זה היה לגמרי זלזול במחצית הראשונה.
רק בדקה 45 התחילו לשחק כאילו זה חשוב.
זה גם בלתי אפשרי שאין לך כלים.
בהרכב של המחצית הראשונה גם אם נתאמץ יהיה קשה לפתח משהו.
והכי קשה שאין לך נייחים. במשחקים כאלה אתה הרבה פעמים מנצח מאיזה קרן, או איזה יד מקרית. אצלנו כלום.
קרנות, עבירות, יש יותר סיכוי שיצא מזה גול ליריב.
אצלנו אי אפשר לתת גול שמכריע משחק כזה בקלות, זה חייב לבוא מהתקפה מסודרת היטב עם 20 מסירות לפני כן.
זה גם זלזול עצום בנייחים וגם סגל מוגבל שחסר שחקנים עם יכולת אישית לייצר אינדיבידואלית שכקבוצה לא הולך.
מח' 15 : עירוני טבריה - הפועל ב"ש, 19:30, שבת, 20.12, גרין
Re: מח' 15 : עירוני טבריה - הפועל ב"ש, 19:30, שבת, 20.12, גרין
מה אגיד לכם? חרא של משחק.
כל הנהי והבכי פה לא מדבר אלי. אני עצוב מאוד הערב, מתבאס ומתחיל את השבוע בבאסה אמיתית.
רק מה? אני בטוח, אבל בטוח שבמחזןר הבא יהיה הרבה יותר טוב. המאמן והשחקנים האלה הראו לנו למה הם מסוגלים ולא חושב שהם שכחו איך עושים זאת נכון.
תגידו שאני נאובי? לא!!!! אני פשוט שלא נכון להתייאש ולאבד אמון, גם אם מקבלים בראש ולא פוגעים( תאמינו לי שהתביישתי היום כשראיתי את המשחק עם אורחים שאחד מהם אוהד מכבי שכמעט גמר מהנאה).
חוץ מזה השופט, והואר דפקו אותנו פעמיים: באדום ובגול ברור כשהכדור עבר פעמיים את הקו באותה התקפה!
כל הנהי והבכי פה לא מדבר אלי. אני עצוב מאוד הערב, מתבאס ומתחיל את השבוע בבאסה אמיתית.
רק מה? אני בטוח, אבל בטוח שבמחזןר הבא יהיה הרבה יותר טוב. המאמן והשחקנים האלה הראו לנו למה הם מסוגלים ולא חושב שהם שכחו איך עושים זאת נכון.
תגידו שאני נאובי? לא!!!! אני פשוט שלא נכון להתייאש ולאבד אמון, גם אם מקבלים בראש ולא פוגעים( תאמינו לי שהתביישתי היום כשראיתי את המשחק עם אורחים שאחד מהם אוהד מכבי שכמעט גמר מהנאה).
חוץ מזה השופט, והואר דפקו אותנו פעמיים: באדום ובגול ברור כשהכדור עבר פעמיים את הקו באותה התקפה!
Re: מח' 15 : עירוני טבריה - הפועל ב"ש, 19:30, שבת, 20.12, גרין
טעה בהרכב
במשחקים מול קבוצות שככה מסתגרות.
לא פותח עם אליאס בחיים. עולה עם עוד שחקן יצירתי.
כנל אגף ימין, הבאנו את לוי למשחקים האלו, שפחות מתעסקים בהגנה ויותר, הרבה יותר בהתקפה.
אין צורך לפתוח עם מזרחי שלא קיים התקפי בכלל, למרות ששם כדור גדול לפרץ על הראש.
במשחקים מול קבוצות שככה מסתגרות.
לא פותח עם אליאס בחיים. עולה עם עוד שחקן יצירתי.
כנל אגף ימין, הבאנו את לוי למשחקים האלו, שפחות מתעסקים בהגנה ויותר, הרבה יותר בהתקפה.
אין צורך לפתוח עם מזרחי שלא קיים התקפי בכלל, למרות ששם כדור גדול לפרץ על הראש.