ForeverRed כתב:
חנן ממן מעולם לא היה שחקן של מספרים.
עונת 16/17 הייתה עונת השיא שלו מהבחינה הזו, עד לאותה נקודת זמן.
הוא כבש 6 שערי ליגה ובישל 7.
יתר השערים הגיעו במסגרות האחרות, בעיקר מול קבוצות מהליגות הנמוכות, כולל רביעייה נגד כפר קאסם.
השיפור נמשך והגיע לשיא בשנה שעברה עם 12 שערים ו-7 בישולים.
לסיכום, 2 עונות של מספרים לאורך קריירה שלמה.
אחת סבירה, אחת טובה.
לא על זה צריך לבנות תאוריות.
לדעתי זה לא שווה את ההקרבה כשמסתכלים על התמונה הכוללת.
11-2: 3 ו 6
12-3: 3 ו 5
14-5: 5 ו 4
15-6: 0 ו6
16-7: 6 ו 7
17-8: 12 ו7
אחרי שבדקתי לעומק, חוזר בי ממה שאמרתי. אכן לא שחקן של מספרים. ובכל זאת אחרי שנה וחצי מרשימות מאוד בהפועל חיפה זאת הייתה החתמה מתבקשת והוא היה בורג משמעותי מאוד באליפות
elia כתב:
כן. אולי לא בכזה פער אבל כן.
מי הייתה לוקחת?
מכבי או בית"ר בצורה הרבה פחות משכנעת.
להזכירכם באזור ינואר רובנו לא האמנו שנזכה, היינו כל כך חבולים ולא מרשימים בזמן שבית"ר אספה נקודות בקצב מצוין וגם מכבי הייתה בסיבוב שני מעולה.
מסוף ינואר-תחילת פברואר התחלנו באמת לרוץ
הראל כתב:הוא היה בפורמה שנה שעברה והכל הלך לו.
כשזה קצת קשה זה שחקן עם אופי של ילדה עם קוקיות ויש לו יכולות אבל הוא פשוט שחקן עצלן מאוד ובגלל זה הוא משחק בליגה שלנו וחא בחו"ל.
איך הסטיגמה של עצלן מתיישבת עם זה שבאופן די קבוע הוא רץ יותר מכולם? כולל במשחק האחרון
אני לא יודע מי בודק את הנתונים האלה ואיך, לפעמים יש נתונים הזויים של המנהלת.
אבל בכל אופן הכוונה לעצלן לא רק בריצה שלו, בזה שהוא נעלם במשחקים ובמיוחד כמו שאמרתי בדיון שלו הרבה פעמים - כשהכדור בסביבה שלו או אצלו הוא אחד הטובים בארץ, כשזה רחוק ממנו או שצריך לרדוף אחרי יריב לא בזין שלו לזוז.
הראל כתב:אני לא יודע מי בודק את הנתונים האלה ואיך, לפעמים יש נתונים הזויים של המנהלת.
אבל בכל אופן הכוונה לעצלן לא רק בריצה שלו, בזה שהוא נעלם במשחקים ובמיוחד כמו שאמרתי בדיון שלו הרבה פעמים - כשהכדור בסביבה שלו או אצלו הוא אחד הטובים בארץ, כשזה רחוק ממנו או שצריך לרדוף אחרי יריב לא בז** שלו לזוז.
זאת לחלוטין סטיגמה.
הוא שחקן מאוד איטי ולכן נראה שהוא לא מתאמץ, אבל זה לא המצב. מציע לך לעקוב אחריו לכמה דקות במשחק הבא, ותראה שהוא עושה עבודה לא רעה בכלל בלי הכדור.
niv1 כתב:
איך בדיוק התקשורת קדמה אותו? הרוויח ביושר את ההזדמנות להגיע לאלופת המדינה אחרי שהיה במשך שנים שחקן יציב מאוד מבחינת מספרים, וגם עונה שעברה זכה בזכות בתור שחקן השנה, אי אפשר לשחק בנדמה לי אבל סביר להניח לא היינו לוקחים אליפות בלי ההחתמה שלו.
שחקן ישראלי מהטובים שיש בליגה הוא כן, והוא שנים מוכיח את זה, שחקן מוביל לאליפות הוא לא. אבל לא צריך לגמד אותו בכח
זה בדיוק עונה על התשובה ״איך התקשורת קדמה אותו״
מבחינת תחושות כולם חשבו והרגישו כאילו חנן ממן כל עונה מפציץ
כשבדקת מספרים הבנת כמה זה רחוק...
האם חנן ממן מצדיק סיקור תקשורתי כזה נרחב??
אין צורך לענות.. התשובה ידועה
ForeverRed כתב:
מהחלק הקדמי?
מליקסון ונייגל היו טובים.
אוחנה סביר, אבל לו יש נסיבות מקלות.
מליקסון יכול לדעתי (אולי) לקבל ציון עובר, לא הרבה יותר מזה (וגם זה עם פקטור כי אני אוהב אותו).
לאוחנה (וגם לויטור) אכן יש נסיבות מקלות.
נייג'ל? אז נתן בישול ועוד מסירה אחת טובה ימינה אבל הצליח לחרב במו רגליו כמה התקפות שעם קבלת החלטות טובה יותר (או בעברית שחקן עם מוח) יכלו לשנות את התמונה.
delta7 כתב:
מליקסון יכול לדעתי (אולי) לקבל ציון עובר, לא הרבה יותר מזה (וגם זה עם פקטור כי אני אוהב אותו).
לאוחנה (וגם לויטור) אכן יש נסיבות מקלות.
נייג'ל? אז נתן בישול ועוד מסירה אחת טובה ימינה אבל הצליח לחרב במו רגליו כמה התקפות שעם קבלת החלטות טובה יותר (או בעברית שחקן עם מוח) יכלו לשנות את התמונה.
זוכר התקפה אחת כזאת, לא הרבה יותר.
יכול לקרות.
מליקסון? לא מצליח להבין איזו טענה אפשר להעלות כלפיו.
מניע כדור, מזיז את כל הקבוצה, נלחם בהגנה ולקינוח מעמיד 3-4 שחקנים מול שוער על קו החמש.
אם זה עובר אז כנראה ששוב, הציפיות שלכם שייכות לעונה אחרת.