כסאות אדומים באיצטדיון טרנר ב"ש
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: כסאות אדומים באיצטדיון טרנר ב"ש
יאללה הגיע הזמן למחאה רצינית ולגיטימית נגד הטמטום הזה! ולעשות את זה מול העירייה כמו שמחאנו בזמנו נגד ז'ינו על מנת שטרנר יתאמץ להעיף אותו ולהביא את אלונה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא נגיע למצב הזה, רוביק לא ישאר עם אצטדיון ריק והפסד כספים, מכבי באר שבע לא מביאה 10 אוהדים כולל צוות,גדי כתב:
ואיפה נשחק ? ברייסר ?
אתה דרמטי מידי.
לגבי רוביק - אין לי ספק שהוא מעדיף אדום. תסמוך עליו שהוא לא טמבל והוא לא רוצה לפתוח חזית נגד אוהדי הפועל באר-שבע. גם אני הייתי שמח שיהיה אדום אבל כנראה שיש אילוצים שגורמים להחלטה להיות נגד הרצון שלנו.
תקרא את כל מה שרשמתי שוב, שום גורם לא יכול להחליט לאוהדים איזה אצטדיון או איזה כיסאות, האוהדים הם אלה שממנים את האצטדיון.

אחי בוא תן לי ולכל האוהדים הכועסים סיבה אחת טובה לא לשים אדום ומבחינתי אני לא אמחה יותר
אתה יודע מה הבעיה? שאין סיבה כזו[/quote]
לא יודע, אבל לא רואה סיבה גם למה רוביק ילך דווקא נגד הקהל, זה לא שהוא בנה את האיצטדיון בשביל עצמו ושהוא רוצה לפתוח חזית סתם. כנראה שיש משהו אחר כמו שגדי אמר או שההחלטה נפלה כבר מזמן ועכשיו סתם מסבנים אותכם כי לא רוצים להלהיט את האווירה עוד יותר
כל עוד המחאה תגמר אחרי שההחלטה הרשמית תקבע אני אתמוך, אם זה ימשיך לאחר מכן אז זה יהיה ממש מיותר וחסר טעם.
אתה יודע מה הבעיה? שאין סיבה כזו[/quote]
לא יודע, אבל לא רואה סיבה גם למה רוביק ילך דווקא נגד הקהל, זה לא שהוא בנה את האיצטדיון בשביל עצמו ושהוא רוצה לפתוח חזית סתם. כנראה שיש משהו אחר כמו שגדי אמר או שההחלטה נפלה כבר מזמן ועכשיו סתם מסבנים אותכם כי לא רוצים להלהיט את האווירה עוד יותר
כל עוד המחאה תגמר אחרי שההחלטה הרשמית תקבע אני אתמוך, אם זה ימשיך לאחר מכן אז זה יהיה ממש מיותר וחסר טעם.
אלונה צריכה לייצג את הקהל ? לא מבין מאיפה אתה מביא את זה ולמה אתה מחלק לה תפקידים. יכול להיות שהאינטרס שלה זה לא לפתוח חזית נגד ראש העיר.maor20094 כתב:לא בעיה שלה ? אלונה היא זו שצריכה לייצג את הקהל,
היא תמיד אומרת שהיא עושה ותרומת לקהילה, הקהילה זה הפועל באר שבע, הפועל באר שבע זה האוהדים.
אם היא לפחות תדבר ( תקרא לזה טובה תקראה איך שבא לך זה לא משנה ) היא יכולה להפעיל לחץ על רוביק ולגרום לו לשנות את ההחלטה,
פה זה לא חיפה או תל אביב, יפה יש קבוצה אחת שאם היא לא תשחק, האצטדיון הזה נבנה לחינם, מה שיגרום לרוביק לשנות את החלטה מהר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
תאמין לי שמבלי לדעת את הפרטים אין שום קשר למכבי באר-שבע. אני מבין את הכעס שלך כי אין שקיפות מטעם מקבלי ההחלטות אבל אני באמת מאמין שרוביק אטום.maor20094 כתב: לא נגיע למצב הזה, רוביק לא ישאר עם אצטדיון ריק והפסד כספים, מכבי באר שבע לא מביאה 10 אוהדים כולל צוות,
תקרא את כל מה שרשמתי שוב, שום גורם לא יכול להחליט לאוהדים איזה אצטדיון או איזה כיסאות, האוהדים הם אלה שממנים את האצטדיון.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
הגבת לי מבלי להבין למה כתבתי עירוני.אביאל כתב: נכון עירוני.
1. אמור לשרת את הציבור.
2. מי קבע שהצבע הכחול הוא צבע עירוני?
3. למה שומרים על עמימות?
4. מי מקבל את ההחלטה? רוביק? טוטו?
טענו נעליי שאלונה חלבית ואמרתי שזה איצטדיון עירוני והיא לא ממש צד בדיון.
אנחנו כקהל לתושבי העיר אמורים לפעול
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
צודק...Totti כתב: הגבת לי מבלי להבין למה כתבתי עירוני.
טענו נעליי שאלונה חלבית ואמרתי שזה איצטדיון עירוני והיא לא ממש צד בדיון.
אנחנו כקהל לתושבי העיר אמורים לפעול
עכשיו שמישהו יענה!!!!!

גם אני כמו כולם רוצה שהכיסאות יהיו בצבע אדום , זה ייתןנערך מוסף , אבל אני לא הייתי פותח במלחמת עולם אם הצבע של הכיסאות יהיו בכחול , זה לא סוף העולם.
למה לא משקיעים מעכשיו מחשבה איך נמלא את האיצטדיון עד אפס מקום כמו בסמי עופר עם אוהדים שיבואו לבושים באדום ??
מה גם שאם רק יציע אחד יהיה ריק אפשר לדין שם דגל פריסה ענק שיסתיר את הכיסאות.
למה לא להקים מעכשיו צוות חשיבה ביחד עם ארגון האוהדים שידונו בשיווק , מחירי מנוי אטרקטיביים , סיורי בחירת מקום לפני פתיחת קמפיין המנויים , הקצאת מקום לשלטי גדר ???
במקום לכוון גבוה ולחשוב איך ממלאים את המגרש (אפשר ללמוד ממכבי חיפה) , יוצאים מנקודת הנחה שרוב המשחקים המגרש לא יהיה מלא ואז יש מלחמת עולם על צבע הכיסאות , חבל, אם הכוונות יהיו טובות וכולם יירתמו למען המטרה אפשר לעשות דברים יפים.
למה לא משקיעים מעכשיו מחשבה איך נמלא את האיצטדיון עד אפס מקום כמו בסמי עופר עם אוהדים שיבואו לבושים באדום ??
למה לא להקים מעכשיו צוות חשיבה ביחד עם ארגון האוהדים שידונו בשיווק , מחירי מנוי אטרקטיביים , סיורי בחירת מקום לפני פתיחת קמפיין המנויים , הקצאת מקום לשלטי גדר ???
במקום לכוון גבוה ולחשוב איך ממלאים את המגרש (אפשר ללמוד ממכבי חיפה) , יוצאים מנקודת הנחה שרוב המשחקים המגרש לא יהיה מלא ואז יש מלחמת עולם על צבע הכיסאות , חבל, אם הכוונות יהיו טובות וכולם יירתמו למען המטרה אפשר לעשות דברים יפים.
הבעיה של חלק מכם, שאומרים בעצם, סוף סוף יש אצטדיון בוא לא נפתח בשטויות העיקר יש אצטדיון.
זה הבעיה, עד שסוף סוף יש אצטדיון שיהיה פה להרבה מאוד שנים כי זה די ברור שלא יחליפו תכיסאות עוד 5 שנים לפחות, למה שקבוצות לא יבואו לפה למבצר ?
הארגון אוהדים ידע לבכות על הכרטיסים במשחק העונה שבוע שעבר, וכולם תמכו בהם, הפעם כשהם צריכים לפעול בשביל הקהל, יש שקט מדהים.
זאת צביעות .
זה הבעיה, עד שסוף סוף יש אצטדיון שיהיה פה להרבה מאוד שנים כי זה די ברור שלא יחליפו תכיסאות עוד 5 שנים לפחות, למה שקבוצות לא יבואו לפה למבצר ?
הארגון אוהדים ידע לבכות על הכרטיסים במשחק העונה שבוע שעבר, וכולם תמכו בהם, הפעם כשהם צריכים לפעול בשביל הקהל, יש שקט מדהים.
זאת צביעות .

נו מה קורה? 20:00 עבר
או שפשוט נעשה את הדברים הללו וגם יהיו כיסאות אדומים. מצחיק בכלל להתווכח על הדבר הכי טרוויאלי בעולם. אנחנו אדומים ובונים בשבילנו מבצר, למה שהמבצר לא יהיה אדום ?!? האיצטדיון הוא איצטדיון של העיר באר שבע ואת העיר באר שבע מייצגת הפועל באר שבע לא אף קבוצה אחרת. קשה לי להאמין עד כמה לא מושקעת מחשבה בעיר הזאת.דורון כהן כתב:גם אני כמו כולם רוצה שהכיסאות יהיו בצבע אדום , זה ייתןנערך מוסף , אבל אני לא הייתי פותח במלחמת עולם אם הצבע של הכיסאות יהיו בכחול , זה לא סוף העולם.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

התלבושת חוץ שלנו כחולה ...מפה הביאו תראיון לכיסות כחולים
:):)

אני בקו שלכם לחלוטין אבל להעתיק משחקים זה לא ריאלי. איפה נשחק באשדוד?
פירסמו מה שהיה ידוע לכל ילד שקצת מכיר אנשים מפרויקט האצטדיון.
הצבע הכחול נבחר וכך גם הקבלנים שאמורים לדאוג לזה חברת סטילפלסט תייצר את הכיסאות זו אותה החברה שייצרה לסמי עופר, על ההרכבה תהיה אחראית ד.ס הרכבות.
ניסים סספורטס בנאדם קטן מאוד בעיניי, לפניי כמה חודשים אם ידעת שזה הולך לכיוון הזה לא היית צריך לשקר לקהל ולהגיד בורדו אלא להמשיך להתחמק כמו שעשית בשבוע האחרון.
הצבע הכחול נבחר וכך גם הקבלנים שאמורים לדאוג לזה חברת סטילפלסט תייצר את הכיסאות זו אותה החברה שייצרה לסמי עופר, על ההרכבה תהיה אחראית ד.ס הרכבות.
ניסים סספורטס בנאדם קטן מאוד בעיניי, לפניי כמה חודשים אם ידעת שזה הולך לכיוון הזה לא היית צריך לשקר לקהל ולהגיד בורדו אלא להמשיך להתחמק כמו שעשית בשבוע האחרון.
מי אמר את זה?? בשום אופן. לכו תעשו חמוצים אתם והמחאות שלכם.dor69 כתב:אני בקו שלכם לחלוטין אבל להעתיק משחקים זה לא ריאלי. איפה נשחק באשדוד?
עשיתם מה שיכולתם וכל הכבוד על כך, אבל שלא תכניסו לאנשים פה לראש רעיונות של חרם על המגרש החדש, 20 שנה חיכינו ואף צבע בעולם לא יקלקל את החלום.
תעשו מינויים ותגיעו בהמוניהם, תגרמו לכל כיסא במגרש הזה להיצבע באדום