אמור לסיים חוזה בסוף עונה..
דור מיכה
Re: דור מיכה
הוא לא חתם לשלוש שנים?
שנתיים+אופציה.
לא ברור מה ולמי האופציה. ביכולת הזאת הוא לא ישאר בכל מקרה.
הייתי מנסה לדחוף אותו לבית"ר כבר עכשיו. קלאסי.
אם לא אז לא נורא. הוא דמות חיובית בחדר הלבשה.
לא ברור מה ולמי האופציה. ביכולת הזאת הוא לא ישאר בכל מקרה.
הייתי מנסה לדחוף אותו לבית"ר כבר עכשיו. קלאסי.
אם לא אז לא נורא. הוא דמות חיובית בחדר הלבשה.
הכל נכון ועדין, אם ספורי לא על הדשא, לא יכול להיות שמיכה לא ויוספי כן.
אין מי שיודע לשבור קווים במסירה חוץ ממנו ומספורי.
אין מי שיודע לשבור קווים במסירה חוץ ממנו ומספורי.
במה מיכה טוב מיוספי?
מיכה של 2022. לא 2019.
הוא לא מסוגל לרוץ, להיכנס למאבקים, לבעוט והמסירות שלו הן בעיקר אחורה או לשחקן הקרוב אליו.
הייתי נותן לו צ'אנס במשחקים הקרובים בליגה כי גם בשנים הטובות שלו הוא היה חלש באירופה. אם אין שיפור דרסטי אז לחשוב על מהלך שיחליף אותו לקראת סוף החלון. אי אפשר עוד עונה של יוספי-מיכה-ספורי, פשוט לא.
מיכה של 2022. לא 2019.
הוא לא מסוגל לרוץ, להיכנס למאבקים, לבעוט והמסירות שלו הן בעיקר אחורה או לשחקן הקרוב אליו.
הייתי נותן לו צ'אנס במשחקים הקרובים בליגה כי גם בשנים הטובות שלו הוא היה חלש באירופה. אם אין שיפור דרסטי אז לחשוב על מהלך שיחליף אותו לקראת סוף החלון. אי אפשר עוד עונה של יוספי-מיכה-ספורי, פשוט לא.
- ForeverRed
הוא חושב מהר, מזיז את הכדור.הפועלעולה כתב: ↑27 אוגוסט 2022, 12:40במה מיכה טוב מיוספי?
מיכה של 2022. לא 2019.
תצפה בשידור החוזר. זה מורגש.
מיכה כגופה טוב יותר מיוספיהפועלעולה כתב: ↑27 אוגוסט 2022, 12:40במה מיכה טוב מיוספי?
מיכה של 2022. לא 2019.
מיכה נבחן בטייטל כוכב ולכן הוא אכזבה עצומה ( + השערוריה )
מיוספי אין ציפיות לכלום וכל פס שלו זה בונוס
ברצינות? שמים וארץ אחי, גם כשמיכה גרוע.הפועלעולה כתב: ↑27 אוגוסט 2022, 12:40במה מיכה טוב מיוספי?
מיכה של 2022. לא 2019.
עדיין לא מיכה שמצפים אבל היה מהיותר טובים שנכנס הגיע לקבל הזיז את הכדור שהיה,על המגרש ההנעת כדור הייתה הרבה יותר טובה
היום מאמין שיפתח זה יהיה המבחן שלו
היום מאמין שיפתח זה יהיה המבחן שלו
אפשר לפרגן לו על מחצית טובה מאוד ?
- dardasmiley
המחצית הכי טובה שלו מאז שחתם אצלנו.
לא התחבא, בא לקחת, מסירות טובות.
אבל זו רק מחצית...
לא התחבא, בא לקחת, מסירות טובות.
אבל זו רק מחצית...
היה לו שטח היום
אף אחד לא הפריע לו
רוצה לראות אותו ככה גם מול קבוצות עם אמצע חזק שמצופפות.
אף אחד לא הפריע לו
רוצה לראות אותו ככה גם מול קבוצות עם אמצע חזק שמצופפות.
- red ultras
זה משחק שהוא חייב לקחת כמודל, ולייצר ממנו מומנטום. היה מצויין והזיז את הכדור בקלילות