מיכאל אוחנה
Re: מיכאל אוחנה
חחח איזה התנצלות תגידו לי?
הוא מביים פציעה כדי לא לשחק מול מכבי. לא ממש אכפת לו לשבת עד סוף העונה ביציע, זה ישרת את האינטרס שלו.
הוא מביים פציעה כדי לא לשחק מול מכבי. לא ממש אכפת לו לשבת עד סוף העונה ביציע, זה ישרת את האינטרס שלו.
שיזהר לא לשבת ביציע עד סוף החוזה 150 זה גרושים לאומת ה 500 אלף של העציץ השניCrazyRed7 כתב:חחח איזה התנצלות תגידו לי?
לזה בדיוק התכוונתי.אדום זקן כתב: כשזה לא קרה,כל הסבר או התנצלות יהיה מאולץ וייעשה רק על מנת לשרת את האינטרס שאומר:"לפחות נשחק עד סוף שנה ובסוף שנה ננסה שוב".
גם לא חושב שזה רע. כל משחקי הכבוד האלה לא עושים עלי רושם.
מעדיף שיתנצל מאולץ, יעזור לקחת כאן אליפות ואז גם לפחות ישמור על המחיר שלו, מאשר ישב ביציע עד סוף העונה ואז גם אוטומטית המחיר שלו יורד.
אתם קצת ממעיטים בערכה של בוררות.
אם שחקן לא רוצה להישאר אי אפשר להחזיק אותו בכוח.
אז ברור שלא יקבל שחרור בחינם אבל אם ימשיך להתעקש ולא ישחררו הוא יילך לבוררות והוא יקבע לו תג מחיר.
מעכשיו המועדון צריך להכין את עצמו לכך ולפעול בצעדים שיחזקו את הקייס שלנו בבוררות בכדי לקבל תג מחיר כמה שיותר גבוה.
להישאר בכוח בקבוצה עוד 3.5 שנים הוא לא יישאר.
אז ברור שלא יקבל שחרור בחינם אבל אם ימשיך להתעקש ולא ישחררו הוא יילך לבוררות והוא יקבע לו תג מחיר.
מעכשיו המועדון צריך להכין את עצמו לכך ולפעול בצעדים שיחזקו את הקייס שלנו בבוררות בכדי לקבל תג מחיר כמה שיותר גבוה.
זה חלק מהמטרה שלשמה רשמתי את מה שרשמתי.oranu כתב:אתם קצת ממעיטים בערכה של בוררות.
אני איתך אחי, זאת הגישה שצריכים לדבוק בה.izguy83 כתב: זה חלק מהמטרה שלשמה רשמתי את מה שרשמתי.
בכר : ביום ראשון תדעו מה קורה אוחנה.
רוצים לדעת היום
רוצים לדעת היום
- The red one
איך המוטו של המועדון בנוגע לדברים האלה? "יכולים לרצות"azb852 כתב:בכר : ביום ראשון תדעו מה קורה אוחנה.
רוצים לדעת היום
מה כבר יכול להיות? נגמר החלון, יהפוך להיות ה-BFF של קואנקה ביציע.
כמו שראינו מי זו הפועל באר שבע האמיתית ביום ראשון מול הפועל חיפהazb852 כתב:בכר : ביום ראשון תדעו מה קורה אוחנה.
רוצים לדעת היום
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- ForeverRed
הוא התכוון לאם יהיה בסגל או לא.
שום דבר מעבר.
שום דבר מעבר.
שיחקנו טוב מאוד באותו משחק למרות שלא ניצחנו.ניב כתב: כמו שראינו מי זו הפועל באר שבע האמיתית ביום ראשון מול הפועל חיפה
הפועל באר שבע האמיתית זה לנצחoranu כתב: שיחקנו טוב מאוד באותו משחק למרות שלא ניצחנו.

"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
היה ברור שיישאל על אוחנה
והיה ברור שירכז את כל התודעה ליום ראשון
לגבי מצבו של אוחנה אני אספוילר לך, עד ראשון הדבר החדש היחידי הוא שאפשר לצרף אותו לרשימת ההתחילו איתנו את העונה וכבר לא. בכיכובם של זריהן גאדיר קוואנה צדק ויטור וברדה ומצטער אם שכחתי מישהו
בקיצור, הוא מחוץ לתמונה לזמן הקרוב
והיה ברור שירכז את כל התודעה ליום ראשון
לגבי מצבו של אוחנה אני אספוילר לך, עד ראשון הדבר החדש היחידי הוא שאפשר לצרף אותו לרשימת ההתחילו איתנו את העונה וכבר לא. בכיכובם של זריהן גאדיר קוואנה צדק ויטור וברדה ומצטער אם שכחתי מישהו
בקיצור, הוא מחוץ לתמונה לזמן הקרוב