יש פוטנציאל יש כדורגל יש אינטנסיביות אבל מפה עד יותר טובים?
פוטנציאל? הם מפרקים את הליגה.
וכן לא בושה להגיד שונטורה הוא טוב יותר מאוגו מכמה סיבות.
אוגו היה מחלץ ומפרק ונותן גוף ואז פס קדימה, ונטורה עושה את כל זה ובנוסף גם יוצא קדימה עם הכדור ומעיף שחקנים מעליו.
וכן לא בושה להגיד שונטורה הוא טוב יותר מאוגו מכמה סיבות.
אוגו היה מחלץ ומפרק ונותן גוף ואז פס קדימה, ונטורה עושה את כל זה ובנוסף גם יוצא קדימה עם הכדור ומעיף שחקנים מעליו.
הורדנו את הקוף מהגב ונתנו לו בעיטה לביצים. קלוז'ר יפה לעשור מחורבן בסמי.
30 אלף על הראש שלנו, שיפוט מטונף, חיפה מתעסקים רק בפרובוקציות ובסוף אנחנו מנצחים בכ-ד-ו-ר-ג-ל. לא נייחים, לא פנדלים ולא ניסים. כדורגל.
לא היה משחק מושלם אבל שוב יש הוכחה לזה שקוזוק פשוט מבין עניין ומכיר את הסגל שלו. פרץ בחצי שעה האחרונה היה ענק וכמה שמגיע לו הגול הזה. בלוריאן היה יותר טוב מויטור היום. ונטורה נפלא וקינגס... נגמרו המילים.
כיף ענק. עושים פה עבודה מדהימה וזאת העונה שאני הכי נהנה ממנה מאז 16/17. רק שימשיך ככה. ישששששששששששששש!!!
אין לי מושג מה רן שינה במחצית, גדול עליי לנתח מהיציע, אבל הרגישו את השינוי מההתחלה.
אחרי מחצית ראשונה לא טובה, בה סבלנו והחיובי היחיד זה שהצלחנו לשמור על שער נקי, לצאת למחצית כזו בסיטיאציה הזו - עוד בגרות ואופי שהקבוצה הזו צוברת. וזה ככ חשוב להמשך.
מחצית שנייה נהדרת, האמצע שלנו בשעה טובה קם לחיים, ונטורה טאטא הכל, פרץ סוף סוף הורגש, וקינגס פשוט ריחף.
שאפו לכולם, משחק הקרבה עצום.
ופשוט מנצחים בכדורגל. לא בכדור ארוך, לא במעברים והתגוננות, פשוט באים, שולטים ומנצחים.
אם יש לי בכל זאת טענות למישהו זה לדן ביטון.
גם שוב צ'וקר מול השער, גם כמעט איבד לנו את המשחק בהתנהלות שטותית.
כאמור לא שחקן מוביל.
בלונג ראן אנחנו חייבים להרוויח שחקנים מהספסל, זה נראה כאילו רן לא מספיק מאמין בהם, או חושב שהם מוכנים להשתלב. וזה צריך להשתנות.
דבר שני זה האגפים. לא מספיק טוב. עוד טיפה איכות במרכז ההגנה, באגף, בספסל שמאפשר לשנות ולגוון ולא לעלות עם הרכב ברזל, ויהיה הרבה יותר קשה לעצור אותנו.
אבל וואו כמה שזה צרות של עשירים.