איפה "אומר"?CrazyRed7 כתב:כלפי אומר שיש קרע רק מחכים לאבחנה מדויקת האם זה קרע ברצועה הצולבת או ברצועה הצידית.
מיגל ויטור
Re: מיגל ויטור
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
בטח בתכנית הספורט של ישראל, זו השעהTotti כתב: איפה "אומר"?
1) החלמה מהירה! מקווה שהמועדון ישחרר הודעה כמה שיותר מהר וקצת יותר מפורטת לגבי תוצאות ההדמיה.
2) לקחנו כבר אליפות בלי ויטור עם 83 נקודות! כשמנגד לצהובים היה את זהבי. חשוב יותר לפי דעתי לעבוד עם השחקנים בצד המנטלי שהפציעה לא תשפיע כמו עונה שעברה. אחד הפתרונות זה להביא בלם טוב לליגה. יש לי הרגשה שלשחקנים אין בטחון שלואי בלם הרכב ראשון לתקופה ארוכה. בלם(אלחמיד?) אולי ישפר את הנושא עד החזרה של מיגל.
3) להוריד את מפלס הלחץ והטירוף סביב הפציעה. להשלים עם עובדה שויטור ייעדר תקופה ארוכה מאוד.
מעכשיו הטופיק של מריבור צריך להיות למעלה. זאת המטרה וחייבים לבוא באנרגיות טובות ולא לתת לשום דבר להשפיע עלינו ובמיוחד על השחקנים!
2) לקחנו כבר אליפות בלי ויטור עם 83 נקודות! כשמנגד לצהובים היה את זהבי. חשוב יותר לפי דעתי לעבוד עם השחקנים בצד המנטלי שהפציעה לא תשפיע כמו עונה שעברה. אחד הפתרונות זה להביא בלם טוב לליגה. יש לי הרגשה שלשחקנים אין בטחון שלואי בלם הרכב ראשון לתקופה ארוכה. בלם(אלחמיד?) אולי ישפר את הנושא עד החזרה של מיגל.
3) להוריד את מפלס הלחץ והטירוף סביב הפציעה. להשלים עם עובדה שויטור ייעדר תקופה ארוכה מאוד.
מעכשיו הטופיק של מריבור צריך להיות למעלה. זאת המטרה וחייבים לבוא באנרגיות טובות ולא לתת לשום דבר להשפיע עלינו ובמיוחד על השחקנים!
אין מה לבנות עליו לפני נובמבר. צריך להכיר בזה.
ברדיו ברקוביץ' מטנף ותוך כדי שמקפיץ מהפה אומר שאסור היה לבכר לעלות איתו שבוע לפני המשחק הכי חשובה בהיסטוריה של המועדון
ברדיו ברקוביץ' מטנף ותוך כדי שמקפיץ מהפה אומר שאסור היה לבכר לעלות איתו שבוע לפני המשחק הכי חשובה בהיסטוריה של המועדון
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
ברדיוTotti כתב: איפה "אומר"?
אף ידיעה של כתב ONE לא הורגת את התקווהCrazyRed7 כתב: לא יודע, אבל זה די הורג את התקווה שמדובר במתיחה.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
מזל שיש לנו מאמן שלא מזיין תמוח כמוכם משדרים כאילו הלכה העונה וזהו נגמר מוכרים קונים זורקים מחליפים אומרים לא לשדר פאניקה ומלחיצים את כל העולם חכו כמה ימים מה אתם ישר מסיקים מסקנות
כשהחומרה תתבהר יצטרכו לקבל החלטות קשות.
- ForeverRed
די כבר יא מביך.nir767676 כתב:קבוצה בסדר גודל שלנו לא יכולה להחזיק שחקן עם משכורת כזו ויחס כשירות כזה, על אחת כמה וכמה כשחקן זר.
מאוהב בו, בלם ענק, עצום, אלגנטי, גאון, לא יודע לדרוך על הרגל.
לשחרר אחרי השיקום.
לך שתה כוס מים.
בדיוק!Red Temple כתב:מזל שיש לנו מאמן שלא מזיין תמוח כמוכם משדרים כאילו הלכה העונה וזהו נגמר מוכרים קונים זורקים מחליפים אומרים לא לשדר פאניקה ומלחיצים את כל העולם חכו כמה ימים מה אתם ישר מסיקים מסקנות
בראש שלנו ושל השחקנים דבר אחד צריך להיות בראש עד יום רביעי.
מאריבור,מאריבור,מאריבור!!
- המשוגע האדום
ההודעה של המועדון כל כך מעצבנת
כאילו הם רוצים להסתיר את האמת אז רושמים לנו עדות.ראבק אנשים במתח וזה מה שרושמים באמת?!?!
מה המצב הכי אופטימי שקיים כרגע? מתיחה?
ואם כן כמה זמן זה?
כאילו הם רוצים להסתיר את האמת אז רושמים לנו עדות.ראבק אנשים במתח וזה מה שרושמים באמת?!?!
מה המצב הכי אופטימי שקיים כרגע? מתיחה?
ואם כן כמה זמן זה?
דבר איתי בפברואר שהוא ינחת על הדשא בדוחא ויקרע עוד רצועה נשמה.ForeverRed כתב: די כבר יא מביך.
לך שתה כוס מים.
בטח קורא לי מביך.
יכול מאד להיות שלא יודעים עד הסוף מה הסיפור
נתפלל לתקלה טכנית בmri...Totti כתב:יכול מאד להיות שלא יודעים עד הסוף מה הסיפור
פאניקה מיותרת לגמרי.
אי אפשר לעשות השוואות למה שהיה שנה שעברה.
שנה שעברה הקבוצה רצה מצויין חצי עונה והפציעה הוציאה את הקבוצה מאיזון.
עכשיו אנחנו רק בחיתולים ועם כל הכבוד משחק ההגנה עם ויטור הוא עדיין לא זה.
בהנחה שויטור לא יהיה כשיר בחודשיים הקרובים צריך לקבל את העניין ולהסית כל רעשי הרקע שעכשיו יתחילו בעיקר מכיוון התקשורת.
מהמשחק הקרוב אני לא מודאג ובטוח שכולם יעלו 200%.
הבעיה היא אחרי זה,אבל קודם בוא נעבור ואז אני מאמין שתהיה אבחנה מדוייקת יותר וידעו לקבל החלטות.
אי אפשר לעשות השוואות למה שהיה שנה שעברה.
שנה שעברה הקבוצה רצה מצויין חצי עונה והפציעה הוציאה את הקבוצה מאיזון.
עכשיו אנחנו רק בחיתולים ועם כל הכבוד משחק ההגנה עם ויטור הוא עדיין לא זה.
בהנחה שויטור לא יהיה כשיר בחודשיים הקרובים צריך לקבל את העניין ולהסית כל רעשי הרקע שעכשיו יתחילו בעיקר מכיוון התקשורת.
מהמשחק הקרוב אני לא מודאג ובטוח שכולם יעלו 200%.
הבעיה היא אחרי זה,אבל קודם בוא נעבור ואז אני מאמין שתהיה אבחנה מדוייקת יותר וידעו לקבל החלטות.