ULTRASOUTH

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

Re: ULTRASOUTH

שליחה על ידי הראל »

נכון שהם עושים ימים ולילות עבור הקבוצה,זה נכון שעושים להם את המוות, אבל זה נראה שהם באו אתמול להפגין כוח ולהראות למשטרה ולבית הדין ולכל העולם שהם טעו ולא באו בשביל המשחק והקבוצה.
מעניין אם הקבוצה לא הייתה מצליחה הם גם היו חוזרים פתאום..
תמונה

סמל אישי של משתמש
אוהד בגולה
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי אוהד בגולה »

מאמין שהם עושים "ימים כלילות" אבל בסוף הם עושים נזק, אד עדיף שיעשו פחות. וזה שהאצטדיון עכשיו שליש ריק זה אולי גם בגלל שהפך להיות פשוט לא נעים לבוא עם משפחה וילדים לאצטדיון באוירה אלימה, גזענית, בהמית.
נערך לאחרונה על ידי אוהד בגולה ב 27 אוקטובר 2024, 18:26, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אוהד בגולה

שליחה על ידי אוהד בגולה »

אוהד בגולה כתב:
27 אוקטובר 2024, 18:25
מאמין שהם עושים "ימים כלילות" אבל בסוף הם עושים נזק, אד עדיף שיעשו פחות. וזה שהאצטדיון עכשיו שליש ריק זה אולי גם בגלל שהפך להיות פשוט לא נעים לבוא עם משפחה וילדים לאצטדיון באוירה אלימה, גזענית, בהמית.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

אוהד בגולה כתב:
27 אוקטובר 2024, 18:25
מאמין שהם עושים "ימים כלילות" אבל בסוף הם עושים נזק, אד עדיף שיעשו פחות. וזה האצטדיון עכשיו שליש ריק זה אולי גם בגלל שהפך להיות פשוט לא נעים לבוא עם משפחה וילדים לאטדיון באוירה אלימה, גזענית, בהמית.
אין שום קשר,האיצטדיון ריק כי יש לנו קהל מעאפן.
קונה מנויים חושבים זה כסא בבית כנסת שמגיעים רק בחג לקנות ברכת הפרנסה וללכת.

סמל אישי של משתמש
סימיוני
Title: CrazyRed

שליחה על ידי סימיוני »

Red Tiger כתב:
27 אוקטובר 2024, 16:47
רבותיי בוא נרגיע, בסוף מדובר באנשים שעושים ימים כלילות למועדון.
מדובר באנשים שמשטרת ישראל עושה להם את המוות בכל שבוע כי זה נוח לה להיטפל אליהם.
מדובר באנשים שחברים שלהם קיבלו הרחקה מהמגרשים לחצי שנה הקרובה ואני לא זוכר עונש כזה קשה על מקבץ גדול של קהל אוהדים.
ושזה נאמר,ברשותכם אתייחס לעובדה ששאר האיצטדיון הוא גופה מהלכת.
גם שהם מנסים להניע את האיצטדיון, הם נתקלים בחבורת גופות.
טרנר הפך לבית עלמין,האיצטדיון הכי מבוזבז בארץ.
אתם תיווכחו על מה אני מדבר ביום שני ובשבוע הבא שאז תראו קהל שיודע היטב לנצל כל פינת אקוסטיקה באיצטדיון הזה.
אם הקהל אתמול דוחף באמת את הקבוצה ועושה לחץ אמיתי על גרינפלד אני בספק אם אנחנו לא שמים כוד אחד ואין מצב שגרינפלד מוציא צהוב שני על התחזות.
זאת השפעה של קהל אמיתי
חבר, יש לך מספיק פז"מ כדי לזכור איזה נזק קהל יכול לגרום עם חיבוק דוב. זה לא " מיטב בנינו" שטעו פעם אחת. יש פה תהליך שלילי שעובר הקהל שלנו שרק הולך ומתגבר. אתמול זה כבר היה ממש בולט ובלתי נסבל. צריכים להיזהר לא לחזור לימים אפלים. היה פה אירגון ברמה אחרת. פשוט אחרת! מה שיש עכשיו זה יותר נזק מתועלת. צריך להיזהר שלא יהפכו להיות כמו אוהדי הפועל תל אביב או לה פמיליה, שממוקדים בעצמם וגורמים נזק פעם אחר פעם!

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

סימיוני כתב:
27 אוקטובר 2024, 20:21
חבר, יש לך מספיק פז"מ כדי לזכור איזה נזק קהל יכול לגרום עם חיבוק דוב. זה לא " מיטב בנינו" שטעו פעם אחת. יש פה תהליך שלילי שעובר הקהל שלנו שרק הולך ומתגבר. אתמול זה כבר היה ממש בולט ובלתי נסבל. צריכים להיזהר לא לחזור לימים אפלים. היה פה אירגון ברמה אחרת. פשוט אחרת! מה שיש עכשיו זה יותר נזק מתועלת. צריך להיזהר שלא יהפכו להיות כמו אוהדי הפועל תל אביב או לה פמיליה, שממוקדים בעצמם וגורמים נזק פעם אחר פעם!
עולם הכדורגל והעידוד משתנה,יותר שירים,יותר פירוטכניקה וכן גם יותר אגו.
אין מה להשוות לימים של פעם שהיו מקללים שחקן כי הם בכלל משכונה ב׳ והוא משכונה ג׳.
בסוף אם תרצה או לאו אלה המנוע של האיצטדיון ושהמנוע חורק כל המגרש חורק.
הייתה לי עליהם ביקורת גדולה מאוד בעבר בעיקר כי הם לא עשו לטעמי מספיק בשביל להניע את הקהל.
המשטרה צריכה לשחרר מהם,להפסיק להציק להם ולזיים להם במוח.
המשטרה הולכת איפה שקל, בוא נראה אותם נכנסים למזרחי בטדי ועוצרים אוהדים.
ברגע שלא נתת להם להכניס תוף ודגל ושלט פריסה גמרת על האווירה וכן גם ירום הודו המנכ״ל יכול להתחיל להתערב

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

Red Tiger כתב:
27 אוקטובר 2024, 20:55
עולם הכדורגל והעידוד משתנה,יותר שירים,יותר פירוטכניקה וכן גם יותר אגו.
אין מה להשוות לימים של פעם שהיו מקללים שחקן כי הם בכלל משכונה ב׳ והוא משכונה ג׳.
בסוף אם תרצה או לאו אלה המנוע של האיצטדיון ושהמנוע חורק כל המגרש חורק.
הייתה לי עליהם ביקורת גדולה מאוד בעבר בעיקר כי הם לא עשו לטעמי מספיק בשביל להניע את הקהל.
המשטרה צריכה לשחרר מהם,להפסיק להציק להם ולזיים להם במוח.
המשטרה הולכת איפה שקל, בוא נראה אותם נכנסים למזרחי בטדי ועוצרים אוהדים.
ברגע שלא נתת להם להכניס תוף ודגל ושלט פריסה גמרת על האווירה וכן גם ירום הודו המנכ״ל יכול להתחיל להתערב
גם אני לא הבנתי את עניין מניעת התוף והמועדון אכן צריך להתערב. אבל, אני מרגיש שקורה פה משהו מעבר והמשהו הזה ממש לא טוב!

סמל אישי של משתמש
אודי

שליחה על ידי אודי »

אני לא מבין את הביקורות
מי שלא טוב לו לא חייב לשבת ביציע הזה שנקרא יציע אולטראס
יש יציעים אחרים שאתם יכולים לשבת
בסוף החבר׳ה האלו אחראים לתפאורות ולימים בלי שינה ולטוב ולרע צריך לתמוך בהם כי בלעדיהם האווירה בטרנר תהיה של בית קברות וראינו כמה הם היו חסרים
אי אפשר אחרי תצוגות גדולות ותפאורות להעיף שבחים אבל אחרי כמה קללות שהדם חם אחרי סכנין לצאת עליהם
תנו קצת קרדיט לאותם אנשים שלא ישנים בלילה ועוזבים משפחות בשביל לצבוע ולעשות תפאורות כדאי שאתם תצלמו ביום שאחרי ותגידו איזה יופי
ואתם עדין לא הייתם ביציעים של ביתר מכבי והפועל כנראה
זה התרבות לטוב ולרע ובגלל זה הם נקראים ככה

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

גם איתם האווירה היא בית קברות.
האווירה היא כזו כי אין לקהל הזה ארגון ללכת אחריו.
היציע הדרומי בטרנר היום הוא כנראה היציע הכי גזען במדינה.
הארגון איבד הרבה מאוד מהתמיכה שלו מהקהל הרחב, ואם "חזרה" שלו ליציע גוררת את זה שבקושי שמים לב שהם שם, זה אומר דרשני.

חומר אנושי נמוך לא יכול להוביל קבוצה גדולה של אנשים למקום טוב. רק למקום רע.
וזה לא רק הם כמובן, אבל הם הסמן הימני. זה רק ילך ויהיה יותר גרוע.

ושיגידו תודה שקיבלו הרחקה רק לחצי שנה. במדינה נורמלית מי שפרץ הם אנשים שלא צריכים להיכנס בחיים שלהם לאצטדיון כדורגל.
בושה שזה העונש על דבר כזה.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

אודי כתב:
27 אוקטובר 2024, 22:43
אי אפשר אחרי תצוגות גדולות ותפאורות להעיף שבחים אבל אחרי כמה קללות שהדם חם אחרי סכנין לצאת עליהם
למה אחי?
זה לא נכון לפרגן כשחושבים שמישהו עושה משהו טוב, ולהעביר ביקורת כשחושבים שמישהו עושה משהו לא טוב?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yossi כתב:
28 אוקטובר 2024, 00:24
גם איתם האווירה היא בית קברות.
האווירה היא כזו כי אין לקהל הזה ארגון ללכת אחריו.
היציע הדרומי בטרנר היום הוא כנראה היציע הכי גזען במדינה.
הארגון איבד הרבה מאוד מהתמיכה שלו מהקהל הרחב, ואם "חזרה" שלו ליציע גוררת את זה שבקושי שמים לב שהם שם, זה אומר דרשני.

חומר אנושי נמוך לא יכול להוביל קבוצה גדולה של אנשים למקום טוב. רק למקום רע.
וזה לא רק הם כמובן, אבל הם הסמן הימני. זה רק ילך ויהיה יותר גרוע.

ושיגידו תודה שקיבלו הרחקה רק לחצי שנה. במדינה נורמלית מי שפרץ הם אנשים שלא צריכים להיכנס בחיים שלהם לאצטדיון כדורגל.
בושה שזה העונש על דבר כזה.
לא הייתי אומר שהדרומי היציע הכי גזען במדינה, מה שקורה זה סך הכל שיקוף לשנה שעברנו וזה קורה כמעט בכל היציעים במדינה. הכדורגל הוא רק מראה לחברה שמקיאה מתוכה דברים שבעבר הייתה מתעלמת מהם. זה יוצא כשאוהדי סכנין מבזים את ההמנון (לראיה כשאוהדי ריינה פשוט ישבו בשקט אף אחד לא התייחס אליהם), זה קורה כשמגיע לשחק פה קפטן נבחרת של ישות אויב וזה קורה כשהעיסוק כל השבוע הוא בהרוגים ופצועים במלחמה הזו. רק בשבוע שעבר היו שני משחקים שבהם כל פעם 20 אלף איש בשני קהלים שונים שרו דיא סבע מת על התבטאות שבעבר אולי הייתה נבלעת. לצפות שתושבי הדרום שאכלו את השביעי לאוקטובר על הראש שלהם יישארו הקהל המנומס של פעם ולא יקצינו בעקבות השנה האחרונה זה לטמון את הראש בחול.

לגבי הבעיות של הארגון כגוף שאמור להוביל את הקהל, הן קיימות בהחלט ואני יכול להתחבר ללא מעט מהביקורות. מצד שני קשה לי לשמוע ביקורת על העידוד מאנשים במזרחי/מערבי או בצדדי הדרומי שלא מוכנים לפתוח את הפה בכלל. בסופו של דבר הארגון זה כמה עשרות אנשים והיציע זה אלפים, טרנר הישן והטוב תלוי בסוף באלפים איך שלא תסובבו את זה

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

dor69 כתב:
28 אוקטובר 2024, 10:59
לא הייתי אומר שהדרומי היציע הכי גזען במדינה, מה שקורה זה סך הכל שיקוף לשנה שעברנו וזה קורה כמעט בכל היציעים במדינה. הכדורגל הוא רק מראה לחברה שמקיאה מתוכה דברים שבעבר הייתה מתעלמת מהם. זה יוצא כשאוהדי סכנין מבזים את ההמנון (לראיה כשאוהדי ריינה פשוט ישבו בשקט אף אחד לא התייחס אליהם), זה קורה כשמגיע לשחק פה קפטן נבחרת של ישות אויב וזה קורה כשהעיסוק כל השבוע הוא בהרוגים ופצועים במלחמה הזו. רק בשבוע שעבר היו שני משחקים שבהם כל פעם 20 אלף איש בשני קהלים שונים שרו דיא סבע מת על התבטאות שבעבר אולי הייתה נבלעת. לצפות שתושבי הדרום שאכלו את השביעי לאוקטובר על הראש שלהם יישארו הקהל המנומס של פעם ולא יקצינו בעקבות השנה האחרונה זה לטמון את הראש בחול.

לגבי הבעיות של הארגון כגוף שאמור להוביל את הקהל, הן קיימות בהחלט ואני יכול להתחבר ללא מעט מהביקורות. מצד שני קשה לי לשמוע ביקורת על העידוד מאנשים במזרחי/מערבי או בצדדי הדרומי שלא מוכנים לפתוח את הפה בכלל. בסופו של דבר הארגון זה כמה עשרות אנשים והיציע זה אלפים, טרנר הישן והטוב תלוי בסוף באלפים איך שלא תסובבו את זה
יודע מה,זה לא משנה באיזה מקום הוא במדינה.
הוא הרבה יותר גזען ממה שהוא היה.
השביעי באוקטובר זה לא סיבה לנרמל שירת 'מוות לערבים', ואנחנו לא רחוקים משם.
עיסוק אובססיבי בקללות, באווירה אלימה, בדברים שאת האדם הממוצע שגילו מעל 23 פשוט דוחים.
ארגון אוהדים צריך להתרכז בלעודד את הקבוצה שלו, ופחות בפוליטיקה והשיט שסובב אותנו ביום יום.
לצערי אמרתי את זה בעבר, שהעיסוק העליון בכל המסביב ורק בסוף בהפועל ב"ש, גורם לי לחשוב שהארגון הזה אוהד את עצמו והרבה אחכ את הקבוצה.

אני יושב בדרומי קבוע, אני לא חושב שאם אתה מעודד או לא זה רלוונטי לביקורת.
כשיש לך סלידה מהגוף שאמור להוביל את הקהל, אז זה מורגש.
ובטרנר זה מאוד מורגש. עובדה שהם הגיעו, ולא היה שום שינוי באווירה.
ועד שהגיעו, גם יצאו ל10 דק ואפילו את האפשרות לייצר אנרגיה בהתחלה כיבו. כאילו שזה מזיז לגורם כלשהו ה10 דק האלה שהם בחוץ, ממש מתרגשים מזה.

לצערי אני לא רואה את זה משתנה, זה רק ילך ויהיה יותר גרוע.
עובדתית הארגון בעונה הזו הרבה יותר פגע בקבוצה מאשר עזר לה, הרבה יותר הרחיק את עצמו מהקהל הרחב מאשר קירב.
האם זה גורם למישהו שם לעשות חושבים?
אני בטוח מאוד שלא.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

ברוכים הבאים לעונה!
ככה כיף לראות ולשמוע אותם.

חבל שדווקא במזרחי אכזבו עם שריקות בוז והוספת חרדה ולחץ לקבוצה בדקות הסיום כשהתוצאה 2-1.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

הודעת הארגון:
״שבת אדומה!
אוהדים יקרים,
אנחנו ערים לקולות ופתוחים להערות והצעות שיפור.
אפשר לדבר עד מחר, אבל צריך להתחיל בעשייה, ולכן -
בשבת הקרובה ניפגש כולנו בפארק נירים בשעה 13:00, כדי לחגוג שבת אדומה, להתגבש ולהתחיל מהפכת עידוד בקהל.

מה מחכה לכם?

- עמדות מתנפחים לילדים
- תחרויות עם פרסים
- עמדות מוצרים חדשים
- צעדה אדומה לטרנר
* עוד הפתעות מרגשות

אירוע אדום לכל המשפחה שיתחיל מסורת חדשה לפני משחקים בטרנר.
מסורת שתאחד את כולנו תחת מטרה אחת - להיות משפחה אחת ולדחוף את הקבוצה שלנו כמו שאנחנו יודעים.
אנו קוראים לכל הקהל, מכל היציעים להגיע לכבד ולעשות מאמץ כדי לנכוח בנקודת ציון חשובה בעונה הגדולה שאנחנו עוברים.
הגיע הזמן לחזור לימים היפים.
יאללה הפועל! קדימה באר שבע!
שאנחנו ביחד אף אחד לא יכול עלינו״

מבורך, אולי מישהו יצליח להחזיר אותם להתעסק 100% בהפועל ב״ש, מספיק עם הקללות כל משחק, הרכש הכי טוב של הקבוצה בינואר יהיה להחזיר את טרנר לעוצמות שייחודיות רק לו.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אתמול מגד פ"ת היה עידוד מעולה. האצטדיון היה חשמל, בחירת שירים נכונה ומקפיצה והרבה מהגול בזכות ההתעוררות של הקהל כמה דקות קודם.

השלטים לחטופים והשירה להם לפני תחילת המשחק טופ של הטופ.

שלח תגובה