שתדרוש כמה שבא לה אבל היא לא יכולה להתערב בהחלטות המקצועיות אם לא באלה להיות פה יכול להגיד לך בוודאות שמיכה היה פה אם היא לא מטילה וטו על המהלךxboy כתב: ↑30 ינואר 2021, 16:29היא לא צריכה לשים את הקבוצה על המדף היא צריכה להעביר את הקבוצה לרוביק (בהנחה שכבר לא בא לה להיות פה), לשים את הקבוצה על המדף בסכומים שהיא רוצה זה לגרום למועדון להעלות אבק.
איך שזה נראה עכשיו אלונה מנסה להחזיר חלק מההשקעה שלה דרך הגעה לאירופה כל שנה ובמינימום השקעה (אשרי המאמין).
הפועל באר שבע | לאן?
Re: הפועל באר שבע | לאן?
התגובה שלי לא באה ממקום של כפיות טובה, אני יותר מאשמח אם היא תודיע שהיא חוזרת למועדון (אין לי גם בעיה שלא תביא שקל מהבית יותר). המצב הזה שהיא צעד בפנים שניים בחוץ גורם רק נזק למועדון.
קודם כל היא רכשה את המועדון תמורת כ9 מיליון ₪.
תסכים איתי שהיא שידרגה את המועדון מאז?בצורה ניכרת?משאירה כמה וכמה נכסים ששווים כסף(בעיקר שחקנים. הרי כל בעלים חרא היה מוכר את כל מי שאפשר ואז מחזיק את המועדון בתקציב מינימום עד ש״נפטר״ ממנו)?
הפועל באר שבע כיום שווה לא מעט כסף.
ואגב אתה חושב להחזיר את המועדון לעירייה יגרום לאיזה בעלים רציני להגיע?
במצב כזה המועדון יגיע לידיים הכי נוראיות שיכולות להיות(טביב יראה בעליל מדהים לעומתם). כל מיני אנשי עסקים בשקל שיחפשו את האינטרס שלהם על חשבון המועדון בהשקעה מינימלית אם בכלל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
קודם כל היא לא שמה 9 מיליון שקל, אלא 3 מיליון, מי ששילם חלק מהסכום בכלל איש עסקיםנוחי דנקנר שעזר לעיריית באר שבע ושם את מרבית הכסף ועיריית באר שבע שיחד עם הכסף (4 מיליון) של נוחי דנקנר ועוד שני מיליון של העירייה השלימו את ה3 מיליון של אלונה ברקת.CrazyRed7 כתב: ↑30 ינואר 2021, 18:19קודם כל היא רכשה את המועדון תמורת כ9 מיליון ₪.
תסכים איתי שהיא שידרגה את המועדון מאז?בצורה ניכרת?משאירה כמה וכמה נכסים ששווים כסף(בעיקר שחקנים. הרי כל בעלים חרא היה מוכר את כל מי שאפשר ואז מחזיק את המועדון בתקציב מינימום עד ש״נפטר״ ממנו)?
במצב כזה המועדון יגיע לידיים הכי נוראיות שיכולות להיות(טביב יראה בעליל מדהים לעומתם). כל מיני אנשי עסקים בשקל שיחפשו את האינטרס שלהם על חשבון המועדון בהשקעה מינימלית אם בכלל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה זה משנה מאיפה הכסף הגיע?
הנקודה היא שכבר אז המועדון נמכר ב9 מיליון ש״ח.
היום הוא שווה הרבה יותר ומשום מה מצפים ממנה לתת בחינם.
הנקודה היא שכבר אז המועדון נמכר ב9 מיליון ש״ח.
היום הוא שווה הרבה יותר ומשום מה מצפים ממנה לתת בחינם.
איזה נכסים יש לנו בדיוק? אקולטסה בריירו קלטינס? אולי ספוריCrazyRed7 כתב: ↑30 ינואר 2021, 18:19קודם כל היא רכשה את המועדון תמורת כ9 מיליון ₪.
אני חושב שיש לנו ממי ללמוד...
https://twitter.com/AckermanAsaf/status ... 50275?s=19
סתם סתם
גם לזה יש גבול
https://twitter.com/AckermanAsaf/status ... 50275?s=19
סתם סתם

התפטרות אבוקסיס תאלץ את אלונה להיות בחזית.
מאמין שזה יביא להחתמות מעניינות.
מאמין שזה יביא להחתמות מעניינות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שום החתמות לא יהיו.
אלונה לא מוכנה לשים שקל לדעתי
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
החתמות שחקנים זו הבעיה האחרונה כרגע.... עכשיו מה שחשוב שאלונה תחליט מה היא רוצה מהקבוצה ואיפה היא רוצה לעמוד אם בכלל. אחר כך שתביא דמות מקצועית שתוביל אותנו לאירופה בסוף העונה
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
מה עם המנואלה?
לפי וואלה ספורט במועדון בוחנים שת"פ עם קבוצה בלאומית כפי שמכבי עושה עם בית"ר ת"א רמלה. הפועל פ"ת של ברקוביץ' עשויה להיות הקבוצה.
צעד חשוב מאוד, רק שיצא לפועל.
צעד חשוב מאוד, רק שיצא לפועל.
קשה לי להאמין שאוהדי הפועל פתח תקוה יסכימו להיות קבוצת חסות שלנו. יש שם הרבה גאווה
ותחושה שמדובר בענק רדום מבחינתם. אני מדגיש, מבחינתם.
אני ממש מקווה שזה יקרה!