גם אם תומר באמת יעזוב, אין טעם בעוד 10הפועלעולה כתב: ↑03 דצמבר 2024, 18:55ועכשיו יוצאת הודעה שהוא לא מעוניין להאריך חוזה כי יש לו הצעה מאוקראינה כבר לינואר.
בקיץ הוא בחיפה/מכבי ת"א. במידה מסוימת חבל כי אני מחבב את השחקן אבל קשה להאשים את המועדון שלא נעל אותו לעוד כמה שנים בקדנציה הקודמת, בקיץ כזכור הוא נפצע ולפני כן לא קיבלנו עליו הצעות.
אופציות למחליפים: מאור לוי בהשאלה עם אופציה, קינדה אם הוא ממשיך להתייבש בחיפה, רן בנימין פוטנציאל נחמד מאוד... אולי יש עוד שאני לא זוכר עכשיו.
הכי חשוב שלא יביאו שוב 10 כמו ספורי/כנעאן שיקבע אותנו למערך מכוער של 4231. מיצינו.
תומר יוספי
Re: תומר יוספי
עכשיו ראיתי שכלפי אמר שההצעה של האוקראינים נמוכה ולא רלוונטית מבחינת המועדון.
אם אפשר להשתמש ביוספי בטרייד בתוך הליגה- גם אחלה.
נזכרתי גם באברהם שמתייבש בקפריסין ויכול להיות אופציה סבירה עד הקיץ. צריך מישהו שימלא את החור הזה. אליאס וגורדנה לא יכולים, ביטון וספר לא אידאליים.
הכוונה במחליף לפרץ. 10 אני לא רוצה, גם ביטון מבחינתי צריך להמשיך בקו ורק במקרים חריגים מול קבוצות כמו חדרה וטבריה לשחק באמצע.
נזכרתי גם באברהם שמתייבש בקפריסין ויכול להיות אופציה סבירה עד הקיץ. צריך מישהו שימלא את החור הזה. אליאס וגורדנה לא יכולים, ביטון וספר לא אידאליים.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אמרתי כבר מהקיץ הוא לא יאריך חוזה. הוא לא רוצה להיות פה.
כל השאר לדעתי סתם משיכת זמן.
כל השאר לדעתי סתם משיכת זמן.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
שומן מיותר,
שלום ולהתראות
הוא לא רצה לחזור לפה בשום שלב בכל מקרה.
שלום ולהתראות
הוא לא רצה לחזור לפה בשום שלב בכל מקרה.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
היינו צריכים למכור אותו עוד במהלך העונה שעברה או בקיץ.
- ForeverRed
מי ישמע איזה טאלנט.הפועלעולה כתב: ↑03 דצמבר 2024, 19:00עכשיו ראיתי שכלפי אמר שההצעה של האוקראינים נמוכה ולא רלוונטית מבחינת המועדון.
הכוונה במחליף לפרץ. 10 אני לא רוצה, גם ביטון מבחינתי צריך להמשיך בקו ורק במקרים חריגים מול קבוצות כמו חדרה וטבריה לשחק באמצע.
גם ביטון וגם ספר טובים ממנו.
אסור היה לו לפתוח פה עונה.
חושב שהוא שחקן טוב , אבל היינו חייבים למכור אותו בתחילת העונה אחרי עונה טובה שלו .
נקווה שנוכל למקסם את הרווח עליו .
נקווה שנוכל למקסם את הרווח עליו .
הוא סיים את העונה הקודמת פצוע וזה נגרר עד אירופה. הוא פספס את ההכנה וגם בכורה בנבחרת בגלל הפציעה.
לאחר מכן שיחק 2-3 משחקים ונפצע בברך באימון עד לפני כמה שבועות.
לא היו עליו הצעות וגם עכשיו התקבלה הצעה שכלפי הגדיר "כמביכה" בכתבה שלו. הוא בן 25 עם עונה אחת טובה בקריירה, אין סיבה שיהיה לו ביקוש יותר מדי.
אולי מדובר בספין של הסוכן שמנסה להלחיץ את הקבוצה. אם הוא לא נשאר אז אין לי בעיה שישחררו אותו לקבוצה בארץ בתנאי שנקבל שחקן טוב תמורתו. אקזיט כבר לא יהיה פה.
לאחר מכן שיחק 2-3 משחקים ונפצע בברך באימון עד לפני כמה שבועות.
לא היו עליו הצעות וגם עכשיו התקבלה הצעה שכלפי הגדיר "כמביכה" בכתבה שלו. הוא בן 25 עם עונה אחת טובה בקריירה, אין סיבה שיהיה לו ביקוש יותר מדי.
אולי מדובר בספין של הסוכן שמנסה להלחיץ את הקבוצה. אם הוא לא נשאר אז אין לי בעיה שישחררו אותו לקבוצה בארץ בתנאי שנקבל שחקן טוב תמורתו. אקזיט כבר לא יהיה פה.
מלכתחילה לא רצה להיות פה ומזל שנפצע ולא קיבל דקות סתם
עכשיו שישב ביציע עד ינואר ושיעבור לאן שבא לו
כשיש את פרץ שנכנס לעניינים וגם ביטון אז הוא מיותר
עכשיו שישב ביציע עד ינואר ושיעבור לאן שבא לו
כשיש את פרץ שנכנס לעניינים וגם ביטון אז הוא מיותר
מוכר בינואר, מביא אצילי אם אפשר, מעביר את דן ל10.
איזה טימטום, במקום להוביל בקבוצה צמרת לקחת אותה לתארים ומפה לצאת לקבוצה גדולה יותר - הוא מעדיף ללכת לליגה אוקראינית .
איזה שחקן בדיחה, שילמד מתורגמן ממכבי תל אביב מה זה שחקן מוביל שם שמחכה להצעה גדולה יותר ובנתיים משחק מהלב ובלי פוזות ופרצופים ונותן את הלב.
איכס, שחקן בית עלק .
איזה שחקן בדיחה, שילמד מתורגמן ממכבי תל אביב מה זה שחקן מוביל שם שמחכה להצעה גדולה יותר ובנתיים משחק מהלב ובלי פוזות ופרצופים ונותן את הלב.
איכס, שחקן בית עלק .
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כנראה שלא צריך אותו, השתן עלה לו לראש, הוא גיא בדש וחטואל למכור ולנסות להביא בלם איכותי ואולי ללכת על אצילי ישראלי אחר שיכול לשדרג
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אודי כתב: ↑03 דצמבר 2024, 20:31איזה טימטום, במקום להוביל בקבוצה צמרת לקחת אותה לתארים ומפה לצאת לקבוצה גדולה יותר - הוא מעדיף ללכת לליגה אוקראינית .
איכס, שחקן בית עלק .
בן כמה אתה בחיאת ראבק?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מה קשור גיל לדעה?
מה אתה זקן השבט שקוטל את כולם כאן?
תתבגר אתה לפני שאתה אנטי כלפי משתמשים