מנויים לאיצטרנר
- The red one
Re: מנויים לאיצטרנר
זה באמת לא הגיוני. או שזו טעות בשפע או שכבר סברו פה - חילקו באופן מאסיבי מנויים לדרומי לכל מיני אנשים כאלה ואחרים.
לא ייתכן שלאורך כל מכירת המנויים המזרחי ומהערבי היו בפער גדול ופתאום תוך שבוע נגמר לדרומי. ועוד אחרי ההדחה מאירופה. אם היינו עוברים עוד הייתי מבין ..
לא ייתכן שלאורך כל מכירת המנויים המזרחי ומהערבי היו בפער גדול ופתאום תוך שבוע נגמר לדרומי. ועוד אחרי ההדחה מאירופה. אם היינו עוברים עוד הייתי מבין ..
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אכן 0 מקומות בדרומי.
זה אומר שמאתמול בלילה "נמכרו" 179 מנויים לדרומי.
זה כמובן לא הגיוני אז נמשיך לעקוב אחר השינויים.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אביאל כתב:אכן 0 מקומות בדרומי.
אני קניתי את כולם בשביל לספסר!

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אורי, ידעתי שאתה פושע,אורי אדום בנשמה כתב:
אני קניתי את כולם בשביל לספסר!

גם אמרתי לך שיש לך פרצוף של פושע בזמנו חחח

ולגביי עניין המנוים, שיפרסמו כבר מה המספר הרשמי במועדון וזהו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
דיברתי עכשיו עם שפע. הבחורה שענתה לי אמרה שאכן נגמרו המנויים לשערים 3 ו-4.
- dardasmiley
נניח שהמרכאות במקום ולא באמת נמכרו המנויים. הם חולקו למקרובים, הם נסגרו כדי לייצר ביקוש גדול מהיצע, הם ניתנו לילדים קשיי יום. זה לא אמור לשנות. כל עוד נראה טרנר מלא, כל האמצעיפ לזה, בעיניי, כשרים.אביאל כתב:אכן 0 מקומות בדרומי.
וגם אוהד שקיבל את המנוי במתנה ויגיע לדרומי ידבק בטירוף ירצה או לא ירצה.
הזויאריאל2 כתב:דיברתי עכשיו עם שפע. הבחורה שענתה לי אמרה שאכן נגמרו המנויים לשערים 3 ו-4.

- The red one
לא הזוי, מאור, הקבוצה התחילה לחלק לכל מיני גורמים מנויים לשם. אין שום סיבה הגיונית אחרת.
האמת שזה קצת קצת באסה, כי אני אישית הייתי מעדיף שהיו נשארים 300-400 כרטיסים ליציע הזה כדי לעודד תחלופה.
האמת שזה קצת קצת באסה, כי אני אישית הייתי מעדיף שהיו נשארים 300-400 כרטיסים ליציע הזה כדי לעודד תחלופה.
דווקא השנה ממה שאני חוויתי המועדון היה קשה בחלוקת מנויים לילדים קשי יום. אני מתנדב בעמותת עלם וכל שנה קיבלנו כמה מנויים לנערים דרך אשתו של אסי שעובדת בברום ומסייעת רבות לעמותה. העונה לא הצלחנו לארגן אפילו מנוי אחד למרבה הצער. נקווה שחילקו לעמותות אחרות השנה ולא הוציאו הכל למכירה.dardasmiley כתב:
נניח שהמרכאות במקום ולא באמת נמכרו המנויים. הם חולקו למקרובים, הם נסגרו כדי לייצר ביקוש גדול מהיצע, הם ניתנו לילדים קשיי יום. זה לא אמור לשנות. כל עוד נראה טרנר מלא, כל האמצעיפ לזה, בעיניי, כשרים.
וגם אוהד שקיבל את המנוי במתנה ויגיע לדרומי ידבק בטירוף ירצה או לא ירצה.
380 מנויים נותרו על פי הטבלה של אביאל . זה מטורף !
פאקינג המגרש יהיה סולד אאוט מראש לכל משחק
למי שיש זמן ורוצה להנות קצת ( או שבאמצע תקופת מבחנים , ופשוט רוצה לברוח מללמוד חח) ממליץ לקרוא את התגובות הראשונות באשכול של האצטדיון. היו פה ויכוחים עזים על איפה למקם את יציע המעודדים , בגלל שלא רוצים שהמזרחי יהיה ריק והוא מול הטלוויזיה
למי שיש זמן ורוצה להנות קצת ( או שבאמצע תקופת מבחנים , ופשוט רוצה לברוח מללמוד חח) ממליץ לקרוא את התגובות הראשונות באשכול של האצטדיון. היו פה ויכוחים עזים על איפה למקם את יציע המעודדים , בגלל שלא רוצים שהמזרחי יהיה ריק והוא מול הטלוויזיה

נראה כאילו משחררים מעט מנויים לדרומי, במיוחד בפינות.. למי שצריך
כן זה מאוד משעשע. אתה עובר עמוד עמוד שהחישובים בו כוללים 3000 אוהדיםyakar כתב:380 מנויים נותרו על פי הטבלה של אביאל . זה מטורף !