מכבי ת"א- הפועל באר שבע, שני, 20:55, בלומפילד
Re: צד שמאל בשני
אתם מתעסקים בשטויות.
תוצאת המשחק לא תיקבע עקב היכולת של בן תורג'מן, אלא אם יעשה משהו ממש חריג.
לא חושב שיש מגן מחליף יותר טוב ממנו בשוק.
תוצאת המשחק לא תיקבע עקב היכולת של בן תורג'מן, אלא אם יעשה משהו ממש חריג.
לא חושב שיש מגן מחליף יותר טוב ממנו בשוק.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אתם שוכחים שהוא לא המגן הפותח שלנו ובתור מגן מחליף הוא עושה עבודה מעולה.
אפשר לחשוב מה יש למכבי בעמדת המגן השמאלי...
לנו יש את המגן השמאלי הטוב בליגה ומחליף לגיטימי...
אז לקח לו זמן לקבל ביטחון אבל שהוא עולה זה הרבה יותר אפקטיבי ממתי שדוידזאדה עולה כי יש לו הגבהות נהדרות.
אי אפשר לצפות מהמחליף שלנו שיהיה טוב מהפותח ועדיין הוא לא פחות טוב ממנו כמו שחלקכם מתארים פה...
אפשר לחשוב מה יש למכבי בעמדת המגן השמאלי...
לנו יש את המגן השמאלי הטוב בליגה ומחליף לגיטימי...
אז לקח לו זמן לקבל ביטחון אבל שהוא עולה זה הרבה יותר אפקטיבי ממתי שדוידזאדה עולה כי יש לו הגבהות נהדרות.
אי אפשר לצפות מהמחליף שלנו שיהיה טוב מהפותח ועדיין הוא לא פחות טוב ממנו כמו שחלקכם מתארים פה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
איך ראיתם שהוא בלם אני חייב להבין ? שיחקת עם סוארס וצדק ביטון בימן ותורגמו בשמאל איך הגעתם לבלם הוא שיחק מגן בכל ה120 דקות ,נגד כפר סבא הוא שיחק קיצוני וחובאן סגר עליו ,אחי יש לו דברים טובים אבל הבנת המשחק שלו מתאימה לשחקן בליגה א בגג ,זה שי !סניור כתב: לך תסביר את זה לחבר'ה בפייסבוק.
שי אחי, הוא שיחק אתמול בלם, לא מגן, בלם. כמו שסוארס לא עולה להגביה באגף, גם הוא לא עלה.

היה בלם אתמול.זה שי ! כתב: איך ראיתם שהוא בלם אני חייב להבין ? שיחקת עם סוארס וצדק ביטון בימן ותורגמו בשמאל איך הגעתם לבלם הוא שיחק מגן בכל ה120 דקות ,נגד כפר סבא הוא שיחק קיצוני וחובאן סגר עליו ,אחי יש לו דברים טובים אבל הבנת המשחק שלו מתאימה לשחקן בליגה א בגג ,זה שי !
שיחקו 3-5-2 עד דקה 70 בערך.
בן ביטון כנף ימין, דן ביטון כנף שמאל
טאהה סוארס ותורגמן באמצע
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
היה בלם כמו שאני דוקטורט בכלכלה ,זה שי !Totti כתב: היה בלם אתמול.
שיחקו 3-5-2 עד דקה 70 בערך.
בן ביטון כנף ימין, דן ביטון כנף שמאל
טאהה סוארס ותורגמן באמצע

ממש לא אתמול המערך היה של שלושה בלמים שבן הוא השמאלי בינהם אם שמת לב אז אפילו בן ביטון תופקד אומנם בצד ימין אבל יותר כקשר ובגלל זה הוא גם לא סגר הגנתית כמו שהוא בדרך כלל סוגרזה שי ! כתב: איך ראיתם שהוא בלם אני חייב להבין ? שיחקת עם סוארס וצדק ביטון בימן ותורגמו בשמאל איך הגעתם לבלם הוא שיחק מגן בכל ה120 דקות ,נגד כפר סבא הוא שיחק קיצוני וחובאן סגר עליו ,אחי יש לו דברים טובים אבל הבנת המשחק שלו מתאימה לשחקן בליגה א בגג ,זה שי !
יאללה שי עשית ת'פדיחה שלך, תתרכז בדירוג שלא תעשה ללקוח קלימרו בטעות.זה שי ! כתב: היה בלם כמו שאני דוקטורט בכלכלה ,זה שי !
חחחחחחחח צחקתי בקולTotti כתב: יאללה שי עשית ת'פדיחה שלך, תתרכז בדירוג שלא תעשה ללקוח קלימרו בטעות.
לא עשיתי שום פדיחה עדיין חושב שהיה מגן או שראינו משחק אחר , או שכולכם הפכתם ליורם ארבל ,זה שי !Totti כתב: יאללה שי עשית ת'פדיחה שלך, תתרכז בדירוג שלא תעשה ללקוח קלימרו בטעות.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הוא היה בלם!זה שי ! כתב: לא עשיתי שום פדיחה עדיין חושב שהיה מגן או שראינו משחק אחר , או שכולכם הפכתם ליורם ארבל ,זה שי !
דן ביטון שיחק כמגן תוקף ושיחקנו במערך של 3-5-2...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שי חלאס כבר.
אם כולם אומרים ששמש בחוץ ואתה לא מוצא אותה אז כנראה שאתה לא רואה טוב.
בן תורגמן שיחק אתמול בלם ביחד עם לואי וסוארס.
בן ביטון לא היה מגן ימני הוא היה קשר ימני.
חלאס להתווכח ולריב על כל דבר, טעית, כולנו טעינו ועוד נטעה לא בושה להודות.
לי אישית יש הרגשה שהקהל שלנו מחפש שעיר לעזאזל חדש אחרי פרישתו של אביתר והוא מצא אותו בדמותם של בן תורגמן בעיקר וגם גורדנה ושלומי.
קהל טיפד שלא מבין שאותו תורגמן פותח ביום שני כי אין מישהו אחר ורק מורידים לו את הביטחון
טוב או לא טוב? נתון לויכוח.
אבל זה שהוא פותח ביום שני זאת עובדה וזה שהקללות על כל חצי פס אחורה או איבוד כדור שאנשים משתגעים עליו לא עוזר לו ממש לקבל בטחון זאת גם עובדה.
אתמול באתי חד פעמית למזרחי וחוויתי חויה קשה ונוראית, הקהל שלנו התקדם אבל הבסיס נשאר דוחה.
מקווה שהשינוי שעובר הקהל בדרומי יחלחל גם ליציעים האחרים.
לי אישית יש הרגשה שהקהל שלנו מחפש שעיר לעזאזל חדש אחרי פרישתו של אביתר והוא מצא אותו בדמותם של בן תורגמן בעיקר וגם גורדנה ושלומי.
קהל טיפד שלא מבין שאותו תורגמן פותח ביום שני כי אין מישהו אחר ורק מורידים לו את הביטחון
אבל זה שהוא פותח ביום שני זאת עובדה וזה שהקללות על כל חצי פס אחורה או איבוד כדור שאנשים משתגעים עליו לא עוזר לו ממש לקבל בטחון זאת גם עובדה.
אתמול באתי חד פעמית למזרחי וחוויתי חויה קשה ונוראית, הקהל שלנו התקדם אבל הבסיס נשאר דוחה.
אני ראיתי את המשחק בטלוויזיה, המערך שבאר שבע הגישה היה 3-5-2.זה שי ! כתב: לא עשיתי שום פדיחה עדיין חושב שהיה מגן או שראינו משחק אחר , או שכולכם הפכתם ליורם ארבל ,זה שי !
תורגמן תופקד כבלם השמאלי.
לאורך כל המשחק שגיא כהן חפר שהוא לא מבין למה בכר עולה במערך שכזה, הרי אין סיכוי שהוא ישחק כך נגד מכבי...
אתה מתכוון להמשיך ולהתווכח על זה עוד הרבה?
בלם.
שגיא כהן ,מיהו תזכיר לי ? האיש המומחה בלבלבל תמוח , ראדי הוגו גורדנה באמצע , נוואקמה ודן ביטון שיחקו באגפים איך אתהם רואים שלושה בלמים ? זה לא העניין , לשם השוואה שיר צדק זה שחקן שמשחק מהראש אפילו שהוא בלם יודע לנצל הזדמנות ולצאת קדימה יודע לדחוף תורג׳מן גם שהוא מגן או בלם לטענתכם אין לו מושג בזה ,זה שי !Totti כתב: אני ראיתי את המשחק בטלוויזיה, המערך שבאר שבע הגישה היה 3-5-2.
תורגמן תופקד כבלם השמאלי.
לאורך כל המשחק שגיא כהן חפר שהוא לא מבין למה בכר עולה במערך שכזה, הרי אין סיכוי שהוא ישחק כך נגד מכבי...
אתה מתכוון להמשיך ולהתווכח על זה עוד הרבה?
בלם.

כל משפט בסלע למעט זה על הקהל במזרחי בתור אחד שיושב שם קבוע אף משחק זה לא היה ככה מבחינת הקללות נכון שהמזרחי לא מעודד כמו הדרומי אבל כן הוא מאוד תומך ומחבק אולי אתמול זה קשור לעובדה שהיו שם פשוט אנשים אחרים מ-"רגילים" שאין לי מושג איפה הם יושבים בדרך כלל אם בכלל הם באיםoranu כתב:שי חלאס כבר.
יאללה שחרר, אתה חופר בעלמא.זה שי ! כתב:שגיא כהן ,מיהו תזכיר לי ? האיש המומחה בלבלבל תמוח , ראדי הוגו גורדנה באמצע , נוואקמה ודן ביטון שיחקו באגפים איך אתהם רואים שלושה בלמים ? זה לא העניין , לשם השוואה שיר צדק זה שחקן שמשחק מהראש אפילו שהוא בלם יודע לנצל הזדמנות ולצאת קדימה יודע לדחוף תורג׳מן גם שהוא מגן או בלם לטענתכם אין לו מושג בזה ,זה שי !
עם שגיא כהן, בלי שגיא כהן, ראו את זה בברור במגרש.