ג'ון אוגו
Re: ג'ון אוגו
ככל הנראה במועדון מראים לו את הדרך החוצה.
אם לא בחלון הנוכחי אז בינואר/סיום החוזה.
מקווה שיתעשתו שם ומהר ויחתימו ל 3 שנים נוספות (ובשכר של 350-400 ל 3 שנים הוא חותם מחר).
מקווה שיתעשתו שם ומהר ויחתימו ל 3 שנים נוספות (ובשכר של 350-400 ל 3 שנים הוא חותם מחר).
אוגו זה הנשמה ואחד הסמלים הכי גדולים של הפועל באר שבע, האיש מסמל וויניריות,טירוף,לחימה,תקווה,
להתחיל מכלום ולהיות גדול בדיוק כמו המועדון עצמו,אוגו זה סמל וסמלים לא זורקים,מה גם אני חושב שהוא ממש לא הבעיה בקישור.
להתחיל מכלום ולהיות גדול בדיוק כמו המועדון עצמו,אוגו זה סמל וסמלים לא זורקים,מה גם אני חושב שהוא ממש לא הבעיה בקישור.
נערך לאחרונה על ידי REDZED ב 25 אוגוסט 2018, 04:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
רוצים דם חדש לגמרי אההoranu כתב:ככל הנראה במועדון מראים לו את הדרך החוצה.
חבל.. אם אוגו מוכן להשאר כמו שאתה אומר אז לא מדובר במקרה כמו טוני.. אוגו זה המנוע והעוצמה שלנו במרכז. לידו כולם נראים ילדים. קשה לראות מחליף ברמה הזו ובסכומים האלו... מזכיר שהיה בסגל למונדיאל.
מסכים איתכם שאוגו חייב להישאר מכל הסיבות שרשמתם כאן.
הבן אדם הוא הקשר האחורי הטוב בליגה ובפער מהשאר מהרגע שנחת פה ועד לרגע זה ללא יוצא מן הכלל.
שחקן מעל הליגה (החלשה שלנו) שאפשר להשאיר משאירים, את אוגו אפשר וצריך להשאיר, כרגע זה לא נראה שיש רצון כזה במועדון.
הבן אדם הוא הקשר האחורי הטוב בליגה ובפער מהשאר מהרגע שנחת פה ועד לרגע זה ללא יוצא מן הכלל.
שחקן מעל הליגה (החלשה שלנו) שאפשר להשאיר משאירים, את אוגו אפשר וצריך להשאיר, כרגע זה לא נראה שיש רצון כזה במועדון.
מה גורם לחשוב שלא רוצים אותו?oranu כתב:מסכים איתכם שאוגו חייב להישאר מכל הסיבות שרשמתם כאן.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לא נועלים אותו החדר ואומרים שהוא לא יוצא בלי חוזה חדש. כמו במקרה טוני, עניין המיסוי הופך את הסיפור למורכב כלכלית כנראהגדי כתב:
מה גורם לחשוב שלא רוצים אותו?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני ארשום מה שאני יכול -
אם הפועל ב"ש מציעה לאוגו חוזה ל 3 שנים על 400k לעונה הוא חותם מחר, זה לא קרה עדיין.
אם הפועל ב"ש מציעה לאוגו חוזה ל 3 שנים על 400k לעונה הוא חותם מחר, זה לא קרה עדיין.
די עם השקר הזה על המיסוי.Totti כתב: לא נועלים אותו החדר ואומרים שהוא לא יוצא בלי חוזה חדש. כמו במקרה טוני, עניין המיסוי הופך את הסיפור למורכב כלכלית כנראה
שיתנו לו חוזה זהה לזה שיש לאייבינדר ול 3 שנים והוא מסיים פה קריירה, משהו לא מובן לי בהתנהלות מולו.
אני חושב שמרגישים תחושת מיצוי. אין הסבר אחר.oranu כתב: די עם השקר הזה על המיסוי.
שיתנו לו חוזה זהה לזה שיש לאייבינדר ול 3 שנים והוא מסיים פה קריירה, משהו לא מובן לי בהתנהלות מולו.
לפי דעתי יש לו עוד לפחות 2 עונות ברמה הזו לתת. יהיה קשה למצוא מישהו שיתן תרומה כמו שלו.
להאריך חוזה בעונה נוספת יהיה מושלם.
לא אומר שאתה משקר, חלילה.oranu כתב:אני ארשום מה שאני יכול -
אבל אין מצב שזה הסכום. אם זה היה הסכום אני מאמין שאלונה הייתה מחתימה אותו לעוד 5 שנים בלי למצמץ.
מה זה שקר אחי? 400 נטו של אוגו זה כמעט מיליון אירו ברוטו כולל מענקיםoranu כתב: די עם השקר הזה על המיסוי.
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 25 אוגוסט 2018, 07:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
CrazyRed7 כתב: אני חושב שמרגישים תחושת מיצוי. אין הסבר אחר.
לפי דעתי יש לו עוד לפחות 2 עונות ברמה הזו לתת. יהיה קשה למצוא מישהו שיתן תרומה כמו שלו.
להאריך חוזה בעונה נוספת יהיה מושלם.
אני לא יודע איך אנשים במועדון חושבים על מיצוי, ראינו באירופה כמה אכפתיות יש לו וכמה הוא רוצה, היה הכי טוב בכל הקמפיין הקצר הזה.
בטוטו מול נתניה הוא שיחק בהילוך ראשון שני וזה מובן, אני בטוח שגם היום הוא יתן 200% מעצמו.
לוותר עליו זו טפשות.
- ForeverRed
היום שאחרי אוגו יהיה יום עצוב. יותר מטוני.
האיש הזה הוא אחד הסמלים הכי גדולים של השושלת הנוכחית.
אולי יש קצת תחושה של מיצוי או חשש להתחייב על חוזה ארוך, בכל זאת זה לא אוגו של לפני שנתיים והוא רואה את הגב של היריבים יותר מבעבר, אבל גם ביכולת הנוכחית ובסכומים שהוא דורש, אני לא רואה איך מצליחים למצוא תחליף ברמתו.
במקום לסמן לו את הדרך החוצה תרכיבו לידו את השחקנים הנכונים והוא יחזור לפרוח מחדש.
לא מובנת ההתנהלות מולו. האמת שגם בכלל.
האיש הזה הוא אחד הסמלים הכי גדולים של השושלת הנוכחית.
אולי יש קצת תחושה של מיצוי או חשש להתחייב על חוזה ארוך, בכל זאת זה לא אוגו של לפני שנתיים והוא רואה את הגב של היריבים יותר מבעבר, אבל גם ביכולת הנוכחית ובסכומים שהוא דורש, אני לא רואה איך מצליחים למצוא תחליף ברמתו.
במקום לסמן לו את הדרך החוצה תרכיבו לידו את השחקנים הנכונים והוא יחזור לפרוח מחדש.
לא מובנת ההתנהלות מולו. האמת שגם בכלל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם באמת במועדון לא רוצים שהוא ימשיך למישהו השתחרר בורג.
השחקן הזה הוא הזר הכי גדול שדרך פה אחריי טוני וואקמה והוא הקשר האחורי הכי טוב בליגה ובניגוד לטוני הוא נותן מעצמו 200%.
השחקן הזה הוא הזר הכי גדול שדרך פה אחריי טוני וואקמה והוא הקשר האחורי הכי טוב בליגה ובניגוד לטוני הוא נותן מעצמו 200%.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני מבין "שתחושת מיצוי" זו ההגדרה החדשה לכל התנהלות קלוקלת של המועדון מעכשיו.
יפה.
יפה.