בית"ר ירושלים- הפועל ב"ש, שני, 21:00, טדי
Re: בית"ר ירושלים- הפועל ב"ש, שני, 21:00, טדי
בעונה שעברה יובנטוס ניצחה את ברצלונה, אינטר ניצחה את יובנטוס, אנחנו ניצחנו את אינטר ומכבי חיפה ניצחה אותנו.
מכן נובע, ברצלונה<<<מכבי חיפה.
מכן נובע, ברצלונה<<<מכבי חיפה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני כותב את מה שכולם חושבים אבל פוחדים לכתוב מחשש שזה ישמע מכביסטי.
אנחנו מבחינת סגל ומאמן על הקווים הקבוצה הכי טובה בליגה בפער מהשאר, הבעיה בליגה היא בעיקר מנטאלית (חוסר חיבור של השחקנים החדשים לפאזל, עייפות החומר, מיצוי, הבנה שהפערים ביננו לבין שאר הקבוצות גדול מאוד, הכל חוסה תחת אותו דבר מבחינתי), כשגם סבלנו מחוסר מזל במקרים שהתרחשו אצלנו ובכל נושא הפציעות, אבל במבט לעתיד, אני בטוח שזה שאלה של זמן שנתחבר, המחזור או עוד חמישה מחזורים אבל זה יקרה, ומאותו רגע נפתח פער מכל השאר.
אנחנו מבחינת סגל ומאמן על הקווים הקבוצה הכי טובה בליגה בפער מהשאר, הבעיה בליגה היא בעיקר מנטאלית (חוסר חיבור של השחקנים החדשים לפאזל, עייפות החומר, מיצוי, הבנה שהפערים ביננו לבין שאר הקבוצות גדול מאוד, הכל חוסה תחת אותו דבר מבחינתי), כשגם סבלנו מחוסר מזל במקרים שהתרחשו אצלנו ובכל נושא הפציעות, אבל במבט לעתיד, אני בטוח שזה שאלה של זמן שנתחבר, המחזור או עוד חמישה מחזורים אבל זה יקרה, ומאותו רגע נפתח פער מכל השאר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
וואלק אני מסכים אבל רואה את זה בצורה יותר פשוטה - ויטור משחק == מנצחים.Sir Alex Ferguson כתב:אני כותב את מה שכולם חושבים אבל פוחדים לכתוב מחשש שזה ישמע מכביסטי.
It’s that simple
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
יש מצב גדול שמלמד יהיה יותר אפקטיבי מאשר קואנקה, סתם הרגשה.
אבל הסיכויים שיפתח שואפים לאפס.
אבל הסיכויים שיפתח שואפים לאפס.
בינתיים ב-103, מירן שפילברג החסר מושג מקריא את ההרכב ומחליט שטאהא יחליף את אלחמיד. הבחור הזיה. שנים מסקר את הקבוצה וטרם מודע לעובדה שאי אפשר לדעת אצל בכר כלום
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כתבנו בדרום בדיווח של אריה מזיין גמל
פרטים נוספים בעמוד הפייסבוק של הus
איזה תפאורות זולות יש להם בתכלס הם יכולים לעשות פריסה 50 מטר בפסים שחור לבן ושיהיה רשום 'ירושלים מלחמה'E.Z כתב:כתבנו בדרום בדיווח של אריה מזיין גמל
ערסים,אין שום תפאורה עם מחשבה,הכל שכונה,עדין לא ראיתי תפאורה אחת שלהם עם מסר כלשהו,משהו מיוחד,הכל בדיחה לעומת התפאורות שהסאות עושה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
עכשיו הייתי בקופות... אין.yossi כתב:יש סרט כזה שמחר בקופות לא יהיו כרטיסי נוער?
בשפע לא נותן להזמין.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
סירושטין וכחילה צמד הבלמים שלהם , חייב לנצל את זה , שני בלמים שלא מתאימים לתחתית ליגת על אפילו .
קונטה באגף כדי שיחסל את טוני , מקווה שבכר מתכנן שהם איזה מהלך.
ההרכב הקלאסי שלנו .
קונטה באגף כדי שיחסל את טוני , מקווה שבכר מתכנן שהם איזה מהלך.
ההרכב הקלאסי שלנו .
הרכב רשמי:
גורש; ביטון, קורהוט, טאהא, ויטור; אוגו, איינבינדר, ראדי; מליקסון, טוני, שהר.
גורש; ביטון, קורהוט, טאהא, ויטור; אוגו, איינבינדר, ראדי; מליקסון, טוני, שהר.
- The red one
זה היה שינוי שנכתב פה כל כך הרבה פעמים...היה דיי צפוי שהשינוי זה יתחרש..Totti כתב:בינתיים ב-103, מירן שפילברג החסר מושג מקריא את ההרכב ומחליט שטאהא יחליף את אלחמיד. הבחור הזיה. שנים מסקר את הקבוצה וטרם מודע לעובדה שאי אפשר לדעת אצל בכר כלום
אוף. שוב הקישור הזה. שמח שז'אורז'יניו לא באמצע כי אז באמת היינו מסתכנים כאן.
נקווה ליום טוב של הצירים המרכזיים בקבוצה (מיגל, אוגו, טוני, מליקסון). אם זה יקרה, כולם יעלו את הרמה וננצח את המשחק.
נקווה ליום טוב של הצירים המרכזיים בקבוצה (מיגל, אוגו, טוני, מליקסון). אם זה יקרה, כולם יעלו את הרמה וננצח את המשחק.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חיימוב עדין לא כשיר, כל השאר צפוי כמו שחשבתי, על הנייר ההרכב הכי חזק שאנחנו יכולים להעלות היום.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
ספסל - חיימוב, אלחמיד, אוחנה, וובה, פקאהרט, מלמד, קואנקה.
לא אלו ולא אורן ביטון על הספסל. מוצדק כשיש שחקנים ורסטילים כמו וובה ואלחמיד.
לא אלו ולא אורן ביטון על הספסל. מוצדק כשיש שחקנים ורסטילים כמו וובה ואלחמיד.
הרכב רגיל.
בכר מפתיע שהוא לא מפתיע.
בכר מפתיע שהוא לא מפתיע.