אחרי זה מה הפלא שתומר קשטן רוני אוואט וחבריו משתמשים בביטוי המוכר "ביטלנו את היריבה" וחוגגים בתיקו דלוח עם אפס מצבים?
הכדורגל פה 90% מת מהסיבה הזאת, נהיה גועל נפש לראות משחקים בשבת, אין פה כלום.
את האמת.. אני מוריד בפני רעננה את הכובע.
קבוצות התפרקו מולנו עוד ב0-0
הם באו ונלחמו והשתמשו בכלים שיש להם.
השיגו יותר ממה שציפו וגם הם מופתעים מעצמם.
אמנם אנטי אבל חלק מכדורגל.
לא נורא והכל ועדיין מעצבן שאי אפשר לקבל עונה יותר רגועה אחרי מה שהיה שנה שעברה- למה תמיד אצלנו הכל צריך ללכת כל כך קשה. תן לי אליפות רגועה בלי התקפי לב בשביל מה הלחץ הזה?
מצב כזה אתה יודע שגם תיקו לא נורא בשביל מה לבוא ולשחק בלחץ להשיג שער יתרון כאילו שזה משחק של להיות או לחדול?!
2 משחקים רצוף שכובשים נגדנו בההתחלה והיה ברור שגם עכשיו זה מה שיהיה
הם חיפשו את ההתבנקרות מההתחלה למה לתת להם עוד סיבה?!
זה כל כך קלאסי לשופט ישראלי לתת צהוב לשוער על בזבוזי זמן רק בדקה
ה-93 כשהקבוצה שלו כבר הרגה את המשחק. פשוט די עם זה כבר.
תתבגרו, שופטים ישראלים עלובים.
צריך לומר את האמת, כבר שלושה משחקי ליגה אנחנו משחקים על אדים.
אוחנה נעלם, קורהוט נחלש משבוע לשבוע.
קשה לפרוץ הגנות בלי יצירתיות באמצע ומגנים תומכים.
היה צפוי שזה יגמר מתישהו. חבל שדווקא היום מול יריבה לא ראויה, רגע לפני שיוצאים למנוחה של שבוע ובתוצאה של הפסד ולא תיקו.
ניצחון היום היה מפתח לשבירת השיא של מכבי ולבריחה רצינית בפסגה, אבל אין מה לעשות. יש גם ימים כאלה.
הלוואי והיה סיכוי שהפועל רעננה תרד ליגה.
לא מאשים אותם על בונקר הכי מפואר שראיתי מימיי, לא מאשים אותם על זה שהם רק חיפשו להעביר את הזמן מהרגע שהכניסו גול, הצורה שבה הם בזבזו זמן מבזה את הקבוצה הזאת ומבזה את הכדורגל הישראלי.
לראות את יאנקו בא לבעוט כדור חופשי ואז הוא פתאום נזכר שהוא צמא אז הוא הולך לשתות כשכולם מחכים שיבעט, לראות את בבייב (אלוהים אפילו לא יודע מה אני מאחל לך) נשכב על הדשא כאילו ירו עליו כדור של מאג והקלנועית באה לקחת אותו כאילו באו לפנות איזה לוחם גולני שנפצע במארב בלבנון ואחרי שניה הוא קם כמו פנתר מהקלנועית, לראות את אמבולה עומד על הקו עם הכדור בא להוציא חוץ ופתאום הוא זורק אותו כי הוא חייב כאן ועכשיו לקשור שרוכים. זה פשוט ביזיון, זה פשוט לא אתי להתנהג ככה. תשחקו הגנתי כמה שאתם רוצים תהיו אגרסיביים אפילו תשרפו קצת זמן פה ושם אבל מה שהיה היום היה בגדר לא ספורטיבי.
אני לא מיתמם, גם אנחנו במצבים מסוימים לאורך שנות קיומינו בזבזנו זמן, כל קבוצה עושה את זה, אבל בצורה כמו ששחקני רעננה עשו היום לא ראיתי שום קבוצה מתנהגת ואני מאחל להם שירדו ליגה והקארמה תעשה עימנו חסד, זאת פשוט התנהגות ביזיונית.
משחק חלש ומפוזר של כולם, טעות אחת של אוגו עלתה בגול, חוץ מזה כלום ושום דבר מרעננה, קורה. גם לפרארי יש פנצ'ר לפעמים.
NEXT
היה מרגש בסוף לראות את כולם ללא יוצא מן הכלל שרים ומודים לקבוצה, זה הגרעין הנאמן והאמיתי של הפועל באר שבע, הכמות הייתה מבישה אבל אני באופן אישי מעדיף איכות על כמות. מאחל לכל אוהדי טרנר שמחפשים כבר מעכשיו כרטיס לבשיקטאש שלא יזכו לדרוך יותר במשחקים של באר שבע אם הם מרשים לעצמם להזכר שהם אוהדים רק במשחקים גדולים.
נערך לאחרונה על ידי South Boy ב 18 דצמבר 2016, 23:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
כוס אמו.
גם קפאו לי הביצים וגם רואה אנטי כדורגל.
איך אפשר בכלל לתת קרדיט לקבוצת אנטי הזאת שכל רגע שהיא בליגה עם כזה כדורגל ו7 אוהדים זה יוריד כאן עוד ועוד את הרמה.
אני יודע שחלקכם אוהבים למצוץ לסילבס אבל זה פשוט לא ראוי לצפייה.
יחד עם זאת אומר שהיינו לא חכמים ושיחקנו לידיים שלהם.
יאללה לא נורא נקסט,שבוע הבא הפער חוזר להיות יותר מ10.
קראתי בקלפים.
נכון שזה משחק שני רצוף לא טוב, אבל יש כ"כ הרבה נסיבות מקלות שזה פשוט מרגיש לי נורמלי שיש נפילה מסוימת. הם גם בני אדם.
לחזור קצת לקרקע, לתת לשרירים ולמוח קצת לנוח מכל הרצף הרצחני הזה ולבוא פרש עם רעב מחודש.
החצי השני של העונה אמור להיות פחות עמוס, וכשמליקסון ובראון יחזרו סוף סוף יהיה גם יותר בשר לרוטציות שצריכות להיעשות.