יאללה תסתמו לי את הפה
- ForeverRed
Re: יאללה תסתמו לי את הפה
חוסר הפרופורציות פה זה משהו.
מספר 7 של אשקלון שחקן איכותי ומהיר מאוד מישהו יודע מי זה ? (ראיתי אותו בתקציר הגביע אתמול נגד סכנין)
- red ultras
אתה אומר על כל רועי קהת יש 5 שלא הצליחו. סבבה זה נכון, אבל העניין הוא שאין לך מה להפסיד פה. אני מניח שלזמן אותו לאימונים בפתיחת שנה ולתת לברק לראות אותו לא יכול להזיק. ביינתים הוא מוביל קבוצה שנמצאת במקום השני בלאומית, בחודש האחרון הוא הפך לברומטר שלהם ויש לו סיכוי לא רע להעפיל לליגת העל. הוא שיחק ביבנה, ירד לליגה א' ולא וויתר והמשיך במקום שהרבה היו נשברים. (לראייה הטופיק הזה), הוא לובש כבר כמה שנים את החולצה עם מספר 24, מה שמראה מי הגיבור והמודל שלואדום בלב בנשמהההה כתב: אני מקפיד לראות ערוץ הקיבוץ של הלאומית בכל שבוע. לא משחקים מלאים, אבל יש חלקים לא קטנים ממשחקים כאשר אשקלון משחקת.
אני לא חושב שדן ביטון יותר מוכשר ממנו, ואני גם לא חושב שלדן ביטון יש מקום בסגל של קבוצה עם שאיפות כמו שלנו.
להביא את הדוגמא של רועי קהת זה קל אבל על כל רועי קהת אחד יש לפחות 5 (אם לא יותר) "הבטחות מטורפות" מהנוער (והאשכול הזה בדיוק עד לכך) שבמקרה הטוב משחקים בליגה הלאומית, במקרה הפחות טוב מחזקים את מ.ס באר שבע ובמקרה הרע (אולי לא רע בשבילם) מייחצנים הופעות של אייל גולן בפורום.

לא ראיתי אז אין לי דעהred ultras כתב:
אתה אומר על כל רועי קהת יש 5 שלא הצליחו. סבבה זה נכון, אבל העניין הוא שאין לך מה להפסיד פה. אני מניח שלזמן אותו לאימונים בפתיחת שנה ולתת לברק לראות אותו לא יכול להזיק. ביינתים הוא מוביל קבוצה שנמצאת במקום השני בלאומית, בחודש האחרון הוא הפך לברומטר שלהם ויש לו סיכוי לא רע להעפיל לליגת העל. הוא שיחק ביבנה, ירד לליגה א' ולא וויתר והמשיך במקום שהרבה היו נשברים. (לראייה הטופיק הזה), הוא לובש כבר כמה שנים את החולצה עם מספר 24, מה שמראה מי הגיבור והמודל שלו
אבל הנתונים שאתה אומר נשמעים מענינים מספיק
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני גם בעד לזמן אותו בקיץ ולתת לברק בכר להחליט לגביו, אם הוא יגלה יכולות גבוהות אז לעשות הכל בשביל להביא אותו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
דוגמא למה בדיוק מהווה קהת?
הבן אדם היה כוכב על בנוער בכל שנתון בו שיחק וסומן כשחקן מוביל. את עונת הדאבל ההיא עם מיכה ודאבור סיים עם 21 שערים.
לירדן יש עוד הרבה זוגות נעליים לקרוע כדי שנחשוב לכיוונו.
חוסר הפרופורציות הוא בהחלט מרשים.
הבן אדם היה כוכב על בנוער בכל שנתון בו שיחק וסומן כשחקן מוביל. את עונת הדאבל ההיא עם מיכה ודאבור סיים עם 21 שערים.
- דר אדום בנשמה
על פי העניין הזה סספורטס הולך להיות חלוץ העל שלנו כי הוא כבש עד כה 10 שערים...yossi כתב:דוגמא למה בדיוק מהווה קהת?
נו באמת, מה הקשר לשערים שמבקיעים בפאקינג ליגת העל לנוער?
אם ירדן אבוחצירא מצליח באשקלון וגם יצליח לעלות איתם ליגה אתה לא חושב שמגיע לו צ'אנס להבחן אצל ברק בכר שהוא זה שנתן את הצ'אנס המחודש לרועי קהת שהגיע ליבנה וכבר היה קרוב להעלם כמו רוב השמות הסקסים שהיו בליגת העל לנוער ונעלמו מהר מאוד או כמו כל הפוטנציאלים סטייל שי בירוק וראובן עובד...
אני לא טוען שירדן אבוחצירא יהיה רועי קהת אבל אתה לא יכול לשלול ולטעון שהוא צריך לקרוע עוד הרבה זוגות נעליים בכזו נחרצות כאילו רועי קהת שיחק 5 עונות רצוף בליגת העל וכבש 30 שערים כל עונה...
הצליח בלאומית ביבנה, הגיע לק"ש ותרם לה ועונה לאחר מכן העמיד מספרים יפים, כלומר עונה וחצי של הצלחות בליגת העל זה ממש לא קריעת נעליים.
- ForeverRed
ייאוש טוטאלי.
+1000ForeverRed כתב:ייאוש טוטאלי.
בחייאת ראבק, אם אבוחצירא לא היה שחקן בית השם שלו לא היה נרשם פה.
שיתן עונה טובה בליגת העל , יוכיח את עצמו ואז נעלה תשם שלו כאופצייה בכלל.
- דר אדום בנשמה
חלק לא קטן מהשחקנים שהצליחו בלאומית גם הצליחו בליגת העל, מאור מליקסון למשל, ערן זהבי, רועי קהת, עומר אצילי, גילי ורמוט נדמה לי שעלה עם הפועל חיפה ועונה לאחר מכן הם ירדו שוב איתנו, עדן בן בסט שאומנם לא מזכיר את היכולת שלו מצרפת אבל עדיין, ערן לוי שהוא אולי לא השם הכי גדול ששיחק פה, אבל הוא שחקן חשוב בכל קבוצה שבה הוא שיחק, רמי גרשון שהגיע היישר מהלאומית לליגה הבלגית בזכות דודו דהאן אבל גם כי הייתה לו את היכולת, ואני די בטוח שיש עוד.גיא חניה כתב:בחייאת ראבק, אם אבוחצירא לא היה שחקן בית השם שלו לא היה נרשם פה.
ככה ששוב, לא צריך להאדיר את השם שלו, אבל גם לא זלזל בו או בליגה הלאומית, יש מציאות מהליגה הלאומית ומליגות קטנות יותר, לא כל שחקן שם יהיה הערן זהבי הבא, אבל גם לא צריך לזלזל ובהחלט יש מקום לשקול לבחון אותו בקיץ, בטח שלא לסגור איתו על חוזה עתק, לבחון האם הוא באמת שיפר את היכולות שלו או שהוא עדיין לא מתאים לא יפגע בקבוצה נראה לי.
- ForeverRed
כל השחקנים שציינת כיכבו בליגה הלאומית ועשו את זה בגיל צעיר מאוד.דר אדום בנשמה כתב: חלק לא קטן מהשחקנים שהצליחו בלאומית גם הצליחו בליגת העל, מאור מליקסון למשל, ערן זהבי, רועי קהת, עומר אצילי, גילי ורמוט נדמה לי שעלה עם הפועל חיפה ועונה לאחר מכן הם ירדו שוב איתנו, עדן בן בסט שאומנם לא מזכיר את היכולת שלו מצרפת אבל עדיין, ערן לוי שהוא אולי לא השם הכי גדול ששיחק פה, אבל הוא שחקן חשוב בכל קבוצה שבה הוא שיחק, רמי גרשון שהגיע היישר מהלאומית לליגה הבלגית בזכות דודו דהאן אבל גם כי הייתה לו את היכולת, ואני די בטוח שיש עוד.
ככה ששוב, לא צריך להאדיר את השם שלו, אבל גם לא זלזל בו או בליגה הלאומית, יש מציאות מהליגה הלאומית ומליגות קטנות יותר, לא כל שחקן שם יהיה הערן זהבי הבא, אבל גם לא צריך לזלזל ובהחלט יש מקום לשקול לבחון אותו בקיץ, בטח שלא לסגור איתו על חוזה עתק, לבחון האם הוא באמת שיפר את היכולות שלו או שהוא עדיין לא מתאים לא יפגע בקבוצה נראה לי.
מה עשה אבוחצירה? בכמה משחקים פתח העונה?
כל שחקן שייתן 3 משחקים טובים בליגה למקומות עבודה יהיה מועמד עכשיו להפועל באר שבע?
באמת שזה כבר מביך.