שלנו שביחד לא שווים את הכסף ששמנו עליו כן ישחקו .
עם שלושה זה סיפור אחר.
הלך אוחנה עברת לאלחמיד? מספיק פעם אחת. לא קוראים כאן אנשים עם אלצהיימר.
אם טוני עולה עם חשק וטאהא מתעלה ליכולת מתחילת העונה זה שלנו.
על מליקסון אני סומך, גם על דן שמת לזיין אותם.
אדום זקן לגמרי צודק, ברגע שאנחנו עולים איתם באותם אנרגיות, אנחנו לכל הפחות לא מפסידים. אין מצב שנופלים בזה מחר.
על מליקסון אני סומך, גם על דן שמת לזיין אותם.
אדום זקן לגמרי צודק, ברגע שאנחנו עולים איתם באותם אנרגיות, אנחנו לכל הפחות לא מפסידים. אין מצב שנופלים בזה מחר.
לך קיבינימאט יא הזוי , אני לא ממש מהמעריצים של אלחמיד , אבל כן לדעתי הגנה של טהא ואוחיון זה הגנה ביזיון והרבה שמבינים יעידו גם .ForeverRed כתב: העדיפו שלא ישחק במערך של שני בלמים.
עם שלושה זה סיפור אחר.
הלך אוחנה עברת לאלחמיד? מספיק פעם אחת. לא קוראים כאן אנשים עם אלצהיימר.
במשחק בו אתה מחפש להניע כדור ולהיות בקבוצה היותר דומיננטית ולוחצת אז מבין כל הבלמים שיש לנו כרגע אלחמיד זה האופציה הכי טובה בשביל לספק יכולת כזאת .
אתה בא בשביל תיקו ?
כמה שערים שספגנו מאז שהצמד הבזיוני הזה התייצב כקבוע?REDZED כתב: לך קיבינימאט יא הזוי , אני לא ממש מהמעריצים של אלחמיד , אבל כן לדעתי הגנה של טהא ואוחיון זה הגנה ביזיון והרבה שמבינים יעידו גם .
במשחק בו אתה מחפש להניע כדור ולהיות בקבוצה היותר דומיננטית ולוחצת אז מבין כל הבלמים שיש לנו כרגע אלחמיד זה האופציה הכי טובה בשביל לספק יכולת כזאת .
אתה בא בשביל תיקו ?
- ForeverRed
יפה שמנית את עצמך על אלה "שמבינים".REDZED כתב: טהא ואוחיון זה הגנה ביזיון והרבה שמבינים יעידו גם .
צא דיבוק צאא.
ילד כאפות , שניהם ביחד זה צמד מסלקי פצצות לא בלמים כל פעם זה פחד שהכדור אצלם .ForeverRed כתב: יפה שמנית את עצמך על אלה "שמבינים".
צא דיבוק צאא.
חושש מאוד שג'ורדי נותן הוראות לשבור רגליים
מספיק עם השטויות.Redbull כתב:חושש מאוד שג'ורדי נותן הוראות לשבור רגליים
כל דבר שלא לרוחך נחשב שטויות??אדום זקן כתב: מספיק עם השטויות.
תלמד לכבד דעות של אחרים
בגביע הטוטו הם שברו את מליקסון וכל פעם שהם עם הגב אל הקיר הם משחקים מלוכלך כמו בעונה שעברה בנתניה!
כשזה נשמע כמו שטויות אז זה שטויות.Redbull כתב: כל דבר שלא לרוחך נחשב שטויות??
תלמד לכבד דעות של אחרים
בגביע הטוטו הם שברו את מליקסון וכל פעם שהם עם הגב אל הקיר הם משחקים מלוכלך כמו בעונה שעברה בנתניה!
נעלבת? קח פנדל.
נראה לך שקבוצה עם פאסון,תקציב ושחקנים כמו מכבי תיתן הוראה ללכת על הרגליים?
לשחק אגרסיבי? כן
בנחישות? בטח.
אבל על הרגליים? מה זה הפועל יהוד?
ברור שלא כמו הפועל יהוד,הכל עם חיוך והיתממות ושחקנים ספציפיים בדיוק כמו שג'ורדי מתנהג.אדום זקן כתב: כשזה נשמע כמו שטויות אז זה שטויות.
נעלבת? קח פנדל.
נראה לך שקבוצה עם פאסון,תקציב ושחקנים כמו מכבי תיתן הוראה ללכת על הרגליים?
לשחק אגרסיבי? כן
בנחישות? בטח.
אבל על הרגליים? מה זה הפועל יהוד?
אגרסיבי בהגזמה גם נכנס לקטגוריה של שבירת רגליים ולזה התכוונתי.
לשבור את מליקסון כמו פעם שעברה בטוטו ותהיה בטוח שאם וואקמה היה משחק אז גם אותו היו שוברים זה מבחינתי לשבור רגליים.
ברגע שיש אידיאה של ניצחון בכל מחיר אז "המטרה מקדשת את האמצעים". איזה קבוצה ראית לאחרונה שמשכה חולצות של שחקני היריבה אחד אחרי השני בלי בושה?(ולא לחינם צעקנו להם ליגה א)
אם הוא מדבר על אינטנסיביות אני קורא בין השורות.
מחר תנצח זו שתרצה יותר.Redbull כתב: ברור שלא כמו הפועל יהוד,הכל עם חיוך והיתממות ושחקנים ספציפיים בדיוק כמו שג'ורדי מתנהג.
אגרסיבי בהגזמה גם נכנס לקטגוריה של שבירת רגליים ולזה התכוונתי.
לשבור את מליקסון כמו פעם שעברה בטוטו ותהיה בטוח שאם וואקמה היה משחק אז גם אותו היו שוברים זה מבחינתי לשבור רגליים.
ברגע שיש אידיאה של ניצחון בכל מחיר אז "המטרה מקדשת את האמצעים". איזה קבוצה ראית לאחרונה שמשכה חולצות של שחקני היריבה אחד אחרי השני בלי בושה?(ולא לחינם צעקנו להם ליגה א)
אם הוא מדבר על אינטנסיביות אני קורא בין השורות.
תהיה יותר אגרסיבית.
תהיה יותר נחושה.
רגליים או לא זה מה שיקרה.
ומחר כולם מדברים על טוני,בשבילי אוגו זה המפתח.
אם הוא יבוא נחוש,אגרסיבי,כמו בעל בית אמיתי וכמו שהוא יודע לבוא למשחקים האלה,אין להם סיכוי.
אני מהמר על תיקו,שני הקבוצות יכולות "לחיות" עם תוצאה כזו.אדום זקן כתב: מחר תנצח זו שתרצה יותר.
תהיה יותר אגרסיבית.
תהיה יותר נחושה.
רגליים או לא זה מה שיקרה.
ומחר כולם מדברים על טוני,בשבילי אוגו זה המפתח.
אם הוא יבוא נחוש,אגרסיבי,כמו בעל בית אמיתי וכמו שהוא יודע לבוא למשחקים האלה,אין להם סיכוי.
המשחק של אוגו בתקופה האחרונה גורם לי לחששות קלים דווקא,רואים שמשהו עובר עליו והוא אחד החלשים בקבוצה לצערי.
בקיצור ניצחון שלהם והמאבק פתוח כנ"ל תיקו,ניצחון שלנו וזה חצי נוקאאוט.
- ForeverRed
צריך למחוא לך כפיים כמו לאוהדי ביתר.REDZED כתב: ילד כאפות , שניהם ביחד זה צמד מסלקי פצצות לא בלמים כל פעם זה פחד שהכדור אצלם .
גם אותה רמת משכל.