לגיה ויתרוSir Alex Ferguson כתב: ↑12 אפריל 2023, 22:01זוסואה הכוכב הכי גדול של לגיה (כבש צמד במשחק האחרון) למה שהם יוותרו עליו?
הבעיה היא הסכומים שדורש
לגיה ויתרוSir Alex Ferguson כתב: ↑12 אפריל 2023, 22:01זוסואה הכוכב הכי גדול של לגיה (כבש צמד במשחק האחרון) למה שהם יוותרו עליו?
לשלם על אחד כמו סלמאני 800 אלף יורו אין בעיה
אני רק מדמיין את שרי נותן לג'וס את הכאפה שמיגל קיבל ... וואי וואי וואידר אדום בנשמה כתב: ↑13 אפריל 2023, 14:21אולי די כבר להסכיר את ז'וסוואה, שחקן אלים זה הדבר האחרון שאנחנו צריכים.
הכל תלוי בקבוצה מסביבו, באיזונים ובלמים.ForeverRed כתב: ↑13 אפריל 2023, 14:16"תקשיב, הוא דמות. הוא כוכב כדורגל אבל יש לו אישיות קשה מאוד, הוא גם מודה בזה. אם אתה לא מוסר לו טוב במגרש, או פס לא מגיע בול כמו שהוא רוצה הוא מקבל סיבוב עליך, הוא לא רואה בעיניים. הוא עושה מלא צחוקים ושטויות, אבל הוא מלא עצבים, בגלל שהוא כל כך טוב הוא לא מוכן לקבל שאנשים אולי לא חושבים מהר כמוהו או לא ברמה שלו מבחינה טכנית ומשתגע. זה לא מתאים בקבוצה כי הוא מקבל עצבים על כולם, שחקנים מאבדים ביטחון מהצעקות האלה, יש כאלה שלא רצו לשחק איתו בגלל ההתנהגות שלו".
"זה היה משחק נגד פתח תקוה. עדיין לא הגעתי למתחם, הייתי בחוץ ואני רואה את ז'וז'ואה בחוץ רץ לרכב מכוסה במלא דם על הפנים. נכנסתי וסיפרו שהוא רב עם שגיב, זרקו דברים והוא נפגע מזכוכית או לא יודע ממה, זה לא היה מפתיע, היו לו הרבה ריבים מפחידים, כמעט עם כולם, זה היה חלק ממנו. זה חצה קו אדום, בגלל זה גם הבינו שהוא לא יכול להמשיך, גם שחקנים אמרו למי שצריך שהוא לא יכול להמשיך, שחקנים בכירים, בקבוצה יש דברים שאי אפשר לעשות".
הגיע הזמן שתתקדמו מזוס.
+1ForeverRed כתב: ↑13 אפריל 2023, 14:16"תקשיב, הוא דמות. הוא כוכב כדורגל אבל יש לו אישיות קשה מאוד, הוא גם מודה בזה. אם אתה לא מוסר לו טוב במגרש, או פס לא מגיע בול כמו שהוא רוצה הוא מקבל סיבוב עליך, הוא לא רואה בעיניים. הוא עושה מלא צחוקים ושטויות, אבל הוא מלא עצבים, בגלל שהוא כל כך טוב הוא לא מוכן לקבל שאנשים אולי לא חושבים מהר כמוהו או לא ברמה שלו מבחינה טכנית ומשתגע. זה לא מתאים בקבוצה כי הוא מקבל עצבים על כולם, שחקנים מאבדים ביטחון מהצעקות האלה, יש כאלה שלא רצו לשחק איתו בגלל ההתנהגות שלו".
"זה היה משחק נגד פתח תקוה. עדיין לא הגעתי למתחם, הייתי בחוץ ואני רואה את ז'וז'ואה בחוץ רץ לרכב מכוסה במלא דם על הפנים. נכנסתי וסיפרו שהוא רב עם שגיב, זרקו דברים והוא נפגע מזכוכית או לא יודע ממה, זה לא היה מפתיע, היו לו הרבה ריבים מפחידים, כמעט עם כולם, זה היה חלק ממנו. זה חצה קו אדום, בגלל זה גם הבינו שהוא לא יכול להמשיך, גם שחקנים אמרו למי שצריך שהוא לא יכול להמשיך, שחקנים בכירים, בקבוצה יש דברים שאי אפשר לעשות".
הגיע הזמן שתתקדמו מזוס.
מורחק ל10 משחקים אחריי תגובה מוגזמת שלו וכמובן ניפוח האירוע בתקשורת אבל העובדה היא שאנחנו צריכים שחקני כדורגל שהם גם בני אדם שיהיה לנו חדר הלבשה מגובש.
חלקם משחקים פה ונותנים עונה מעולה כמו שגיב יחזקאל ספורי, וגם חטואל ואור דדיה.הראל כתב: ↑13 אפריל 2023, 18:40שיחקו סביבו שחקנים שגם אתם הייתם מרביצים להם, ועדיין הוא נתן להם להיות מחזיקי גביע.
אם הוא היה היום ובטח עם ברדה זה היה נראה אחרת לגמרי אני מאמין אבל זה סתם נושא נדוש הוא התקדם בקרירה שלו ומצליח מאוד , הוא לא יחזור כבר (גם כי בקבוצה לא הגנו עליו מבחינת האמבוש התקשורתי שהיה עליו).
+1000דר אדום בנשמה כתב: ↑14 אפריל 2023, 00:25חלקם משחקים פה ונותנים עונה מעולה כמו שגיב יחזקאל ספורי, וגם חטואל ואור דדיה.
הפכתם אותו לאל בשום אופן שחקן לא משנה כמה הוא גדול לא יכול לתת מכות לאנשים זה לא הגיוני בשום צורה