איסאק קוונאקה
Re: איסאק קוונאקה
רק להזכיר לכם שרצו לשלוח את וואקמה הביתה בתחילת דרכו במועדון...
viewtopic.php?f=2&t=13746" onclick="window.open(this.href);return false;
סתיו, עושה עלינו מניפולציות, אה?The red one כתב:כולה עשו כתבה שמטרתה לנבא את העונה ונתנו אותו כאופציה בסקר. לצורך העניין, גם אצילי שם. תפסיקו לקחת כבר כל דבר ללבלב
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 61&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
זו קריאה ראשונה לסדר

דייוי קורמן, זוכרים?maxkid22 כתב:רק להזכיר לכם שרצו לשלוח את וואקמה הביתה בתחילת דרכו במועדון...
אצלו למדתי שיעור לכל החיים.
התחיל רע, העלה את הסעיף לכולם ואז נכנס לעניינים, השתפר ושיחק כדורגל פשוט נהדר.
סבלנות, זה המסר.
תנו לזרים את הזמן שלהם.
גם אם זה מתחיל עקום, פציעות, חלודה, תנו את הזמן, אני משוכנע שעוד נראה הרבה רגעים יפים מקוואנקה ופקהארט. כדורגל יש להם.
גם את אוגו רצו לשלוח הביתה אחרי חודשdelta7 כתב: דייוי קורמן, זוכרים?
אצלו למדתי שיעור לכל החיים.
התחיל רע, העלה את הסעיף לכולם ואז נכנס לעניינים, השתפר ושיחק כדורגל פשוט נהדר.
סבלנות, זה המסר.
תנו לזרים את הזמן שלהם.
גם אם זה מתחיל עקום, פציעות, חלודה, תנו את הזמן, אני משוכנע שעוד נראה הרבה רגעים יפים מקוואנקה ופקהארט. כדורגל יש להם.
לא אני.blueman כתב: גם את אוגו רצו לשלוח הביתה אחרי חודש
כבר במשחק הראשון כשנגמר לו האוויר אחרי 25 דקות אמרתי (ויש חברים שזוכרים זאת) שהוא שחקן אדיר.
לא ידעתי עד כמה.
במשחק הראשון של אוגו בבאר שבע כשנבחן בגביע הטוטו מול מכבי פתח תקווה אם אני לא טועה הוא קיבל מחיאות כפיים וקריאות מהקהל, מי רצה לשחרר אותו? לא זוכר אף אחד כזה.
לאחר מכן עד בערך דצמבר הוא היה חלש, מפוזר ועצלן. אבל זה היה בעיקר בגלל התפקוד שלו כ-50:50 התקפי. איזה הזוי זה לחשוב על אוגו עכשיו במשבצת הזאת בקישור...
בפורטוגל הוא שיחק בעמדה הזאתהפועלעולה כתב:לאחר מכן עד בערך דצמבר הוא היה חלש, מפוזר ועצלן. אבל זה היה בעיקר בגלל התפקוד שלו כ-50:50 התקפי. איזה הזוי זה לחשוב על אוגו עכשיו במשבצת הזאת בקישור...
נכון. בכר המציא אותו מחדש והפך אותו לשחקן הרבה יותר טוב וממושמע.
- The red one
זה כי כל כך חיכינו לקשר אחורי שיגיע, שהיה קטע כזה במשחק שעל כל דבר שהוא עשה היללו אותו.South Boy כתב:במשחק הראשון של אוגו בבאר שבע כשנבחן בגביע הטוטו מול מכבי פתח תקווה אם אני לא טועה הוא קיבל מחיאות כפיים וקריאות מהקהל, מי רצה לשחרר אותו? לא זוכר אף אחד כזה.
הוא לא היה כ-זה מטורף במשחק ההוא, ואכן, גם מספר שבועות לאחר מכן, לא היה ביכולת שיא
אחרי גל אראל דויד הובר וקובי דג'אני כל שחקן נראה מטורף.The red one כתב: זה כי כל כך חיכינו לקשר אחורי שיגיע, שהיה קטע כזה במשחק שעל כל דבר שהוא עשה היללו אותו.
הוא לא היה כ-זה מטורף במשחק ההוא, ואכן, גם מספר שבועות לאחר מכן, לא היה ביכולת שיא
- The red one
דוד הובר היה פספוס גדול
בהחלט, הרגיש לי בזמנו שמאמן טוב יותר מפיק ממנו המוןThe red one כתב:דוד הובר היה פספוס גדול
- ForeverRed
הצחקת אותי.The red one כתב:דוד הובר היה פספוס גדול
- The red one
שמח לשמוע, מוזמן למופע הסטאנדאפ שלי, ראשון ב20:00 במרכז הצעיריםForeverRed כתב: הצחקת אותי.