מנויים 2016/2017

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
delta7

Re: מנויים 2016/2017

שליחה על ידי delta7 »

סניור כתב:
לא אופייני לך.
אני לא מכיר אחד אפילו שלא חידש והצפוני ממשיך להיות פטור ממנויים כמו בעונה שעברה ככה שזה מספר בהחלט הגיוני. כל שבת היו כמה עשרות כרטיסים למכירה לדרומי ועד 150-200 למערבי.
תאמין לי שאני כותב מתוך ידיעה..., מכיר לפחות 2 מנויים שלא חודשו ונמכרו למקושרים לפי "הוראה מלמעלה" (הכי למעלה שיש...).

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אלדר כתב:להרחיב את טרנר זה הכי קל (בלי להכנס לחישובים הנדסיים.. רק בדמיון)
בדרומי הכל קל לדוגמא. (על המבנה שנראה כתוספת מאחורה)
בונים מאחורי היציע את הטריבונות והתומכים (הקיימים רק להגביה) במהלך העונה, בסוף העונה מרימים את הגג ומגביהים אותו עם שיפוע שיתחבר לגובה הקיים. ופשוט ממשיכים אותו לגובה מאיפה שהפסיק (הקצה של הטריבונה). אולי עם הגבהה קטנה כמו טדי.
שיראה בערך ככה (תנו קרדיט על היצירתיות)
_
|״/ - שיפוע של הגג רק פחות חד :)
| / - תוספת
|__/ - מקורי

אבל יש לי מנוי, ואני מת על האקוסטיקה. מבחינתי מי שלא עשה מנוי העונה, לא באמת אחד כזה שמאסט שיהיה בטרנר כי כשהספינה תטבע הוא יהיה הראשון לחזור לסלון.
בדימיון הכל קל, במציאות זה רחוק מזה מאוד.
החישובים ההנדסיים של הקורות והתומכות של המבנה חושבו לפי מה שהוא כרגע, לא בטוח ואפילו כנראה שאם ירצו להגדיל הם לא יעמדו בעומס הנ"ל ואז פשוט אסור להרחיב.
הכל שאלה של מה הדרישות ההנדסיות שהיו בתחילה.

סמל אישי של משתמש
red bend

שפע בלוף

שליחה על ידי red bend »

למה מרגיש שמערבבים את כולם עם הגרלת המנויים?

סמל אישי של משתמש
סניור

Re: שפע בלוף

שליחה על ידי סניור »

red bend כתב:למה מרגיש שמערבבים את כולם עם הגרלת המנויים?
כי לא משנה מה יקרה ומה המועדון יעשה, האווירה הציבורית בבאר שבע היא של אכלו לי, שתו לי, דפקו אותי ומערבבים אותי.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

סניור כתב:
כי לא משנה מה יקרה ומה המועדון יעשה, האווירה הציבורית בבאר שבע היא של אכלו לי, שתו לי, דפקו אותי ומערבבים אותי.
+1000 למרות שפה זה באמת נשמע קצת לא הגיוני.

טוב יעשה המועדון אם פשוט יפרסם הכל...אם אין מה להסתיר אז למה לא?

סמל אישי של משתמש
red bend

שפע בלוף

שליחה על ידי red bend »

למה מרגיש שאת כולם מערבבים עם כמות המנויים שהוציאו למכירה ?
למי שייך שפע הפקות ??

סמל אישי של משתמש
The red one

שפע לא קשורים הם רק הרשות המבצעת מה שנקרא.

סמל אישי של משתמש
The red one

עדיין לא פרסמו לגבי איסוף המנויים. 11 ימי עסקים למשחק...

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

סניור כתב:
+++

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

סניור כתב:
לא אכלו לי, לא שתו לי, לא דפקו אותי, לא מערבבים אותי, חידשו לי בקלי קלות את כל (4) המנויים שלי.
מעריך מאוד את ההתקדמות שנעשתה בעניין.
אבל..., לא כמו שהיה בעבר, כנראה הרבה יותר בקטנה, עדיין יש קומבינות, מעבירים מנויים שלא חודשו למקורבים במקום לבצע את שהובטח ולהעבירם להגרלה לציבור הרחב.
רוצה עוד "בונבון"? 2 מנויים שלא חודשו נמסרו (מעריך שכנגד תשלום) למקורביו של שחקן בקבוצה (השער, השורה ומספרי הכיסאות כמו גם שמו של השחקן שמורים ב"מערכת").
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 28 יוני 2016, 19:51, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

delta7 כתב: לא אכלו לי, לא שתו לי, לא דפקו אותי, לא מערבבים אותי, חידשו לי בקלי קלות את כל (4) המנויים שלי.
אבל..., לא כמו שהיה בעבר, כנראה הרבה יותר בקטנה, עדיין מעבירים מנויים שלא חודשו למקורבים במקום להגרלה לציבור הרחב.
רוצה עוד "בונבון"? 2 מנויים שלא חודשו נמסרו (מעריך שכנגד תשלום) למקורביו של שחקן בקבוצה (שמו שמור ב"מערכת").
עזוב נו,זה קיים בכל מקום.
כמה כבר שמו בצד 100 150? בטל בשישים.
בסוף מי שרצה לחדש חידש בלי שום בעיה.
ומי שלא אז זבשלו.
אי אפשר להתלונן על כל דבר.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

99 אחוז מהמנויים חידשו חלאס לחפש רע איפה שאין.

הצפוני לא פתוח למכירה למינויים משום ש 1900 לקהל אורח + 600 חציצה (דרישות משטרה המועדון מעדיף לתת רק 1600) לא יכולים להיות מנויים. מה שמשאיר אותנו עם 700 מקומות בצפוני שהמנהלת מחייבת להשאיר למכירה לטובת אוכלוסיות שלא יכולות לעשות מנוי (חיילים וכדומה).

מה שמשאיר אותנו עם ה 120 מנויים שלא חידשו בעונה שעברה פלוס מה שהיה פנוי שזה בדרומו מערבי ומזרחי שזה בערך 250 כל משחק.

הגענו ל 370, תוסיפ 200 של בית ספר לכדורגל שלא זכאים לחדש הגענו ל 600 בספירה גסה.

משמע 365 מנויים הלכו לכל ה"מקורבים" וה"מקומבנים" לטענתכם.

מתוך ה 365 האלה יש לכם 110 כרטיסים לשחקנים (5 לכל שחקן בסגל) הסכמי שיווק מול המנהלת וסופרגול, עיתונאים, עובדי מועדון וספונסרים ששמים הרבה מאוד כסף לטובת המועדון.

לא חושב שבמצב הקיים יכלו להתנהל באופן שקוף ונכון יותר, המועדון נקלע לסיטואציה של ביקוש שגדול מאוד מההיצע, אילוצי משטרה וחידוש למנויים קיימים והאצטדיון לצערנו קטן מדי.

אין מה לבוא בטענות חוץ מלמתכנני האצטדיון שלא חשבו על אופציה להגדלה,

ראש העיר שלנו ענק אבל לא חסין מביקורת הייתה פה פאדיחה רצינית כששמו 220 מיליון שקל על איצטדיון שהמימדים שלו היו נכונים לתקופת התכנון ולא חשבו על אופציה להגדלה באיצטדיון עירוני של מטרופולין שמתיימר לשרת מעל חצי מיליון תושבים.

המצב הקיים הוא הרע במיעוטו וכן אנחנו מוגבלים ויהיה קשה להגדיל את גרעין האוהדים אבל זה מה יש ועם זה נסתדר.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

נראים לי שאתם קצת לא מבינים איפה אתם חיים.
המנויים הם רכוש המועדון הבלעדי, הם יכולים למכור איזו כמות שהם רוצים והם יכולים לחלק לאיזה מקורב שהם רוצים. לא עניינו של אף אחד לעשות להם את החשבונות מי קיבל כמה מנויים.
לא חייבים לכם דין וחשבון על זהות הרוכשים.
זו לא חברה ציבורית, זה לא מוצר בפיקוח, מנוי שווה ערך לחולצה בחנות האוהדים, קרי מוצר שהמועשון ורק המועדון יחליט איך וכמה הוא נמכר.
מי שלא קנה בשנה שעברה כשהיה אפשר יכול לבוא בטענות רק לעצמו.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

delta7 כתב: לא אכלו לי, לא שתו לי, לא דפקו אותי, לא מערבבים אותי, חידשו לי בקלי קלות את כל (4) המנויים שלי.
מעריך מאוד את ההתקדמות שנעשתה בעניין.
אבל..., לא כמו שהיה בעבר, כנראה הרבה יותר בקטנה, עדיין יש קומבינות, מעבירים מנויים שלא חודשו למקורבים במקום לבצע את שהובטח ולהעבירם להגרלה לציבור הרחב.
רוצה עוד "בונבון"? 2 מנויים שלא חודשו נמסרו (מעריך שכנגד תשלום) למקורביו של שחקן בקבוצה (השער, השורה ומספרי הכיסאות כמו גם שמו של השחקן שמורים ב"מערכת").
התופעה קיימת בבארסה ריאל דורטמונד ובאיירן.
שלא לדבר על קבוצות ישראליות אחרות שעאלק מתנהלות באופן אירופאי (מי אמר מכבי תל אביב ולא קיבל?).

זה קיים והיה קיים בכל מקום, אצלנו מאז הפרשה של אותו משחק עונה הכל מתנהל בשקיפות ובתאכלס גם באופן הכי מצומצם ומינימלי לעומת שאר המועדונים בארץ ובעולם.

צאו מהסרט שלא יהיו מקומבנים, תמיד יהיו, בכל מקום, אצלנו הם מקבלים מעט מאוד ו 98 אחוזים מהקהל זה מנויים שרצו לעשות מנוי, ראה תגובתי מעלה והגעתי לספירה של 600 בהערכה גסה מאוד יכול להיות שהיו גם רק 500.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אדום זקן כתב: עזוב נו,זה קיים בכל מקום.
כמה כבר שמו בצד 100 150? בטל בשישים.
בסוף מי שרצה לחדש חידש בלי שום בעיה.
ומי שלא אז זבשלו.
אי אפשר להתלונן על כל דבר.
אכן, כל מי שרצה חידש (בקלות ובמהירות) ואומר לך יותר מכך, זכותו של המועדון לעשות מה שהוא רוצה עם המנויים שלא חודשו, אבל אם מודיעים שמה שלא חודש יוגרל מן הראוי לעמוד בכך.
100-150 מנויים (ואין לי מושג אם זו הכמות, יתכן שאפילו פחות) זה 30-40% מהכמות שהיתה אמורה לעמוד להגרלה, לא מעט.

שלח תגובה