תומר יוספי
Re: תומר יוספי
הזיה כל הפציעות האלה אצלנו
בכל מקרה, רפואה שלמה והחלמה מהירה
בכל מקרה, רפואה שלמה והחלמה מהירה
- ForeverRed
חבל שהנושא שלו לא יחתך ויגרר לתוך העונה.
זה יקשה להבין אם הוא מסוגל בכלל להשתלב פה.
מקצועית הוא לא יחסר לי במיוחד. גם ככה לא היה פקטור עד עכשיו.
זה יקשה להבין אם הוא מסוגל בכלל להשתלב פה.
מקצועית הוא לא יחסר לי במיוחד. גם ככה לא היה פקטור עד עכשיו.
החלמה מהירה! קיוויתי בכל ליבי שימשיך את גרף ההתקדמות שלו מהשנה שעברה.
וכל מי שהאשים אותו בהתחזות, לא חייבים למהר ולהשמיץ. גם בחיים הרגילים כדאי לנשום לפני שקוטלים...
וכל מי שהאשים אותו בהתחזות, לא חייבים למהר ולהשמיץ. גם בחיים הרגילים כדאי לנשום לפני שקוטלים...
זמן טוב לחוזה חדש.
גם אם לא ישתלב אצלנו, לקבוצות היתר הוא שחקן מצוין וזה משהו שצריך ואפשר להשתמש בו.
גם אם לא ישתלב אצלנו, לקבוצות היתר הוא שחקן מצוין וזה משהו שצריך ואפשר להשתמש בו.
ההערכות מדברות על חודש העדרות .
אם זה יהיה כך - יחסר מ-3 משחקים בלבד .
אם זה יהיה כך - יחסר מ-3 משחקים בלבד .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
יחזור לסגל מול טבריה ולפי השמועות קרוב לחידוש חוזה.
זה קורה בטיימינג המושלם כי פרץ נחלש ואישית אני מעדיף את ספר מהספסל.
יוספי שחקן יותר מוכשר מפרץ ובעיקר יכול לזוז לאגפים ולעזור לביטון, בחלק ההגנתי הוא לרוב אחלה אבל חובת ההוכחה עליו לבוא בגישה טובה לעונה הזאת.
זה קורה בטיימינג המושלם כי פרץ נחלש ואישית אני מעדיף את ספר מהספסל.
יוספי שחקן יותר מוכשר מפרץ ובעיקר יכול לזוז לאגפים ולעזור לביטון, בחלק ההגנתי הוא לרוב אחלה אבל חובת ההוכחה עליו לבוא בגישה טובה לעונה הזאת.
וסרמיליה :
עידן בן אבו, סוכנו של תומר יוספי: "יש קבוצה בחו״ל שהגישה הצעה רשמית על השחקן.
במידה ולא תגיע הצעה טובה להמשך החוזה מהפועל באר-שבע, יוספי ככל הנראה יעזוב בחלון של ינואר. הכדור בידיים של הפועל באר-שבע.״
אם תהיתם - ינואר כבר פה ...
איזה קוררררררררר
עידן בן אבו, סוכנו של תומר יוספי: "יש קבוצה בחו״ל שהגישה הצעה רשמית על השחקן.
במידה ולא תגיע הצעה טובה להמשך החוזה מהפועל באר-שבע, יוספי ככל הנראה יעזוב בחלון של ינואר. הכדור בידיים של הפועל באר-שבע.״
אם תהיתם - ינואר כבר פה ...
איזה קוררררררררר

כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
בזמן מו"מ הסוכן מוציא לתקשורת שלשחקן שלו יש עוד אופציות? לא נכון, מתי?
וברצינות אני הבנתי שהכיוון של המו"מ חיובי. ובכל מקרה גם אם הוא לא נשאר יש לא מעט אופציות גם בשוק הישראלי לעמדה שלו.
וברצינות אני הבנתי שהכיוון של המו"מ חיובי. ובכל מקרה גם אם הוא לא נשאר יש לא מעט אופציות גם בשוק הישראלי לעמדה שלו.
נראה שבדרך החוצה.
לפי וואלה ספורט קיבלנו עליו הצעה ע״ס 150k מקבוצה אוקראינית שרוצה אותו כבר בחודש הבא.
חבל שנכנסנו לזה מלכתחילה, או להאריך חוזה בתחילת העונה או למכור.
לפי וואלה ספורט קיבלנו עליו הצעה ע״ס 150k מקבוצה אוקראינית שרוצה אותו כבר בחודש הבא.
חבל שנכנסנו לזה מלכתחילה, או להאריך חוזה בתחילת העונה או למכור.
אלונה לא תשחרר אותו בשביל 150 אלף,זה מסר גם לשאר.
רוצה ללכת? תביא הצעה נורמלית זה לא שוק הכרמל כאן.
רוצה ללכת? תביא הצעה נורמלית זה לא שוק הכרמל כאן.
ועכשיו יוצאת הודעה שהוא לא מעוניין להאריך חוזה כי יש לו הצעה מאוקראינה כבר לינואר.
בקיץ הוא בחיפה/מכבי ת"א. במידה מסוימת חבל כי אני מחבב את השחקן אבל קשה להאשים את המועדון שלא נעל אותו לעוד כמה שנים בקדנציה הקודמת, בקיץ כזכור הוא נפצע ולפני כן לא קיבלנו עליו הצעות.
אופציות למחליפים: מאור לוי בהשאלה עם אופציה, קינדה אם הוא ממשיך להתייבש בחיפה, רן בנימין פוטנציאל נחמד מאוד... אולי יש עוד שאני לא זוכר עכשיו.
הכי חשוב שלא יביאו שוב 10 כמו ספורי/כנעאן שיקבע אותנו למערך מכוער של 4231. מיצינו.
בקיץ הוא בחיפה/מכבי ת"א. במידה מסוימת חבל כי אני מחבב את השחקן אבל קשה להאשים את המועדון שלא נעל אותו לעוד כמה שנים בקדנציה הקודמת, בקיץ כזכור הוא נפצע ולפני כן לא קיבלנו עליו הצעות.
אופציות למחליפים: מאור לוי בהשאלה עם אופציה, קינדה אם הוא ממשיך להתייבש בחיפה, רן בנימין פוטנציאל נחמד מאוד... אולי יש עוד שאני לא זוכר עכשיו.
הכי חשוב שלא יביאו שוב 10 כמו ספורי/כנעאן שיקבע אותנו למערך מכוער של 4231. מיצינו.
- ForeverRed
אפס נשאר אפס.
הביתה. ורצוי לא לישראלית אחרת.
הביתה. ורצוי לא לישראלית אחרת.