תאמין לי שאני כותב מתוך ידיעה..., מכיר לפחות 2 מנויים שלא חודשו ונמכרו למקושרים לפי "הוראה מלמעלה" (הכי למעלה שיש...).סניור כתב:
לא אופייני לך.
אני לא מכיר אחד אפילו שלא חידש והצפוני ממשיך להיות פטור ממנויים כמו בעונה שעברה ככה שזה מספר בהחלט הגיוני. כל שבת היו כמה עשרות כרטיסים למכירה לדרומי ועד 150-200 למערבי.
מנויים 2016/2017
Re: מנויים 2016/2017
בדימיון הכל קל, במציאות זה רחוק מזה מאוד.אלדר כתב:להרחיב את טרנר זה הכי קל (בלי להכנס לחישובים הנדסיים.. רק בדמיון)
בדרומי הכל קל לדוגמא. (על המבנה שנראה כתוספת מאחורה)
בונים מאחורי היציע את הטריבונות והתומכים (הקיימים רק להגביה) במהלך העונה, בסוף העונה מרימים את הגג ומגביהים אותו עם שיפוע שיתחבר לגובה הקיים. ופשוט ממשיכים אותו לגובה מאיפה שהפסיק (הקצה של הטריבונה). אולי עם הגבהה קטנה כמו טדי.
שיראה בערך ככה (תנו קרדיט על היצירתיות)
_
|״/ - שיפוע של הגג רק פחות חד
| / - תוספת
|__/ - מקורי
אבל יש לי מנוי, ואני מת על האקוסטיקה. מבחינתי מי שלא עשה מנוי העונה, לא באמת אחד כזה שמאסט שיהיה בטרנר כי כשהספינה תטבע הוא יהיה הראשון לחזור לסלון.
החישובים ההנדסיים של הקורות והתומכות של המבנה חושבו לפי מה שהוא כרגע, לא בטוח ואפילו כנראה שאם ירצו להגדיל הם לא יעמדו בעומס הנ"ל ואז פשוט אסור להרחיב.
הכל שאלה של מה הדרישות ההנדסיות שהיו בתחילה.
שפע בלוף
למה מרגיש שמערבבים את כולם עם הגרלת המנויים?
Re: שפע בלוף
כי לא משנה מה יקרה ומה המועדון יעשה, האווירה הציבורית בבאר שבע היא של אכלו לי, שתו לי, דפקו אותי ומערבבים אותי.red bend כתב:למה מרגיש שמערבבים את כולם עם הגרלת המנויים?
- The red one
+1000 למרות שפה זה באמת נשמע קצת לא הגיוני.סניור כתב:
כי לא משנה מה יקרה ומה המועדון יעשה, האווירה הציבורית בבאר שבע היא של אכלו לי, שתו לי, דפקו אותי ומערבבים אותי.
טוב יעשה המועדון אם פשוט יפרסם הכל...אם אין מה להסתיר אז למה לא?
שפע בלוף
למה מרגיש שאת כולם מערבבים עם כמות המנויים שהוציאו למכירה ?
למי שייך שפע הפקות ??
למי שייך שפע הפקות ??
- The red one
שפע לא קשורים הם רק הרשות המבצעת מה שנקרא.
- The red one
עדיין לא פרסמו לגבי איסוף המנויים. 11 ימי עסקים למשחק...
+++סניור כתב:
כי לא משנה מה יקרה ומה המועדון יעשה, האווירה הציבורית בבאר שבע היא של אכלו לי, שתו לי, דפקו אותי ומערבבים אותי.
לא אכלו לי, לא שתו לי, לא דפקו אותי, לא מערבבים אותי, חידשו לי בקלי קלות את כל (4) המנויים שלי.סניור כתב:
מעריך מאוד את ההתקדמות שנעשתה בעניין.
אבל..., לא כמו שהיה בעבר, כנראה הרבה יותר בקטנה, עדיין יש קומבינות, מעבירים מנויים שלא חודשו למקורבים במקום לבצע את שהובטח ולהעבירם להגרלה לציבור הרחב.
רוצה עוד "בונבון"? 2 מנויים שלא חודשו נמסרו (מעריך שכנגד תשלום) למקורביו של שחקן בקבוצה (השער, השורה ומספרי הכיסאות כמו גם שמו של השחקן שמורים ב"מערכת").
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 28 יוני 2016, 19:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
עזוב נו,זה קיים בכל מקום.delta7 כתב: לא אכלו לי, לא שתו לי, לא דפקו אותי, לא מערבבים אותי, חידשו לי בקלי קלות את כל (4) המנויים שלי.
אבל..., לא כמו שהיה בעבר, כנראה הרבה יותר בקטנה, עדיין מעבירים מנויים שלא חודשו למקורבים במקום להגרלה לציבור הרחב.
רוצה עוד "בונבון"? 2 מנויים שלא חודשו נמסרו (מעריך שכנגד תשלום) למקורביו של שחקן בקבוצה (שמו שמור ב"מערכת").
כמה כבר שמו בצד 100 150? בטל בשישים.
בסוף מי שרצה לחדש חידש בלי שום בעיה.
ומי שלא אז זבשלו.
אי אפשר להתלונן על כל דבר.
99 אחוז מהמנויים חידשו חלאס לחפש רע איפה שאין.
הצפוני לא פתוח למכירה למינויים משום ש 1900 לקהל אורח + 600 חציצה (דרישות משטרה המועדון מעדיף לתת רק 1600) לא יכולים להיות מנויים. מה שמשאיר אותנו עם 700 מקומות בצפוני שהמנהלת מחייבת להשאיר למכירה לטובת אוכלוסיות שלא יכולות לעשות מנוי (חיילים וכדומה).
מה שמשאיר אותנו עם ה 120 מנויים שלא חידשו בעונה שעברה פלוס מה שהיה פנוי שזה בדרומו מערבי ומזרחי שזה בערך 250 כל משחק.
הגענו ל 370, תוסיפ 200 של בית ספר לכדורגל שלא זכאים לחדש הגענו ל 600 בספירה גסה.
משמע 365 מנויים הלכו לכל ה"מקורבים" וה"מקומבנים" לטענתכם.
מתוך ה 365 האלה יש לכם 110 כרטיסים לשחקנים (5 לכל שחקן בסגל) הסכמי שיווק מול המנהלת וסופרגול, עיתונאים, עובדי מועדון וספונסרים ששמים הרבה מאוד כסף לטובת המועדון.
לא חושב שבמצב הקיים יכלו להתנהל באופן שקוף ונכון יותר, המועדון נקלע לסיטואציה של ביקוש שגדול מאוד מההיצע, אילוצי משטרה וחידוש למנויים קיימים והאצטדיון לצערנו קטן מדי.
אין מה לבוא בטענות חוץ מלמתכנני האצטדיון שלא חשבו על אופציה להגדלה,
ראש העיר שלנו ענק אבל לא חסין מביקורת הייתה פה פאדיחה רצינית כששמו 220 מיליון שקל על איצטדיון שהמימדים שלו היו נכונים לתקופת התכנון ולא חשבו על אופציה להגדלה באיצטדיון עירוני של מטרופולין שמתיימר לשרת מעל חצי מיליון תושבים.
המצב הקיים הוא הרע במיעוטו וכן אנחנו מוגבלים ויהיה קשה להגדיל את גרעין האוהדים אבל זה מה יש ועם זה נסתדר.
הצפוני לא פתוח למכירה למינויים משום ש 1900 לקהל אורח + 600 חציצה (דרישות משטרה המועדון מעדיף לתת רק 1600) לא יכולים להיות מנויים. מה שמשאיר אותנו עם 700 מקומות בצפוני שהמנהלת מחייבת להשאיר למכירה לטובת אוכלוסיות שלא יכולות לעשות מנוי (חיילים וכדומה).
מה שמשאיר אותנו עם ה 120 מנויים שלא חידשו בעונה שעברה פלוס מה שהיה פנוי שזה בדרומו מערבי ומזרחי שזה בערך 250 כל משחק.
הגענו ל 370, תוסיפ 200 של בית ספר לכדורגל שלא זכאים לחדש הגענו ל 600 בספירה גסה.
משמע 365 מנויים הלכו לכל ה"מקורבים" וה"מקומבנים" לטענתכם.
מתוך ה 365 האלה יש לכם 110 כרטיסים לשחקנים (5 לכל שחקן בסגל) הסכמי שיווק מול המנהלת וסופרגול, עיתונאים, עובדי מועדון וספונסרים ששמים הרבה מאוד כסף לטובת המועדון.
לא חושב שבמצב הקיים יכלו להתנהל באופן שקוף ונכון יותר, המועדון נקלע לסיטואציה של ביקוש שגדול מאוד מההיצע, אילוצי משטרה וחידוש למנויים קיימים והאצטדיון לצערנו קטן מדי.
אין מה לבוא בטענות חוץ מלמתכנני האצטדיון שלא חשבו על אופציה להגדלה,
ראש העיר שלנו ענק אבל לא חסין מביקורת הייתה פה פאדיחה רצינית כששמו 220 מיליון שקל על איצטדיון שהמימדים שלו היו נכונים לתקופת התכנון ולא חשבו על אופציה להגדלה באיצטדיון עירוני של מטרופולין שמתיימר לשרת מעל חצי מיליון תושבים.
המצב הקיים הוא הרע במיעוטו וכן אנחנו מוגבלים ויהיה קשה להגדיל את גרעין האוהדים אבל זה מה יש ועם זה נסתדר.
- dardasmiley
נראים לי שאתם קצת לא מבינים איפה אתם חיים.
המנויים הם רכוש המועדון הבלעדי, הם יכולים למכור איזו כמות שהם רוצים והם יכולים לחלק לאיזה מקורב שהם רוצים. לא עניינו של אף אחד לעשות להם את החשבונות מי קיבל כמה מנויים.
לא חייבים לכם דין וחשבון על זהות הרוכשים.
זו לא חברה ציבורית, זה לא מוצר בפיקוח, מנוי שווה ערך לחולצה בחנות האוהדים, קרי מוצר שהמועשון ורק המועדון יחליט איך וכמה הוא נמכר.
מי שלא קנה בשנה שעברה כשהיה אפשר יכול לבוא בטענות רק לעצמו.
המנויים הם רכוש המועדון הבלעדי, הם יכולים למכור איזו כמות שהם רוצים והם יכולים לחלק לאיזה מקורב שהם רוצים. לא עניינו של אף אחד לעשות להם את החשבונות מי קיבל כמה מנויים.
לא חייבים לכם דין וחשבון על זהות הרוכשים.
זו לא חברה ציבורית, זה לא מוצר בפיקוח, מנוי שווה ערך לחולצה בחנות האוהדים, קרי מוצר שהמועשון ורק המועדון יחליט איך וכמה הוא נמכר.
מי שלא קנה בשנה שעברה כשהיה אפשר יכול לבוא בטענות רק לעצמו.
התופעה קיימת בבארסה ריאל דורטמונד ובאיירן.delta7 כתב: לא אכלו לי, לא שתו לי, לא דפקו אותי, לא מערבבים אותי, חידשו לי בקלי קלות את כל (4) המנויים שלי.
מעריך מאוד את ההתקדמות שנעשתה בעניין.
אבל..., לא כמו שהיה בעבר, כנראה הרבה יותר בקטנה, עדיין יש קומבינות, מעבירים מנויים שלא חודשו למקורבים במקום לבצע את שהובטח ולהעבירם להגרלה לציבור הרחב.
רוצה עוד "בונבון"? 2 מנויים שלא חודשו נמסרו (מעריך שכנגד תשלום) למקורביו של שחקן בקבוצה (השער, השורה ומספרי הכיסאות כמו גם שמו של השחקן שמורים ב"מערכת").
שלא לדבר על קבוצות ישראליות אחרות שעאלק מתנהלות באופן אירופאי (מי אמר מכבי תל אביב ולא קיבל?).
זה קיים והיה קיים בכל מקום, אצלנו מאז הפרשה של אותו משחק עונה הכל מתנהל בשקיפות ובתאכלס גם באופן הכי מצומצם ומינימלי לעומת שאר המועדונים בארץ ובעולם.
צאו מהסרט שלא יהיו מקומבנים, תמיד יהיו, בכל מקום, אצלנו הם מקבלים מעט מאוד ו 98 אחוזים מהקהל זה מנויים שרצו לעשות מנוי, ראה תגובתי מעלה והגעתי לספירה של 600 בהערכה גסה מאוד יכול להיות שהיו גם רק 500.
אכן, כל מי שרצה חידש (בקלות ובמהירות) ואומר לך יותר מכך, זכותו של המועדון לעשות מה שהוא רוצה עם המנויים שלא חודשו, אבל אם מודיעים שמה שלא חודש יוגרל מן הראוי לעמוד בכך.אדום זקן כתב: עזוב נו,זה קיים בכל מקום.
כמה כבר שמו בצד 100 150? בטל בשישים.
בסוף מי שרצה לחדש חידש בלי שום בעיה.
ומי שלא אז זבשלו.
אי אפשר להתלונן על כל דבר.
100-150 מנויים (ואין לי מושג אם זו הכמות, יתכן שאפילו פחות) זה 30-40% מהכמות שהיתה אמורה לעמוד להגרלה, לא מעט.