הפועל רעננה- הפועל ב"ש, שני, 20:00, נתניה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
LIAV00S
Title: קרייזי-רד

Re: הפועל רעננה- הפועל ב"ש, שני, 20:00, נתניה

שליחה על ידי LIAV00S »

adomi כתב:רעננה מגיעה אחרי 3 הפסדים רצופים והיא תהנה מסגל מלא ותפתח עם 3 בלמים
לסכנין יש בלם פצוע והיא הפסידה למכבי משהו כמו 9 משחקים אחרונים ברצף
רעננה היא מעין כבשה שחורה (שעדיין לא נשחטה) בשנים האחרונות

אני היחיד שרואה הפסד שלנו וניצחון של מכבי בדיוק לפני משחק העונה?
אתם אלה הפסימים, אתם הבעיה!

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אין מסיבת עיתונאים לפני המשחק?

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

LIAV00S כתב: אתם אלה הפסימים, אתם הבעיה!
לפני שאתה זורק האשמות לכל עבר
בשני המשחקים האחרונים שלנו מול רעננה הוצאנו תיקו וניצחון דחוק (בהרבה מזל) כשבמזל בשניהם לא הפסדנו.
אם זה היה נגד בית"ר לא הייתי רואה שחורות.

ובעניין מקצועי לגבי ההרכב

הגיע זמן וואקמה בחוד, סהר או ברדה באגף. והייתי דוחף את אוגו קצת יותר קדימה(עם חיפוי מאחור כמובן) כנגד המערך המעובה והמסריח של סילבס. פעם שעברה הוא שיתק את אוגו וזה הרס לנו את כל המשחק. הגיע הזמן להפתיע במערך!

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

במשחק הלפני אחרון ניצחנו אותם 2-0.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

אולי עדיף לחזור להרכב עם שלישיית הקישור שהביאה אותנו עד הלום...

גורש
תורג׳מן, צדק, טאהא, ביטון
הובאן, אוגו, ראדי(מצבים נייחים)
טוני, שהר, מליקסון

עם הרכב דומה נתנו חמישייה למכבי פ"ת ששיחקה גם עם 3 בלמים. הכל תלוי בגישה של השחקנים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

שמעון א כתב:אולי עדיף לחזור להרכב עם שלישיית הקישור שהביאה אותנו עד הלום...

גורש
תורג׳מן, צדק, טאהא, ביטון
הובאן, אוגו, ראדי(מצבים נייחים)
טוני, שהר, מליקסון

עם הרכב דומה נתנו חמישייה למכבי פ"ת ששיחקה גם עם 3 בלמים. הכל תלוי בגישה של השחקנים.
תורג'מן? נו באמת, אני יודע שההפסד למכבי חיפה היה קשה לעיכול אבל יש גבול לקיצוניות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Sir Alex Ferguson כתב: תורג'מן? נו באמת, אני יודע שההפסד למכבי חיפה היה קשה לעיכול אבל יש גבול לקיצוניות.
דווקא לא כזה תלוש אחי, תורג׳מן יודע להגביה הרבה יותר טוב מאופיר וכשאופיר מתחיל לקרטע גם הגנתית הוא מאבד את העדיפות על פני בן

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

Sir Alex Ferguson כתב: תורג'מן? נו באמת, אני יודע שההפסד למכבי חיפה היה קשה לעיכול אבל יש גבול לקיצוניות.
משה, אותי אתה לא יכול להאשים בחוסר אהדה לשחקני בית.
אופיר וטווטאחה הם המגנים שמאליים הכי טובים בארץ לדעתי. אבל אופיר צריך לקבל כאפה קטנה להתעורר.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

גורש,צדק,סוארס,ביטון,אופיר,חובאן,אוגו,ראדי,טוני,מליקסון,שהר זה ההרכב שלי,ואם להגיד תאמת מעלה את גדיר לפני ברדה ובוזגלו בחילוף,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

שמעון א כתב: משה, אותי אתה לא יכול להאשים בחוסר אהדה לשחקני בית.
אופיר וטווטאחה הם המגנים שמאליים הכי טובים בארץ לדעתי. אבל אופיר צריך לקבל כאפה קטנה להתעורר.
איזה כאפה בדיוק? אופיר ממשיך לרוץ בלי הפסקה ולתת הכל בכל משחק. אתה חושב שאם תוריד אותו לספסל הוא פתאום יהיה רוברטו קרלוס ויבשל לך שער כל משחק? מישהו כאן באמת חושב שאופיר לא רוצה להרים כדורים טובים לרחבה? זה פשוט מיומנות שהוא לא שולט בה כרגע ורק עבודה קשה בקיץ אולי תשפר את זה, בטח לא ספסול בזמן השיא של מאבק האליפות. ועל הדרך אתה מכניס שחקן איטי וחסר כל הבנה בכדורגל להרכב, כאילו כדי לתקוע לגמרי את טוני. זה צעד של פאניקה ואני לא מאמין בצעדים כאלה, בטח שהמחליף הוא שתי דרגות פחות טוב מהמקור.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

https://7-boom.co.il/news.php?article=28" onclick="window.open(this.href);return false;

טור לקראת המשחק מחר, עם 3 מפתחות מעט שונים.

המפתחות להתמודדות, מעט שונות הפעם ושמים דגש דווקא על ההיבט המנטלי:

1 נחישות- מי שהצליח להתגבר על היגון וקרא את הטור המסכם להפסד מול חיפה בחצי הגמר, ודאי הצליח להבין למה הכוונה. הירוקים היו ראשונים לכל כדור, זכו במרבית המאבקים, באוויר ועל הקרקע והכניעו את באר שבע באלמנטים "האפורים" של המשחק. אם חניכיו של בכר לא ישכילו "לטרוף" את הדשא למין שריקת הפתיחה, צפוי לנו ערב ארוך וקשה מאוד בנתניה, מול אחת הקבוצות שהכי מצטיינות באספקט הזה
2. "דילוג" על האמצע- מפתיע? יכול מאוד להיות. אחת הנקודות שנתנו עליהן דגש חוזר, נגעה במרכז המגרש וחשיבותו למשחק המאוזן של באר שבע בין הגנה להתקפה. מבט חטוף על סגנון המשחק הסילבסי, מזהה שלישיה לוחצת ומאומנת מאוד במרכז, שמקשה מאוד על הנעת הכדור ושטף המשחק של היריב. מדוניאנין ואלברמן נכנעו לה במחצית הראשונה בבלומפילד וגם באר שבע התקשתה מאוד בטרנר למולה. הכדורים חייבים לעבור במהירות מהגנה להתקפה (לא במשחק מפוזר וכדורים ארוכים, אבל בהנעת כדור אפקטיבית), למצוא את הרגלים המאוד בטוחות של מליקסון ונאווקמה ומשם לשחקן החוד או למצטרפים מהגל השני.
3. ניצול אפקטיבי של שחקני האגף- אם יש דבר אחד שרעננה עושה נהדר, זה לסגור את המרכז, בהגנה ובקישור. ריבוי שחקנים באיזור הרחבה, צפיפות ואגרסיביות, הן המאפיין המרכזי של משחק ההגנה בשחור-אדום. המפתחות לפרוץ את המערך הצפוף נתונים אצל שחקני האגף וכלל לא משנה מי מהם ישחק שם. בוזגלו, מליקסון, נאווקמה ואולי אפילו שהר או גאדיר. מהלכים מהירים ונכונים באגפים ויישור מוצלח אל האמצע, ייצרו מצבי הבקעה נוחים, דוגמת המשחק מול סכנין.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

Totti כתב:https://7-boom.co.il/news.php?article=28

טור לקראת המשחק מחר, עם 3 מפתחות מעט שונים.

המפתחות להתמודדות, מעט שונות הפעם ושמים דגש דווקא על ההיבט המנטלי:

1 נחישות- מי שהצליח להתגבר על היגון וקרא את הטור המסכם להפסד מול חיפה בחצי הגמר, ודאי הצליח להבין למה הכוונה. הירוקים היו ראשונים לכל כדור, זכו במרבית המאבקים, באוויר ועל הקרקע והכניעו את באר שבע באלמנטים "האפורים" של המשחק. אם חניכיו של בכר לא ישכילו "לטרוף" את הדשא למין שריקת הפתיחה, צפוי לנו ערב ארוך וקשה מאוד בנתניה, מול אחת הקבוצות שהכי מצטיינות באספקט הזה
2. "דילוג" על האמצע- מפתיע? יכול מאוד להיות. אחת הנקודות שנתנו עליהן דגש חוזר, נגעה במרכז המגרש וחשיבותו למשחק המאוזן של באר שבע בין הגנה להתקפה. מבט חטוף על סגנון המשחק הסילבסי, מזהה שלישיה לוחצת ומאומנת מאוד במרכז, שמקשה מאוד על הנעת הכדור ושטף המשחק של היריב. מדוניאנין ואלברמן נכנעו לה במחצית הראשונה בבלומפילד וגם באר שבע התקשתה מאוד בטרנר למולה. הכדורים חייבים לעבור במהירות מהגנה להתקפה (לא במשחק מפוזר וכדורים ארוכים, אבל בהנעת כדור אפקטיבית), למצוא את הרגלים המאוד בטוחות של מליקסון ונאווקמה ומשם לשחקן החוד או למצטרפים מהגל השני.
3. ניצול אפקטיבי של שחקני האגף- אם יש דבר אחד שרעננה עושה נהדר, זה לסגור את המרכז, בהגנה ובקישור. ריבוי שחקנים באיזור הרחבה, צפיפות ואגרסיביות, הן המאפיין המרכזי של משחק ההגנה בשחור-אדום. המפתחות לפרוץ את המערך הצפוף נתונים אצל שחקני האגף וכלל לא משנה מי מהם ישחק שם. בוזגלו, מליקסון, נאווקמה ואולי אפילו שהר או גאדיר. מהלכים מהירים ונכונים באגפים ויישור מוצלח אל האמצע, ייצרו מצבי הבקעה נוחים, דוגמת המשחק מול סכנין.
מרתק, רק תשתדלו לעשות הגהה(סליבס, מתפקדים...)

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

dor69 כתב: דווקא לא כזה תלוש אחי, תורג׳מן יודע להגביה הרבה יותר טוב מאופיר וכשאופיר מתחיל לקרטע גם הגנתית הוא מאבד את העדיפות על פני בן
+1

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Noam98 כתב: מרתק, רק תשתדלו לעשות הגהה(סליבס, מתפקדים...)
לא מצאתי את הסעיף המדובר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

Sir Alex Ferguson כתב: איזה כאפה בדיוק? אופיר ממשיך לרוץ בלי הפסקה ולתת הכל בכל משחק. אתה חושב שאם תוריד אותו לספסל הוא פתאום יהיה רוברטו קרלוס ויבשל לך שער כל משחק? מישהו כאן באמת חושב שאופיר לא רוצה להרים כדורים טובים לרחבה? זה פשוט מיומנות שהוא לא שולט בה כרגע ורק עבודה קשה בקיץ אולי תשפר את זה, בטח לא ספסול בזמן השיא של מאבק האליפות. ועל הדרך אתה מכניס שחקן איטי וחסר כל הבנה בכדורגל להרכב, כאילו כדי לתקוע לגמרי את טוני. זה צעד של פאניקה ואני לא מאמין בצעדים כאלה, בטח שהמחליף הוא שתי דרגות פחות טוב מהמקור.
אולי מספיק עם הסיסמאות של "ממשיך לרוץ בלי הפסקה ולתת הכל בכל משחק.." תאמין לי שגם בן תורג'מן נותן הכל ורץ ללא הפסקה. אופיר בכושר לא טוב ועל תפוקה התקפית ממנו כבר אבדה התקווה. אני מספסל אותו בלי לחשוב פעמיים.

שלח תגובה