מבחינת פוטנציאל דור אלו יכול להגיע רחוק, הדבר היחידי שמפחיד אותי הוא מוסר העבודה.
עם ביטון הייתי רגוע, כי תמיד ידעתי שהוא ייתן את הכל, יילחם וילחץ אחרי כל כדור אבוד.
zivmay כתב:מבחינת פוטנציאל דור אלו יכול להגיע רחוק, הדבר היחידי שמפחיד אותי הוא מוסר העבודה.
עם ביטון הייתי רגוע, כי תמיד ידעתי שהוא ייתן את הכל, יילחם וילחץ אחרי כל כדור אבוד.
דווקא הדבר שהכי מאפיין את דור אלו (לפי מכרים שלו)
שהוא הגיע לרמה הזו אך ורק בזכות מוסר עבודה ולא כישרון יוצא דופן
כדי להשתדרג צריכים לקחת סיכונים מהסוג הזה. להמר על הכשרונות בתקווה שבתוך מערכת שנותנת לשחקן את כל הכלים להשתפר אלו יהפוך לשלם יותר, גם בכל הקטע של מוסר עבודה (הקטע המנטלי).
סה"כ אני מרגיש טוב עם ההבאה שלו.
בפן ההתקפי אין ספק שאנחנו הולכים ליהנות ממנו המון.
הקרוסים שלו הם באמת ברמה שלא שייכת לליגה הישראלית, בטח ובטח משחקן ישראלי.
מהמקום, תוך כדי תנועה, כמעט תמיד הוא משחרר כדורים חדים, חזקים בדיוק למטרה. תאווה לעיניים.
עם כל השופוני, הזקן, הגבות והקעקועים הוא מספר על עצמו שהוא לא היה הכי מוכשר והגיע לאן שהגיע דרך עבודה קשה. מאמין שהוא יסתגל אצלנו מהר מאוד.
באימון הוא היה עם 14 לפי מה שראיתי, המגן האחרון שלבש את הספרה הזאת...
אבל זה בטח בגלל הסט משנה שעברה לא ממש מתייחסים לזה, היה שם גם אחד מהצעירים עם הסט של שיר וכל מיני בלאגן במספרים, עוד לא יודעים איזה מספרים החדשים יקבלו.
נערך לאחרונה על ידי South Boy ב 13 יוני 2017, 20:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
South Boy כתב:באימון הוא היה עם 14 לפי מה שראיתי, המגן האחרון שלבש את הספרה הזאת...
אבל זה בטח בגלל הסט משנה שעברה לא ממש מתייחסים לזה, היה שם גם אחד מהצעירים עם הסט של שיר וכל מיני בלאגן במספרים, עוד לא יודעים איזה מספרים החדשים יקבלו.