איסאק קוונאקה
Re: איסאק קוונאקה
מה הקטע עם ברמן? זהו עזב?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מעניין אותי, מה הסיכוי שקוואנקה יהיה בסגל למשחק מול מאריבור?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
לדעתי יהיה וישחק 10-15 דק.דר אדום בנשמה כתב:מעניין אותי, מה הסיכוי שקוואנקה יהיה בסגל למשחק מול מאריבור?
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

- ForeverRed
ברמן היה כתב חלש.Sir Alex Ferguson כתב:יש כאן איזה מגמה לבקר ולחפש כתבים שלנו שהגיעו מהקהל, כשהרבה פעמים אנשים שוכחים שיש כאן דרישות ולחצים מצד המערכת, ולפעמים גם יושר מקצועי שמצריך לדווח גם על דברים שכאוהד היינו מעדיפים לא להוציא החוצה. זוכר את הביקורת על יגאל ברמן שהיה אחלה כתב. לא שאני מסכים עם המשפט לגבי הקשר בין טבעוניות לפציעות, אבל אני מציע לבחון כל כתב, בטח כתב חדש, לאורך זמן לפני שיוצאים בביקורת או במסקנות.
מעולם לא חידש דבר. את הדיווחים שלו כל אוהד ממוצע מסוגל היה לכתוב, כתבות העומק היו עם טמפלייט קבוע. על גוון הקול בשידורים מיותר להרחיב, ועל הפאסיביות בתכניות הרדיו עדיף שלא אדבר.
לא חושב שהוא היה לא לויאלי לקבוצה.
הביקורת שלי עליו היא נטו מקצועית.
אם לא היית משחק איתו כדורגל בשישי כנראה שגם אתה היית מודה בזה.
- ForeverRed
אז להשאיר?סתיו רווח!.! כתב: לדעתי יהיה וישחק 10-15 דק.
- סתיו רווח!.!
- יצירת קשר:
ואו אדון קולומבו הגיב לי שוב!ForeverRed כתב: אז להשאיר?
שוב אסביר לך כי אני יודע שאתה קשיי הבנה.
על פי התקשורת אמרו הוא ייעדר לעוד תקופה ארוכה, שוב זה עושה רושם רע עליו שהוא נפצע מכל תאקל, אמרתי שמבחינה מקצועית לא ראיתי אותו ואני לא שופט אותו על פי זה, מה שמרתיע זה שהוא יפצע בהמשך העונה מתי שנצטרך את כולם בשיא, אני לא מחזיק משחקנים טובים שמרבים להיפצע לעיתים קרובות, אני מעדיף אותם אצל היריבות שלנו ולא אצלנו.
אם באמת היה לו חוסר מזל והוא לא שחקן שבאמת מרבה להיפצע אז שיחקנו אותה, אבל אם הוא יפצע לעיתים קרובות? ובמיוחד מתי שנצטרך אותו? ההחתמה הזו שווה? אני לא חושב.
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

אבל מאיפה אתה יודע מה יהיה איתו בחודשים הקרובים? מסתמך על קורס נביאים שעברת?סתיו רווח!.! כתב: ואו אדון קולומבו הגיב לי שוב!
על פי התקשורת אמרו הוא ייעדר לעוד תקופה ארוכה, שוב זה עושה רושם רע עליו שהוא נפצע מכל תאקל, אמרתי שמבחינה מקצועית לא ראיתי אותו ואני לא שופט אותו על פי זה, מה שמרתיע זה שהוא יפצע בהמשך העונה מתי שנצטרך את כולם בשיא, אני לא מחזיק משחקנים טובים שמרבים להיפצע לעיתים קרובות, אני מעדיף אותם אצל היריבות שלנו ולא אצלנו.
אם באמת היה לו חוסר מזל והוא לא שחקן שבאמת מרבה להיפצע אז שיחקנו אותה, אבל אם הוא יפצע לעיתים קרובות? ובמיוחד מתי שנצטרך אותו? ההחתמה הזו שווה? אני לא חושב.
אז לשחרר?סתיו רווח!.! כתב: ואו אדון קולומבו הגיב לי שוב!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא משחק איתו כדורגל בשישי (משחק בכלל כדורסל בשישי (:), אבל כן מכיר אותו ברמה האישית, ויודע שלאורך השנים הוא לא הוציא הרבה מאוד לכלוך שהגיע אליו, לא מעט פעמים כדאי לא לפגוע באוהדים שסיפרו לו ולא מעט פעמים בגלל שבניגוד לקודמיו בתפקיד, ומי שזוכר את הימים לפני ONE ואת הכתבים שסיקרנו אותנו גם ברדיו דרום יודע איזה תקופה אפלה זאת הייתה מבחינת התקשורת, הוא לא אוהב את הצהוב ולא יחשוף דברים שיפגעו בקבוצה ואין להם ערך עיתונאי רק בשביל כניסות).ForeverRed כתב: ברמן היה כתב חלש.
מעולם לא חידש דבר. את הדיווחים שלו כל אוהד ממוצע מסוגל היה לכתוב, כתבות העומק היו עם טמפלייט קבוע. על גוון הקול בשידורים מיותר להרחיב, ועל הפאסיביות בתכניות הרדיו עדיף שלא אדבר.
לא חושב שהוא היה לא לויאלי לקבוצה.
הביקורת שלי עליו היא נטו מקצועית.
אם לא היית משחק איתו כדורגל בשישי כנראה שגם אתה היית מודה בזה.
גם בראיונות עם הקבוצה והשחקנים, גם כששואל שאלות קשות, עושה זאת ביושר מקצועי ולא בשביל לפגוע או לייצר בלאגן.
מבחינתי עשה את העבודה מצוין, וזה מצחיק שמצד אחד יש ביקורת על כאלה שמוציאים לכלוך וצהוב ופוגעים בקבוצה בשביל כניסות, ומצד שני כשיש כתבים שלא עושים את זה אז אומרים שהם לא חידשו שום דבר.
נ.ב
דווקא עם איציק שיחקתי כדורגל בילדות לפני כמעט 20 שנה. גרנו באותה שכונה בא' והיינו משחקים המון בגינה שלו. לרוב ניצחתי. מאז אנחנו לא בקשר, מעניין אם זה יעלה בפעם הבאה שאכתוב עליו...
- סתיו רווח!.!
- יצירת קשר:
כן לשחרר. 

תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

- ForeverRed
אמרתי לך, אין לי שום ביקורת כלפי דרך העבודה של ברמן. הוא תמיד שמר על כבודו של המועדון ועל כך מגיע כל הכבוד.Sir Alex Ferguson כתב: לא משחק איתו כדורגל בשישי (משחק בכלל כדורסל בשישי (:), אבל כן מכיר אותו ברמה האישית, ויודע שלאורך השנים הוא לא הוציא הרבה מאוד לכלוך שהגיע אליו, לא מעט פעמים כדאי לא לפגוע באוהדים שסיפרו לו ולא מעט פעמים בגלל שבניגוד לקודמיו בתפקיד, ומי שזוכר את הימים לפני ONE ואת הכתבים שסיקרנו אותנו גם ברדיו דרום יודע איזה תקופה אפלה זאת הייתה מבחינת התקשורת, הוא לא אוהב את הצהוב ולא יחשוף דברים שיפגעו בקבוצה ואין להם ערך עיתונאי רק בשביל כניסות).
גם בראיונות עם הקבוצה והשחקנים, גם כששואל שאלות קשות, עושה זאת ביושר מקצועי ולא בשביל לפגוע או לייצר בלאגן.
מבחינתי עשה את העבודה מצוין, וזה מצחיק שמצד אחד יש ביקורת על כאלה שמוציאים לכלוך וצהוב ופוגעים בקבוצה בשביל כניסות, ומצד שני כשיש כתבים שלא עושים את זה אז אומרים שהם לא חידשו שום דבר.
נ.ב
דווקא עם איציק שיחקתי כדורגל בילדות לפני כמעט 20 שנה. גרנו באותה שכונה בא' והיינו משחקים המון בגינה שלו. לרוב ניצחתי. מאז אנחנו לא בקשר, מעניין אם זה יעלה בפעם הבאה שאכתוב עליו...
מקצועית הוא לא היה מספיק טוב. זריהן, יצחקי, וייס, כולם עולים עליו בכמה רמות, בדיוק כמו כתבים של קבוצות אחרות. זאת האמת.
אם זה מה שאתה חושב, אז ההחתמה של ויטור לא שווה לנו.סתיו רווח!.! כתב: ואו אדון קולומבו הגיב לי שוב!
ויטור נפצע די הרבה, ועדיין התרומה שלו גדולה מאוד.
נכון שקואנקה עוד לא הוכיח את עצמו, אבל אתה לא נותן לו אפילו הזדמנות.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
עזב את one ואת הרדיו.RedHell כתב:מה הקטע עם ברמן? זהו עזב?
אני חושב שזלגנו מדי ושלא כדאי שנהרוס את הנושא, יש נושא לתקשורת ספורט אפשר לדון על זה שם.
לנושא עצמו - הוא שחקן פציע וידענו את זה, בואו נקווה שייפצע כמה שפחות כי לפחות על פי הדיבורים יש לו המון אבל המון מה לתת.
לנושא עצמו - הוא שחקן פציע וידענו את זה, בואו נקווה שייפצע כמה שפחות כי לפחות על פי הדיבורים יש לו המון אבל המון מה לתת.
על פי וואלה, עשוי להיכלל בסגל למשחק הראשון מול מאריבור
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."