ניב זריהן
Re: ניב זריהן
אמרתי שמועות אחי. המידע שעובר כל יום הוא מטורף.
רק משתף פה.
לא אמרתי שאני מאמין או שיש לי הוכחה.
רק משתף פה.
אין כאן שום מידע זאת עיר של רכלנים.E.Z כתב:אמרתי שמועות אחי. המידע שעובר כל יום הוא מטורף.
רק משתף פה.
סומך על הצוות המקצועי שהוא יודע "קצת" יותר טוב מאיתנו עד כמה זריהן מתנהל כמו מקצוען.
מה שכן, באמת מרגיז השיקום הארוך שלו. יותר מדי נמרח. הלואי שהיינו יכולים לדעת למה.
מה שכן, באמת מרגיז השיקום הארוך שלו. יותר מדי נמרח. הלואי שהיינו יכולים לדעת למה.
אוי נוE.Z כתב:יש שמועות שהוא שובר שורות...
האופי שלו מאוד בעייתי.. מזכיר לי את אלירן עטר
הקללה שהוא נתן לאינברום עדין יושבת לי בראש תמיד שאני רואה אותו
שיהיה מקצועי,ויתרכז בהחלמה שלו,כי גם אני הבנתי שבמקום לשקם את עצמו ולדאוג לעצמו ולהיות ספורטאי אמיתי בלי להזכיר בשמות של אחרים- הוא פשוט ההפך..
שיהיה מקצועי,ויתרכז בהחלמה שלו,כי גם אני הבנתי שבמקום לשקם את עצמו ולדאוג לעצמו ולהיות ספורטאי אמיתי בלי להזכיר בשמות של אחרים- הוא פשוט ההפך..
חחחחח. אתה שקוף אחי.LIAV00S כתב:האופי שלו מאוד בעייתי.. מזכיר לי את אלירן עטר
נותן כליה בשביל שיגמר גל החום הזה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
נו בחייך. הם חברים אובים מאוד מחוץ למגרש, גם לי היה חבר בצבא שהייתי קורא לו אתיופי מסריח והוא היה זורם עם זה וצוחק.LIAV00S כתב:האופי שלו מאוד בעייתי.. מזכיר לי את אלירן עטר
״יושבת לי בראש״ מי ישמע איחל סרטן לכל משפחתו
- ForeverRed
המקרה הזה נופח מעבר לכל פרופורציה.The red one כתב: נו בחייך. הם חברים אובים מאוד מחוץ למגרש, גם לי היה חבר בצבא שהייתי קורא לו אתיופי מסריח והוא היה זורם עם זה וצוחק.
״יושבת לי בראש״ מי ישמע איחל סרטן לכל משפחתו
מה שכן, אנשים שמכירים אותו אכן מעידים שמדובר בילד חרא לא קטן.
העלה תמונה מסורוקה , חתם ?
ועכשיו ברצינות מה הפעם ?????
בדיקת mri
חיסונים לתאילנדגיא חניה כתב:העלה תמונה מסורוקה , חתם ?
חחחחbs war כתב:
חיסונים לתאילנד
מאוד אוהב אותך.oranu כתב:חשבת אולי לרגע שאישרו לו לצאת כי בתכנית ההחלמה שלו בזמן הנתון של החופשה לא מתוכננת לו שום פעילות ספורטיבית מאומצת כחלק מההחלמה? ושהצוות החליט שאחרי פציעה מתמשכת יעשה טוב זריהן אם ייצא לחופשה גם מבחינה פיסית וגם מבחינה מנטאלית?
אתה מבין שאתה לא במקום של לקבוע אלא להביע דיעה?
כי יש הבדל ענק בין עובדות לדיעות, אם אתה לא עושה את ההפרדה אפשר להפסיק להתדיין וגם זה בסדר.
חח זה מה שנקרא שמועה קטלנית.E.Z כתב:יש שמועות שהוא שובר שורות...