האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה

שליחה על ידי clark kent »

בדרומי יש כבר כ 10 פנסים מורכבים על הגג. כמה שיותר מהר יתקינו אותם כך יוכלו לעבוד ביעילות גם בערבים.

נ.ב. רק אותי מדאיגה העובדה שעדיין אין התחלת סלילת חניה (חוץ מיישור השטח)

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

clark kent כתב:בדרומי יש כבר כ 10 פנסים מורכבים על הגג. כמה שיותר מהר יתקינו אותם כך יוכלו לעבוד ביעילות גם בערבים.

דווקא סלילת חניה זה זריז , את החניה שליד הקונכיה סיימו תוך כמה ימים

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

clark kent כתב:בדרומי יש כבר כ 10 פנסים מורכבים על הגג. כמה שיותר מהר יתקינו אותם כך יוכלו לעבוד ביעילות גם בערבים.

סלילת חנייה לוקחת כלום זמן וכך גם בניית מדריכה ליד הבית שלי בנו מדריכה ושיפצו את הכביש תוך שנה אבל הכל נעשה בכמה ימים בודדים, זה החלק הכי קל...
אותי יותר מטריד העובדה שלא יהיה כביש גישה נוסף מכיוון תל אביב...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

מה קורה עם קצת תמונות, פרגנו קצת לאלה שלא יכולים להגיע באופן קבוע לפנינה שלנו? חחח
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
מדרגות הכניסה למערבי
תמונה
תמונה
תמונה

הצבת אבני שפה ותשתית לכביש העתידי בסמוך ליציעים:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אלוף יוסי. תודה. מה התרשמותך במילים ?

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אלוף יוסי. תודה. מה התרשמותך במילים ?
7-8 חודשים זה מספיק זמן כדי לסיים את העבודה ואין סיבה שיהיה עיכוב.
ההערכות על סיום הגג בפברואר-מרץ נראות ריאליות לחלוטין, ואז יהיה אפשר להתחיל לעבוד על תשתית הדשא שבמכרז שגדי העלה אורך העבודה מוארך ב-4 חודשים, כלומר סיום עבודה ביוני-יולי.
עיקר העבודה במערבי. על שני הקומות העליונות יש עוד המון עבודה. בכל המתחם מתחת ליציע רואים יותר סדר בכל החוטיאדה שיש שם ובחדרים עצמם, אך גם שם יש עוד זמן.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

:מלך: :מלך: תודה על התמונות! עבר מלא זמן מאז שמישהו העלה משהו!

נראה פצצה אבל עושה רושם שהורידו קצת את הרגל מהגז. נקווה שיעמדו ביעד, תכלס יש להם חודשיים בין מאי ליולי שזה לא משנה אם ייסימו במאי או ביולי אז כנראה הם מכוונים ליולי

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

אצטדיון מכוער, קטן, ברמה גבוהה, וביתי על סף המפחיד.

תודה על התמונות :)

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

zahipan כתב:אצטדיון מכוער, קטן, ברמה גבוהה, וביתי על סף המפחיד.

תודה על התמונות :)
אצטדיון מכוער? תישאר בוסרמיל, מרוב שרחוק שם אתה לא יודע אם בוזגלו הסתפר או לא השבוע...

מה שכן האצטדיון נראה תענוג, בכל הקשור לתוכן הפנימי-באמת אירופה
הגג לא מדאיג אותי בכלל, מתקדם יפה מאוד ובקצב הזה יהיה איפה לארח

חורה לי על החניות, פשוט רואה את הפקקים שיווצרו שם, פשוט חבל לא להתחיל לפתוח עוד 2 נתיבים עכשיו ולסיים בו זמנית עם האצטדיון... :לאלא:
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

shovalb9 כתב:
אצטדיון מכוער? תישאר בוסרמיל, מרוב שרחוק שם אתה לא יודע אם בוזגלו הסתפר או לא השבוע...

מה שכן האצטדיון נראה תענוג, בכל הקשור לתוכן הפנימי-באמת אירופה
הגג לא מדאיג אותי בכלל, מתקדם יפה מאוד ובקצב הזה יהיה איפה לארח

חורה לי על החניות, פשוט רואה את הפקקים שיווצרו שם, פשוט חבל לא להתחיל לפתוח עוד 2 נתיבים עכשיו ולסיים בו זמנית עם האצטדיון... :לאלא:
גם אולם הכדורסל וגם האצטדיון קטנים מדי ושניהם מכוערים, עיריית באר שבע קיבלה סכום ענק של 417.5 מיליון שקל על השטח העצום של וסרמיל, הם יכלו להשקיע מעט יותר בשני המתקנים הללו, בעיקר כי מדובר במתקנים שאמורים לשרת את התושבים במשך שנים ארוכות.

בוא נעזוב לרגע את ה"מכוערים" ונתמקד ב"קטנים", גם האצטדיון וגם אולם הכדורסל הם פופוליזם זול של רוביק, שניהם ממש לא מתאימים לעיר גדולה כמו באר שבע ואנחנו נצטער על גודלם הקטן מהר מאוד. העיקר שבמזרקה חסרת תועלת אחת הוא השקיע 11 מיליון שקל, לפחות את הכסף הזה הוא היה משקיע במשהו פרקטי כמו שבילי אופניים.

אם עיריית באר שבע אינה רוצה להשקיע סכום גדול יותר על האצטדיון, הייתי מצפה שהיא תבחר לבנות דגם כמו בנתניה עם שני יציעים שבעתיד היו יכולים להרחיב אותו בקלות. ואת אולם הכדורסל העירייה הייתה חייבת לבנות מראש עם 6000 מקומות ישיבה לכל הפחות, אחרת אין טעם לבנות אותו בכלל, אם אין כסף, הפועל באר שבע יכלה לשחק עוד שנתיים במקיף ד' ובינתיים העירייה הייתה חוסכת כסף למתקן יותר גדול.

ואגב: שים לב שוב למה שכתבתי קודם לכן, כתבתי מכוער אבל גם כתבתי "ברמה גבוהה", לא כתבתי משפט פופוליסטי כדי לחפש תשומת לב כתבתי פשוט את האמת.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

zahipan כתב: גם אולם הכדורסל וגם האצטדיון קטנים מדי ושניהם מכוערים, עיריית באר שבע קיבלה סכום ענק של 417.5 מיליון שקל על השטח העצום של וסרמיל, הם יכלו להשקיע מעט יותר בשני המתקנים הללו, בעיקר כי מדובר במתקנים שאמורים לשרת את התושבים במשך שנים ארוכות.

בוא נעזוב לרגע את ה"מכוערים" ונתמקד ב"קטנים", גם האצטדיון וגם אולם הכדורסל הם פופוליזם זול של רוביק, שניהם ממש לא מתאימים לעיר גדולה כמו באר שבע ואנחנו נצטער על גודלם הקטן מהר מאוד. העיקר שבמזרקה חסרת תועלת אחת הוא השקיע 11 מיליון שקל, לפחות את הכסף הזה הוא היה משקיע במשהו פרקטי כמו שבילי אופניים.

אם עיריית באר שבע אינה רוצה להשקיע סכום גדול יותר על האצטדיון, הייתי מצפה שהיא תבחר לבנות דגם כמו בנתניה עם שני יציעים שבעתיד היו יכולים להרחיב אותו בקלות. ואת אולם הכדורסל העירייה הייתה חייבת לבנות מראש עם 6000 מקומות ישיבה לכל הפחות, אחרת אין טעם לבנות אותו בכלל, אם אין כסף, הפועל באר שבע יכלה לשחק עוד שנתיים במקיף ד' ובינתיים העירייה הייתה חוסכת כסף למתקן יותר גדול.

ואגב: שים לב שוב למה שכתבתי קודם לכן, כתבתי מכוער אבל גם כתבתי "ברמה גבוהה", לא כתבתי משפט פופוליסטי כדי לחפש תשומת לב כתבתי פשוט את האמת.
עדיף איצטדיון "קטן" ומפוצץ מאשר איצטדיון ענק עם קרחות (מישהו אמר טדי? רמת גן?)

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

bs war כתב:
עדיף איצטדיון "קטן" ומפוצץ מאשר איצטדיון ענק עם קרחות (מישהו אמר טדי? רמת גן?)
אף אחד לא רוצה אצטדון בגודל 30,000 איש. אנשים טועים ש20,000 יתאים בול, יותר מ16,000 וזה כבר דיון שחזר בנושא הזה לפחות פעמיים ..

מצד אחד, אם הקבוצה תמשיך במסורת ההצלחות הנוכחית, כנראה ש14500 לא יספיקו.
מצד שני, אם הקבוצה תיפול לאי-הצלחות בתקופה הקרובה, לא ימלאו 14500 בחיים.

הקהל הזה ידוע בקיצוניות לשני הצדדים :מסמיק2:

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

למה שאנחנו ניפול?

גם אם חלילה אלונה ברקת תעזוב (ואני בטוח שלא) מישהו אחר ירכוש אותנו, אנחנו לא כמו נתניה, יש לנו הרבה יותר אוהדים ואנחנו עיר הרבה יותר מרכזית וגדולה. ואנחנו לא כמו בית"ר שיש לה אוהדים בעייתיים.

תתארו לכם אצטדיון 30 אלף + מקום ראשון/שני/שלישי + הצלחה באירופה. יהיה כאן טירוף שיוכל להקפיץ אותנו לגבהים חדשים. ולא צריך לזלזל בזה תראו את ההצלחה אפואל ניקוסיה.

בכל מקרה אין מה לעשות יותר, בנו כבר אצטדיון 16,000, מעניין אותי כמה מנויים אנחנו נמכור בפועל, אנחנו לא יכולים לדעת מה הפוטנציאל שלנו עם אצטדיון כמו וסרמיל, אני כבר לא יכול לחכות לספטמבר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אצטדיון של 20,000 היה תואם את מה שצריך להיות פה.
ולגביי האולם גם כן, עוד 200 מיליון ויכלו לבנות אולם עם 6000 מקומות ואצטדיון של 20,000 וחבל...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה