מאריבור- הפועל ב"ש, שלישי, 21:45, מאריבור

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

Re: מאריבור- הפועל ב"ש, שלישי, 21:45, מאריבור

שליחה על ידי hb7 »

הם ממש לא יבאו לתקוף גלים גלים ישחקו מבוקר עד דקה 75 וינסו לעקוץ

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

מישהו זוכר משחק 3 בלמים בלי ויטור שעבד? יש לי חוויות די קשות מסלטיק פארק

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

אורן דיבר יפה ברדיו
מייצג אותנו בכבוד

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

yedidel כתב:מישהו זוכר משחק 3 בלמים בלי ויטור שעבד? יש לי חוויות די קשות מסלטיק פארק
אוי ואבוי, רק לא זה. לא יודע איפה ראית אבל אני מקווה שלא יהיו הפתעות.
מערך של 3 בלמים הוא נרפה מדי באגפים מבחינה הגנתית משם מאריבור כן יכולה לעשות צרות ואני גם לא חושב שהם יבואו לעקוץ כי הם לא יכולים להרשות לעצמם בהתחשב במשחק הראשון, צריך פשוט לשחק במערך הרגיל ולתת להם לרדוף אחרינו ולא להיפך.
לא מפסיקים לרוץ לי תסריטים בראש, הציפייה למשחק הזה גמרה אותי.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

South Boy כתב:
מערך של 3 בלמים הוא נרפה מדי באגפים מבחינה הגנתית משם מאריבור כן יכולה לעשות צרות ואני גם לא חושב שהם יבואו לעקוץ כי הם לא יכולים להרשות לעצמם בהתחשב במשחק הראשון, צריך פשוט לשחק במערך הרגיל ולתת להם לרדוף אחרינו ולא להיפך.
ראה את זה ממני :D

מוזמן לקרוא עמוד אחורה, הסברתי למה לדעתי מערך 3 בלמים יכול להתאים יותר למשחק מחר.

ולמה שהוא יהיה נרפה מדי באגפים אם קורהוט וביטון עדיין יפתחו בו?

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

Eelect כתב: ראה את זה ממני :D

מוזמן לקרוא עמוד אחורה, הסברתי למה לדעתי מערך 3 בלמים יכול להתאים יותר למשחק מחר.

ולמה שהוא יהיה נרפה מדי באגפים אם קורהוט וביטון עדיין יפתחו בו?
כי מהרושם שלי כששיחקנו עם שלושה בלמים הם משחררים את המגנים יותר מדי למעלה והם משחקים כמגנים תוקפים, לא כזה נחוץ לנו במשחק הספציפי הזה וגם יכול לפגוע כי ההגנה רכה מאוד מאז תחילת העונה וזה לא מערך שממש עוזר לייצב אותה.
מאריבור קבוצה די מוגבלת, האמצע שלה רך אפשר להגיד (לפחות מההתרשמות שלי במשחק בטרנר), לא חושב שאנחנו צריכים להתאים את עצמנו אליהם כמו במקרה לודוגורץ נניח, האמצע שלנו מספיק חזק כדי לשלוט גם בסלובניה ואין לנו שום אינטרס לדלל את הנוכחות בקו האחורי שאנחנו צריכים לשחק עם שני מגנים תוקפים.
חוץ מזה תקן אותי אם אני טועה אבל לא שיחקנו במערך הזה מאז שהובאן עזב, בלעדיו ובלי מיגל זה לא יראה כמו בהרבה מקרים ששיחקנו במערך הזה בשנה שעברה. זה המשחק האחרון שהייתי עורך בו ניסויי כלים ובטח שלא מול יריבה שאנחנו לא נופלים ממנה ולא צריכים להמציא את עצמנו מחדש כדי לעבור אותה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

South Boy כתב:
אחד היתרונות של מערך כזה הוא כוח באגפים, הגנתית והתקפית.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

yedidel כתב:מישהו זוכר משחק 3 בלמים בלי ויטור שעבד? יש לי חוויות די קשות מסלטיק פארק
נוסה רק פעם אחת.
*תיקון- 3 פעמים. גם מול בשיקטאש ואשדוד בחוץ.

סמכו על בכר

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

South Boy כתב:
כי מהרושם שלי כששיחקנו עם שלושה בלמים הם משחררים את המגנים יותר מדי למעלה והם משחקים כמגנים תוקפים, לא כזה נחוץ לנו במשחק הספציפי הזה וגם יכול לפגוע כי ההגנה רכה מאוד מאז תחילת העונה וזה לא מערך שממש עוזר לייצב אותה.
מאריבור קבוצה די מוגבלת, האמצע שלה רך אפשר להגיד (לפחות מההתרשמות שלי במשחק בטרנר), לא חושב שאנחנו צריכים להתאים את עצמנו אליהם כמו במקרה לודוגורץ נניח, האמצע שלנו מספיק חזק כדי לשלוט גם בסלובניה ואין לנו שום אינטרס לדלל את הנוכחות בקו האחורי שאנחנו צריכים לשחק עם שני מגנים תוקפים.
חוץ מזה תקן אותי אם אני טועה אבל לא שיחקנו במערך הזה מאז שהובאן עזב, בלעדיו ובלי מיגל זה לא יראה כמו בהרבה מקרים ששיחקנו במערך הזה בשנה שעברה. זה המשחק האחרון שהייתי עורך בו ניסויי כלים ובטח שלא מול יריבה שאנחנו לא נופלים ממנה ולא צריכים להמציא את עצמנו מחדש כדי לעבור אותה.
זה מאוד תלוי בסוג הקיצוניים שאנחנו עולים איתם. במקרה הזה הצעתי לעבות את קו ההגנה (כשקורהוט ובן ביטון בהרכב), לא להחליש אותו.
מאריבור קבוצה מוגבלת אבל יש לה כמה יתרונות, כושר גופני טוב יותר לשלב הזה של העונה, איצטדיון תומך וקישור חכם התקפית- לאו דווקא הגנתית. התקפות מתפרצות ישחקו לטובתנו מול אמצע כזה.

אם יש שיעור שלודוגורץ העבירה אותי זה שאנחנו לא בעמדה לזלזל באיזושהי יריבה ולחשוב שאין צורך להתאים אותנו אליה. יש גם אגב עוד יתרון במעבר ל3 בלמים, מאריבור קבוצה חכמה שאין לי ספק שלמדה אותנו לפרטי פרטים. מערך 3 בלמים מהווה איזושהי הפתעה, משהו שהם לא התמודדו מולו במשחק הקודם. זה יגדיל את הסיכוי שלנו להפתיע קבוצה טקטית כזו.
נערך לאחרונה על ידי Eelect ב 21 אוגוסט 2017, 19:16, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

yanivnew91 כתב:אורן דיבר יפה ברדיו
מייצג אותנו בכבוד
תודה רבה אח.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

oranu כתב: תודה רבה אח.
איפה?

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אני מקווה שנסעו גם כמה אוהדים "צעירים" שלנו למשחק...

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

ראינו את התיאום בין צדק לטאהא בשבוע שעבר....

מדברים פה על לסגור את האמצע עם שלושה קשרים? לכו לצפות בכל המשחקים שלנו מתחילת העונה ששיחקנו עם שלושה באמצע ותראו איזה טיילת הייתה במרכז המגרש.

משחק חוץ כזה חובה שלושה בלמים ואני בטוח שנשחק עם הרבה יותר ביטחון מאחורה.
מה גם שבמערך כזה המגינים חופשיים יותר לתמוך בהתקפה מה שירווח את המשחק שלנו.
ריווח המשחק משמעו יותר שטח וחופש פעולה לדריבלסטים ווקאמה, מאור ואוחנה.

חשוב שנהיה עירניים לבעיטות שלהם מרחוק, זה אחד הדברים שהם מצטיינים בו, הבלמים צריכים להיות בהיכון לצאת לכיוון הבועט ולא לאפשר מטווח חופשי.

החיסרון של זאהוביץ מאוד משמעותי, הוא בין הבודדים אצלם שעושה תנועה לעומק, נצטרך לנטרל את טאברס שהוא המוציא לפועל העיקרי שלהם והם ישארו ללא שחקני קלאצ'.

קחו עשרה משחקים ביתיים אחרונים של מאריבור, מלבד האחרון דהסתיים ב3: 2 חריג, כל המשחקים לא יותר משני שערים, המון 1:0 ותוצאות של 0:0 ו 1:1.
הם קבוצה שבבית נורא קשה להכניע אבל מנגד הם קבוצה שמתקשה מאוד לייצר בחלק הקדמי.

לסיכום:
לשחק צפוף מאחורה, להיזהר מהאיומים מרחוק שאני מאמין יהיה הנשק העיקרי שלהם מחר ביחד עם מצבים נייחים.

לנטרל את טבארס שביחד עם ההעדרות של זאהוביץ זה יפגע משמעותית במשחק ההתקפי שלהם.

בהתקפה לרווח ולשחק על האגפים שזה החלק החזק שלנו והחלש שלהם הגנתית.
בואו נקווה שהמגינים הנגרים שלנו יצליחו סוף סוף לנפק תוצרת בשליש הקדמי, זה אלמנט שכ"כ חסר לנו ומה שיכול להפוך אותנו למכונה התקפית משומנת.

לא לפחד, אנחנו טובים יותר, אם נהיה מרוכזים ,ממוקדים ולא נחלק מתנות, זה שלנו.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

simply-red כתב:חשוב שנהיה עירניים לבעיטות שלהם מרחוק, זה אחד הדברים שהם מצטיינים בו, הבלמים צריכים להיות בהיכון לצאת לכיוון הבועט ולא לאפשר מטווח חופשי.
נקודה טובה שטוב שהזכרת אותה.
מי ששם לב במשחק בטרנר וילר המגן השמאלי שלהם ניסה להפתיע את חיימוב בהקשתה חכמה.
הוא לא סתם ניסה את זה, מול זרינסקי הוא כבש גול בהקשתה דומה. חיימוב צריך להיות ער לזה.
כל עוד עיקר ההתקפה שלהם תתבטא בבעיטות מרחוק זה אומר שעשינו עבודה טובה.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

Eelect כתב: זה מאוד תלוי בסוג הקיצוניים שאנחנו עולים איתם. במקרה הזה הצעתי לעבות את קו ההגנה (כשקורהוט ובן ביטון בהרכב), לא להחליש אותו.
מאריבור קבוצה מוגבלת אבל יש לה כמה יתרונות, כושר גופני טוב יותר לשלב הזה של העונה, איצטדיון תומך וקישור חכם התקפית- לאו דווקא הגנתית. התקפות מתפרצות ישחקו לטובתנו מול אמצע כזה.

אם יש שיעור שלודוגורץ העבירה אותי זה שאנחנו לא בעמדה לזלזל באיזושהי יריבה ולחשוב שאין צורך להתאים אותנו אליה. יש גם אגב עוד יתרון במעבר ל3 בלמים, מאריבור קבוצה חכמה שאין לי ספק שלמדה אותנו לפרטי פרטים. מערך 3 בלמים מהווה איזושהי הפתעה, משהו שהם לא התמודדו מולו במשחק הקודם. זה יגדיל את הסיכוי שלנו להפתיע קבוצה טקטית כזו.
אני חלילה לא מזלזל לשניה במאריבור, אחת הסיבות המרכזיות למה אני מפחד משינוי המערך זה היכולת המאוד פושרת שלנו והיכולת להתמודד כרגע עם שינויי שיטה. אני פשוט חושב שבניגוד ללודוגורץ אנחנו לא פחות טובים מהם ולכן לא חייבים לשנות שום דבר כדי לעבור את המפגש מחר בשלום.
בהתחשב במצב הפציעות העצוב טוני ומליקסון יעלו כקיצוניים כי אין ממש אופציות אחרות גם אם היינו רוצים, שניהם לא ידועים בהגנה שהם עושים וזה בלשון המעטה ואם מוסיפים לזה את קורהוט וביטון שעולים גבוה מאוד זה פשוט מרגיש לי כמו שינוי נועז מדי שאנחנו יכולים להפסיד ממנו יותר מאשר להרוויח.
אמנם גורם ההפתעה זה שיקול מעניין אבל אסור להתעלם מהאפשרות שההפתעה הזאת תתפוצץ לנו בפנים, כמו שאמרתי קודם בלי מיגל והובאן שהיו שני ברגים מאוד משמעותיים בשיטה הזאת יש סיכוי לא קטן שזה כן יקרוס.
במשחק מול אינטר בטרנר לדוגמא ניסינו לעשות את אותו הדבר אבל בגלל שהקו האחורי היה דליל מדי וזה פגע גם במרכז השדה אינטר לא התאמצה להבקיע מולנו וכשראדי נכנס וחזרנו ל-4-3-3 האמצע שלנו רצח אותם וזה בדיוק מה שאנחנו צריכים במשחק הזה, מחר יהיה לנו קוף על הגב שמול אינטר לא היה לנו כך שיהיה פחות נוח לעשות ניסויים.
לכל שיטה יש את היתרונות שלה, הייתי מאוד מעדיף שניצמד למוכר והטוב שסיפק לנו כל כך הרבה רגעים יפים במשחק כל כך גורלי אבל כך או כך אני עם ברק באמונה עיוורת.

שלח תגובה