איסאק קוונאקה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

Re: איסאק קוונאקה

שליחה על ידי RedHell »

מה הקטע עם ברמן? זהו עזב?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מעניין אותי, מה הסיכוי שקוואנקה יהיה בסגל למשחק מול מאריבור?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
סתיו רווח!.!
Title: למסגרת במספרת הללויה!
יצירת קשר:

שליחה על ידי סתיו רווח!.! »

דר אדום בנשמה כתב:מעניין אותי, מה הסיכוי שקוואנקה יהיה בסגל למשחק מול מאריבור?
לדעתי יהיה וישחק 10-15 דק.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל :דגל:
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה :משוגע:
באר שבע גם בטוב אווו אווו :תופים:
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב:יש כאן איזה מגמה לבקר ולחפש כתבים שלנו שהגיעו מהקהל, כשהרבה פעמים אנשים שוכחים שיש כאן דרישות ולחצים מצד המערכת, ולפעמים גם יושר מקצועי שמצריך לדווח גם על דברים שכאוהד היינו מעדיפים לא להוציא החוצה. זוכר את הביקורת על יגאל ברמן שהיה אחלה כתב. לא שאני מסכים עם המשפט לגבי הקשר בין טבעוניות לפציעות, אבל אני מציע לבחון כל כתב, בטח כתב חדש, לאורך זמן לפני שיוצאים בביקורת או במסקנות.
ברמן היה כתב חלש.
מעולם לא חידש דבר. את הדיווחים שלו כל אוהד ממוצע מסוגל היה לכתוב, כתבות העומק היו עם טמפלייט קבוע. על גוון הקול בשידורים מיותר להרחיב, ועל הפאסיביות בתכניות הרדיו עדיף שלא אדבר.

לא חושב שהוא היה לא לויאלי לקבוצה.
הביקורת שלי עליו היא נטו מקצועית.

אם לא היית משחק איתו כדורגל בשישי כנראה שגם אתה היית מודה בזה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

סתיו רווח!.! כתב: לדעתי יהיה וישחק 10-15 דק.
אז להשאיר?

סמל אישי של משתמש
סתיו רווח!.!
יצירת קשר:

ForeverRed כתב: אז להשאיר?
ואו אדון קולומבו הגיב לי שוב!
שוב אסביר לך כי אני יודע שאתה קשיי הבנה.
על פי התקשורת אמרו הוא ייעדר לעוד תקופה ארוכה, שוב זה עושה רושם רע עליו שהוא נפצע מכל תאקל, אמרתי שמבחינה מקצועית לא ראיתי אותו ואני לא שופט אותו על פי זה, מה שמרתיע זה שהוא יפצע בהמשך העונה מתי שנצטרך את כולם בשיא, אני לא מחזיק משחקנים טובים שמרבים להיפצע לעיתים קרובות, אני מעדיף אותם אצל היריבות שלנו ולא אצלנו.
אם באמת היה לו חוסר מזל והוא לא שחקן שבאמת מרבה להיפצע אז שיחקנו אותה, אבל אם הוא יפצע לעיתים קרובות? ובמיוחד מתי שנצטרך אותו? ההחתמה הזו שווה? אני לא חושב.
תקראו לי מטומטם אוו אווו

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

סתיו רווח!.! כתב: ואו אדון קולומבו הגיב לי שוב!
על פי התקשורת אמרו הוא ייעדר לעוד תקופה ארוכה, שוב זה עושה רושם רע עליו שהוא נפצע מכל תאקל, אמרתי שמבחינה מקצועית לא ראיתי אותו ואני לא שופט אותו על פי זה, מה שמרתיע זה שהוא יפצע בהמשך העונה מתי שנצטרך את כולם בשיא, אני לא מחזיק משחקנים טובים שמרבים להיפצע לעיתים קרובות, אני מעדיף אותם אצל היריבות שלנו ולא אצלנו.
אם באמת היה לו חוסר מזל והוא לא שחקן שבאמת מרבה להיפצע אז שיחקנו אותה, אבל אם הוא יפצע לעיתים קרובות? ובמיוחד מתי שנצטרך אותו? ההחתמה הזו שווה? אני לא חושב.
אבל מאיפה אתה יודע מה יהיה איתו בחודשים הקרובים? מסתמך על קורס נביאים שעברת?

סמל אישי של משתמש
galaaa

שליחה על ידי galaaa »

אז לשחרר?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב: ברמן היה כתב חלש.
מעולם לא חידש דבר. את הדיווחים שלו כל אוהד ממוצע מסוגל היה לכתוב, כתבות העומק היו עם טמפלייט קבוע. על גוון הקול בשידורים מיותר להרחיב, ועל הפאסיביות בתכניות הרדיו עדיף שלא אדבר.

לא חושב שהוא היה לא לויאלי לקבוצה.
הביקורת שלי עליו היא נטו מקצועית.

אם לא היית משחק איתו כדורגל בשישי כנראה שגם אתה היית מודה בזה.
לא משחק איתו כדורגל בשישי (משחק בכלל כדורסל בשישי (:), אבל כן מכיר אותו ברמה האישית, ויודע שלאורך השנים הוא לא הוציא הרבה מאוד לכלוך שהגיע אליו, לא מעט פעמים כדאי לא לפגוע באוהדים שסיפרו לו ולא מעט פעמים בגלל שבניגוד לקודמיו בתפקיד, ומי שזוכר את הימים לפני ONE ואת הכתבים שסיקרנו אותנו גם ברדיו דרום יודע איזה תקופה אפלה זאת הייתה מבחינת התקשורת, הוא לא אוהב את הצהוב ולא יחשוף דברים שיפגעו בקבוצה ואין להם ערך עיתונאי רק בשביל כניסות).
גם בראיונות עם הקבוצה והשחקנים, גם כששואל שאלות קשות, עושה זאת ביושר מקצועי ולא בשביל לפגוע או לייצר בלאגן.
מבחינתי עשה את העבודה מצוין, וזה מצחיק שמצד אחד יש ביקורת על כאלה שמוציאים לכלוך וצהוב ופוגעים בקבוצה בשביל כניסות, ומצד שני כשיש כתבים שלא עושים את זה אז אומרים שהם לא חידשו שום דבר.

נ.ב
דווקא עם איציק שיחקתי כדורגל בילדות לפני כמעט 20 שנה. גרנו באותה שכונה בא' והיינו משחקים המון בגינה שלו. לרוב ניצחתי. מאז אנחנו לא בקשר, מעניין אם זה יעלה בפעם הבאה שאכתוב עליו...

סמל אישי של משתמש
סתיו רווח!.!
יצירת קשר:

כן לשחרר. :)
תקראו לי מטומטם אוו אווו

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Sir Alex Ferguson כתב: לא משחק איתו כדורגל בשישי (משחק בכלל כדורסל בשישי (:), אבל כן מכיר אותו ברמה האישית, ויודע שלאורך השנים הוא לא הוציא הרבה מאוד לכלוך שהגיע אליו, לא מעט פעמים כדאי לא לפגוע באוהדים שסיפרו לו ולא מעט פעמים בגלל שבניגוד לקודמיו בתפקיד, ומי שזוכר את הימים לפני ONE ואת הכתבים שסיקרנו אותנו גם ברדיו דרום יודע איזה תקופה אפלה זאת הייתה מבחינת התקשורת, הוא לא אוהב את הצהוב ולא יחשוף דברים שיפגעו בקבוצה ואין להם ערך עיתונאי רק בשביל כניסות).
גם בראיונות עם הקבוצה והשחקנים, גם כששואל שאלות קשות, עושה זאת ביושר מקצועי ולא בשביל לפגוע או לייצר בלאגן.
מבחינתי עשה את העבודה מצוין, וזה מצחיק שמצד אחד יש ביקורת על כאלה שמוציאים לכלוך וצהוב ופוגעים בקבוצה בשביל כניסות, ומצד שני כשיש כתבים שלא עושים את זה אז אומרים שהם לא חידשו שום דבר.

נ.ב
דווקא עם איציק שיחקתי כדורגל בילדות לפני כמעט 20 שנה. גרנו באותה שכונה בא' והיינו משחקים המון בגינה שלו. לרוב ניצחתי. מאז אנחנו לא בקשר, מעניין אם זה יעלה בפעם הבאה שאכתוב עליו...
אמרתי לך, אין לי שום ביקורת כלפי דרך העבודה של ברמן. הוא תמיד שמר על כבודו של המועדון ועל כך מגיע כל הכבוד.

מקצועית הוא לא היה מספיק טוב. זריהן, יצחקי, וייס, כולם עולים עליו בכמה רמות, בדיוק כמו כתבים של קבוצות אחרות. זאת האמת.

סמל אישי של משתמש
shacharb

שליחה על ידי shacharb »

אם זה מה שאתה חושב, אז ההחתמה של ויטור לא שווה לנו.
ויטור נפצע די הרבה, ועדיין התרומה שלו גדולה מאוד.
נכון שקואנקה עוד לא הוכיח את עצמו, אבל אתה לא נותן לו אפילו הזדמנות.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

RedHell כתב:מה הקטע עם ברמן? זהו עזב?
עזב את one ואת הרדיו.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אני חושב שזלגנו מדי ושלא כדאי שנהרוס את הנושא, יש נושא לתקשורת ספורט אפשר לדון על זה שם.
לנושא עצמו - הוא שחקן פציע וידענו את זה, בואו נקווה שייפצע כמה שפחות כי לפחות על פי הדיבורים יש לו המון אבל המון מה לתת.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

על פי וואלה, עשוי להיכלל בסגל למשחק הראשון מול מאריבור
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

שלח תגובה