בתמונה 14, הכיסאות המאוד נוחים וקלילים הם אלו שבשורה הראשונה מלמטה. הכי גבוהים הם אלו עם מחזיקי הכוסות. לא זוכר שהיה משהו מיוחד בצהוב כחול, כנראה סתם דגם אחר
בתמונות 16 ומעלה זה המקום בו יהיו חנויות האוכל, מזכרות וכו', כמו שאתם רואים יש שם דלפק שם כבר
בקיצור, פצצה, אני אחזור לשם בעוד חודש וחצי בערך, מקווה שאהיה מוקף בכיסאות אדומים
בתמונה 14, הכיסאות המאוד נוחים וקלילים הם אלו שבשורה הראשונה מלמטה. הכי גבוהים הם אלו עם מחזיקי הכוסות. לא זוכר שהיה משהו מיוחד בצהוב כחול, כנראה סתם דגם אחר
בתמונות 16 ומעלה זה המקום בו יהיו חנויות האוכל, מזכרות וכו', כמו שאתם רואים יש שם דלפק שם כבר
בקיצור, פצצה, אני אחזור לשם בעוד חודש וחצי בערך, מקווה שאהיה מוקף בכיסאות אדומים
דווקא הכסאות שלמטה זה הדגם כמו במושבה , ממש ממש לא נוח , קשים כמו אבן ושוברים את הגב .
הדגם שיש בנתניה דגם מעולה , הלוואי יעשו אותו באדום , הדגם שבשורה האמצעית זה של נתניה .
אני חושב שאתה מתבלבל, כי ההורדה של הכיסא וגם הכיסא עצמו היו מאוד קלילים ונוחים. העליון הוא זה שהיה טיפה קשה. ישבתי על האדום כמה דקות וזה היה לדעתי הכי נוח.
יצא לי לדבר עם מישהו שעובד בחברה הכלכלית(החברה האחראית)
הוא העריך שהאיצטדיון יהיה מוכן במאי/יוני
לדעתי זה ממש לא טוב,כי רק הקטע של הדשא יקח לנו חודשיים או שלוש מה שאומר שאירופה אם כאשר לא יהיה פה.חייבים לזרז את הקצב
המשוגע האדום כתב:יצא לי לדבר עם מישהו שעובד בחברה הכלכלית(החברה האחראית)
הוא העריך שהאיצטדיון יהיה מוכן במאי/יוני
לדעתי זה ממש לא טוב,כי רק הקטע של הדשא יקח לנו חודשיים או שלוש מה שאומר שאירופה אם כאשר לא יהיה פה.חייבים לזרז את הקצב
גם אני דיברתי עם מישהו מהחברה הכלכלית , לי אמרו שיהיה מוכן כולל דשא עד יולי , אבל תמיד יש עיכובים .
בוא נגיד שאם נגיע לאירופה השלב הראשון גבולי , אולי את השני אם נעבור נארח