קינגס קאנגווה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: קינגס קאנגווה

שליחה על ידי שיש »

Sir Alex Ferguson כתב:
19 יולי 2026, 21:37
אני חושב שהכספים מאירופה יכולים להיות מאוד משמעותיים למועדון.
הייתי חושב גם על מתווה כמו עם טוני בזמנו, להציע לקינגס בונוס כספי יפה אם עושים שלב בתים ואפילו עוד בונוס אם עושים בתים באלופות.
אולי האתגר היחיד שיכול להשאיר אותי זה צ' מפיונס אבל זה קלוש קלוש , בטח אח כבר קיבל הצעה מקבוצה שיש לה סיכוי גבוה יותר

מסכים שחייבים לקחת את עניין אירופה כמאסט למועדון הזה , הרי כל שנה אנחנו לפחות בקונפרנס אז חייבים להתחיל להרוויח מזה

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

yossi כתב:
19 יולי 2026, 21:33
כשאתה בא לקנות שחקן מלוזון או ג'קי אתה יודע שתשלם יותר מאשר מהפועל ירושלים או הפועל פ"ת.
למה, כי ככה עסקאות עבר. כי היו להם כבר את העסקאות שקבעו את הרף.

לנו עדיין לא הייתה כזו. סבע לסין, אבל זה לא כזה נחשב.
קינגס בהחלט צריך להיות הראשון שיעמיד את רף אזור ה5. אחרי שזה יקרה, גם השחקן הבא, נניח ויקטור, גם אם יהיה פחות טוב אף אחד לא יחשוב על פחות מ4.
צריך את הראשון, בזה מסכים שאסור להתפשר.
בדיוק
צריך להניע את הגלגל הזה
הלוואי שיתעקשו פה על 5 לפחות אבל לא יקרה כמו שכתבו פה, אולי נתנו מילה ובטח שמו תג מחיר מגוחך

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

שיש כתב:
19 יולי 2026, 21:42
אולי האתגר היחיד שיכול להשאיר אותי זה צ' מפיונס אבל זה קלוש קלוש , בטח אח כבר קיבל הצעה מקבוצה שיש לה סיכוי גבוה יותר

מסכים שחייבים לקחת את עניין אירופה כמאסט למועדון הזה , הרי כל שנה אנחנו לפחות בקונפרנס אז חייבים להתחיל להרוויח מזה

עלייה לבתים בליגת האלופות מרגיש קלוש (לפחות כרגע, לפני ההגרלה) בעיקר בגללנו.
את האיסלנדים אנחנו כמובן יכולים לעבור.
וגם בהמשך, כמובן שאפשר לקבל הגרלה לא עבירה, אבל אפשר גם לקבל את בריטסלבה למשל, שטובה מאיתנו אבל לא מדובר על קבוצה לא עבירה, ואז אם עוברים אותה ״גונבים״ לה את הדירוג בפלייאוף.
אבל בשביל זה צריך להגיע מוכנים הרבה יותר מבחינת הסגל, ולא יודע אם זה יקרה.
בכל מקרה, להציע לקינגס בונוס יפה על עלייה לבתים לא עולה כסף. רק אם זה קורה זה עולה כסף, ואז כמובן זה מינורי לעומת ההכנסות שיכנסו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

מועדון כדורגל שמחזיק מעצמו גדול מבין את מקומו ויודע לשחרר ולהתקדם הלאה,שום שחקן גדול ככל שיהיה לא גדול יותר מהמועדון.
ב15 שנים האחרונות נבנתה כאן אימפריה שמוכיחה את זה בכל שנה ושנה ועדיין יש כאן אנשים שמפקפקים כל פעם מחדש ביכולות הניהול של המועדון.
זאת מנטליות של לוזרים ולא שום דבר אחר, זורקים כאן מספרים הזויים ונותנים עצות שאם היו מאמצים אותם מועדון הפועל ב״ש מזמן היה בפשיטת רגל וזאת לא סיסמא כי ככה בדיוק עבדו מועדונים כמו הפועל תא וביתר י״ם שהביאה אותם לעברי פי פחת.
שורה תחתונה היא שאנחנו מבינים איך הדפוס של אלונה עובד,המבחן יהיה בלהביא מחליף ראוי,יצליח או לא זה כבר תלוי הרבה באופי השחקן שיביאו אם ובמידה קינגס יימכר.
מעבר לזה יש ביקורת שאני בהחלט מסכים איתה וכן בלם ומגן שמאלי היו צריכים לנחות כאן מזמן וחבל שזה לא קרה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

בואו נעמיד דברים על דיוקם.
באר שבע הייתה ״אימפריה״ למשך שלוש שנים, וחזרה להיות כזאת לפני שנתיים.
בין לבין חלפו 8 שנים בהן הייתה קבוצה גדולה ולפעמים פחות אבל לא כזאת שבאמת מאיימת על הצלחת.
לשם היא תחזור אם לא תדע לשמור על הכוכבים שלה ולייצר המשכיות.
שם הייתה גם נשארת לולא אותו קיץ לפני שנתיים שבו כל הכוכבים הסתדרו, ושאם לא היה קורה אנשים היו מדברים אחרת.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

הפועל בש היא אימפריה,התארים שלה,ההשתפפות הקבועה באירופה והמיקומים שלה בליגה הם ההוכחה וזה שני רק למכבי תא.
הפועל בש מתנהלת בהתאם לתקציב שלה הכי טוב בליגה ולא רק בהתאם לתקציב שלה אלה ביחס ליריבותיה.
ניהול קבוצת כדורגל הוא כמו ניהול עסק לכל דבר ועניין,אתה מנהל אותו עפי מה שאתה יודע שייכנס ולא על בסיס מה שאתה חושב או מפנטז.
בעל בית רציני יושב עם הרואה חשבון שלו כבר בחודש אפריל מאי וקובע כמה הוא יכול להכניס למערכת ובהתאם לזה קובע את התקציב,מה שנכנס שלא במסגרת התקציב הוא בונוס וככה צריך להתייחס אליו ושהוא נכנס אפשר להתחיל ולעשות דברים נוספים שפינטזת.
ככה עובד מועדון חפץ חיים וכזה שרוצה להמשיך ולהיות פקטור.
מעבר לזה תפקיד הבעלים הוא גם לייצב מערכת,לשמור על גבולות גזרה ולא ליצור מרמור בחדר ההלבשה שמפרק את המועדון.
אם הפועל בש הייתה מביאה הכנסות כמו הגדולות יש מצב שהייתי מסכים עם הביקורת,כל עוד זה לא קורה אין לנו על מה לבקר כי במגבלות שלו הוא מביא את המקסימום.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Red Tiger כתב:
19 יולי 2026, 22:50
הפועל בש היא אימפריה,התארים שלה,ההשתפפות הקבועה באירופה והמיקומים שלה בליגה הם ההוכחה וזה שני רק למכבי תא.
הפועל בש מתנהלת בהתאם לתקציב שלה הכי טוב בליגה ולא רק בהתאם לתקציב שלה אלה ביחס ליריבותיה.
ניהול קבוצת כדורגל הוא כמו ניהול עסק לכל דבר ועניין,אתה מנהל אותו עפי מה שאתה יודע שייכנס ולא על בסיס מה שאתה חושב או מפנטז.
בעל בית רציני יושב עם הרואה חשבון שלו כבר בחודש אפריל מאי וקובע כמה הוא יכול להכניס למערכת ובהתאם לזה קובע את התקציב,מה שנכנס שלא במסגרת התקציב הוא בונוס וככה צריך להתייחס אליו ושהוא נכנס אפשר להתחיל ולעשות דברים נוספים שפינטזת.
ככה עובד מועדון חפץ חיים וכזה שרוצה להמשיך ולהיות פקטור.
מעבר לזה תפקיד הבעלים הוא גם לייצב מערכת,לשמור על גבולות גזרה ולא ליצור מרמור בחדר ההלבשה שמפרק את המועדון.
אם הפועל בש הייתה מביאה הכנסות כמו הגדולות יש מצב שהייתי מסכים עם הביקורת,כל עוד זה לא קורה אין לנו על מה לבקר כי במגבלות שלו הוא מביא את המקסימום.

אם תעשה שלב בתים באירופה (ובשביל זה אתה חייב את קינגס) אז אולי כן תייצר הכנסות ״כמו הגדולות״ (אל תשכח שגם אין לך את ההוצאות שלהם. שלב בתים באירופה מסדר אותך תקציבית לכל השנה. בטח שלב בתים באלופות).

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

Sir Alex Ferguson כתב:
19 יולי 2026, 23:00
אם תעשה שלב בתים באירופה (ובשביל זה אתה חייב את קינגס) אז אולי כן תייצר הכנסות ״כמו הגדולות״ (אל תשכח שגם אין לך את ההוצאות שלהם. שלב בתים באירופה מסדר אותך תקציבית לכל השנה. בטח שלב בתים באלופות).
חד משמעי,זה מה שאני אומר.
שלב בתים משדרג אותך ונותן לך אוויר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Red Tiger כתב:
19 יולי 2026, 23:04
חד משמעי,זה מה שאני אומר.
שלב בתים משדרג אותך ונותן לך אוויר
אז אולי משתלם להציע לקינגס בונוס יפה אם נשאר ועושים שלב בתים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

הדיווחים האחרונים מדברים על כך שלא נגיע לדילמה הזאת.
היוונים לוחצים לסגור את העסקה עוד לפני המשחק.
מובן מבחינתם.
מהצד שלנו צריכים לדרוש סכום גבוה פי כמה במקרה כזה.
אובדן ההכנסות עלול להיות גבוה בהרבה מהתמורה.
אני לא הייתי חותם בשום מצב על מעבר בעיתוי כזה.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

0 סיכוי שאני משחרר אותו לפני שמסיימים את המוקדמות. זו פגיעה מקצועית שעשויה להשאיר אותנו בחוץ ולהפסד כלכלי עצום.

אני לא אתפלא אם אלונה תסכים לתת לו את השכר שאאק מציעה בשביל להישאר.
לצערי גם אם יקרה לתחושתי הוא עדיין ידחוף לעזיבה. מיצוי מקצועי לפעמים משמעותי מכסף.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

אני לא רואה מצב שאלונה משחררת אותו דקה לפני צמד משחקים שיכול לתת בוסט כלכלי אדיר למועדון

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

Sir Alex Ferguson כתב:
19 יולי 2026, 23:18
אז אולי משתלם להציע לקינגס בונוס יפה אם נשאר ועושים שלב בתים.
יכול להיות שעשו את זה,אין לדעת.
אני רק אומר שלאור ההתנהלות של אלונה בשנים האחרונות זה יקרה רק אם היא תדע בוודאות שהבטחנו שלב בתים.
בקיצור,כל הלחץ על קוזוך חחח

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב:
19 יולי 2026, 23:19
הדיווחים האחרונים מדברים על כך שלא נגיע לדילמה הזאת.
היוונים לוחצים לסגור את העסקה עוד לפני המשחק.
מובן מבחינתם.
מהצד שלנו צריכים לדרוש סכום גבוה פי כמה במקרה כזה.
אובדן ההכנסות עלול להיות גבוה בהרבה מהתמורה.
אני לא הייתי חותם בשום מצב על מעבר בעיתוי כזה.

לפי מה שאני שומע, הסיבה שהוציאו סכום משמעותי על יהושע הקיץ היה כי בצוות המקצועי מאמינים שהוא יוכל להחליף את קינגס/לוקאס אם ימכר.
אולי יביאו עוד שחקן אם קינגס ימכר, אבל כן מאמינים ביכולת של יהושע לשחק בהרכב, בניגוד לשי אליאס בעונה הקודמת…

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Sir Alex Ferguson כתב:
19 יולי 2026, 23:25
לפי מה שאני שומע, הסיבה שהוציאו סכום משמעותי על יהושע הקיץ היה כי בצוות המקצועי מאמינים שהוא יוכל להחליף את קינגס/לוקאס אם ימכר.
אולי יביאו עוד שחקן אם קינגס ימכר, אבל כן מאמינים ביכולת של יהושע לשחק בהרכב, בניגוד לשי אליאס בעונה הקודמת…
הוא יכול להחליף את השרוך של הנעל שלהם, כל אחד בצד.

שלח תגובה