דיופ ובלוריאן היו במשחק הכי גרוע שלהם בתקופה האחרונה.
עשו המון שטויות ובקלות יכולנו לספוג עוד אחד.
הביקורת על רן היא על זה שהוא מתעקש לתת קדימות לשחקנים כמו אליאס ואחמד על פני חזות וכנעאן.
לקבוצה הזו חסר טכניקה, חסר יכולת אישית, חסר מוח שישבור את הבונקר, חסר עוד מהירות כדי לעשות מעברים טוב יותר.
בכל פרמטר שמניתי השניים שציינתי למעלה ישפרו אותנו ויוסיפו המון.
גם היום היה קל מאוד לראות איזה רמה של טכניקה וראיית משחק יש לחזות לעומת השאר. זה אבסורד בעיניי ששחקן כמו אליאס או אחמד עולים לפניו, ושום שער שלהם לא ישנה את המחשבה הזו.
הדקות הבאמת טובות שלנו היו דווקא בפיגור. יצרנו שם המון והחמצנו המון. חייבים להביא את אותה תחושת 'חייבים גול' יותר, לא הגיוני שברגע שמשווים או מובילים יורדים 2 הילוכים.
מחצית שנייה הביטחון כבר היה למעלה ולמרות שיצרנו פחות מצבים איכותיים הכדורים פשוט נכנסו.
אני בהחלט אחמיא לשחקנים שבנקודה הירודה הזו ידעו להרים את עצמם מנטלית תוך כדי משחק.
איגור וונטורה אכן היו מעולים.
משמח שסוף סוף קיבלנו תרומה מהספסל. אם זה השער של אליאס, ןאם זה ברמת המשחק שלא צנחה.
מח' 16 : הפועל ב"ש - הפועל י"ם, 20:00, רביעי, 31.12, טרנר
Re: מח' 16 : הפועל ב"ש - הפועל י"ם, 20:00, רביעי, 31.12, טרנר
פורום של זקנות נרגנות.
הקבוצה מקום ראשון 8 ממכבי ורק תלונות לפני המשחק אחרי המשחק ותוך כדי המשחק.
לא מבין מאיפה אתם מביאים כך כך הרבה אנרגיות שליליות בעונה כזו.
הקבוצה מקום ראשון 8 ממכבי ורק תלונות לפני המשחק אחרי המשחק ותוך כדי המשחק.
לא מבין מאיפה אתם מביאים כך כך הרבה אנרגיות שליליות בעונה כזו.
ממליץ לכולם לצפות בנטפליקס בסידרה על סנדרלנד. אפשר ללמוד הרבה על אהבת המשחק והקבוצה מעבר ל"אהדה" . סידרה מרגשת. אני באמצע ופשוט מתרגש לצפות באנשים הפשוטים שכדורגל הוא כל עולמם, גם כשהקבוצה בתחתית הליגה השניה. לא קשור לנושא המשחק , אבל רוצו לראות!!!!
זה אנשים שחרא להם בחיים. שום דבר לא טוב להם.
אלו שהדשא של השכן תמיד זוהר יותר. אלו שרק מחכים לנפילה של הקבוצה כדי לכתוב אמרתי לכם״ סך הכל, אני באמת מרחם עליהם.
תודה לאל שיש מקום כמו הפורום או הרשתות לשפוך את כל הערס שיש להם
כי אחרת הם היו פורקים את זה ברחוב.
תנסה להתעלם מהם(2 כבר עזבו שנה שעברה) ולהנות באמת מעשור חלומי.
אז חרא לי בחיים כי אני תוהה למה אליאס עולה לפני חזות וכנעאן. יפה והגיוני סהכ.
מדינה חופשית, עדיין מטתר לרשום דעות. מי שלא נאה לו מוזמן לדפדף.
הלאה.
מדינה חופשית, עדיין מטתר לרשום דעות. מי שלא נאה לו מוזמן לדפדף.
הלאה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה נסגר עם המרמרת? ניצחנו 4-1 בתצוגת תכלית ואתם מתבכיינים נון סטופ, נכון ההתחלה הייתה הססנית וחשבתי כבר על שחזור של המשחק מול טבריה אבל הצלחנו לנצח קבוצה שהוציאה נקודה מיריבה לצמרת וניצחה שתי קבוצול שאיבדנו מולם נקודות במחזורים האחרונים
ד"א זהאי אחמד חייב לשחק יותר בהרכב ובאגף גם אם זה אומר שאליאל פרץ או דן ביטון יראו ספסל מדי פעם
ד"א זהאי אחמד חייב לשחק יותר בהרכב ובאגף גם אם זה אומר שאליאל פרץ או דן ביטון יראו ספסל מדי פעם
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!