בן שהר
- dardasmiley
Re: בן שהר
אם מחלקים את כמות הדקות במספר המשחקים התמונה קצת משתנה. יוצא משהו כמו 43 דקות למשחק.
משמע, הוא אולי שיחק כמעט בכל משחק אבל לא זכורים לי משחקים שפתח וסיים אותם. איכשהו, ואולי זה רק אני ובתיה, יש תחושה שהוא הפך לחילוף ראשון אצל בכר וקצת חבל.
משמע, הוא אולי שיחק כמעט בכל משחק אבל לא זכורים לי משחקים שפתח וסיים אותם. איכשהו, ואולי זה רק אני ובתיה, יש תחושה שהוא הפך לחילוף ראשון אצל בכר וקצת חבל.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שאלה, נניח במשחק מול כפר סבא שיצא במחצית, לא הרגשת שינוי מרגע הכניסה של לוסיו?dardasmiley כתב:אם מחלקים את כמות הדקות במספר המשחקים התמונה קצת משתנה. יוצא משהו כמו 43 דקות למשחק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- dardasmiley
Sir Alex Ferguson כתב: שאלה, נניח במשחק מול כפר סבא שיצא במחצית, לא הרגשת שינוי מרגע הכניסה של לוסיו?
אי אפשר לקחת משחק בודד כמקרה מייצג
יכול להיות שבנקודות מסוימות אתה צודק ובאמץ התבקש להחליף אותו, כמו כל שחקן אחר, אבל קח את אתמול, אם הייתי במקומו הייתי מאוד כועס, נתן 2 גולים, היה לו עוד הרבה מה לתרום למשחק, וזה שמשחק לעדו לא היה כזה חד ומורגש. למה הוא היה צריך לצאת חילוף ראשון? בדקה 55? אם זה בשביל שיפתח בראשון, זה אחלה. לא תמיד זה ככה.
בן 100% פותח בראשון, היה נכון להוציא אותו.dardasmiley כתב:
אי אפשר לקחת משחק בודד כמקרה מייצג
יכול להיות שבנקודות מסוימות אתה צודק ובאמץ התבקש להחליף אותו, כמו כל שחקן אחר, אבל קח את אתמול, אם הייתי במקומו הייתי מאוד כועס, נתן 2 גולים, היה לו עוד הרבה מה לתרום למשחק, וזה שמשחק לעדו לא היה כזה חד ומורגש. למה הוא היה צריך לצאת חילוף ראשון? בדקה 55? אם זה בשביל שיפתח בראשון, זה אחלה. לא תמיד זה ככה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
גם אני חושב שנכון לעכשיו בן סהר הוא החלוץ הכי איכותי שלנו. אבל, יש לשהר כל מיני חסרונות, שאותם כבר ציינתי, שגורמים לזה שהרבה פעמים הוא מוחלף מוקדם ולפעמים גם לא פותח בהרכב כמו שקרה מול הפועל ת"א אז גאדיר פתח בהרכב.
קודם כל, כשבן סהר רע הוא מאוד רע. הוא יכול להיעלם לגמרי מהמגרש ואתה תזכר שהוא משחק רק שהכרוז יודיע שהוא מוחלף. כמו המשחק שלנו בכפר סבא.
שנית כל, בהמשך לסעיף הקודם, הרבה פעמים קשה לשהר כשהוא צריך לשחק כחלוץ בודד בחוד. לטעמי, ההופעות הכי טובות של שהר אצלנו היו כשחוץ ממנו היה על המגרש חלוץ נוסף. בצמד שלו בטדי בזמנו הוא שיחק ליד ברדה שלקח המון תשומת לב מההגנה ולכן השאיר לשהר הרבה שטחים. גם מול קריית שמונה בגמר גביע הטוטו, השער השני שלו הגיע הרבה בזכות העובדה שלוסיו שיחק בשפיץ ולקח את תשומת לב ההגנה במהלך של הגול מה שהשאיר את שהר לבד עם שטח.
במקרים שאנחנו משחקים עם סהר וחלוץ נוסף, פחות חשוב עם שהר משחק לידו בשפיץ או משחק באגף והחלוץ השני בחוד, לשהר יש יותר שטחים ויותר קל לו לבוא לידי ביטוי. כשסהר צריך לשחק בודד בחוד הרבה יותר קשה לו לבוא לידי ביטוי כי יש לו הרבה פחות שטחים וכל תשומת הלב היא עליו.
באופן אישי, הייתי שמח לראות ניסיון של שהר וגאדיר ביחד בחוד. לדעתי המהירות של שניהם ביחד תהיה משהו שיקשה מאוד על ההגנות בארץ וגם תאפשר לנו ללחוץ גבוה בטירוף ולחנוק את היריבות.
אם מדברים על חלוץ בודד בשפיץ, ברדה הוא היחידי שהוכיח בשנתיים האחרונות שהוא מסוגל לשחק כחלוץ בודד בשפיץ לאורך זמן, וזאת גם הסיבה למה בכר לאט לאט מחזיר את ברדה לעניינים, כי לא בטוח שבכר יסכים לוותר על בוזגלו/מליקסון/נואקמה בשביל עוד חלוץ ולכן הוא מנסה לבדוק האם ברדה יכול לחזור ולתת לנו מה שנתן לנו בשנה שעברה.
קודם כל, כשבן סהר רע הוא מאוד רע. הוא יכול להיעלם לגמרי מהמגרש ואתה תזכר שהוא משחק רק שהכרוז יודיע שהוא מוחלף. כמו המשחק שלנו בכפר סבא.
שנית כל, בהמשך לסעיף הקודם, הרבה פעמים קשה לשהר כשהוא צריך לשחק כחלוץ בודד בחוד. לטעמי, ההופעות הכי טובות של שהר אצלנו היו כשחוץ ממנו היה על המגרש חלוץ נוסף. בצמד שלו בטדי בזמנו הוא שיחק ליד ברדה שלקח המון תשומת לב מההגנה ולכן השאיר לשהר הרבה שטחים. גם מול קריית שמונה בגמר גביע הטוטו, השער השני שלו הגיע הרבה בזכות העובדה שלוסיו שיחק בשפיץ ולקח את תשומת לב ההגנה במהלך של הגול מה שהשאיר את שהר לבד עם שטח.
במקרים שאנחנו משחקים עם סהר וחלוץ נוסף, פחות חשוב עם שהר משחק לידו בשפיץ או משחק באגף והחלוץ השני בחוד, לשהר יש יותר שטחים ויותר קל לו לבוא לידי ביטוי. כשסהר צריך לשחק בודד בחוד הרבה יותר קשה לו לבוא לידי ביטוי כי יש לו הרבה פחות שטחים וכל תשומת הלב היא עליו.
באופן אישי, הייתי שמח לראות ניסיון של שהר וגאדיר ביחד בחוד. לדעתי המהירות של שניהם ביחד תהיה משהו שיקשה מאוד על ההגנות בארץ וגם תאפשר לנו ללחוץ גבוה בטירוף ולחנוק את היריבות.
אם מדברים על חלוץ בודד בשפיץ, ברדה הוא היחידי שהוכיח בשנתיים האחרונות שהוא מסוגל לשחק כחלוץ בודד בשפיץ לאורך זמן, וזאת גם הסיבה למה בכר לאט לאט מחזיר את ברדה לעניינים, כי לא בטוח שבכר יסכים לוותר על בוזגלו/מליקסון/נואקמה בשביל עוד חלוץ ולכן הוא מנסה לבדוק האם ברדה יכול לחזור ולתת לנו מה שנתן לנו בשנה שעברה.
שהר הוא קצת תעלומה. מאד לא טכני, מתקשה לעצור כדור או לעבור שחקן בטכניקה, הוא מצויין ואפילו מפתיע ביכולת כשנשלח עם המהירות שלו לשטח מת קדימה (שני הגולים מול ביתר בשנה שעברה, הגול בגביע הטוטו). כיוון שרוב הזמן משחקים בונקר נגדנו, קשה לו יותר להביא את הייתרון שלו. כרגע הוא ללא ספק החלוץ המוביל, נכנס לרוטינה עם בטחון רב. לוסיו או גאדיר היותר טכניים, לא מצליחים בינתיים להכנס לפורמה.
כשהכדור אצלו בתוך הרחבה אני רגוע, גולר אמיתי. שוכחים שהוא משחק יחסית מעט דקות. הוא ללא ספק החלוץ הכי טוב שלנו, צריך להבין גם שבקבוצה שלנו לא צריך חלוץ יותר מדי דומיננטיMikiRed כתב:שהר הוא קצת תעלומה. מאד לא טכני, מתקשה לעצור כדור או לעבור שחקן בטכניקה, הוא מצויין ואפילו מפתיע ביכולת כשנשלח עם המהירות שלו לשטח מת קדימה (שני הגולים מול ביתר בשנה שעברה, הגול בגביע הטוטו). כיוון שרוב הזמן משחקים בונקר נגדנו, קשה לו יותר להביא את הייתרון שלו. כרגע הוא ללא ספק החלוץ המוביל, נכנס לרוטינה עם בטחון רב. לוסיו או גאדיר היותר טכניים, לא מצליחים בינתיים להכנס לפורמה.
- ForeverRed
בשורה התחתונה חלוץ צריך לתת גולים.
כל זמן שבן עושה את זה אין לי אליו טענות.
כל זמן שבן עושה את זה אין לי אליו טענות.
נכון שהר מספק את הסחורה ללא ספק.
אם גם היה טכני ושחקן טוב באחד על אחד, היה נשאר באירופה.
בנוסף אני מאד מתרשם מהאופי שלו, משדר מקצוענות, קיבל חנוך למקצוענות באירופה.
הוא ברדה והובאן עם ערך מוסף ענק בנושא הזה.
אם גם היה טכני ושחקן טוב באחד על אחד, היה נשאר באירופה.
בנוסף אני מאד מתרשם מהאופי שלו, משדר מקצוענות, קיבל חנוך למקצוענות באירופה.
הוא ברדה והובאן עם ערך מוסף ענק בנושא הזה.
!avivgolan כתב:
כשהכדור אצלו בתוך הרחבה אני רגוע, גולר אמיתי.
- The red one
אמא בתיה מתקשקשת את עצמה לדעת שוב. אמרה לוואלה אחרי המשחק: "לדעתי הפועל באר שבע איבדה את בן היום סופית".
שהר עצמו ירד לחדר ההלבשה זועם אחרי שלא שותף..
מדאיגThe red one כתב:אמא בתיה מתקשקשת את עצמה לדעת שוב. אמרה לוואלה אחרי המשחק: "לדעתי הפועל באר שבע איבדה את בן היום סופית".
בתיה אישה קשה ואם היא החליטה להתערב יהיה קשר לסתום לה את הפה