שכחתי את הנקודה הזו, יש משהו בדבריך ואכן צריך לנצחשיש כתב: בלי מיטרוביץ ואיגיבור האנצע לא משהו.
אנחנו צריכים לשלוט ולנצח,

שכחתי את הנקודה הזו, יש משהו בדבריך ואכן צריך לנצחשיש כתב: בלי מיטרוביץ ואיגיבור האנצע לא משהו.
Totti כתב: דווקא לא אופתע אם הוא יעלה מהספסל או לא ישלים 90 דק'.
אני לא מאמין שהסרבי באמת רואה במשחק הזה חשוב כמונו ויתרה מכך, הוא חייב להרכיב את שאר החלקים ההתקפיים שלו להתמודדות בהמשך העונה- כרגע זה זהבי בלבד.
כן אה?שיש כתב: בלי מיטרוביץ ואיגיבור האנצע לא משהו.
יש מצב שתפסיקו עם הדעות ה-"למרות שאני לא מחזיק ממנו", "למרות שהוא לא שחקן", " למרות שהוא כבד, איטי ותוקע את המשחק".adomi כתב:גורדנה בספק ויתכן שראדי יחליף אותו
למרות שאני לא מחזיק מראדי אני עדיין חושב שיהיה נכון שהוא ישחק הפעם כי הוא הרבה יותר אגרסיבי מגורדנה וגם פוגש את האקסית
עם כל הכבוד לק"ש מכבי זה קבוצה אחרת לגמרי. לא הייתי מנסה לשחק באותה שיטה כמו נגד ק"ש במובן של לנסות לשלוט תמיד . התקפה אחריותית נקרא לזה.
התחזית שלי: תיקו
טוטי אני אוהב אותך והכל , אבל זאת דעתו וזכותו לא להחזיק מראדי ,Totti כתב: יש מצב שתפסיקו עם הדעות ה-"למרות שאני לא מחזיק ממנו", "למרות שהוא לא שחקן", " למרות שהוא כבד, איטי ותוקע את המשחק".
מי אתה בדיוק שתחזיק או לא תחזיק משחקן שנמצא בטופ של הכדורגל שלנו 5-6 שנים?!
אחשלי, אל תחזיקו מראדי, אבל תנו לו לשחק...דחיל רבאק, שחטתם את טוני במשחקי הידידות עם קהל- נכנס ל10 דק' מול קש וכבר נראה הרבה יותר טוב.גיא חניה כתב: טוטי אני אוהב אותך והכל , אבל זאת דעתו וזכותו לא להחזיק מראדי ,
אני אישית גם לא מת עליו.
יש שחקנים שאני מאוד מתחבר אליהם ( ברדה , מליקסון , גורדנה , ביטון) , ויש שחקנים שפחות ( ראדי , וואקמה) , מקווה ששניהם יפציצו ביום ראשון , ההצלחה שלהם , ההצלחה שלנו , מקווה ששניהם יגרמו לי לאכול אלפי כובעים.Totti כתב: אחשלי, אל תחזיקו מראדי, אבל תנו לו לשחק...דחיל רבאק, שחטתם את טוני במשחקי הידידות עם קהל- נכנס ל10 דק' מול קש וכבר נראה הרבה יותר טוב.
שחטתם את ראדי- נכנס מול קש והיה מצויין בדקות שפעם היינו סופגים בהם.
תנו לקבוצה להדבק קצת, תנו לשחקנים להכנס לכושר, שניהם שחקנים מוכחים, לא ילדים ולא זרים אלמוניים.
אם זר היה קורא איך דיברתם כאן על כל פס של מליקסון בעונה שעברה, כשתאכלס הוא היה הכי חלש בשתי הליגות הראשונות- היו מאשפזים אותכם בכפייה.
אז כשפרה קדושה לא פוגעת "הוא עוד יתן את שלו", אבל כשרכש שמגיע לכאן עם קבלות בכל קבוצה ששיחק קצת מגמגם " לא מחזיקים ממנו"
אין בעיה, אבל חלק מהשחקנים שאתה "מתחבר" אליהם הסריחו את המגרש 3/4 עונה, אז אל תעשה להם הנחות כשהם רעים.גיא חניה כתב: יש שחקנים שאני מאוד מתחבר אליהם ( ברדה , מליקסון , גורדנה , ביטון) , ויש שחקנים שפחות ( ראדי , וואקמה) , מקווה ששניהם יפציצו ביום ראשון , ההצלחה שלהם , ההצלחה שלנו , מקווה ששניהם יגרמו לי לאכול אלפי כובעים.
אני אוהד של הקבוצה וזכותי להביע את דעתי. אני גם מאלה שמודים בטעות ואשמח אם הפעם אני טועה.Totti כתב: יש מצב שתפסיקו עם הדעות ה-"למרות שאני לא מחזיק ממנו", "למרות שהוא לא שחקן", " למרות שהוא כבד, איטי ותוקע את המשחק".
מי אתה בדיוק שתחזיק או לא תחזיק משחקן שנמצא בטופ של הכדורגל שלנו 5-6 שנים?!
זכותך להביע את דעתך וגם להעיד על עיסתך.adomi כתב:
אני אוהד של הקבוצה וזכותי להביע את דעתי. אני גם מאלה שמודים בטעות ואשמח אם הפעם אני טועה.
הלמרות שאני לא מחזיק בא כדי שלא יובן שגורדנה חלש מראדי.
והאמת אני די מחזיק מהדעות שלי - גאוותני ככל שזה ישמע ואעפ"כ ברור לי שגם אני טועה.
נו באמת טוטי תרשום טענות טובות.Totti כתב: זכותך להביע את דעתך וגם להעיד על עיסתך.
יש לנו 12,000 בעלי זכויות,
12,000 פרופסורים לכדורגל,
12,000 מאמני נבחרת,
12,000 רבי אלוף במילואים.
וכולם מאוד מחזיקים מדעתם.
בשורה התחתונה, ראדי עשה קריירה מפוארת ולא נראה שנס ליחו, אז דעתך המושכלת בטלה בשישים.
11k לא מחזיקים מראדי לדעתך?adomi כתב:
נו באמת טוטי תרשום טענות טובות.
לא פרופסור לכדורגל ולא מאמן נבחרת
ולטענה המרכזית שלך שראדי עשה קריירה מפוארת - נכון, באמת עשה והיה שחקן פנטסטי.
הדגש הוא על "היה".
בשביל שתתבטל בשישים צריך שיהיו לפחות 98% שחולקים את דעתך ולא את דעתי.
מתוך 12K זה יוצא מעל 11K איש. אתה רוצה לנסות לבסס את הטענה הזו?!
שכחת להוסיף את שמעון הרוש לרשימה.Totti כתב:
אין בעיה, אבל חלק מהשחקנים שאתה "מתחבר" אליהם הסריחו את המגרש 3/4 עונה, אז אל תעשה להם הנחות כשהם רעים.
אף אחד לא סותם פיות ומותר לכך אחד להגיד את דברו, אבל לקהל שלנו יש תכונה יחודית והיא "להיתפס" בשחקן/שניים ולא לשחרר עד יום מותם.
עשו את זה לשמעון ביטון שנים,
אחר כך לאביתר,
אופיר ברשימה
ועושה רושם שגם טוני מתפדק על הדלת.
ואני לא חושב שאת "מהנתפסים", מחזיק מהדעה שלך ותמיד החזקתי- אבל תנו לקבוצה לרוץ ותהיו סבלניים עם רכש, הגיעו שחקנים מוכחים.
לאTotti כתב:
11k לא מחזיקים מראדי לדעתך?
או שלא הבנתי נכון