האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה
זה מצחיק הדברים האלה...איך בישראל לא יודעים לתכנן ויסות של תנועה.
הכי מצחיק שיבנו שם חניון ענק מאחורי האיצטדיון אבל עם הכביש הקטנצ'יק הזה אני לא מתכנן להתקרב לאיצטדיון עם האוטו אלא לחנות ממש רחוק, ואיתי בטח עוד הרבה, אז מה עוזר החניון אם הכביש גישה נוראי??
הכי מצחיק שיבנו שם חניון ענק מאחורי האיצטדיון אבל עם הכביש הקטנצ'יק הזה אני לא מתכנן להתקרב לאיצטדיון עם האוטו אלא לחנות ממש רחוק, ואיתי בטח עוד הרבה, אז מה עוזר החניון אם הכביש גישה נוראי??
לא משנה כמה צפוף יהיה, יש כל כך הרבה מקומות חניה במרחק של 5-10 דק' הליכה מהאיצטדיון.nir767676 כתב:זה מצחיק הדברים האלה...איך בישראל לא יודעים לתכנן ויסות של תנועה.
ההגעה ברכב רק לקהל האורח לטעמי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
"כל כך הרבה" ? תזכיר לי , אני לא גרתי באיזור הזה מעולם אבל כן עברתי פה הרבה פעמים..איפה יש שם הרבה מקומות חנייה? הכל שם בניינים ולא זכור לי מרכז גדול או מקום חנייה גדול באיזור..Totti כתב:
לא משנה כמה צפוף יהיה, יש כל כך הרבה מקומות חניה במרחק של 5-10 דק' הליכה מהאיצטדיון.
ההגעה ברכב רק לקהל האורח לטעמי.
ככה:אדום בלב בנשמהההה כתב: "כל כך הרבה" ? תזכיר לי , אני לא גרתי באיזור הזה מעולם אבל כן עברתי פה הרבה פעמים..איפה יש שם הרבה מקומות חנייה? הכל שם בניינים ולא זכור לי מרכז גדול או מקום חנייה גדול באיזור..
נחל עשן- מלא חול בחלק האחורי של השכונה, עוקף לכיוון אופקים.
ו' החדשה- כל איזור מקלף ומכללת קיי.
שכונה ד'- רחוב יהודה הלוי עד המכתש, כל הרחובות הפנימיים, פארק ד'..
ועוד..
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אתם שוכחים גם שכרגע מדובר באתר בניה, חצי מהכביש ומהגישות תחת עבודות, עוד אין מגרשי חניה וכו'. תנו צ'אנס לסיים.
שהייתי לא מזמן במשחק של יוניטד המלון היה במרחק של 10 דקות נסיעה ולקח לי שעתיים וחצי שעות נסיעה להגיע.
אז אם זה קורה במועדונים הגדולים בעולם גם להפועל ב"ש מותר.
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אבל את האולד טרפורד בנו לפניי כמה שנים טובות והאצטדיון שלנו בונים עכשיו שיש ליד שטחים רבים ויכלו לתכן את הצאטדיון שיהיו בו אפילו 10 אלף מקומות חניה מרוב שיש כל כך הרבה שטח באזור של באר שבע ושטח השיפוט של באר שבע הוא השני בגודלו אחריי זה של ירושלים.manutd כתב:שהייתי לא מזמן במשחק של יוניטד המלון היה במרחק של 10 דקות נסיעה ולקח לי שעתיים וחצי שעות נסיעה להגיע.
נערך לאחרונה על ידי דר אדום בנשמה ב 15 דצמבר 2014, 12:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
באירופה אף אחד לא מגיע עם רכב למשחקים. אצלנו אין אלטרנטיבה.
הייתי לפני שעה בכביש שעובר ליד האיצטדיון והוא אשכרה פקוק! זה פאקינג פסטיגל מה יהיה במשחקים שלנו?? (על הגדולים אין על מה לדבר)
- ForeverRed
https://eyoya.co.il/Articles/44016.html" onclick="window.open(this.href);return false;dor69 כתב:הייתי לפני שעה בכביש שעובר ליד האיצטדיון והוא אשכרה פקוק! זה פאקינג פסטיגל מה יהיה במשחקים שלנו?? (על הגדולים אין על מה לדבר)
כמה עוד אפשר לדוש בזה?
אצטדיונים, בעולם כולו, לא בנויים לרכב פרטי.
בארץ זה בעיה, כי אין תחבורה ציבורית, אבל נאלץ לתמודד..
אצטדיונים, בעולם כולו, לא בנויים לרכב פרטי.
בארץ זה בעיה, כי אין תחבורה ציבורית, אבל נאלץ לתמודד..
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
תגובה כל כך דבילית של דובר העירייה.
הם משקיעים מיליונים בשביל אצטדיון שיהיה בשימוש למשך שעתיים פעמיים בחודש....
זה נכון, אבל אני גם יכול להבין. מדובר בתוספות עצומות של כסף, כשבאמת בסופו של דבר מדובר בפעמיים- שלוש בחודש.אביאל כתב:תגובה כל כך דבילית של דובר העירייה.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
לגבי הצדק שבדבריו זה משהו אחר.סניור כתב:
זה נכון, אבל אני גם יכול להבין. מדובר בתוספות עצומות של כסף, כשבאמת בסופו של דבר מדובר בפעמיים- שלוש בחודש.
אבל בוודאות ניתן לומר שעירייה שמתיימרת להקים מטרופולין, הייתי מצפה מהם לפחות לא להצר את הכביש העוקף כפי שעשו לפני שנה או יותר כשהוסיפו נתיב רכיבה על אופניים...בדיוק כמו בדרך מצדה.
זה כבר דיון כמעט אידיאולוגי, אבל אני רק אציין שלפי כול המחקרים והתיאוריות- שבילי אופניים ושבילי הליכה הם נדבך מרכזי וחשוב ביותר בערים מתחדשות ומתקדמות. הם חשובים בהרבה מכבישים ודרכים לרכב פרטי, ואף נהוג לבטל מקומות חניה ולהחליפם בדרכי אופניים כדי "לכפות" על אנשים רכיבה, הליכה ושימוש בתחבורה ציבורית במקום ברכב הפרטי.
כמובן שהכול בסוף חוזר לזה שאצלנו בארץ אין תחבורה ציבורית ראויה.
כמובן שהכול בסוף חוזר לזה שאצלנו בארץ אין תחבורה ציבורית ראויה.