אלונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: אלונה

שליחה על ידי dor69 »

4 לב אדום כתב:
01 יוני 2024, 23:25
לא הבנת אותי .
לא התלוננתי על זה או העברתי ביקורת .
אמרתי שזה מה שיש ועם זה נתמודד .
אי אפשר להגיד כל התארים בשביל הציפיות שימכרו מנויים ותקציב שלישי בשביל לתרץ את הפער מהמציאות, זה לא עובד ככה.
לפחות עכשיו היא כתבה את זה שחור על גבי לבן בקולה ולא בקול פרימור או ברדה. כל עונה שלנו מרגע זה תישפט ביחס לאליפות או לא, עד שהיא תהיה כנה

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

Melikson24 כתב:
01 יוני 2024, 23:26
אני חושב שיש הבדל בין לכוון ולשאוף להתמודד על אליפות
לבין ציפייה לזכות באליפות(כמו מכבי חיפה ומכבי תל אביב לדוגמא)

הרי אם המטרה תמיד תהיה מקום שלישי כי התקציב של היריבות גבוה משמעותית אז בשביל מה לה להעמיד 60 מיליון תקציב?אפשר גם ב40 לקחת כרטיס לאירופה.
כן, בשביל שנתמודד על אליפות צריך סרייה של החלטות מוצלחות, פגיעה בזרים וכימיה קבוצתית, אבל זה לא משהו לא בלתי אפשרי.

במובן הזה היא קצת צודקת אבל אני לא חושב שברדה טען באיזשהו שלב משהו אחר.
הראיון שלו אחרי הגמר היה תבוסתני. לא ווינרי, לא מתאים לו.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yakar כתב:
01 יוני 2024, 23:32
הראיון שלו אחרי הגמר היה תבוסתני. לא ווינרי, לא מתאים לו.
היו שם כמה אמירות מבזות בהחלט, מזה אי אפשר לברוח

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

dor69 כתב:
01 יוני 2024, 23:31
אי אפשר להגיד כל התארים בשביל הציפיות שימכרו מנויים ותקציב שלישי בשביל לתרץ את הפער מהמציאות, זה לא עובד ככה.
לפחות עכשיו היא כתבה את זה שחור על גבי לבן בקולה ולא בקול פרימור או ברדה. כל עונה שלנו מרגע זה תישפט ביחס לאליפות או לא, עד שהיא תהיה כנה
אז אתה בעצם אומר שאין שום ערך לעבודה של קיץ שלם , רצון להיות הכי טוב , להשקיע את מה שאתה חושב שיהיה טוב ( וזה מה שקרה בקיץ האחרון שיצאנו עם סגל סגור למחנה בחו"ל וכולם פה אוננו על זה ) כי לא מביאים אליפות ?
אליפות - הידד
לא אליפות - פח ?
אתה לא מאמין לה ? סבבה זה שלך . למה אתה מחדש מנוי אם אתה מרגיש מרומה ?
השקעה לא מבטיחה הצלחה . נוכחנו לדעת את זה יותר מידי טוב העונה . זה לא אומר שלא ניסו ולא השקיעו ולא רצו .
מתבלבלים פה .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

4 לב אדום כתב:
01 יוני 2024, 23:19
בסוף אתה תלמד שלהציב מטרות וציפיות זו מצויינות .
מצויינות לעשות הכי טוב במסגרת מה שיש .
לא בתנאים של תגדילי לי תקציב
לא בתנאי ששחקן עולה 2 מיליון יורו אז הוא "שווה"
לא בתנאי ששחקן דורש 650 אלף יורו שכר אז הוא "שווה"
במסגרת מה שיש .
ומה שיש זה מספיק מכובד .
זה מה שהבעלים שלך מוכנה להשקיע .
הציפיות וההישגיות לא קשורים בשום צורה לתקציב .
הם קשורים לרצון ולרוח גם אם אין לך את התקציב הכי גדול , בסיס מנויים הכי גדול , בעלים הכי עשיר .
וכן , אלונה לא מושלמת .
תגיד - אם אתה היית הבעלים ובתחילת עונה המאמן שלך אומר שקיבל כל מה שרצה , יש תחרות על כל עמדה ובאר שבע רוצה את כל התארים ואז בסוף עונה אומר : השגנו את המטרה - אירופה . מה היית עושה ?
צפריר, אני לא אוהב שקרים.
לא צריך שימכרו לי ציפיות שאחרי זה מייצרים לחץ ומרסקים את הקבוצה כי אין להם תמיכה במציאות.
בטח כשיש סיבה שמספרים את השקרים וזה למנוע ביקורת, למכור מנויים ולשמור על המותג.

לא מופתע מהתגובות כאן. הרבה אוהדים שלנו חיכו לתירוצים, חיכו למשהו שיוכלו להיאחז בו כדי להצדיק את הניהול שלה בשנים האחרונות וכמובן את ההתנהלות מול אליניב.
חלק מפחד שתעזוב ונחזור לימים של וסרמיל עם אלי זינו (למרות שוסרמיל כבר לא קיים והמסע שעשינו עם אלונה שידרג לא רק את המעמד הציבורי שלה אלא גם את המעמד והמיתוג שלנו ואנחנו כבר לא אותה הפועל באר שבע שמשחקת בוסרמיל).
חלק גם כי הם מעדיפים להאמין באשליה שמדובר באותה אלונה של עונות האליפות, ושהנה זה חוזר, מאשר להתמודד עם העובדה שאנחנו כבר שנים לא שם.

אני תמיד מתסכל על המציאות, ואת הדברים אני כותב כבר שנים ומקבל עליהם ביקורת כבר שנים למרות שבסוף את המציאות אי אפשר לשקר, ושגם אם היא תגיד מאה פעם שהיא רוצה ומצפה לאליפות ברור שזה רק כלפי חוץ ושהמציאות לא קרובה לזה.
אני חייתי בשלום עם אלונה כי אני מעדיף את המוכר על הלא מוכר, מעדיף להיות קבוצת צמרת שמגיעה לאירופה ואולי תגנוב תואר על פני החוסר ודאות.
אבל ההתנהלות שלה בשנים האחרונות ביחד עם המקרה האחרון עם אליניב והדרך שפוטר מתחילים להעלות אצלי סימני שאלה קשים לגבי ההמשך והעתיד שצפוי לנו, כי לפני חזרת אליניב למועדון גם נאבקנו נגד הירידה עם תקציב עודף על פני רוב הליגה.

בכל מקרה, אני לא מתכוון לשקר לעצמי ולייצר לעצמי מציאות אחרת כמו אחרים כאן, לא עוברים מאליניב ברדה למאמנים שיש היום בשוק כי רוצים לזכות באליפות, לא קובעים רף משכורות של 315 אלף דולר כי רוצים לזכות באליפות, וכן הלאה וכן הלאה.
הבעיה הכי גדולה שהפחד והאשליה כאן כל כך גדולים, שאין ביקורת בונה ולכן הניהול שלה לא משתנה ואנחנו חוזרים על אותם טעויות, רק התירוצים שממציאים בשבילה משתנים...

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Sir Alex Ferguson כתב:
01 יוני 2024, 23:41
לא צריך שימכרו לי ציפיות שאחרי זה מייצרים לחץ ומרסקים את הקבוצה כי אין להם תמיכה במציאות.

לא מופתע מהתגובות כאן. הרבה אוהדים שלנו חיכו לתירוצים, חיכו למשהו שיוכלו להיאחז בו כדי להצדיק את הניהול שלה בשנים האחרונות וכמובן את ההתנהלות מול אליניב.
חלק מפחד שתעזוב ונחזור לימים של וסרמיל עם אלי זינו (למרות שוסרמיל כבר לא קיים והמסע שעשינו עם אלונה שידרג לא רק את המעמד הציבורי שלה אלא גם את המעמד והמיתוג שלנו ואנחנו כבר לא אותה הפועל באר שבע שמשחקת בוסרמיל).
חלק גם כי הם מעדיפים להאמין באשליה שמדובר באותה אלונה של עונות האליפות, ושהנה זה חוזר, מאשר להתמודד עם העובדה שאנחנו כבר שנים לא שם.

אני תמיד מתסכל על המציאות, ואת הדברים אני כותב כבר שנים ומקבל עליהם ביקורת כבר שנים למרות שבסוף את המציאות אי אפשר לשקר, ושגם אם היא תגיד מאה פעם שהיא רוצה ומצפה לאליפות ברור שזה רק כלפי חוץ ושהמציאות לא קרובה לזה.
אני חייתי בשלום עם אלונה כי אני מעדיף את המוכר על הלא מוכר, מעדיף להיות קבוצת צמרת שמגיעה לאירופה ואולי תגנוב תואר על פני החוסר ודאות.
אבל ההתנהלות שלה בשנים האחרונות ביחד עם המקרה האחרון עם אליניב והדרך שפוטר מתחילים להעלות אצלי סימני שאלה קשים לגבי ההמשך והעתיד שצפוי לנו, כי לפני חזרת אליניב למועדון גם נאבקנו נגד הירידה עם תקציב עודף על פני רוב הליגה.

בכל מקרה, אני לא מתכוון לשקר לעצמי ולייצר לעצמי מציאות אחרת כמו אחרים כאן, לא עוברים מאליניב ברדה למאמנים שיש היום בשוק כי רוצים לזכות באליפות, לא קובעים רף משכורות של 315 אלף דולר כי רוצים לזכות באליפות, וכן הלאה וכן הלאה.
הבעיה הכי גדולה שהפחד והאשליה כאן כל כך גדולים, שאין ביקורת בונה ולכן הניהול שלה לא משתנה ואנחנו חוזרים על אותם טעויות, רק התירוצים שממציאים בשבילה משתנים...
זאת הסחורה חבר. אפשר ורצוי לבקר אבל להיות גם ריאליים.
מה מחכה שם בחוץ? משה חוגג?
אתם לוקחים כמובן מאליו שיש פה בעלים ששופך מליונים כל שנה, לא מוכר שחקנים ליריבות הישירות שלנו לתארים וקבוצה נקיה מחובות.
לא צריך ללכת רחוק ממש פה ליד יש את הפועל וביתר.

סמל אישי של משתמש
MELI
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MELI »

Sir Alex Ferguson כתב:
01 יוני 2024, 23:41

אנחנו בחזיקים באותה דעה.
אבל תרשה לי לומר לך, שאתה סותר את עצמך.

״אנחנו לא הפועל באר שבע של וסרמיל אנחנו כבר משהו אחר בזכות אלונה ואנחנו לא נהיה אותו דבר אחרי ברדה״

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

MELI כתב:
02 יוני 2024, 00:13
אנחנו בחזיקים באותה דעה.
אבל תרשה לי לומר לך, שאתה סותר את עצמך.

״אנחנו לא הפועל באר שבע של וסרמיל אנחנו כבר משהו אחר בזכות אלונה ואנחנו לא נהיה אותו דבר אחרי ברדה״
העזיבה של ברדה והדרך שעזב היא סמל לתהליך שעובר עלינו בשנים האחרונות.
היא גם לא שיחררה עכשיו אלישע בשביל בכר.
ואל תשכח שיש הרבה אפור בין שחור ולבן, הרבה שוכחים אבל אני זוכר את הביקורת שקיבלה עד לחזרה של ברדה, ביקורת שהרבה אוהדים אמרו שהיא טובה מזינו אבל עדין מאוד בינונית ולא הישגית עד שאליניב חזר…
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
MELI
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MELI »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 יוני 2024, 00:22
העזיבה של ברדה והדרך שעזב היא סמל לתהליך שעובר עלינו בשנים האחרונות.
היא גם לא שיחררה עכשיו אלישע בשביל בכר.
ואל תשכח שיש הרבה אפור בין שחור ולבן, הרבה שוכחים אבל אני זוכר את הביקורת שקיבלה עד לחזרה של ברדה, ביקורת שהרבה אוהדים אמרו שהיא טובה מזינו אבל עדין מאוד בינונית ולא הישגית עד שאליניב חזר…
אלישע בשביל בכר?
במה בכר היה טוב מאלישע באותה תקופה?
מי ידע שהוא יהיה הצלחה מסחררת ?

הרבה הרימו גבה במינוי שלו

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ForeverRed כתב:
01 יוני 2024, 10:11
״הגרסה שלה״.
כאילו שמשהו יכול להצדיק את ההתנהלות הזאת.
את הספינים שלה אנחנו כבר מכירים. תחרטט איזה חרטוט שאליניב הציב תנאים, שהוא לא רצה להוציא הודעה משותפת ושלא הייתה ברירה אלא להיפרד בצורה קרה.
אתם תשתו את זה בשקיקה כיאה לחברי הכת הסוגדים והמונעים מפחד שאתם.
.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

MELI כתב:
02 יוני 2024, 00:30
אלישע בשביל בכר?
במה בכר היה טוב מאלישע באותה תקופה?
מי ידע שהוא יהיה הצלחה מסחררת ?

הרבה הרימו גבה במינוי שלו
הייתה נקודה שהיה ברור שאלישע לא יקדם לשום מקום מעבר למרות שעשה עונות מדהימות בסטנדרטים של אז. היא הביאה את בכר שהיה מינוי שנוי במחלוקת אמנם (אני עצמי חשבתי שלא מתאים והתבדיתי) אבל גיבתה את המינוי הזה במספיק כלים להשגת המטרה, קרי בחיזוק מאסיבי של הסגל - הבאת בקיץ הזה ארבעה שחקנים יקרים להרכב שממילא שפע באיכות כתוצאה ממדיניות ארוכת טווח שהלכה תדיר על השחקנים הכי טובים בשוק החל מאליניב ברדה עצמו אי שם בקיץ 2013. לפני שידעו מה זה אירופה, לפני שידעו מה זה תארים, לפני שידעו מה זה טרנר מלא. מטרה אחת מול העיניים בלי תנאים.

אם הפיטורים של ברדה היו קורים באווירה דומה לא הייתה התנגדות משמעותית אם בכלל, חותם לך על זה. ואם הייתה אני אישית הייתי נלחם בכל אחד כזה ששם את ברדה מעל המועדון בדיוק כמו שהיום אני נגד הגישה שאלונה מעל המועדון.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

השנקל שלי על הודעת אלונה:

1. התדמית היא עדיין הדבר הכי חשוב לה.
2. היא בלחץ מתגובת הקהל.
3. הודעת התנערות מאחריות. זריקת אשמה. היא בכלל נקלעה לסיטואציה במקרה. זלזול באינטליגנציה.
4. הופתעתי מגודל ההשקעה שלה. יחד עם זאת, לזרוק גיבוב של מספרים ללא קונטרסט מספר רק תמונה חלקית והמניע ברור לכל מי שעיניו בראשו.
5. בהיעדר קוף שיעשה זאת עבורה, מצהירה בעצמה על ריצה לכל התארים ובכך גוזרת גם את גורל המאמן הבא. איפה כל אלה שהכחישו שההנחיה הזו מגיעה ממנה?
6. לא קיבלנו שום הבהרה אותנטית לגבי למה ברדה פוטר, איך הגענו למצב הזה, מה ישתנה בעתיד על מנת שלא נשרוף חלק משמעותי מהתקציב על פיצויים לשחקנים כושלים, איך מצמצמים פערים מהגדולות או מה בעצם האסטרטגיה של הפועל באר שבע.
7. מביעה מחויבות לתת את כל כולה למען המועדון.
8. חבל שצריך לקרות מגה זעזוע כדי לקבל התייחסות מהגברת. זה צריך לקרות הרבה יותר.

שורה תחתונה, יצאה הודעה. אתם יכולים לחזור לשגרה.
בכלל לא משנה מה נאמר. רובכם רק חיפשתם משהו להיאחז בו.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

ForeverRed כתב:
02 יוני 2024, 01:17
השנקל שלי על הודעת אלונה:

1. התדמית היא עדיין הדבר הכי חשוב לה.
2. היא בלחץ מתגובת הקהל.
3. הודעת התנערות מאחריות. זריקת אשמה. היא בכלל נקלעה לסיטואציה במקרה. זלזול באינטליגנציה.
4. הופתעתי מגודל ההשקעה שלה. יחד עם זאת, לזרוק גיבוב של מספרים ללא קונטרסט מספר רק תמונה חלקית והמניע ברור לכל מי שעיניו בראשו.
5. בהיעדר קוף שיעשה זאת עבורה, מצהירה בעצמה על ריצה לכל התארים ובכך גוזרת גם את גורל המאמן הבא. איפה כל אלה שהכחישו שההנחיה הזו מגיעה ממנה?
6. לא קיבלנו שום הבהרה אותנטית לגבי למה ברדה פוטר, איך הגענו למצב הזה, מה ישתנה בעתיד על מנת שלא נשרוף חלק משמעותי מהתקציב על פיצויים לשחקנים כושלים, איך מצמצמים פערים מהגדולות או מה בעצם האסטרטגיה של הפועל באר שבע.
7. מביעה מחויבות לתת את כל כולה למען המועדון.
8. חבל שצריך לקרות מגה זעזוע כדי לקבל התייחסות מהגברת. זה צריך לקרות הרבה יותר.

שורה תחתונה, יצאה הודעה. אתם יכולים לחזור לשגרה.
בכלל לא משנה מה נאמר. רובכם רק חיפשתם משהו להיאחז בו.
אתה תקוע באותן מנטרות ויורה לכל מקום חוץ מהמטרה :
אענה לך אחד אחד -

1.מה זה מעניין אותך ? תסתכל על הקבוצה
2. היא 17 שנה בלחץ וממשיכה לבחור בלחץ
3. על מי זרקה אחריות ואשמה ? בסך הכל הסבירה את עצמה
4. רק אתה הופתעת כי עצמת עיניים וכי כבר החלטת מראש שאתה לא מאמין לה לא משנה מה היא תגיד
5. היא שואפת למצויינות ומעמידה את התקציב הכי טוב שהיא יכולה וכן , היא מודיעה למאמן הבא למה היא מצפה . גוזרת את גורל המאמן הבא ? מי שלא יכול לעמוד בציפיות שלא יגיע .
6. זו לא הייתה מטרת ההודעה . יש עוד מיליון שאלות שאפשר לשאול אותה וזה מתאים לפודקאסט או שיחה .
7. כמו שצריך - ככה מתנהג ראש מערכת . כל משפט אחר יוביל להקרסת המועדון
8. הסבירו לך למה זה קרה איך שזה קרה . גם אני לא אוהב את זה ובטוח שזה יתוקן .

שורה תחתונה - אתה אומר שבכלל לא משנה מה נאמר אבל מתייחס בפירוט רב למה שהיא אמרה . תחליט .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

לגבי ה״גוזרת את גורל המאמן הבא״, נכון שהיא מעמידה ציפיות למצויינות וללכת על כל התארים אך נראה לי שזה צריך להיות די ברור וידוע שגם אם לא יקח אליפות הוא לא יפוטר בגלל זה.

אם ישחק כדורגל קשה לצפייה, יחמיץ הזדמנות גדולה לתואר כמו הגביע האחרון, יודח מאירופה מול קבוצה זניחה... אז סביר להניח שהשם שלו יעלה על הגריל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ReDo כתב:
01 יוני 2024, 23:59
זאת הסחורה חבר. אפשר ורצוי לבקר אבל להיות גם ריאליים.
מה מחכה שם בחוץ? משה חוגג?
אתם לוקחים כמובן מאליו שיש פה בעלים ששופך מליונים כל שנה, לא מוכר שחקנים ליריבות הישירות שלנו לתארים וקבוצה נקיה מחובות.
לא צריך ללכת רחוק ממש פה ליד יש את הפועל וביתר.
לא לוקח כמובן מאליו אלא מסתכל לעתיד.
זה לא רק השינוי בגישה, העניין הוא אפס חזון. היא בונה קבוצות ולא מועדון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה