האמת הוא צודק רק כותב את זה בצורה קצת חריפה.
ניהול קריירה גרוע ביותר של יוספי.
האמת הוא צודק רק כותב את זה בצורה קצת חריפה.
בול .דר אדום בנשמה כתב: ↑03 דצמבר 2024, 20:51כנראה שלא צריך אותו, השתן עלה לו לראש, הוא גיא בדש וחטואל למכור ולנסות להביא בלם איכותי ואולי ללכת על אצילי ישראלי אחר שיכול לשדרג
Melikson24 כתב: ↑03 דצמבר 2024, 21:01האמת הוא צודק רק כותב את זה בצורה קצת חריפה.
ניהול קריירה גרוע ביותר של יוספי.
עזוב אותך, לצייר את זה כ"החליט לצאת לחו"ל" זה לרמות את הסיטואציה.אורי אדום בנשמה כתב: ↑03 דצמבר 2024, 21:38לא פוסל שהצעד שלו שגוי מקצועית, את זה רק הזמן יוכיח, רק שלשפוט מההיבט ה'ערכי' שחקן שהחליט לצאת לחו''ל?
באבוה קשור, אתה מזכיר לי את עצמי לפני 25 שנה בערך
Melikson24 כתב: ↑03 דצמבר 2024, 21:52עזוב אותך, לצייר את זה כ"החליט לצאת לחו"ל" זה לרמות את הסיטואציה.
הוא פשוט שחקן עם אופי מגעיל ואגואיסטי ומבחינתו הפועל באר שבע קטנה עליו. כך הוא מתנהג עכשיו וכך הוא התנהג כששיחק כאן, גם על המגרש.
אני די אשמח מעזיבה שלו אז לא ממש אכפת לי.אורי אדום בנשמה כתב: ↑03 דצמבר 2024, 23:10נסה להתנתק רגע מהאנטי שלך כלפיו ולהיות אובייקטיבי... אופי מגעיל או לא, הבנאדם קיבל הצעה מקצועית מחו''ל. באיזה קטע אתה שופט אותו? ת'לגיונרים הקודמים גם שפטת? לא נראה לי
מבחינתי וזה אמור להיות מבחינת כל אוהד בקבוצה ובמיוחד אצל השחקנים - לשחק פה זה זכות.אורי אדום בנשמה כתב: ↑03 דצמבר 2024, 23:10נסה להתנתק רגע מהאנטי שלך כלפיו ולהיות אובייקטיבי... אופי מגעיל או לא, הבנאדם קיבל הצעה מקצועית מחו''ל. באיזה קטע אתה שופט אותו? ת'לגיונרים הקודמים גם שפטת? לא נראה לי
איפה אתה חי תגיד לי?איזה 100 אלף דולר?שמעון א כתב: ↑04 דצמבר 2024, 08:45אחלה יוספי
הוא לא יאריך חוזה בשביל 100K בעונה.
את זה הוא יכול להשיג גם בלי הפועל באר שבע.
הוא אחרי עונה טובה, זכותו לדרוש חוזה גדול יותר. כמובן שזכותה של אלונה לא להסכים.
לדעתי? אם בדש, שמיר ואחרים קיבלו ומקבלים פי 2-3 יותר ממנו, גם לו מגיע.
לא נמצא ישראלי יותר טוב ממנו בסכומים האלה.
אם הוא לא היה מושאל של הפועל ב"ש בקיץ, הוא היה כבר עובר לחיפה או מכבי במיליון יורו.
אני מקווה שהוא ישאר.
לא הייתי מגזים גם.Itay כתב: ↑04 דצמבר 2024, 09:59רק על הפסטיבל התקשורתי שהוא מארגן לנו ביום של משחק עונה הייתי בועט אותו, וכמובן שתומר לוי ושות׳ לא מפספסים הזדמנות לקפוץ על העגלה ולהוציא עוד פושים (כאילו הם לא הוציאו כבר 20 כאלה החודש) על בדש,חטואל ועל המרמור בסגל.
לא מספיק התקשורת המזורגגת הזאת מחפשת איך לתקוע לנו מקלות בגלגלים יש פה שחקנים שעוד עוזרים להם... חוסר אחריות ואגוצנטריות פר אקסלנס.