ג'ון אוגו
Re: ג'ון אוגו
בגלל הבירכיים היתי שוקל טוב טוב את ההצעה , הבעיה בגלל הברכיים לא בטוח שהוא היה עובר את הבדיקות בקבוצה שהציעה.
- The red one
יצא לי לבדוק אותו כמה פעמים האמת, סמוך עלייהפועלעולה כתב:ואיך אתה יודע שזה לא אגדה? אתה הרופא האישי של אוגו?
הרי אף אחד חוץ מהאנשים בפורום לא מסוגל לאשר את זה.
אולי באמת יש לו בעיות עם הברכיים, אבל לא משהו כזה חמור כמו שדובר עליו כאן.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נווה אתה רופא?The red one כתב: יצא לי לבדוק אותו כמה פעמים האמת, סמוך עליי
אני באמת צריך רופא פרטי אוהד באר שבע חחח
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
אני בעיקרון מנתח מוח לגורמים בחלק מזמני הפרטידר אדום בנשמה כתב: נווה אתה רופא?
אני באמת צריך רופא פרטי אוהד באר שבע חחח

- simply-red
מנתח או מנפח?The red one כתב: אני בעיקרון מנתח מוח לגורמים בחלק מזמני
הפרטי
- The red one
אוכל.simply-red כתב: מנתח או מנפח?
קיצור צחוקים צחוקים אבל לאוגו יש בעיית ברכיים. עד כמה היא חמורה? כנראה שחמורה. זה מידע שהוצלב מכמה וכמה מקורות במהלך התקופה שלו כאן, זה לא נאמר סתם. יש דרך לדעת אם יש דברים או אין דברים בגו ועל פניו נראה שפה יש.
לא ברמה של הוא לא יכול ללכת, כן ברמה שתקשה עליו לבצע בדיקות רפואיות איפה שלא יחפוץ.
וכמובן כמו שאמרתם אף אחד פה לא הרופא שלו, הכל בגדר ה"מסתמן ש" "כנראה ש"
קצת מטריד אותי המצב הפיזי של אוגו למען האמת. כשעוקבים אחריו זה מרגיש שחלוקת הכוחות שלו יותר מדי בולטת.
זתאמרת, הוא מרגיש לי מהלך על המגרש בלא מעט מקרים גם כשהכדור בסביבה שלנו כשאתה רואה ששחקנים אחרים שלנו דרוכים ועושים מן ריצה קלילה כזו במטרה להיות מוכנים לקבל כדור או לתקל. הוא ממש שומר כוחות לפעולות הגנתיות ולפעמים מרגיש שהוא פשוט בחצי כוח, אפילו בחלקים המוקדמים של המשחק. רק אני מרגיש ככה לגביו?
זתאמרת, הוא מרגיש לי מהלך על המגרש בלא מעט מקרים גם כשהכדור בסביבה שלנו כשאתה רואה ששחקנים אחרים שלנו דרוכים ועושים מן ריצה קלילה כזו במטרה להיות מוכנים לקבל כדור או לתקל. הוא ממש שומר כוחות לפעולות הגנתיות ולפעמים מרגיש שהוא פשוט בחצי כוח, אפילו בחלקים המוקדמים של המשחק. רק אני מרגיש ככה לגביו?
בוא ניראה אם נוסא יעבור את הבדיקות אז כנראה גם אוגו יעבור,זה סגנון המשחק של אוגו 

כל הכבוד לאלונה שעמדה בפיתוי.
בעה ישאר כאן עוד הרבה שנים
בעה ישאר כאן עוד הרבה שנים
- yanivnew91
Check out @FakeOriCooper's Tweet: https://twitter.com/FakeOriCooper/statu ... 58273?s=09" onclick="window.open(this.href);return false;
סרטון מעניין שאומר הרבה
אני אישית לא זוכר בעיטה אחת שלו למסגרת(תוציאו את הגולים שלו בדחיקה מתוך הרחבה אחרי קרנות).
כשהיריבה באה לסגור את הרחבה ואנחנו לא מצליחים לכבוש שער מהיר, שחקנים שיודעים לאיים עם בעיטות מחוץ לרחבה זה נשק הכרחי.
על הובאן אפשר לעשות סרטון דומה והאחוזים של ראדי קצת יותר טובים אבל גם הוא מעיף כדורים מחוץ לאצטדיון
סרטון מעניין שאומר הרבה
אני אישית לא זוכר בעיטה אחת שלו למסגרת(תוציאו את הגולים שלו בדחיקה מתוך הרחבה אחרי קרנות).
כשהיריבה באה לסגור את הרחבה ואנחנו לא מצליחים לכבוש שער מהיר, שחקנים שיודעים לאיים עם בעיטות מחוץ לרחבה זה נשק הכרחי.
על הובאן אפשר לעשות סרטון דומה והאחוזים של ראדי קצת יותר טובים אבל גם הוא מעיף כדורים מחוץ לאצטדיון
יש לאוגו צמד שערים מחוץ לרחבה נגד נתניה ועוד כמה בעיטות יפות. לא מדובר בפירלו אבל הוא לא כ-זה גרוע. סתם סרטון מוטה של מכביסט.
אם כבר יש לנו מישהו עקום בקבוצה זה הובאן. בכל משחק הוא פשוט מתעקש לשחרר בעיטה הזויה מ400 מטר.
אם כבר יש לנו מישהו עקום בקבוצה זה הובאן. בכל משחק הוא פשוט מתעקש לשחרר בעיטה הזויה מ400 מטר.
קודם כל, סרטון צהוב וזה שקוף. הם שונאים אותו ככ, כנראה מתוך קנאה.yanivnew91 כתב:Check out @FakeOriCooper's Tweet: https://twitter.com/FakeOriCooper/statu ... 58273?s=09" onclick="window.open(this.href);return false;
סרטון מעניין שאומר הרבה
אבל, בגדול זה נכון. הוא בועט יותר מדי מטווחים שידוע מראש שהוא לא יבקיע מהם.
אבל עזבו את זה, כששמים את המשחק משריף בין משחקים משידורים נורמליים זה נראה כאילו הוא שוחק בשנות ה80.
- ForeverRed
טכניקת בעיטה מהגרועות שאני זוכר פה.
- The red one
כתבה מעניינת בידיעות עליו היום.
מסופר שם על האופי של מחוץ למגרש, מוזכרת הבעיה בברכיים (שחקן בקבוצה מצוטט בעילום שם ואומר שאין לו מושג איך היו תקופות שאוגו פתח בהם בהרכב) אבל בכללי רוב הכתבה תוהה מה שחלקנו תהינו מתחילת העונ עד לפני כמה שבועות בערך - לאן נעלם אוגו
מסופר שם על האופי של מחוץ למגרש, מוזכרת הבעיה בברכיים (שחקן בקבוצה מצוטט בעילום שם ואומר שאין לו מושג איך היו תקופות שאוגו פתח בהם בהרכב) אבל בכללי רוב הכתבה תוהה מה שחלקנו תהינו מתחילת העונ עד לפני כמה שבועות בערך - לאן נעלם אוגו
שחקן מצוטט בעילום שם...
אח אלוהים מה קרה לקבוצה של 2016, לאן היא נעלמה לנו
אח אלוהים מה קרה לקבוצה של 2016, לאן היא נעלמה לנו