+1Totti כתב:דווקא אחרי ההצגה אתמול אלישע חייב לסיים את דרכו. אל תתהו לחשוב שרק עפולה היתה מקבלת בראש אתמול, זה עיוות תפיסה גס.
כל קבוצה בארץ, כולל מכבי, היתה נכנעת אתמול להפועל באר שבע ורובן גם מוציאות מהרשת כמה חתיכות, מתחייב.
השחקנים פשוט טרפו את הדשא והיו בלתי ניתנים לעצירה.
אז למה בכל זאת אלישע עד כאן?!
כי אם יש צורך בעשרת אלפים משלוהבים ביציע ומעמד כל כך מחייב כדי להפיק מחבורת השחקנים הכי מוכשרת שלבשה את מדי המועדון אי פעם תצוגת תכלית ראשונה מסוגה בשנתיים, המאמן איבד את הדרך.
להבדיל מרובכם, לא חושב שאלישע נכשל, להפך. אבל בהחלט מיצה
מאגר המאמנים הישראלים שנשאר
Re: מאגר המאמנים הישראלים שנשאר
איתך בכל מילה, ומקווה שבאמת אלונה חושבת ככה.Totti כתב:דווקא אחרי ההצגה אתמול אלישע חייב לסיים את דרכו. אל תתהו לחשוב שרק עפולה היתה מקבלת בראש אתמול, זה עיוות תפיסה גס.
כל קבוצה בארץ, כולל מכבי, היתה נכנעת אתמול להפועל באר שבע ורובן גם מוציאות מהרשת כמה חתיכות, מתחייב.
השחקנים פשוט טרפו את הדשא והיו בלתי ניתנים לעצירה.
אז למה בכל זאת אלישע עד כאן?!
כי אם יש צורך בעשרת אלפים משלוהבים ביציע ומעמד כל כך מחייב כדי להפיק מחבורת השחקנים הכי מוכשרת שלבשה את מדי המועדון אי פעם תצוגת תכלית ראשונה מסוגה בשנתיים, המאמן איבד את הדרך.
להבדיל מרובכם, לא חושב שאלישע נכשל, להפך. אבל בהחלט מיצה
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
התקשורת בארץ זה משהו מדהיםTotti כתב:לפי ידיעות רוני לוי המועמד המוביל ומעוניין לחתום
לכל מאמן עיתונאי החצר שלו
מצטרף להערכות שלאלונה לא יהיה מנוס מלהחתים את אלישע
- ForeverRed
מישהו יכול להעלות את הכתבה מידיעות או לצטט את מה שנאמר שם?
לצערי על כולנו להפנים אלישע ממשיך.
חבל לי כי אני כמו טוטי חושב שאלישע הגיע למיצוי היכולת שלו בקבוצה, צריך גם לדעת מתי לפרוש בשיא.
חבל לי כי אני כמו טוטי חושב שאלישע הגיע למיצוי היכולת שלו בקבוצה, צריך גם לדעת מתי לפרוש בשיא.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
על פי ידיעות הנגב רוני לוי הוא המועמד המוביל (ויגיע אם נפנה אליו לפניי מכבי חיפה), אחריו אלישע, ואחריי אלישע צוות זר, אבל אלונה לא רוצה סתם צוות זר, אלא מאמן מוכח.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מעניין אם הכתבה הייתה אחריי או לפניי החצי גמר...דר אדום בנשמה כתב:על פי ידיעות הנגב רוני לוי הוא המועמד המוביל (ויגיע אם נפנה אליו לפניי מכבי חיפה), אחריו אלישע, ואחריי אלישע צוות זר, אבל אלונה לא רוצה סתם צוות זר, אלא מאמן מוכח.
אני מאמין שלפני, הרי העיתון יוצא בחמישיRedHell כתב:
מעניין אם הכתבה הייתה אחריי או לפניי החצי גמר...
- The red one
נכון. לא היה שום אזכור לחצי הגמר בגיליון הזה, העיתון יורד לדפוס בשלישי, כך שזה היה לפניי.dor69 כתב: אני מאמין שלפני, הרי העיתון יוצא בחמישי
אם אלונה פונה לרוני לוי וזה מגיע לתקשורת לפני ה20.5, זה כישלון. מבחינתי בלי קשר לתוצאה יום אחרי הגמר אלונה צריכה לפנות לרוני באופן גלוי. אגב אני עם טוטי, לדעתי אלישע ממש לא נכשל פה, והוא עזר לנו לעשות את הקפיצת מדרגה העצומה מקבוצה שמתפללת להגיע לפלייאוף לכזאת שמתפללת לתארים נכספים, ומתאכזבת מלהגיע לאירופה ולהיות במקום 2 המאוד גבוה, כש"חברות" שלה כמו הפועל חיפה או אשדוד נלחמות על חייהן.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
יום אחרי הגמר הוא כבר יהיה חתום בחיפה.shovalb9 כתב:אם אלונה פונה לרוני לוי וזה מגיע לתקשורת לפני ה20.5, זה כישלון. מבחינתי בלי קשר לתוצאה יום אחרי הגמר אלונה צריכה לפנות לרוני באופן גלוי. אגב אני עם טוטי, לדעתי אלישע ממש לא נכשל פה, והוא עזר לנו לעשות את הקפיצת מדרגה העצומה מקבוצה שמתפללת להגיע לפלייאוף לכזאת שמתפללת לתארים נכספים, ומתאכזבת מלהגיע לאירופה ולהיות במקום 2 המאוד גבוה, כש"חברות" שלה כמו הפועל חיפה או אשדוד נלחמות על חייהן.
לפי ספורט 5 רוני לוי בחיפה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אין ספק שרוני לא יגיע אלינו.Totti כתב:לפי ספורט 5 רוני לוי בחיפה
אני רק מקווה שיש מאמן זר בכוונת של אלונה.
אחרת צריכים להביא פה עיבוי רציני של הצוות המקצועי במידה ואלישע ישאר.
אלישע כנראה נשאר, בבקשה תממש את האיום שלך.doctorslayer כתב:
אין ספק שרוני לא יגיע אלינו.
אני רק מקווה שיש מאמן זר בכוונת של אלונה.
אחרת צריכים להביא פה עיבוי רציני של הצוות המקצועי במידה ואלישע ישאר.
מים שקטים חודרים עמוק , הימור שלי שהוא לא נשאר , שקט מדי בב"ש לגבי המאמן בתקופה האחרונה.RedHell כתב:
אלישע כנראה נשאר, בבקשה תממש את האיום שלך.