רמזי ספורי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: רמזי ספורי

שליחה על ידי שיש »

Sir Alex Ferguson כתב:
12 אפריל 2023, 22:01
זוסואה הכוכב הכי גדול של לגיה (כבש צמד במשחק האחרון) למה שהם יוותרו עליו?
לגיה ויתרו
הבעיה היא הסכומים שדורש

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אם לא יישאר בלגיה, יכול להיות שילך לכסף של המפרץ...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
dudu9998

שליחה על ידי dudu9998 »

שיש כתב:
13 אפריל 2023, 04:48
לגיה ויתרו
הבעיה היא הסכומים שדורש
לשלם על אחד כמו סלמאני 800 אלף יורו אין בעיה
תציע לו 400-500 לעונה הוא פה
בשביל צלחת צריך שוברי שיוויון בשביל שוברי שיוויון צריך לחרוג מדי פעם ולפתוח את הכיס מה גם שלא מדובר התעלומה מקצועית אתה יודע בדיוק מה אתה מקבל במקרה הזה מאמין שברדה בתור מאמן יידע לשלוט בו מה גם שהוא נכנס לחדר הלבשה מאוד בריא

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

"תקשיב, הוא דמות. הוא כוכב כדורגל אבל יש לו אישיות קשה מאוד, הוא גם מודה בזה. אם אתה לא מוסר לו טוב במגרש, או פס לא מגיע בול כמו שהוא רוצה הוא מקבל סיבוב עליך, הוא לא רואה בעיניים. הוא עושה מלא צחוקים ושטויות, אבל הוא מלא עצבים, בגלל שהוא כל כך טוב הוא לא מוכן לקבל שאנשים אולי לא חושבים מהר כמוהו או לא ברמה שלו מבחינה טכנית ומשתגע. זה לא מתאים בקבוצה כי הוא מקבל עצבים על כולם, שחקנים מאבדים ביטחון מהצעקות האלה, יש כאלה שלא רצו לשחק איתו בגלל ההתנהגות שלו".

"זה היה משחק נגד פתח תקוה. עדיין לא הגעתי למתחם, הייתי בחוץ ואני רואה את ז'וז'ואה בחוץ רץ לרכב מכוסה במלא דם על הפנים. נכנסתי וסיפרו שהוא רב עם שגיב, זרקו דברים והוא נפגע מזכוכית או לא יודע ממה, זה לא היה מפתיע, היו לו הרבה ריבים מפחידים, כמעט עם כולם, זה היה חלק ממנו. זה חצה קו אדום, בגלל זה גם הבינו שהוא לא יכול להמשיך, גם שחקנים אמרו למי שצריך שהוא לא יכול להמשיך, שחקנים בכירים, בקבוצה יש דברים שאי אפשר לעשות".

הגיע הזמן שתתקדמו מזוס.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אולי די כבר להזכיר את ז'וסוואה, שחקן אלים זה הדבר האחרון שאנחנו צריכים.
נערך לאחרונה על ידי דר אדום בנשמה ב 13 אפריל 2023, 16:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

דר אדום בנשמה כתב:
13 אפריל 2023, 14:21
אולי די כבר להסכיר את ז'וסוואה, שחקן אלים זה הדבר האחרון שאנחנו צריכים.
אני רק מדמיין את שרי נותן לג'וס את הכאפה שמיגל קיבל ... וואי וואי וואי :לאלא:
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב:
13 אפריל 2023, 14:16
"תקשיב, הוא דמות. הוא כוכב כדורגל אבל יש לו אישיות קשה מאוד, הוא גם מודה בזה. אם אתה לא מוסר לו טוב במגרש, או פס לא מגיע בול כמו שהוא רוצה הוא מקבל סיבוב עליך, הוא לא רואה בעיניים. הוא עושה מלא צחוקים ושטויות, אבל הוא מלא עצבים, בגלל שהוא כל כך טוב הוא לא מוכן לקבל שאנשים אולי לא חושבים מהר כמוהו או לא ברמה שלו מבחינה טכנית ומשתגע. זה לא מתאים בקבוצה כי הוא מקבל עצבים על כולם, שחקנים מאבדים ביטחון מהצעקות האלה, יש כאלה שלא רצו לשחק איתו בגלל ההתנהגות שלו".

"זה היה משחק נגד פתח תקוה. עדיין לא הגעתי למתחם, הייתי בחוץ ואני רואה את ז'וז'ואה בחוץ רץ לרכב מכוסה במלא דם על הפנים. נכנסתי וסיפרו שהוא רב עם שגיב, זרקו דברים והוא נפגע מזכוכית או לא יודע ממה, זה לא היה מפתיע, היו לו הרבה ריבים מפחידים, כמעט עם כולם, זה היה חלק ממנו. זה חצה קו אדום, בגלל זה גם הבינו שהוא לא יכול להמשיך, גם שחקנים אמרו למי שצריך שהוא לא יכול להמשיך, שחקנים בכירים, בקבוצה יש דברים שאי אפשר לעשות".

הגיע הזמן שתתקדמו מזוס.
הכל תלוי בקבוצה מסביבו, באיזונים ובלמים.
בקבוצה של אבוקסיס שהוא היחידי שיכול לרוץ וללעוס מסטיק ביחד אז הגבולות שונים מאשר קבוצה איכותית יותר ועם סוג אחר של מאמנים.
ועדין, לגיה יכולה לשלם יותר מאיתנו, ואם הוא ידחה אותם כניראה ילך לכסף היותר גדול במפרץ...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

ForeverRed כתב:
13 אפריל 2023, 14:16

הגיע הזמן שתתקדמו מזוס.
+1
שחקן ענק, אדם קטן מאוד, תרתי משמע.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

4 לב אדום כתב:
13 אפריל 2023, 14:30
אני רק מדמיין את שרי נותן לג'וס את הכאפה שמיגל קיבל ... וואי וואי וואי :לאלא:
מורחק ל10 משחקים אחריי תגובה מוגזמת שלו וכמובן ניפוח האירוע בתקשורת אבל העובדה היא שאנחנו צריכים שחקני כדורגל שהם גם בני אדם שיהיה לנו חדר הלבשה מגובש.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

שיחקו סביבו שחקנים שגם אתם הייתם מרביצים להם, ועדיין הוא נתן להם להיות מחזיקי גביע.

אם הוא היה היום ובטח עם ברדה זה היה נראה אחרת לגמרי אני מאמין אבל זה סתם נושא נדוש הוא התקדם בקרירה שלו ומצליח מאוד , הוא לא יחזור כבר (גם כי בקבוצה לא הגנו עליו מבחינת האמבוש התקשורתי שהיה עליו).
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

תתקדמו מז׳וסואה, הרכבת הזאת כבר נסעה מזמן

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

הראל כתב:
13 אפריל 2023, 18:40
שיחקו סביבו שחקנים שגם אתם הייתם מרביצים להם, ועדיין הוא נתן להם להיות מחזיקי גביע.

אם הוא היה היום ובטח עם ברדה זה היה נראה אחרת לגמרי אני מאמין אבל זה סתם נושא נדוש הוא התקדם בקרירה שלו ומצליח מאוד , הוא לא יחזור כבר (גם כי בקבוצה לא הגנו עליו מבחינת האמבוש התקשורתי שהיה עליו).
חלקם משחקים פה ונותנים עונה מעולה כמו שגיב יחזקאל ספורי, וגם חטואל ואור דדיה.
הפכתם אותו לאל בשום אופן שחקן לא משנה כמה הוא גדול לא יכול לתת מכות לאנשים זה לא הגיוני בשום צורה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

דר אדום בנשמה כתב:
14 אפריל 2023, 00:25
חלקם משחקים פה ונותנים עונה מעולה כמו שגיב יחזקאל ספורי, וגם חטואל ואור דדיה.
הפכתם אותו לאל בשום אופן שחקן לא משנה כמה הוא גדול לא יכול לתת מכות לאנשים זה לא הגיוני בשום צורה
+1000

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

שהכנסת את אור דדיה והמושג עונה טובה אין לי מה להגיב יותר.

וזו גם הזדמנות להפסיק לדבר על גוס הוא לא רלוונטי , וכן הוא יכל להיות פה אל .
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

זוסואה לא אמור להגיע לליגת העל בכלל, ואם כן מגיע זה מקסימום למכבי חיפה ומכבי תל אביב בסכומי עתק, בטח לא למועדון כמו שלנו בטח בנקודת הזמן שהגיע.
מדובר בסיעד חלילוביץ' רק של הכדורגל המודרני, הטכניקה, טווח המסירות, ניהול המשחק, הבעיטות מרחוק, הווינריות, מדובר בסגנון שחקן שמגיע לישראל פעם בדור, לפעמים יותר באיכות הזאת.

בלי האופי החם ולפעמים הבעייתי שלו (אפרופו חלילוביץ' שגם איתו היו דיבורים על בעיות בזמנו) הוא בחיים לא מגיע לישראל, אלא ממשיך לשחק עם מועדונים כמו פורטו בשלבי הנוק אואט של המפעלים האירופאים כשלפעמים הוא גם מחלק מסירות עם רונאלדו בנבחרת פורטוגל.
בלעדיו אין גביע בזמנו ובטח שאין שלב בתים בליגה האירופאית. בלעדיו גם אין הרבה רגעי קסם בתקופה שבה הוא הוביל קבוצה של חוטבי עצים ושואבי מים.

אני באופן אישי חושב שתחת מאמן אחר ועם סגל הרבה יותר איכותי כמו שיש היום, אז היה עליו הרבה פחות אחריות, והמקום שלו יהיה אחר, וגם ההתנהגות שלו תהיה שונה בהתאם למעמד החדש. יהיו לפעמים אירועים כאלה ואחרים, כמו בפולין, כי יש לו שריטה, אבל הם יהיו אירועים חריגים ולעיתים רחוקות (לא סתם בלגיה הוא קיבל את סרט הקפטן).
אני חושב שלאור המגבלות הכלכליות שלנו, וכוח המשיכה המוגבל שלנו, אם יש הזדמנות להחזיר אותו צריך ללכת עליה בכל הכוח. מקסימום אם זה לא יצליח תמיד אפשר לשחרר אותו, אבל אם זה יצליח, הוא יכול להיות בדיוק השחקן שיקח אותנו את הצעד קדימה שאנחנו צריכים כדי באמת להיאבק ואולי לזכות באליפות בבסיס הקיים אצלנו היום.

שלח תגובה