ספליט - באר שבע :: דיון המשחק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שמעון א
Title: CrazyRed

Re: ספליט - באר שבע :: דיון המשחק

שליחה על ידי שמעון א »

Totti כתב:
בחייאת שמעון, אתה בדרך כלל מגיב שפוי.

מה אתה רוצה? שיחקנו יופי של כדורגל כשהיה לנו אוויר, לא בנו אותנו לזכות בגביע אירופה,

לליגה, עם חיזוק נקודתי, תהיה לנו קבוצה מצויינת.
טוטי לא בנית על זכיה בגביע אירופה. בניתי על לעבור שלב קבוצה חלשה שעוד בקרואטיה הייתה צריכה לקבל שלוש.
רק לעבור שלב.. מותר לי?

ברדה כבר חושך יותר מחצי שנה. חושך!! אלישע לא עושה כלום כדי לתקן את זה. הבן אדם עם הפנים לשער לא רואה אף אחד מסהיבו. רק מחפש את הבעיטה.
אני מבין, הוא קפטן הוא מנהיג. הוא שחקן חשוב. אל תוותר עליו. אבל לפחות תעשה גיוון מסויים. בבלגיה ברדה שיחק בקו שמאל או בשפיץ. תנסה את זה. תפתח את הראש קצת. תן למליקסון לנהל את המשחק. תנסה תעשה משהו.

כל משחק צריך להתפלל שיעשו עבירה קרוב לרחבה כדי שבוזי יציל אותנו

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

talb55 כתב:
בקבוצה הזאת של הנגרים הפעילו לפני שלוש שנים לאירופאית, בקבוצה הזאת של הנגרים משחק חלוץ שמכבי תל אביב הייתה מתה להחתים על הכסף שלה. הקבוצה הזאת של הנגרים סיימה מקום רביעי בקרואטיה מדינה שמוציאה שחקנים שנמכרים לברצלונה ב20 מיליון (אההמ חלילוביץ). נכון אנחנו טובים יותר אבל יכול להיות שבגלל הגישה הזאת הם בשלב הבא ואנחנו לא.
וואי לפני שלוש שנים הם היו בליגה אירופית מדהים. איזו אימפריה.

אצלנו יש בלם שם היה ישראלי היה בנבחרת שלנו באנקר!
ברדה מליקסון בוזגלו דוידזאדה שחקני נבחרת ישראל! כל אחד מהם יכול לשחק בהרכב הרטשון של מכבי ת"א שרצתה את החלוץ המהים ממש של בפליט.
יש לנו את ארבייטמן שעם הוא בכושר הוא חלוץ נבחרת לכל דבר.

די כבר. איך שמישהו פותח את הלב ומתאכזב מהקבוצה אומהמאמן קופצים פה אנשים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

RoICah כתב: מסכים איתך
אבל תלמד אחי אסור להעביר פה ביקורת אחרת כל אופטימי אחר יוצא עליך
הפסדנו לקבוצה של נגרים והם אופטימים,"שיחקנו יפה" כל אחד אומר מול קבוצה של נגרים שלא יודעים להעביר כדור צריך לשים את הכדור ברשת וכמה פעמים ולא רק לשחק יפה,תגידו עוד 100 פעם ששיחקנו יפה מול קבוצה ברמה של הפועל רעננה אבל הכי חשוב שאתם אופטימים
יאלה סיימתי פה
אני מאנייק אם אתה לא ההוא שקרא לעצמו באר שבעי, אותו חרא

סמל אישי של משתמש
הפועל אימפריה
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הפועל אימפריה »

לקרוא להם נגרים יהיה חוצפה, מדובר בקבוצה טובה עם ניסיון ושחקנים ברמה של השחקנים שלנו...

סמל אישי של משתמש
לירן

שליחה על ידי לירן »

ריכוז של אליניב באחד על אחד מול השוער,
דיוק של אליניב בגישה לכדור מהאוויר מול שער כמעט ריק,
שקט של אופיר בהכנסה של הכדור לארביטמן,
10 סמ׳ למטה בכדורים של גורדנה/ בוזגלו,
חדות בכניסות לרחבה של צמד המאורים,
שריקה של השופט לנגיעת יד- פנדל ברור!

כל אלו או רק חלק מהם וכל הדיון הזה היה מתהפך.

זה הכדורגל ואולי זה ההבדל בין קבוצה של ״נגרים״ אבל עם אופי אירופאי ויעילות לעומת קבוצה ישראלית בתקופה קשה.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

לירן כתב:ריכוז של אליניב באחד על אחד מול השוער,
דיוק של אליניב בגישה לכדור מהאוויר מול שער כמעט ריק,
שקט של אופיר בהכנסה של הכדור לארביטמן,
10 סמ׳ למטה בכדורים של גורדנה/ בוזגלו,
חדות בכניסות לרחבה של צמד המאורים,
שריקה של השופט לנגיעת יד- פנדל ברור!

כל אלו או רק חלק מהם וכל הדיון הזה היה מתהפך.

זה הכדורגל ואולי זה ההבדל בין קבוצה של ״נגרים״ אבל עם אופי אירופאי ויעילות לעומת קבוצה ישראלית בתקופה קשה.
וזו השורה התחתונה.
זוכרים את המסע המדהים של הפועל ת"א אל רבע גמר גביע אופ"א?
הייתי ילד באותו זמן אך אני עדיין זוכר קבוצה שהייתה חיה מניצול מצבים מקסימלי. באירופה זה קריטי הרבה יותר מהליגה.
בעונה שעברה דווקא היינו מצוינים בזה.

זה מאוד מאכזב ומתסכל, אך הראש לגביע הטוטו שיהווה הכנה אחרונה לעונה שבפתח.
עוד חלוץ וקשר ואנחנו מוכנים.
בעונה הבאה נגיע שוב, נאחל הצלחה למכבי ת"א בתור הקבוצה היחידה שתישאר באירופה. שיישמרו על הדירוג המדיני בעונה הכושלת הזו של שאר הישראליות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

עם יד על הלב, לא חשבתי שאפשרי ואפילו העדפתי שלא להעפיל העונה לשלב הבתים של הליגה האירופית.
הסגל שלנו לא מספיק עמוק, ואני לא חושב שאנחנו בנויים עדיין להתמודד בשתי מסגרות כל כך אינטנסיביות.
מצד שני היה חשוב מאוד לנסות ולעבור שלב או שניים במוקדמות, לשפר דירוג, להכניס קצת כסף למועדון.
הייתי בטוח שנעשה את זה ולצערי זה לא קרה. האכזבה היא גדולה אבל חייבים לקחת בפרופורציות ולהמשיך
להסתכל קדימה. ראינו היום קבוצה טובה, מחוברת יחסית לשלב הזה של העונה, ששיחקה כדורגל טוב.
התוספת של מליקסון שנכנס הרבה לאמצע ובונה התקפות, ושל גורדנה שמשחק גם לעומק ויודע לאיים מרחוק
על השער היא משמעותית ביותר ואני מאמין שנראה את זה גם בהמשך. המשחק הרבה יותר שוטף ומתבסס
על הנעת כדור מסודרת יותר מזו שהיכרנו בעונה שעברה. ברגע שכולם ייכנסו לכושר, ועם חיזוק נוסף של
שחקן או שניים תהיה לנו קבוצה מצוינת.
דבר נוסף שהוכח היום - הצורך בחלוץ נוסף. במצב הנוכחי אין לנו מספיק כלים להעלות מהספסל. אלישע
ידוע כמאמן שאוהב להשתמש בחלוצים מהספסל וכרגע אין לא יותר מידיי אפשרויות תמרון. זאת נקודה שנהיה
חייבים לחזק על מנת שנוכל לאיים על הצמרת הגבוהה.

שלח תגובה